HomeViestejäValerie Donner8.9.2014 - Suoraan sydämestä

8.9.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 8.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee? Onko ketään teistä väsyttänyt, oletteko tarvinneet lepoa, unohtaneet sanoja, tunteneet itsenne tyhmäksi, tunteneet huimausta, vaihtelevia tunteita jotka voivat olla voimakkaita, tunteneet herkkyyttä ja tiedostaneet, että te ette enää kuulu maan päälle? Mainitsen tämän, koska meidän tarvitsee edelleen käsitellä kaksinaisuutta. Tämä on yksi kolmannen ulottuvuuden viime jäänteistä. Se voi vielä yllättää meidät, kun siirrymme pidemmälle neljänteen ulottuvuuteen.

Neljäs ulottuvuus on rakkautta ja ykseyttä. Joka kerta kun kohtaamme sellaisia asioita kuin sota, ahneus, viha, korruptio, hyväksikäyttö, erillisyys (itsessämme ja toisten kanssa), Illuminati, vapautemme ottaminen, valheita ja lisää valheita, ympäristöongelmia, elämän kunnioittamisen puutetta jne., olemme edelleen kolmannessa ulottuvuudessa. Nämä polariteetit osoittavat meille, miten paljon meidän tarvitsee puhdistaa.

En tiedä teistä, mutta minusta sota ei näytä kuuluvan Äiti Maan pinnalle enää. Tuntuu siltä, että ahneus pitäisi korvata runsaudella kaikille. Korruptio ja hyväksikäyttö tuodaan esiin monien muiden synkkien ja syvien salaisuuksien myötä. Puhun Luojallemme jatkuvasti asioista, joiden en tunne kuuluvan enää tänne. Kenties tämä on yksi tehtävämme valotyöntekijöinä. Olemme täällä muuttaaksemme tietoisuutta sillä tavalla, mihin sydämemme kehottaa.

Tunnen joka päivä olevani siunattu osana maaryhmää. Rakastan sitä, että tapaan teitä ja että elämässäni on kaikkia upeita valoihmisiä. Olen joka päivä kiitollinen ollessani mukana planeetan valaistumisessa. Meillä on hyvin paljon, mistä olla kiitollinen, ja voimme täyttää sydämemme runsaalla ilolla, jos sallimme itsemme keskittyä siihen. Tämä ei merkitse, että siedämme sitä, mikä ei enää palvele meitä planeetalla. Se merkitsee, että voimme nousta tilanteen tasalle ja olla osa muutosta.

Apollo

Kerroin kesäkuussa, että jokin uusi olento oli tulossa luokseni. Kerron nyt innoissani, että Apollo oli tuo upea olento, joka tuli luokseni yhtenä iltana, kun meditoin sängyssäni ennen nukkumaanmenoa. Aivan yhtäkkiä aloin tuntea tämän ykseyden. Se tuntui rakastavalta ja upealta energialta. Pystyin näkemään hänen ihonvärinsä. Se oli tummempi kuin omani. Kun paistattelin hänen energiassaan, kysyin, kuka hän oli, ja kuulin "Apollo".

Apollo oli minulle vähän tuttu, mutta minun oli tutkittava lisää tätä olentoa. Hän oli Kreikassa ja Roomassa. Hän työskenteli parantajien ja näkijöiden kanssa. Muistan tunteneeni hänet Delfoissa. Uskon, että hän oli yksi ensimmäisistä olennoista maan päällä ja hän välittää syvästi planeetastamme. On paljon lisää opittavaa häneltä.

Olen työskennellyt Apollon kanssa päivittäin viimeiset kolme kuukautta. Tunnen hänen olevan nyt valmis puhumaan kanssanne.

"Tervehdys, olen Apollo. Ymmärtäkää, että jotkut ihmiset saattavat luulla, että heidän pitäisi palvoa minua jumalana, mutta se ei ole totta. Yhdistyn tähän kanavaan, koska välitän. Minulla on tiettyjä totuuskohtia ja muita opetuksia, joita saatatte pitää hyödyllisinä. Minulla on oma etuni siinä, mitä maapallolla tapahtuu nyt. Olen aina pitänyt yhteyttä tämän rakkaan planeetan kanssa. Autoin alkuperäisten energioiden ankkuroinnissa maapallolle. Halua katsoa läpi sen pitkään odotetun ylösnousemusprosessin.

Jotkut haluaisivat tehdä omalla tavallaan ja puuttua Jumalan suunnitelmaan. Viestini heille on: "Te ette ole ohjaksissa. Korkeammat olennot valvovat maapalloa. Luulette ehkä olevanne vallassa, mutta pian opitte muuta." Monet valo-olennot planeetalla ja sen ulkopuolella tekevät yhteistyötä strategisessa liitossa, mikä estää kaikki pimeät agendat. Nämä sanat ovat totuus. Tarkoitamme, mitä sanomme, ja sanomme, mitä tarkoitamme. Meillä on voimia, jotka ylittävät kovasti niiden tiedon, jotka luulevat olevansa kontrollissa.

Maapallon ja sen päällisen elämän on aika vapautua. Tästä muutoksesta on määrä tulla suurin tarina, mitä on koskaan kerrottu. Tästä syystä koko luomakunta keskittyy nyt maapalloon. Se on jo alkanut."

Apollo sanoi 24.7.: "Hallituksenne on oikeuttanut asioita, joiden on loputtava. Sille annetaan varoituksia kuin läpsäytys käsille, mutta jos se ei toimi, teemme lopputuloksista suurempia. Planeetalle tulee maanvyöryjä, poliittista myllerrystä ja myllerrystä hallinnon kaikilla alueilla. Olemme planeetan alkuperäisiä hallitsijoita, valon jumalia ja jumalattaria. Leimasimme rakkauden, valon ja hyvinvoinnin arvot maapallolle. Nämä koodit ja leimat aktivoidaan uudelleen ihmiskunnan parantamiseksi. Tähdennämme hallituksillenne, ettei asioiden saa antaa lipsua, sillä hyvyys tuodaan takaisin ja niiden on muututtava tai mentävä eri polkua."

29.7.: " ... maapallon luontainen tila on hyvyys. Olette siirtymässä siihen, missä planeetasta tulee hyvyyttä ja hyvää tahtoa. Tämä on maapallon ja teidän luontainen tila. Ylitsenne pyyhkii energiaa, jotta nämä taajuudet rekisteröidään maan päälle. Mitä voimakkaampaa siitä tulee, sitä todennäköisemmin niille kiusana oleville jotka eivät usko näihin ominaisuuksiin, tulee niin epämukavaa, että he lähtevät. Puristakaa heitä, jotta he lähtevät. Epäharmonisille on parempia paikkoja, maapallo ei ole sellainen."

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira, ja palvelen tällä hetkellä Maaneuvostossa. Tehtävämme on käyttää asiantuntemustamme auttamaan maapallon ylösnousemuksessa.

Olemme tällä hetkellä hälytysvalmiudessa. Tämä merkitsee, että olemme tietoisia vaarallisista tekijöistä, jotka voisivat olla katastrofeja planeetalla. Käsittäkää, että sanomme tämän teille vain kertoaksemme, että olemme täysin sitoutuneet turvallisuuteenne ja suojeluunne. Kertoessamme olevamme hälytysvalmiudessa, pyydämme myös teitä kiinnittämään huomiota ympäristöönne. Tiedostakaa täysin, että teidän täytyy olla valppaana, pysyä tyynenä ja hiljaa valmiina, jos kutsumme teitä.

Jos teitä kutsutaan, voitte palvella parhaalla tavalla, millä tunnette voivanne palvella. Teitä ehkä kutsutaan rukoukseen tai tunnette, että teidän täytyy työskennellä ryhmissä, tai ehkä teidän täytyy auttaa toisia siellä, missä asutte. Seuratkaa sydämenne opastusta.

Nämä ovat arvokkaita aikoja planeetalla. Riitasointuiset energiat voivat sekaantua rauhaan hetkessä. Näitä häiriötekijöitä kuplii esiin. Emme voi antaa niiden mennä huomaamatta. Se on osa maapallon kohtaamaa muutosta.

Ylösnousemusvauhti on lisääntynyt vähitellen 21.12.2012 lähtien. Se kulkee aaltoina ja huippuina. Tietoisuus on laajentunut ja kun tätä tapahtuu, planeetasta tulee valmis vastaanottamaan lisää rakkaus- ja valotulvaa. Tämä laajentuminen aiheuttaa vastustusta niissä, jotka kieltäytyvät muuttumasta. Jokaisen maapallon sisäänhengityksen myötä tulee uloshengitys. Paljon täytyy päästää irti tien tekemiseksi niille uusille ja kevyemmille energioille, jotka uudistavat ja palauttavat maapallon ja sen päällisen elämän.

Se on kauhistuttavaa, mitä jotkut vastavoimat yrittävät. Kerromme teille, ettei heidän taktiikkansa hyödytä heitä. Olemme pahoillamme, että joidenkin on opittava kovan kautta. Tässä kohtaa kutsumme maajoukkoamme generoimaan lisää rakkautta ja valoa. Antakaa sydämenne avautua jatkuvasti, kun syleilette energioita Luojaltamme. Ne on tarkoitettu kaikille. Jotkut ihmiset lähtevät ikään kuin päivällispöydästä ja kieltäytyvät syömästä terveellistä ruokaa. Vastavoimat kieltäytyvät vastaanottamasta rakastavia energioita, joita tulee planeetalle. Ne toisivat mieluummin sisään myrkyllisiä voimia tarkoituksenaan häiritä valovoimia.

Tietäkää, että tiedämme, mitä tehdä. Olemme käyneet läpi monia ylösnousemuksia muilla planeetoilla. Jotkut näistä käyttäytymistavoista ovat ennustettavia. Olemme osa massiivisia valovoimia. Valo vallitsee.

Olen Mira rakastavasti palvellen.

Lopuksi

Meitä autetaan myriadein tavoin. Tiedämme vain vähän kaikesta, mitä tapahtuu moniulotteisesti, kun etenemme ylösnousemuspolullamme. Meidän tehtävämme on tiedostaa, missä energioitamme voi käyttää. Osallistumme "Suurimpaan show'hun maapallolla".

Minusta tuntuu, että monia ylimääräisiä valo-olentorivejä osallistuu täysin kanssamme. Apollo on erityislahja meille ja odotan innolla lisäinformaation jakamista häneltä.

Siunausta, rakkautta ja valoa minun sydämestäni teidän sydämiinne.

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >