HomeViestejäValerie Donner11.8.2014 - Suoraan sydämestä

11.8.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 11.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tämä viesti toi minut takaisin, suoraan Mt. Shastan sydämestä ja retriitistäni. Meillä oli upeaa luonnossa ja Steward Mineral Springsin parantavissa vesissä. Osallistujat olivat fantastinen ryhmä, joilla oli huomiota herättäviä tarinoita parantumisesta, toipumisesta, henkisyydestä ja sielusta. Keimailimme arvokkaiden luonnonkukkien kanssa Pantteriniityillä ja yhdistyimme pyhään lähteeseen. Kanavoin viestin St. Germainilta, Äiti Marialta, Adamalta (Telosilta) ja Kuthumilta. Henki ja luonnonhenget hallitsivat päivää.

Vaikka oli kuumaa, uimme Linnajärvessä ja vastaanotimme parantavaa vettä. Matkaamme siunattiin monin tavoin. Päivä ennen lähtöämme horisonttiin ilmestyivät maastopalot. Viimeisenä päivänä tuuli kääntyi ja toi savua. Kaikki tapahtui jumalaisella ajoituksella ja lähdimme pois täyteydentunteen ja paljon prosessoitavan kera. Paljon rakkautta ja kiitoksia kaikille, jotka olivat kanssamme, sekä näkyville että näkymättömille.

Tarvitsemme saderukouksianne Kaliforniassa ja koko USA:n länsiosassa. On vaarallisen kuivaa, joten rukoilu on tärkeää. Mt. Shasta oli melkein paljas. On tavallisesti mahdollista nähdä jäätiköitä ja lunta. Tänä vuonna oli vain pieniä jälkiä lumesta.

On mielenkiintoista, miten luonto näyttää hyväksyvän muutokset ja sopeutuvan niihin. Luonto löytää aina selviytymistavan. Vain ihmiset ja ihmisego uskovat, että kaiken pitäisi pysyä samana. Luonto on jatkuvaa muutosta. Meidän elämäämme hankaloitetaan vain nimimaalisesti verrattuna siihen, miten maapallon on ollut sopeuduttava ihmisen väliintuloon.

Luonto parantaa/parantuu. Yhtenä aamuna seisoin takapihalla kylpytakissa, kuten teen joka päivä. Tunsin jonkin sipaisevan kasvojani, käännyin ympäri ja näin valtavan ritariperhosen lepäävän elävässä joulukuusessani. Oivalsin, että perhonen oli suudellut minua. (Perhoset ovat olleet aina suosikkejani emmekä näe enää yhtä paljon niitä kuin ennen.)

Ajankohtaisia havaintoja

Tänään istuin penkillä Walnut Creekin keskustassa Kaliforniassa ja mittasin ihmiskunnan sykettä. Oli onnellisia pariskuntia, perheitä, eläimiä, ystäviä ja vieraita, kaikkien tavoitteena näytti olevan olostaan nauttiminen. Viime aikoina on tuntunut, että ihmiskunnalla on epäsäännöllinen syke. Energiat ovat rauhattomia ja kummallisia. En tiedä, liittyykö se siihen, että monet meistä valotyöntekijöistä tulevat herkemmiksi ja empaattisemmiksi. Olen keskustellut tästä joidenkin ystävieni kanssa. Olen huomannut joidenkin ihmisten olevan vähemmän herkkiä ympärillään oleville "Voin tehdä, mitä haluan!" –asenteella ja piittaamatta toisista tai luonnosta. Huomaan heidän tappelevan parkkipaikoista – toiset ystävällisesti ja toiset epäystävällisesti. "Ihmiset toimivat tavalla tai toisella", yksi ystävä huomautti.

Jotkut meistä tuntevat tarvetta vetäytyä ja käpertyä mukavaan omaan kotiimme. Kuitenkin mennessämme taas ulos, näemme huolimattomia ihmisiä kiinni puhelimissaan ja laitteissaan, kävelemässä suojatietä tietämättömänä ohikulkevasta autosta tai siitä, mitä ympärillä tapahtuu. He ovat poissa tolaltaan. Yhtenä päivänä mieleeni juolahti: "Meidän pitäisi käyttää teknologiaa, antamatta teknologian käyttää meitä." Atlantis romahti teknologian väärinkäytön vuoksi. Sielutasolla jotkut meistä muistavat tuon fiaskon. Se oli yksi pahimmista asioista, mitä on koskaan tapahtunut maan päällä. Aiommeko tehdä sen taas?

Kun teknologia kehittyy nanosekuntien vauhdilla ja nopeammin, menetämmekö lisää kosketuksen ihmisyyteen ja siihen, mitä ympärillämme tapahtuu? Miten reagoimme miljardien varastettujen salasanojen uhkaan? Mitä tämän takana on ja olemmeko niin riippuvaisia internetistä ja muusta teknologiasta, että annamme sen hallita elämäämme? Rakastamme älypuhelimiamme, mutta tyydyttävätkö ne vain riippuvuutemme välittömään informaatiotarpeeseen? Kun saamme piikin jotain informaatiota, tarvitsemme lisää.

Tekevätkö älypuhelimet meistä fiksumpia vai tyhmempiä? Saavatko tyhmät puhelimet meidät kaipaamaan fiksummaksi tulemista? Tässä on paradoksi ja kuka tietää, minne se johtaa? Tämän aikakauden henkisissä aivoriihissä mietin, mitä edessä on.

Energioita ja ongelmia

Heräävän tietoisuuden ja laajentuvan valaistumisen vuoksi vastavoimat toimivat. Ne tietävät aikansa loppuvan, joten ne käyttävät energioita pimeyden vahvistamiseen. Sodat, tappaminen, negatiivisuus, kärsiminen, ahneus ja petos korostuvat, kun tuomme sisään lisää valoa. Median selostusten perusteella vaikuttaa ehkä siltä, että olemme päätymässä vääjäämättä katastrofiin. Se ei ole kuitenkaan totta. Laajennamme itse asiassa valoa eksponentiaalisesti.

Mitä enemmän valo säteilee sisällämme ja planeetalla, sitä enemmän varjomme ilmestyvät esiin. Onko kukaan teistä tuntenut tukalaksi, kun tiettyjä ongelmia nousee esiin? Yksi viime aikoina ajattelemani asia ovat syytökset. Tässä prosessissa on paljon opittavaa. Erityisesti, miltä tuntuu olla väärin perustein syytetty jostain, mitä et ole tehnyt? Tässä koko uhrikysymys tulee pintaan. Sielumme muistaa, kun meitä syytettiin väärin perustein muissa inkarnaatioissa, kenties meidät tapettiin, joten tämä voi synnyttä parantumistilaisuuden. Joskus kyse voi olla hyvin pienestä asiasta, minkä tekemisestä toinen syyttää toista. Olemme kaikki tehneet sitä. Nostetaanpa tämä kysymys korkeammalle tietoisuustasolle. Omistetaan oma roolimme pelissä.

Suosittelen lukemaan Aluna Joyn viestin Maya-vanhimmilta http://www.alunajoy.com/2014-aug6.html. Se on lyhyt ja ytimekäs ja puhuu ajankohtaisista energioista.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja toimin parhaillaan kokoaikaisesti Maaneuvoston kanssa.

Tuomme teille rakkauttamme ja täyden tukemme aikoihin, joista nyt löydätte itsenne. Maapallo kehittyy ratkaisevasti, kun se etenee ylösnousemusprosessissaan. Joskus se on helpompaa kuin toisilla kerroilla. Katselemme sitä tarkkaan. Tiedämme, mitä se tarvitsee ja mitä meidän täytyy tehdä.

Hiljattain on ollut odottamattomia hätätilanteita. Meidät kaikki kutsutaan toimintaan, kun ennenkuulumattomia asioita tapahtuu. Niitä tapahtuu paljon useammin, kuten olette ehkä huomanneet. Ennustamattomat tapahtumat ovat suuri todennäköisyys nyt. Maapallo on ottamassa asiat omiin käsiinsä. Ihmiskunta on tietämätön vaikutuksestaan planeetalla. Yksi tehtävistämme on auttaa maapalloa ja sen asukkaita tulemaan tietoisemmaksi tekojensa vaikutuksesta. Maapalloa ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä.

Meillä on erityissuojakilpiä, joita käytämme, kun ulkoisia tapahtumia voisi sattua. Nämä kilvet ovat voimakkaita laitteita, jotka suojelevat maata ja ihmiskuntaa. Näillä energioilla pysäytetään myös kaikki kutsumaton avaruussekaantuminen asioihin. Meidän on käytettävä niitä myös sitä vastaan, mitä ihmiskunta tekee tai yrittää tehdä itselleen.

Teknologiamme on oleellisesti kehittyneempää kuin ne laitteet, joita on parhaillaan maan päällä. Tämä ei ole rehvastelua, vaan teidän vakuuttamistanne, että voimme käsitellä mahdolliset vahingot, jos niitä tapahtuu.

Olette kallisarvoisia meille ja niin on planeettakin. Meidän on oltava valmistautuneita kaikkiin mahdollisiin olosuhteisin. Siksi vartioimme ja katselemme teitä tarkkaan.

Yksi alue, mistä olemme huolestuneimpia, on energia. Teillä on vanhanaikaisia ja vaarallisia energiamuotoja, joita täytyy parantaa. Tämä on tieteellinen pääkysymys. Tiedemiehemme työskentelevät omienne kanssa, joidenkin rationaalisten mielien hämmennykseksi. Meillä on erityistapoja istuttaa ideoita sekä muita tapoja tarjota apuamme. Olette tulossa lähemmäs uusia energiamuotoja, mitkä tekevät elämästä maan päällä terveellisempää ja huomattavasti vauraampaa.

Tulevaisuudessa annamme vinkkejä suorasta opastuksestamme ja siitä, miten se vaikuttaa planeettaan. Ymmärtäkää, että teemme työtämme Luojamme pyynnöstä. Maapallo on kulkenut pitkän tien terveyttä ja eheyttä kohti. Tämä pätee myös teihin. Luotamme, että valotyöntekijät ovat katalyyttejä uuden maan luomistyössä.

Olen Mira ja palvelen rakastavasti teitä ja maapalloa.

Lopuksi

Työmme on jaettu meille. Meidän on pidettävä valoa ja katsottava suurta kuvaa. Silloin kun nousemme ajankohtaisten tapahtumien yläpuolelle, voimme nähdä, miten uusi maa paljastuu ja vanha luhistuu.

Tehtävämme maajoukkona ovat moninaiset. Olemme osoitus valosta, joten meidän täytyy yhdistyä rakastavaan palveluun ja annettava rakkauttamme ja valoamme sinne, missä sitä tarvitaan.

Toivottavasti loppukesäsi (jos olet USA:ssa) on täynnä persikoita ja kermavaahtoa (jos et ole allerginen kermalle) ja siunattakoon muuta maailmaa kaikella, mitä on hyväksi teille.

Siunausta, rakkautta, valoa ja rauhaa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >