HomeViestejäValerie Donner6.6.2014 - Suoraan sydämestä

6.6.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Puhuessani toisen valotyöntekijän kanssa yhtenä päivänä oivalsin, että tärkein asia mitä tarvitsemme nyt, on inspiraatio. Meillä on runsaasti kanavoituja viestejä internetissä. Jotkut ovat inspiroivampia kuin toiset – kuitenkin inspiraatio on listan päällimmäisenä.

Jotkut valotyöntekijät tuntevat lannistuneensa. Älkää lannistuko. Olemme risteyksessä alemmasta neljännestä ulottuvuudesta ylempään neljänteen ja korkeammalle. Pimeät voimat haluaisivat ajateltavan, että ne ovat kontrollissa, mutta ne ovat väärässä. Kirjoituksissani kuluneiden 17 vuoden aikana ja myös nettisivuillani on aina ollut tarkoituksena tukea valotyöntekijöitä ja pitää meidät informoituna. Työmme on tärkeää.

Yksi upea ja innostava ihminen joka on tehnyt omaa työtään noin 40 vuotta, on Patricia Cota-Robles (http://www.eraofpeace.org). Hän antoi meille juuri upean viestin 1.6.:

"Sanon iloisena, että Taivaan komppania on paljastanut, että niiden monumentaalisten valohyökyjen myötä, joita olemme saaneet taivasmaailmoista pimennyksinä, taivaallisina asetelmina ja jumalaisena väliintulona maaliskuun päiväntasauksesta saakka, on tapahtunut ihmeitä. Aionien jälkeen heränneiden ihmisten kollektiivi-invokaatiot ovat saavuttaneet kriittisen massan mystisen toukokuun aikana, mikä on saanut aikaan pysäyttämättömän muutoksen. Tämä muutos salli jokaisen miehen, naisen ja lapsen maan päällä saavuttaa ne syvät negatiivisuustaskut, joita on tallennettuna jokaisen ihmisen eetterikehoon, ja muuntaa nuo kammottavat mutaatiot takaisin valoksi voimakkaimmilla viidennen ulottuvuuden auringon ja violetin liekin kristallitaajuuksilla, mitä maailma on koskaan tuntenut.

"Saint Germain sanoi, että nuo negatiiviset energiataskut ovat olleet päätekijä ihmisten kyvyttömyydessä kokea jumalaista valoa ja yhdistyä Äiti Jumalaamme ja jumalaiseen feminiinisyyteen, langettuamme armosta Lemurian mantereella aioneita sitten. Nämä tiheät negatiivisuustaskut ihmisten eetterikehossa ovat ruokkineet ja ylläpitäneet pelkopohjaista ihmisegoa tuosta lankeamisesta saakka. Ei ole mikään ihme, että hyvin monet ihmiset ovat tunteet, että riippumatta siitä, mitä he yrittävät tehdä elämänlaatunsa parantamiseksi, heitä on estetty siirtymästä eteenpäin valossa.

"Jos olet nähnyt negatiivista energiaa eetterikeossasi, tiedät sen näyttävän kuin hyvin tiiviiltä mustilta pikitaskuilta. Tuo energia oli alun perin osa elämänvoimaa, mitä saimme Isä-Äiti Jumalaltamme, jotta voisimme elää, liikkua, hengittää ja saada oman olemuksemme yksilöityneenä Jumalan poikana tai tyttärenä maan päällä. Tietoisuuden puutteesta ihmisego vääristi tuon elämänlahjan joko tahallaan tai tahattomasti kammottaviksi mutaatioiksi, jotka ovat aiheuttaneet tuskaa ja kärsimystä. Nuo eetteritallenteet ja –muistot ovat olleet tärkeänä apuna niiden negatiivisten asioiden aiheuttamisessa, joita olet kokenut elämien ajan, kun ihmisegosi on manipuloinut ja kontrolloinut sinua.

"Mutta nyt kaikki on muuttunut! Ne valohyöyt joita on tullut maaliskuun päiväntasauksesta saakka – mukaan luettuna violetin liekin invokaatiot, jotka saivat vauhtia mystisen toukokuun ajan – ovat sallineet kaikkien ihmisten maan päällä pirstoa ja muuntaa valoksi ne pikimäiset negatiivisuustaskut, jotka luotiin lankeamisen alkuimpulssissa Lemurialla. Ne olivat eetteritallenteita, jotka ovat tehokkaimmin estäneet ihmisten kyvyn kokea jumalaista rakkautta ja yhdistyä taas Äiti Jumalaamme.

"Kun violetti liekki muunsi valoksi negatiivisuustaskuihin liittyvät energian atomi- ja aliatomihiukkaset ja aallot, kaikkien ihmisten "minä olen" –olemus sulki pysyvästi tuon tilan, missä negatiivisuus oli, kristallivalkoisen ylösnousemusliekin jumalaisessa liikkeessä. Tuon valotyön Jumalanvoitokkaan saavutuksen myötä, tuota negatiivisuusmäärää ei enää koskaan ole poikien ja tyttärien kehossa.

Kesäkuun 2014 liikevoima on ylösnousemus

"Nyt kun ihmisten eetterikehon negatiiviset taskut on muunnettu violetilla liekillä, jokaisen ihmisen "minä olen" –olemus ja Taivaan komppania työntävät kosmisesti, mikä auttaa ihmismassoja saamaan kiinni siitä ylösnousemusprosessista, minkä keskellä maapallo ja koko luomakunta ovat nyt."

Muita huomioita

Tuntuu siltä, että meille annetaan tilaisuus loppuunsaattamiseen ja parantumiseen tällä hetkellä. Onko kukaan teistä huomannut menneisyyden ihmisiä tulevan takaisin elämäänsä syystä tai toisesta? Saamme pohdiskella työtämme ja elämäämme nyt myriadein tavoin. Pysyminen uskollisena itselle on hintamme.

Olen tehnyt parannustyötäni melkein 20 vuotta. Rakastan sen tekemistä ja on aina arvokas lahja saada palautetta toisilta siitä, miten olen auttanut heitä. Yhtenä päivänä eräs asiakas tuli tapaamaan minua noin 19 kuukauden jälkeen. Hän kertoi, että viime sessiossamme lähetin ensimmäiseksi valoa hänen munasarjoilleen. Hän sanoi ylpeänä tulleensa raskaaksi tuona iltana ja nyt hänellä on 10-kuukautinen poikavauva. En tiennyt, että hän oli yrittänyt tulla raskaaksi enkä muistanut lähettäneeni valoa. Joka tapauksessa halusin kertoa tästä ilahduttavasta todistuksesta ja tuo uusi vauva on todiste valon voimasta.

Aika nopeutuu jatkuvasti. Olemme onnellisimpia, jos pysymme nyt-hetkessä. Näin meidän on tarkoitus olla. Nyt-hetki on tukikohtamme, kun jatkamme tätä spiraalia ylöspäin.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Olen omistautunut maan ylösnousemukselle ja siksi teen kokopäiväisesti töitä Maaneuvostossa. Olemme maapallon ja sen elämän valvojia. Se on iso tehtävä, mutta meillä on monien, monien olentojen apua. Luojamme on vastuussa. Rakastamme teitä ja maapalloa. Se mitä maan päällä tapahtuu, vaikuttaa koko luomakuntaan. Tästä syystä tarvitsette jakamattoman huomiomme.

Jotkut teistä ehkä tuntevat, että tilanteenne on toivoton – maapallo on niin vakavassa ahdingossa, ettei sitä voi vetää siitä pois. Tämä on kaukana totuudesta. Planeetalla on enemmän valoa kuin koskaan ennen. Suuri osa tästä valosta on valonkutojien, teidän valotyöntekijöiden, ansioita, jotka sallitte valon muuntamisen kauttanne.

Käsitämme, että pyritte taivaaseen maan päällä. Näiden energioiden kanssaluomiseksi paljon on muututtava. Vaikka useimmat teistä ovat valmistautuneet, teillä on vähän aavistusta sitä, miten nämä korkeammat energiat vaikuttavat kehoonne. Sydämemme sisältää kalleimpia rakkaus- ja valoenergioita, kuitenkin fyysistä kehoanne on vielä valmisteltava. Tehkää, mitä tahansa voitte, piristyäksenne ja tehdäksenne parhaanne kehon hyväksi. Monet teistä peruuttavat ikääntymisen ja nuortuvat. Valo voi tehdä tämän, silloin kun todella avaudutte sille. Monet hyvät ajatukset, meditointi, rukoilu, parantuminen, lepo, hyvä ruoka ja suuri määrä vettä vaikuttavat myös soluihin positiivisesti. Tiedostaminen on tärkeää.

Me kaikki otamme monia rohkeita askelia kapasiteettimme rajoissa. Tämä sisältää teidät! Kun viitoitatte tietä korkeammissa ulottuvuuksissa elämisen eturintamassa, teidän on oltava rohkea siinä, mitä sanotte, ajattelette ja teette. Ette voi valita helppoa reittiä ja ajatella, että teidät pelastetaan niistä ongelmista, joita maan päällä tai sisällänne on. Voimme auttaa ja opastaa teitä, mutta luotamme teidän tietoisuuteenne muutoksessa.

Olemme moniulotteisia olentoja, elämä on todella moniulotteista. Elätte ihmeiden aikaa. Kun kehitytte, luomisihmeet lisääntyvät. Kiinnittäkää huomiota ja olkaa kiitollinen ja tunnistakaa ne ihmeet, joita tulee elämäänne. Nämä ilmennykset ovat harjoitusta siihen, millaista on elää korkeammissa ulottuvuuksissa, missä on vain ajateltava jokin toteutumaan.

Käytämme paljon energiaa sen tarkkailemiseen, mitä tihkuu ihmisten tietoisuuteen. Näemme, miten tietoisuuteen vaikuttavat ne, jotka mieluummin harhauttaisivat teidät valaistumispolulta. Näin ne voivat jatkaa ihmisten kontrolloimista. Mutta valotyöntekijät ovat erilaisia. Jokaisella valinnalla minkä teette korkeampaa tietoisuutta kohti, on eksponentiaalinen vaikutus muihin ihmisiin. Näin tärkeitä ajatuksenne ovat valotyöntekijöinä.

Käytämme myös teknologiaamme maapallon ja sen tarkkailemiseen, missä apu voi olla tarpeellista. Meillä on kyky katsoa maan sisälle ja nähdä ja tuntea, miltä maapallosta tuntuu. Voimme myös sanoa paljon ennen itse tapahtumia, milloin maapallo on valmis vapauttamaan negatiivisia energioita. Käytämme tätä informaatiota energioiden vakauttamiseen tai väistämättömiin asioihin valmistautumiseen ennen energiavapautusta. Luojan ja maapallon tarkoitus on suojella elämää mahdollisimman paljon.

Nautin aina jakamisesta kanssanne. Haluan pitää teidät tietoisena asioista. Lähetän teille rakkauttani ja terveisiä meiltä kaikilta.

Olen Mira.

Pallas Athene

Mestariluokan kuukausittaisessa tapaamisessa 4.6. toimme sisään Pallas Athenen energiat. Hän on Maha Cohenin jumalainen täydentäjä. Hän halusi selvästi olla kanssamme. Menemme tässä tilaisuudessa aina kolmeen syvään meditaatioon ja yhdistymme niiden mestareiden energioihin, joiden kanssa työskentelemme. Tämä oli ensimmäinen kerta kymmenen opetusvuoteni aikana, kun hän tuli luoksemme.

Oivalsin hänen energioistaan, että hän järjestää energiat ihmisten kanssa ja varmistaa, että kaikki on reilua ja vapaata. Hän on erittäin perusteellinen eikä jätä kiveääkään kääntämättä. Hän siirtyy rohkeasti eteenpäin ja tekee kovasti työtä. Hän on kurinalainen ja haluaa auttaa meitä tuntemaan itsemme paremmin. Hän tietää paikkansa ja paljastaa enemmän, kun jumalainen feminiinisyys tulee esiin suuremman parannuksen kera. Hän auttaa vaikeissa tunteissa ja vaikeissa ajoissa. Hän työskentelee myös suhteiden kanssa. Voit pyytää häneltä apua meditoidessa.

Pallas Athene toimii tiennäyttäjänä ja parantajana. Hänellä on iso rooli ja hän tulee etualalle. Hän pitää ihmisiä vastuullisina ja haluaa heittää pois vanhat lait, jotka eivät enää palvele asioita tai ihmisiä. Hänellä on suuri sydän ja hän on täynnä rakkautta, myötätuntoa ja voimaa.

"Voi, kurittomat sielut, pysykää täällä ja siivotkaa sotkut, jotka olette aikaansaaneet. On rangaistuksen ja johdonmukaisuuden aika. Teidän on sitouduttava horjumatta vääryyksien oikaisemiseen ettekä saa tehdä lisää vahinkoa. Maapallo on hauras ja virheille on vähän tilaa. Olemme todistajia ja haluamme teidän tekevän parannuksia ja parempia päätöksiä. Verho nousee ja asioista tulee intensiivisempiä. Kohtaatte omien tapojenne virheet. Jumalan suunnitelma on erehtymätön.

"Elätte suuren heräämisen, suuren paljastumisen aikaa. Paljastamme itsemme, sitten kun valo on riittävän voimakasta. Tienne eroaa kolmannesta ulottuvuudesta. Laskekaa siunauksenne. Teillä on uusi aikakausi käsillä. Pian tehdään paljastuksia ja salaisuuksia paljastuu. Päästäkää irti peloistanne. Sijoiltaan olevat energiat joko harmonisoidaan tai ne menevät pois. Haluan istua juhla-ateriapöydässä kanssanne. Elämä on juhlaa."

Suklaajoukko

Terveellisen suklaan bisnekseni uusi nimi on "Suklaajoukko". Eikö se sovikin hyvin? Rakastin "Galaktista tyttösuklaata", mutta tämä nimi on parempi.

Sen jälkeen kuin aloin syödä tätä terveellistä suklaata maaliskuussa, olen huomannut monia parannuksia. Tunnen oloni paremmaksi henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Kehoni ei tunnu rähjäiseltä, kun nousen aamulla ylös sängystä, polveni eivät enää puhu minulle ja nukun paremmin.

Koska haluan aina auttaa ihmisiä, intohimoni on kertoa ihmisille tästä suklaasta. Se ei ole makeinen. Se on tehty raakakaakaosta, mikä sisältää enemmän antioksidantteja kuin mikään muu planeetalla. Se on vihannes! Se on makeutettu raakaruokosokerikiteillä, joissa on enemmän kuituja, joten keho prosessoi sen eri tavalla kuin tavallisen sokerin. Jopa diabeetikot voivat syödä sitä.

Jos voit kuvitella, miten monia vapaita radikaaleja hyökkää jatkuvasti kehomme kimppuun, se on melkein kuin asumista mikroaaltouunissa. Solujamme pommitetaan ja tuhotaan jatkuvasti, mikä aiheuttaa sairautta. Antioksidantit menevät soluihin ja lisäävät ylimääräisen elektronin vapaista radikaaleista tuhoutuneihin soluihin. On sanottu, että jos syö tarpeeksi antioksidantteja, elämä voi pidentyä 10 vuodella. Yhdessä X Power –neliössä on 16800 antioksidanttia. Se vastaa 225 grammaa pinaattia. Yksi kupillinen terveellistä kaakaota vastaa 100 kupillista pinaattia.

Terveellinen suklaa tekee sellaisia asioita kuin
- antaa korkeimman määrän antioksidantteja
- auttaa aivoja
- vähentää tulehdusta
- auttaa verenpaineen alentamisessa
- antaa energiaa ilman kofeiinia
- edistää sydämen ja verisuonten terveyttä.

Terveellisen suklaan eduista on sanottu paljon muutakin. Jos haluat kuulla lisää, mene nettisivuilleni www.thechocolatecrew.com tai www.thefivereasons.com.

Lopuksi

Olemme kaikkein aikojen hämmästyttävimmissä ja taianomaisimmissa energioissa maan päällä. Meille annetaan äärimmäistä rakkautta ja apua ylösnousemusprosessissamme. Siirrämme planeettamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Valo on meidän kanssamme ja me olemme valon kanssa.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >