HomeViestejäValerie Donner7.12.2013 - Suoraan sydämestä

7.12.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Voisiko olla niin, että tunnet näiden muuttuvien energioiden intensiivisyyden? Katsotko tarkemmin uutisia ja tunnet, että kaikki on huonommin? Onko sinulla moniulotteisia unia? Onko sinulla epätavallisia terveyshaasteita? Tunnetko, että avaruusperheemme on melkein aika kohdata meidät? Tuntuuko aineellinen maailma karanneelta junalta? Miten epätodelliselta vanha todellisuus tuntuu sinusta? Toivotko koskaan, että sinulla olisi taikasauva, mikä voisi auttaa maapallon siivomaisessa? Etsitkö rakkautta ja löydät sitä paljon useammista paikoista? Vaikuttaako siltä, että ihmiset alkavat herätä? Särkyykö sydämesi, kun kuulet säteilystä ja ihmisen epäinhimillisistä teoista toista ihmistä kohtaan?
 
Jos vastasit "kyllä" ainakin kolmeen kysymykseen, tietoisuutesi nousee. Kyllä, olemme ylösnousemusprosessissa. Emme voi tehdä sitä pitäen kiinni menneisyydestä. Teemme sen sisäistämällä valoa. Valo on kaikkialla läsnä ja voimme tuntea rakkauden, mitä sen mukana tulee.
 
Tänään suremme Nelson Mandelan menettämistä. Hän oli merkittävä valo planeetalla 95 vuotta. Ylösnousseena mestarina Mandela auttoi Etelä-Afrikkaa pääsemään eroon apartheidistä. Hän oli hyvin merkittävä maailman opettaja. Voitko tuntea hänen (valtavan) olemuksensa katsovan meitä toiselta puolelta?
 
Tiesitkö, että maapallolla on ollut aikoja, jolloin oli niin pimeää, että vain yksi sielu täällä piti planeettaa hengissä? Se olisi voinut olla joku Mandelan kaltainen.
 
Nyt meitä maajoukkoa on varmasti useita miljoonia täällä opastamassa sisään uutta maata, valoaikaa. Tänään eräs rakas valotyöntekijä USA:n Illinoisin alueelta soitti minulle. Hänellä on ollut vähintään 14 hengen meditointiryhmiä 30 vuotta. Hän halusi tietää, mihin meidän valotyöntekijöinä pitäisi keskittyä. Olin niin vaikuttunut hänen pitkäaikaisesta meditointiryhmästään, että olin melkein sanaton, mutta sanoin tekeväni joitain ehdotuksia:
 
* Ole nyt-hetkessä. Lao Tse, Taosta sanoi: "Jos olet masentunut, olet menneisyydessä. Jos olet huolestunut, olet tulevaisuudessa. Jos olet onnellinen, olet läsnä olevassa hetkessä."
* Harjoita olemista.
* Liiku fyysisesti, syö hyvin ja laita hyviä ajatuksia mieleesi.
* Elä sydämestäsi ja sielustasi.
* Naura.
* Rakasta.
* Leiki.
* Ole ilossa.
* Elä kiitollisuudessa.
* Siunaa kaikkea, vaikket pidäkään siitä.
* Pysy keskittyneenä tarkoitukseesi.
* Yhdisty toisten samanmielisten sielujen kanssa.
* Puhu totuuttasi.
* Ole luonnossa.
* Pyydä parannusta, kun tarvitset sitä.
* Muista kutsua enkeleitä, oppaita ja mestareita, kun tarvitset apua.
* Kiinnitä huomiota. Ole tietoinen kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu.
* Oleskele pienten lasten ja eläinten kanssa nähdäksesi, miten ne ovat läsnä.
* Pyydä olla palveluksessa päivittäin ja näe, miten uusin tavoin voit palvella.
* Seuraa sydämesi energiaa.
* Päästä irti vanhoista tavoista nähdä itsesi ja toiset.
* Puhu Luojallesi. Kun tulimme tälle planeetalle kauan sitten, olimme jatkuvassa kommunikointiyhteydessä Luojan kanssa. Voimme tehdä sen taas.
* Nouse negatiivisuuden yläpuolelle.
* Lue inspiroivia kirjoja tai katsele inspiroivia videoita.
* Muunna se, mikä ei enää palvele sinua. St. Germainin violetti liekki on hyvä muuntamiseen.
* Jaa rakkauttasi ja huumoriasi kaikkialla, minne menet.
* Älä ota itseäsi vakavasti.
* Opettele jotain uutta.
* Anna pois vanhoja vaatteita ja tavaroita, joita et enää halua tai tarvitse.
* Harjoita anteeksiantoa.
* Jaa yltäkylläisyyttäsi.
* Rukoile ja meditoi.
* Luo.
* Käänny sisäänpäin.
* Uneksi uudesta maasta.
* Tiedä, että olet rajaton.
* Voimaannuta itseäsi.
* Oikaise asia, kun tiedät olevasi väärässä.
* Lakkaa vitkuttelemasta! Tee se nyt!
 
Tässä on muutama yksinkertainen ehdotus siihen, mitä voimme tehdä nyt. Voit aina tehdä lisäyksiä luetteloon. Ota se, mistä pidät, ja jätä muu.
 
Yhtenä päivänä ajelin valtatiellä, kun tapahtui jotain epätavallista. Näin punavartisen vasaran lentävän autooni ja kuuli ison rysähdyksen. Jatkoin ajamista ja odotin, kunnes pääsin kotiin nähdäkseni vahingot. Vasara oli täysin uponnut oikeaan etuvaloon. Valo oli sirpaleina ja se täytyi uusia. Koska katson mielelläni suurta kuvaa, käännyin sisäänpäin saadakseni kokemuksen merkityksen. Miten olisi: "Pimeys sotkeutuu valoon?"
 
Tunnen olevani hyvin siunattu, etten loukkaantunut tai autoni ei vaurioitunut muuten. Meitä suojellaan. Siksi meidän tarvitsee edelleen kiinnittää huomiota. Ihmiset ovat tavallaan hulluja tähän aikaan vuodesta. Tällä alueella on tapahtunut paljon onnettomuuksia. Oletko huomannut tätä omalla alueellasi?
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen Maaneuvostoa.
 
Tervehdin teitä rakkaudella. Olemme hyvin lähellä. Olemme laajentaneet tehtäväämme maapallon ja sen ympäristön olosuhteiden mukaisesti. Luulen teidän tietävän, mitä tarkoitan. On paljon asioita, mitä teille ei kerrota tällä hetkellä. Minäkään en voi kertoa teille paljon, sillä se ei ole tehtäväni. Pian alatte kuulla toisilta. Osa informaatiosta tulee niiltä, joiden olisi pitänyt informoida teitä alun alkaenkin. Nyt on mahdotonta kätkeä totuutta.
 
Haluamme teidän tietävän, että rakastamme teitä ja meillä on paras etunne mielessä. On hyvä, että keskitymme teihin ja te voitte myös vastata keskittymällä meihin. Se ei tee ainoastaan työstämme nautittavampaa, koska tunnemme olevamme tervetulleita, vaan se kertoo meille myös, että olette valmiita tapaamaan meidät.
 
Koordinoimme ja hallitsemme kiireisenä kaaosta. Teemme työtä massiivisten tiimien ja massiivisen älykkyyden kanssa planeettanne vaarallisten olosuhteiden vuoksi. Tarvitsemme ihmisten yhteistyötä. Teidän täytyy olla valmiita tekemään muutoksia. Maa siirtyy eteenpäin ylösnousemussuunnitelmissaan. Maanmuutokset jatkuvat kaikesta huolimatta. Äärimäiset sääolosuhteet jatkuvat myös.
 
Muistakaa, että tuntemanne elämä ei jatku samana. Tästä viime vuodessa oli kyse. Kun tietoisuutenne nousee ja valmistaudutte tapaamaan korkeamman tietoisuuden olentoja, teidän on tehtävä monia sisäisiä muutoksia. Se voisi olla jännittävää teille ja juuri sitä, mitä olette odottaneet. Voitteko tuntea, että jotain merkittävää on tulossa? Luottakaa aina intuitioonne - ei siihen, mitä kuulette jostain ulkopuolisesta lähteestä.
 
Siirrytte luonnollisempaan olemis- ja tekemistapaan. Teille on luonnollista tietää asioita. Katsotte sisäänpäin eikä teidän tarvitse nojata toisiin kuten menneisyydessä. Planeetastanne tulee kontrolloimaton ja tuntemanne aika lakkaa olemasta. Teillä ei ole paljon muita vaihtoehtoja kuin olla läsnäolevassa ajassa.
 
Ymmärrämme, että teille on haastavaa kuulla osaa tästä, kuitenkin se on välttämätöntä uuden totuuden ja ymmärryksen tuomiseksi. Tämä on korkeimmaksi parhaaksenne. Teille korvataan se suurella rakkaudella ja valolla, parantumisella ja hyvinvoinnintunteella siitä huolimatta, mitä ympärillänne tapahtuu. Pysykää maadoittuneena ja kurkottakaa taivaalle yläpuolellanne. Antakaa valon tulla itseenne aktivoimaan soluja ja tietoisuutta kvanttienergiakentässä, minkä jotkut teistä alkavat ymmärtää.
 
Teidän ja meidän tehtävämme edistämiseksi on tärkeää, että opettelemme toimimaan yhdessä. Olemme ystäviänne ja perhettänne. Rakastamme teitä ja tunnemme suurta kiitollisuutta teitä kohtaan.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Valotyöntekijöinä meitä vedetään lisääntyvässä määrin toisiamme kohti. Teemme öisin uutterasti työtä toisella puolella sekä päivisin tässä epätodellisessa maailmassa. Oivallamme kolmannen ulottuvuuden harhan ja kun yhdistymme ykseydessä, meillä on paljon yhteistä.
 
Mestariksi tuleminen ei merkitse, että sinulla on kaikki vastaukset, joten jos et tiedä, mitä tehdä jossain asiassa, luota, että selvität sen. Älä lannistu niistä suurista töistä, joita nyt on tehtävä. Kaikki on Luojan käsissä. Pomomme opastaa meitä jumalaisimmalla mahdollisella tavalla.
 
Avaruusperheemme ja valomaailmat rakastavat meitä valtavasti. Niiden rakkautta tulee niin, kuin huomista ei olisi. Meidänkin rakkautemme laajenee valonnopeudella. Tartu rakkauden ja valon aaltoon ja tee joulunajastasi erityisen kirkas.
 
Upeaa joulunaikaa! Kippis jumalaiselle vuodelle 2014! Rakastan sinua!
 
Siunausta, rakkautta ja kirkasta valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >