HomeViestejäValerie Donner7.8.2013 - Suoraan sydämestä

7.8.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
No, miten teillä kaikilla menee? Energiat ovat kummallisia ja intensiivisiä. Tunnumme olevan äärimmäisen herkkiä nyt. Joskus minusta tuntuu, että olen osa maadoittumatonta joukkoa. Tuntuuko kenestäkään teistä, että on haastavaa pysyä kehossa? Tunnetteko mitään muita muutoksia kehossa? Muutokset syömistavassa ja ruokamieltymyksissä, vähempi ruuan tarve, suklaanhimo (suklaa auttaa maadoittumaan), univaikeudet, muutokset aivoissa ja yleinen tunne, että on valmis 3D:n osalta, voisivat olla joitain tuntemuksia tästä ylösnousemusprosessista.
 
Hypimme monissa eri ulottuvuuksissa. Meillä on toinen jalka 3D:ssä ja toinen 4D:ssä, 5D:ssä ja korkeammalla. Puhun tästä säännöllisesti. Viimeisimmässä kurssi-ilmoituksessani kirjoitin seuraavaa:
 
"Tänään kysyin asiakkaalta: "Voitko elää epävarmuudessa? Voitko päästää irti kiinnikkeistä? Voitko yksinkertaistaa elämääsi?" Tätä tunnen meidän opettelevan tänä päivänä. Olemme tällä maan päällä toinen jalka maassa ja toinen ottamassa askelia ylösnousemuksessamme. Kaikki näyttää ennustamattomalta, kun omaksumme uudet epäselvät roolimme ja tehtävämme. Olemme valmiustilassa odottaen ohjeita. Puhdistamme edelleen vanhoja erillisiä osiamme, kaikkia pelkoja, epäilyksiä ja rajoituksia, jotka eivät enää toimi meillä, kun tietoisuutemme kohoaa.
 
"Saamme olla tarkkailijoita ja nähdä, millainen olimme. Voimme tehdä valintoja, jotka vievät meidät korkeampaan tietoisuustilaan. Jos jatkamme toimimista ja reagoimista vanhasta haavoittuneesta itsestämme, saamme edelleen tilaisuuksia reaktioidemme muuttamiseen. Esimerkiksi, jos otamme asiat henkilökohtaisesti ja palaamme haavoittuneeseen tilaan, jatkamme tyytymättömyyden tuomista itsellemme. Jos reagoimme vanhalla tavalla, minkä yhteiskunta opetti meille (3D-näkökulmasta), pysymme haavoittuneena. Jos alamme nähdä tilanteemme korkeammasta perspektiivistä (valiten rakkauden pelon sijasta), voimme tehdä tietoisen valinnan olla palaamatta haavoittuneisuuteen ja lisätä kykyämme rakastaa itseämme, olla myötätuntoinen ja luoda parannusta.
 
"Kun ajelehdimme 4D-autuuden ja 3D-tiheyden välillä, löydämme luovasti tapoja olla enemmän nyt-hetkessä. Havaitsemme olevamme vähemmän ja vähemmän osa aineellista maailmaa ja enemmän sydänkeskeistä henkimaailmaa. Tämä on taian ja ilmentämisen maailma. Yllätymme siitä, mitä voimme saada aikaan. Olemme avaamassa ovet taivaaseen maan päällä."
 
Osana taivaan luomista maan päälle joidenkin meistä on ehkä tartuttava anteeksiantokysymykseen. Juhlimme kansainvälistä anteeksiantopäivää 4.8. Sinä et ehkä edes tiedä tästä tapahtumasta, mutta minä juhlistin sitä useiden ystävien kanssa kauniissa puutarhassa. Puhuimme tarpeesta antaa anteeksi itsellemme ja sitten jatkoimme toisille anteeksiantamiseen - kuten ihmiset jotka ovat satuttaneet meitä, ne jotka eivät ole kunnioittaneet maata, katolinen kirkko ja muut kirkot, riistäjät, ne jotka ovat vahingoittaneet lapsia, eläimiä ja muita, Illuminati, pankkiirit, media, hallitukset, terveydenhoitojärjestelmä, koulutusjärjestelmä, ne jotka palvelevat itseä, sodanlietsojat, oikeusjärjestelmä, ahneet suuryritykset jne. Oivalsimme, että ne joille meidän täytyy antaa anteeksi, ovat näyttäneet meille paikan, mihin lähettää valoamme. Ilman näitä polariteetteja emme olisi voineet oppia erillisyydestä kolmannessa ulottuvuudessa.
 
Anteeksianto on lahja itselle. Laitoimme parannuspiiriimme myös ne, joille tiedämme olevan haaste antaa anteeksi. Se tuo rauhan sielulle. Silloin kun et voi antaa anteeksi, se voi aiheuttaa sairautta, mutta parantuminen on irtipäästämistä ja itsemme hoivaamista takaisin terveeksi. Meidän ei välttämättä tarvitse unohtaa, mitä on tapahtunut, mutta silloin kun meillä ole enää kiihkeyttä asiaan liittyen, tiedämme, että olemme päässeet johonkin ratkaisuun.
 
Monta vuotta sitten minulla oli pomo, joka kohteli minua hyvin huonosti. Se sai minut irtisanoutumaan tehtävästäni sairaalan "operaatiopäällikkönä", mitä tein kahdeksan vuotta. Olin loukkaantunut ja vihainen jonkin aikaa, mutta yhtenä aamuna heräsin ja olin antanut hänelle anteeksi. Tänään olen kiitollinen siitä, mitä tapahtui, koska se muutti täysin elämäni kurssia. Se toi minut elämäntarkoitukseeni, mitä en olisi voinut tehdä, jos olisin jäänyt tuohon tehtävään.
 
Emme aina tiedä, mitä Päälähteellä on varastossa meitä varten, mutta luota, että se on aina parempaa, mitä olisimme pystyneet itse kuvittelemaan itsellemme. On se sitten suhteen katkeaminen, työpaikan muuttuminen, muutos ystävyyssuhteessa tai jotain muuta, muutoksessa on aina jumalainen lahja, jos katsomme sitä korkeammasta perspektiivistä.
 
Collin Tippingin kirja "Radical Forgiveness" on hyvä, jos painit edelleen tämän aiheen kanssa. Hän opettaa aitoa anteeksiantoa, ei valheellista. Siinä on eroa.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja työskentelen tällä hetkellä täysiaikaisesti Maaneuvostossa.
 
Tervehdin teitä tänään hyvän tahdon ja rakkauden kera. Käytte kaikki läpi monumentaalisia muutoksia, jotka voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä toisinaan. Vakuutamme teille, että tämä on luonnollinen osa ylösnousemusprosessia. On välttämätöntä vieroittaa itsenne vanhoista pakkomielteistä. Teidän on keskityttävä uuden luomisen pilviin kohoaviin energioihin. Tämä on edessänne. Kyse ei ole siitä, mitä takananne on, koska se on tehty ja valmista. Ehdotan, että muistatte tämän.
 
Olette osa Maan ylösnousemustiimiä. Työskentelemme kanssanne yhdessä kaikkien luomisvoimien kanssa varmistaaksemme, että Maa onnistuu ylösnousemuksessaan. Valvomme myös teitä.
 
Voin kertoa teille tällä kertaa, että näyttämö on asetettu epätavallisille tapahtumille. Tapahtuu asioita, joita ette olisi kuvitelleet. Älkää pelätkö, sillä kaikki on osa unohdusverhon riisumista, mikä johtaa sen täyteen muistamiseen, kuka ja mitä olette moniulotteisina olentoina. Nämä tapahtumat yhdistyvät voimakkaaksi muodoksi, mikä sinkoaa teidät ja planeetan paljon korkeammalle tietoisuustasolle. Olette valmiina?
 
On vähän aikaa jäljellä kolmannen ulottuvuuden johtopäätöksiin. Tähän sisältyy kaikki alueet teidän ja Maan elämässä. Teidän on kerättävä uusia ratkaisuja ongelmiin. Huomaatte, että nämä uudet löydöt tuovat nopeita tuloksia. Tämä merkitsee, että teidän täytyy pysyä avoimena muutokselle eikä tuntea "olen aina tehnyt tämän näin". Vanhat tekosyyt eivät ole enää mahdollisia, sillä kun siirrytte korkeampaan tietoisuuteen, havaitsette, että korkeammat taajuudet vaativat korkeamman värähtelyn ratkaisuja.
 
Kun vanhat toimintamallit putoavat pois ja vanhat järjestelmät luhistuvat, alatte tuntea uutta vapautta. Energia mitä tulee uusista tilaisuuksista, on täynnä korkeampaa tietoisuutta. Nämä valotaajuudet ovat osa laajentuneita olemistasoja. Ne ovat eläviä ja energisiä. Niistä tulee vielä suurempi osa tätä värähtelyä ja elämää. Solurakenteenne säkenöi ja tulee elävämmäksi. Ravintotarve muuttuu tämän valon vuoksi. Kuunnelkaa kehoanne. Se tietää, mitä tarvitsee.
 
Käsitämme, että monilla planeettanne alueilla autoista ja liikenteestä, lentokoneista ja lentokentistä ja kaikista kuljetusvälineistä tulee vähemmän toivottuja. Meillä on teknologisia ratkaisuja näihin ongelmiin. Haluan vakuuttaa teille, että tästä tulee yksi alue, mitä pidätte suotuisimpina. Tiedämme, että odotatte levottomana näitä uusia liikkumismuotoja. Tuskin maltamme odottaa niiden esittelemistä, sitten kun aika on sopivin.
 
Tulin tänään antamaan teille opastusta ja rohkaisua. Kaikki kulkee Jumalan suunnitelman mukaisesti. Vaikka tuntisittekin horjuvanne, ymmärtäkää, että tämä tilanne on kaukana siitä. Se on vain osa vanhasta irtipäästämistä ja avautumista uudelle.
 
Seuraavaan kertaan, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja lähetän rakkauttani.
 
Mitä muuta?
 
Jotkut valotyöntekijät tuntevat juhlaenergiaa. He tietävät intuitiivisesti, että olemme jonkin upean partaalla. Tuntuu jo olevan aika. Olemme olleet tässä prosessi melko kauan.
 
Yksi asia tietysti on, että monia totuuksia tulee julki. On kyse sitten kirkoista, pankeista, yrityksistä, terveydestä, maataloudesta, rahoitusjärjestelmistä, teknologiasta tai hallituksista, löydämme tärkeää informaatiota elämän hyvinvoinnin kannalta. Jos silmäilee internetiä, silmiin voi osua jotain informaatiopaljastuksia. Esimerkiksi opin juuri, että kasveihin suihkutetaan antibiootteja. Tiesikö kukaan teistä sitä?
 
Sen sijaan että käyttäydymme niin, että meillä on vain vähän keinoja siihen, mitä löydämme, voimme olla aktiivisia muutoksen edistämisessä jollain tavalla, mihin tunnemme opastusta. Tunnen tämän osaksi maajoukkotehtäväämme.
 
Lopuksi
 
Edistymme upeasti energioissa ja tietoisuusmuutoksissa. Meillä on hämmästyttävä tulevaisuus edessämme. Opimme nyt tärkeitä oppitunteja, mitkä valmistelevat meitä korkeampaan tietoisuuteen. Valo on voimakasta ja niin mekin olemme.
 
Kun opimme valitsemaan korkeavärähteisen tien, löydämme rauhaa ja iloa. Tämä on vasta maistiainen siitä rakastavasta ja positiivisesta elämästä, mitä elämme korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Siunausta, rakkautta ja kirkkainta valoa ikinä,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >