HomeViestejäValerie Donner11.7.2013 - Suoraan sydämestä

11.7.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 11.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Vuosi 2013 on nyt puolittain ohi, joten on pohdiskelun aika. Missä olemme olleet ja minne olemme menossa? Mitä haluamme elämäämme ja miten haluamme planeetallemme? Se mitä tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana tapahtui, voi tuntua hämärältä. Myös eteenpäin katsottaessa voi olla sumua. Tähän aikaan viime vuonna odotimme kovasti päivämäärää 21.12. Kun merkittäviä ilmentymiä ei tapahtunut, kuten jotkut luulivat, toiset ihmiset olivat pettyneitä. Tässä olemme kuitenkin nyt. Aika on nopeampaa. Elämä on nopeampaa. Ihmisten on kohdattava itsensä ja ongelmansa varmasti ja intensiivisesti. Siirrymme myös ongelmiemme läpi nopeammin.
 
Onko kukaan pannut merkille intensiivisen energian aiemmin tällä viikolla? Heinäkuun 8. ja 9. päivä olivat "syviä". Niiden tunteiden syvyyden vuoksi joita jotkut kokivat, tarvitaan päättäväisyyttä. Mestari El Morya sanoi tämän illan kanavoinnissani: "Silloin kun teistä tuntuu epämukavalta sisällänne, otatte askeleen ylösnousemusprosessissanne. Se ei ole pelkästään epämukavaa. Osa on iloista, mutta mitä kauemmin pidätte kiinni vanhoista uskomuksista ja malleista, sitä epämukavampaa se voi olla."
 
Tänään puhuin erään valotyöntekijän kanssa, joka on ollut ystäväni monta vuotta. Hän kysyi minulta: "Milloin mehukkaat jutut tulevat?" Tunnemme kumpikin, että jotain suurta voi tapahtua lokakuussa. Se voi olla myös syyskuun lopulla tai marraskuussa. Emme voi ennustaa, mitä se on, mutta tunnemme sen voimakkaasti. Toiset "psyykkiset" ihmiset sanovat samanlaisia asioita, kuten että se voi tulla kolmessa aallossa. Saako kukaan teistä tällaista informaatiota?
 
Hyviä juttuja tapahtuu siinä, että olemme edelleen täällä kehossamme, puhdistamme ongelmia, elämme kauniilla maapallolla, pääsemme lähemmäs Luojaamme, ilmennämme nopeammin kuin koskaan, näemme enemmän läpinäkyvyyttä, kuulemme salaisuuksista ja koemme viimeisiä jäänteitä siitä, millaista on elää kolmannessa ulottuvuudessa.
 
Luen mielenkiintoista kirjaa nimeltään "The Great Tao" (= suuri tao), jonka on kirjoittanut Stephen T. Chang. Laotsen mukaan "Tao on nimetön, koska se on kaikessa ja kuitenkin muodoton. Sen yksinkertaisuus ja hetkellisyys eivät sovi yhteen maailman maiden valtaliittoutumien kanssa. Sitten kun johtajat pystyvät käyttämään sitä, kaikki tulee tasapainoon ja taivas ja maa yhdistyvät."
 
Nämä opetukset ovat yksinkertaisia elämistapoja ja niitä käytettiin Kiinan kultaisella ajalla, Han- ja Tang-dynastian aikana. Niissä oli kyse vapaasta yritystoiminnasta, taloudellisesta tasa-arvoisuudesta ja sosiaalikapitalismista. Hallitusta rohkaistaan olemaan puuttumatta yritystoimintaan. Yritysten verotus ja muu toimintaan puuttuminen monimutkaistavat ja heikentävät taloutta. Mutta se on vastuussa tiukkojen moraalistandardien ja oikeudenmukaisten liiketoimintakäytäntöjen toimeenpanosta. Sosiaalikapitalismi on kapitalismin ja sosialismin parhaiden teorioiden yhteensulattamista.
 
Kultaisena aikana Kiinan verotusaste oli 3%. Tämä salli kaikkien selviytyä. Laotse vaati pientä hallitusta ja pientä väkilukua. Taolaisuus arvostaa ja kunnioittaa elämää, joten siinä on kyse elämän suojelemisesta.
 
Kirjassa mietitään paljon sitä, missä olemme nyt hallitustemme osalta ympäri planeettaa. Kenties meillä on jonain päivänä hallituksia, jotka suosivat kansaa ja käyttävät näitä yksinkertaisia periaatteita varmistamaan tasapainoisemman ja terveemmän planeetan kaiken elämän kannalta.
 
Valotyöntekijöiden työllä on enemmän tarvetta kuin koskaan, kun pimeys tuntee valon ja se on epämukavaa sille. Nappaamme informaatiota unissamme tai meille näytetään, miten kovasti teemme työtä unitilassa. Näemme itseä versus toisia palvelevien ihmisten tulevan mukaan selvästi monin tavoin. Voimme tuntea värähtelytekijän toimivan elämässämme, kun ne joiden kanssa emme enää resonoi eri värähtelyn vuoksi, putoavat pois elämästämme. Samaan aikaan tunnemme vetoa niihin, joiden kanssa resonoimme. Se voi olla epämukavaa, kuitenkin ilmiselvää, koska emme tunne oloamme mukavaksi joidenkin ihmisten tai tilanteiden kanssa ja ne ovat jatkossa muualla.
 
Viesti St. Germainilta
 
Tervehdys, olen St. Germain.
 
Haluan teidän tietävän, ettei minkään jää minulta näkemättä näinä päivinä. Olen tietoinen siitä, mitä teette ja käytte läpi, sekä siitä, mitä tapahtuu maan päällä. Osa siitä on upeaa ja toisia asioita ihmettelen. Minulla on suurta kunnioitusta teitä kohtaan, jotka elätte planeetalla kolmannen ulottuvuuden viime jäänteitä. Haluisin ennustaa, että kaikki lopputulokset ovat suotuisia, mutta voin vain sanoa, että ne ovat osa Luojan suunnitelmaa.
 
Pidetään siitä tai ei, jumalainen suunnitelma paljastuu ja se on väistämätöntä. Matkan varrella on lukemattomia yllätyksiä ja iloisia lopputuloksia. On myös katastrofeja, jotka avaavat monien sydämen. Useimmissa haasteissa huomataan, että osalliset ovat kykeneviä ja merikelpoisia. Voitte ratsastaa aalloilla ja vaihtaa aaltoa kuin surffauslaudalla, sekä valmistautua siitä, mitä tulee seuraavaksi, tai voitte meloa mukana tietämättömänä siitä, mitä tapahtuu. Suosittelen käyttämään surffauslautaa, jotta saatte parhaimman etulyöntiaseman.
 
Monilla teistä kolmannesta ulottuvuudesta puuttuu hohto. Se on menettänyt viehätyksensä. Se mikä ennen oli tärkeää teille, ei ole enää. Arvonne muuttuvat perspektiivin mukana. Itsensä ja toisten rakastamisesta tulee merkittävää. Aineellisen maailman rakastamisen merkitys vähenee. Oletteko huomanneet?
 
On paljon asioita, joiden haluaisimme nähdä parantuvan ja jotka vaikuttavat teihin aineellisesti. Se tekisi elämästänne helpompaa ja olette pyytäneet tätä yltäkylläisyyttä. Ansaitsette sen. Olen kuvannut teille myös tätä. Haluaisin nähdä hyvinvoinnin tulvaporttien avautuvan teille, jotta kaikilla on kaikkea, mitä he tarvitsevat tai haluavat. Tavalla tai toisella tämä on osa suunnitelmaa tasapainon ja oikeudenmukaisuuden palauttamiseksi janoiselle planeetalle.
 
On tärkeää käyttää violettia liekkiä ja "minä olen" -olemusta. Nämä tehokkaat työkalut auttavat meitä työssämme. Toista ei voi olla ilman toista. Teidän täytyy pitää mieli avoimena ja olla terävän tietoinen näiden työkalujen tarpeesta. On edelleen paljon negatiivisuutta, mikä pitää vapauttaa maapallosta ja sen päällisestä elämästä.
 
Tulevaisuudessa annamme lisäohjeita violetin liekin käyttämisestä ja myös muista tekniikoista, jotka ovat arvokkaita työkaluja itsenne ja toisten kohottamiseen.
 
Muistakaa ykseytenne maapallon kanssa. Ottakaa itsestäänselvyytenä vain kykynne mennä virran mukana, vaikka se tuntuu epämukavalta toisinaan. Pitäkää tiukasti kiinni totuudesta ja tietäkää, että olen kanssanne.
 
Olen St. Germain, valotiimin rakastavassa palveluksessa.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Parhaillaan keskityn työssäni täysin Maaneuvostoon.
 
Kuten voitte kuvitella, olemme hyvin kiireisiä maapallon asiaintilan valvomisessa. On hämmästyttävä kokemus nähdä tuloksia siitä suuresta valotulvasta, mitä tulee planeetalle. Jokainen valohiukkanen heijastaa jotain tai jotakuta. Jotkut integroivat ja työntävät valosäteiltä maahan ja toiset ovat tietämättömiä. Valotyöntekijät, maajoukko, haluamme teidän tietävän, että näemme, miten kovasti teette töitä. Tämä on yksi syy, miksi monet tuntevat ylimääräistä unen tarvetta. Nämä valohiukkaset ovat hyvin voimakkaita. Ne voivat kirjaimellisesti siirtää vuoria, kun ne asetetaan oikeaan suuntaan.
 
Voitaisiin sanoa, että maapallolla on energioita, joita täytyy liikuttaa. Se voi näyttää yhtä haastavalta kuin vuoren siirtäminen. Paljon liittyy tietoisuustilaan maan päällä. On valon vastustamista, kuitenkin monet alkavat tuntea sen eikä tämä ole tavallinen kokemus niille, jotka ovat vastikään alkaneet herätä.
 
Näette monien astuvan pois varjoista ja puhuvan valon puolesta totuutta. Se on jo alkanut. Nämä urheat sielut ovat tehneet sopimuksen olla heräävän planeetan muutosagentteja. Jättäkää tuomitsematta, kun nämä urheat sielut vetävät omana tehtävänään huomion itseensä ja informaatioon, minkä jakamiseen he tuntevat pakkoa.
 
Olette valotyöntekijöinä muuntaneet pimeyttä ja sisältäneet tietyn määrän valoa kaikissa inkarnaatioissanne ja erityisesti tässä. Kun kehostanne tulee kevyempi, tehtävänne on peittää planeetta vielä suuremmalla valolla. Ehdotan, että teette siitä säännöllisen aikomuksenne, sillä tämä on katalyytti tapahtumille, joita kohta tapahtuu.
 
Avaruusperheenne odottaa innokkaasti jälleentapaamistamme. Paljon on vielä ratkaistava, ennen kuin tämä voi tapahtua, mutta valonne ja aikomuksenne asettavat energioita auttamaan tulemistamme. Nämä päätökset tehdään kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Emme halua vahingoittaa ketään. Kaikki tehdään rauhassa ja harmoniassa.
 
Toimimme kulissien takana ja mittamaamme etenemistä ja autamme suoraan siellä, missä tarvitaan. Työskentelemme suoraan valotyöntekijöiden kanssa tietoisuuden kohottamiseksi ja autamme niissä valovaikutelmissa, jota tulee sydämestä. Sydän on Luojan tahdon generaattori, joten mitä enemmän seuraatte sydäntänne, sitä enemmän teette valotyötänne ja sallitte valon liikkua täysimittaisesti. Sydän on uuden olemistavan johtaja maan päällä. Puhumme tästä tulevissa viesteissä. Nyt pyydämme, että kiinnitätte huomiota ettekä luule, että aivoissanne on kaikki vastaukset.
 
Lähetämme rakkauttamme teille Maaneuvostosta sekä Plejadien korkeasta neuvostosta. Olen Mira.
 
Lopuksi
 
Vaikka elämä voi olla intensiivistä, olemme ylösnousemusprosessissa. Saamme rajattomasti apua, kun jatkamme työskentelyä valon kanssa kaikkien eduksi. On tärkeää hengittää, juoda hyvää vettä, syödä hyvin, levätä ja palauttaa fyysinen keho. Se käsittelee kaikki valotaajuudet, joita vastaanotamme. Tämä voi olla kovaa työtä.
 
Ottakaa aikaa ihmetellä sitä, mitä tiedätte, miten kauas olette tulleet, ja sitä suuntaa, mihin olette menossa. Se on syvällinen.
 
Jatkakaa upean työnne tekemistä, maajoukko.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa.
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >