HomeViestejäValerie Donner13.6.2013 - Suoraan sydämestä

13.6.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 13.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Pari viikkoa sitten ilmoitin, että aloin tuntea asioiden muuttuneen hyvän eduksi. Tunsin sen voimakkaasti ja se osoittautuu olevan totta.
 
Sunnuntaina 9.6. osallistuin yhteen positiivisimmista puhetilaisuuksista, mitä olen kuullut planeetan tulevaisuudesta. Se oli San Franciscossa Tesla-yhteisössä ja siellä esitettiin Foster Gamblen esitelmä. "Foster Gamble ja hänen vaimonsa Kimberly ovat sen Thrive-dokumenttielokuvan tuottajia, minkä he kirjoittivat ja julkaisivat 11.11.2011. Thriven ovat nähneet miljoonat katsojat ympäri maailmaa. Tämä uskomaton ja faktoihin perustuva elokuva, mikä esittelee monta Tesla-yhteisön alumnia, on kohottava ja merkittävä kutsu uudistukseen keksijöiden hyväksikäyttöä, loismaisia "virallisia rahoja" ja niitä korruptoituneita tieteellisiä menettelytapoja vastaan, jotka vaikuttavat energiatuotantoomme, terveyteemme ja ruokamme laatuun. Thrivessä suositellut uudistusratkaisut ovat toteutuskelpoisia, väkivallattomia, inspiroivia ja ehdottomasti ruohonjuuritasoa. San Franciscon Tesla-yhdistys liittyi Thrive-liikkeen tukijärjestöksi marraskuussa 2012 ja voit löytää meidät 700 ratkaisupohjaisen ryhmän listalta thrivemovement.com."
 
Esitelmän otsikkona oli "Vaihtoehtoisten valtavirtaenergiateknologioiden strategiat". Gamblen päätoteamus on, että vaaditaan kolme asiaa muutokseen planeetalla: "rehellisyys, vapaus ja väkivallattomuus". Hän väittää, että vapaa energia toisi sen yltäkylläisyyden ja muutoksen, mikä on välttämätön planeetan parantamiseksi. Itse asiassa Thriven nettisivuilla on "Ratkaisukeskus", mikä toimii luonnostaan energiavirralla, mitä voidaan käyttää systemaattisesti ongelmien ratkaisemiseen. 
 
Jotkut teistä ehkä muistavat minun maininneen tästä elokuvasta, kun se ilmestyi. Jos et ole nähnyt sitä, suosittelen kovasti sitä. Katso myös nettisivuilta, mihin voisit itse käyttää informaatiota.
 
Tuntuu siltä, että muutos tapahtuu pohjalta ylöspäin. Emme enää voi eikä meidän pitäisi luottaa siihen, että hallitus huolehtii kaikista tarpeistamme. Esimerkiksi Kaliforniassa meillä oli uusimmassa osavaltioäänestyksessä Ehdotus 37, mikä vaati, että geenimanipulointi olisi merkittävä kaikkiin ruokiimme. No, voit kuvitella, mitä tapahtui. Monsanto oli sitä vastaan ja vaikka suurin osa tavallisesta kansasta oli merkitsemisen puolesta, Monsanto kampanjoi väärillä tiedoilla ja ehdotus hylättiin. (Muuten, kuulin hiljattain, että Bill Gates on Monsanton suurin osakkeenomistaja.)
 
Sen tuloksena alkoi valtakunnallinen liike ja äskettäin geenimanipulointimerkintälaki hyväksyttiin Connecticutissa, mikä vaikuttaa myös neljään tai viiteen osavaltioon sen ympärillä.
 
Joku nero ehdotti, että tehtäisiin sovellus, missä kaikki geenimanipulointitieto olisi älypuhelimessa, niin että ihmiset voisivat skannata tuotteita ruokakaupassa ja tietää, mitä niissä on. Tämä tekniikka loisi itseluottamusta ja poistaisi tarpeen lakiin, mikä tekee geenimanipulointitiedosta pakollisen tuotteissa. Joitain tämän kaltaisia sovelluksia alkaa tulla esiin.
 
Planeettana ponkaisemme esiin innovaatioiden, nerouden, teknologian, sydämen, rakkauden ja valon kera muuttamaan maailmaa, missä elämme. Meidän täytyy käyttää kekseliäisyyttämme, älykkyyttämme ja intuitiotamme ollaksemme vastustuskykyinen sille, mitä ympärillämme tapahtuu. Jokaisessa haasteessa on tilaisuus ja meidän täytyy muistaa tämä, niin että vanhojen tekemistapojen hyväksymisen sijasta meistä tulee voimaantuneita ja viemme planeettamme takaisin korkeampiin ulottuvuuksiin valossa ja rakkaudessa.
 
Tietoisuus on kaikki. Mitä enemmän nostamme värähtelyämme, mitä tiedostavammaksi tulemme ja mitä enemmän lisäämme taajuuksiamme, sitä nopeammin etenemme ylösnousemuksessamme. Tämä on meidän aikaamme, maajoukko. Tämän vuoksi olemme täällä. Yhdistykää sydämeenne ja oivaltakaa, mitä sanon.
 
Viesti mestari St. Germainilta
 
Tervehdys, olen St. Germain. Puhun mielelläni taas kanssanne.
 
Ette voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä ettekä voi pakoilla vastuutanne. Mestarina voin kertoa, että tämä on ratkaisevinta aikaa maan päällä.
 
Seuraan edistymistänne ja teillä on runsaasti tuloksia. On paljon lisää tehtävää tässä monimutkaisessa ylösnousemusprosessissa. Teiltä vaaditaan paljon, erityisesti asenteissanne. Positiivinen asenne vie teitä pitkälle. Jos nousette myllerryksen ja pelkopohjaisen ajattelun yläpuolelle, näette runsaasti tilaisuuksia palvella.
 
Itsestänne aloittaminen on tärkeintä, mitä voitte tehdä. Ottakaa vastuu ajatuksistanne, sanoistanne ja teoistanne. Kerääntykää yhteen samanmielisten ystävien kanssa. Kutsukaa meidät auttamaan teitä suunnitelmien tekemisessä ja niiden toteuttamisessa. Olkaa avoimia yhdistymään enemmän avaruusveljienne ja -sisarienne kanssa, jotka myös odottavat oman osansa toteuttamista Jumalan suunnitelmassa.
 
Kaikelle on syynsä ja vähitellen näette, että lisää totuutta tulee esiin. Uudistuksia on monia, kun ihmiset heräävät. Näette vanhojen järjestelmien luhistuvan, kun pimeys pakotetaan perääntymään. Se lipsuu ja menettää kontrollin, joten kuvitelkaa, miten paljon pelkoa se kohtaa.
 
Muistakaa käyttää tekniikoita, jotka ovat aina ulottuvillanne, kuten avun pyytäminen meiltä, kiitollisuus, violetin liekin käyttäminen muuntamiseen, vapauden tavoittelu, itsensä ilmaiseminen ja rauhan luominen. Nykyiset alkemiaprosessit vaikuttavat elämään maapallolla merkittävästi. Osallistukaa tähän prosessiin.
 
Muistakaa myös käyttää purppuranväristä yllänne. Se on korkeavärähteisin väri ja teidän täytyy nostaa värähtelyänne.
 
Olen St. Germain ja olen aina valmis auttamaan teitä.
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Puhun mielelläni kanssanne tänään. On paljon myllerrystä tässä risteyksessä maan pinnalla ja ympärillä. Sitä ei voi vain nähdä, vaan sen voi myös kokea. Monet ihmiset päättävät lähteä inkarnaatiostaan ja tämä jatkuu. Osallistun Maaneuvostoon. Teemme uutterasti työtä kaikkien osapuolien auttamiseksi heidän valinnoissaan ja valvomme tarkasti maapallon ja ylösnousemuksen etenemistä.
 
Maapallo muuttuu. Se puhdistaa negatiivista energiaa esim. siellä, missä on ollut sotaa ja missä on saasteita ja muita energioita, jotka ovat sopimattomia korkeampiin ulottuvuuksiin. Tästä syystä jotkut teistä on sijoitettu strategisiin paikkoihin puskureiksi joillekin puhdistuksille tai tasapainottamaan energioita, jotka voisivat olla häiritseviä. Älkää yllättykö, jos joitakin teistä opastetaan muuttamaan parin vuoden kuluessa. Tietäkää, että teitä suojellaan ja ohjataan jumalaisesti. Jotkut teistä ohjaavat toisia pois turvattomilta alueilta. Tätä ei voi pysäyttää, koska maapallon on selvittävä hengissä.
 
Teitä ehkä pyydetään muuttamaan elämäntyyliänne ja muodostamaan yhteisö. Löydätte uusia luovia tapoja olla, joista tulee tyydyttäviä ja suojaavia. Muutos/sopeutuminen on pelin nimi.
 
Useilla alueilla olemme alkaneet näyttää galaktista perhettämme kirkkaassa päivänvalossa ja enemmän iltaisin. Pitäkää silmänne taivaalla ja tietäkää, että nämä tapahtumat edistyvät, kunnes meidän on oikea aika ottaa kontakti teihin. Haluamme tämän tapahtuvan rakkaudessa, ilossa ja totuudessa, kaukana pelosta. Olemme avaruusperhettänne ja olemme osa teitä. Erillisyyden päivät ovat matkalla loppuunsa.
 
Osallistumme tärkeisiin tapahtumiin osana Maaneuvostoa, silloin kun tarvitsee tehdä merkittäviä päätöksiä. Voimme tarjota apua ja teknologiaa sekä kokemusta aiemmista ylösnousemuksista muilla planeetoilla.
 
Tarjoamme vain rauhaa ja hyvinvointia osana kohoavaa tietoisuuttanne. Teillä on odotettavissa kohottavia ja suotuisia kokemuksia, kun alatte tutkia olemuksenne rajattomia aspekteja.
 
Toivotamme teidät tervetulleeksi omien joukkoon ja pidämme teitä sydämessämme rakkaudella ja kiitollisuudella.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Käymme läpi nyt positiivista energiaa ja valtavaa muutosta. On transformaatioaika. Meillä on edelleen töitä tehtävänä - ei ainoastaan itsemme kanssa, vaan myös planeetan hyväksi. Monet valaistuneet olennot auttavat matkan jokaisella askeleella sekä fyysisessä että henkiulottuvuudessa.
 
Me olemme valotyöntekijöitä, jotka aloittavat uuden olemistavan rakkaalla planeetallamme. Kuljetaan yhdessä tätä polkua harmoniassa, ilossa, rauhassa ja rakkaudessa, maajoukko.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >