HomeViestejäValerie Donner13.5.2013 - Suoraan sydämestä

13.5.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 13.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tunteeko kukaan teistä olevansa hämärän rajamailla? Tällä tarkoitan, että tunnetko olevasi vähän tyhjiössä, olet ikään kuin epävarma seuraavista askelistasi elämässä? Osa näistä tuntemuksista liittyy ajankohtaisiin astrologisiin vaikutuksiin, kuten pimennykset jne. Kaikki tämä auttaa meitä osaltaan ylösnousemusprosessissamme - pidämme siitä tai emme.
 
Kun kolmas ulottuvuus jatkaa luhistumista, tunnemme epävarmuutta. Kanssaluomme korkeamman ulottuvuuden elämäämme maan päälle, joten tuntematon on normi. Jotkut meistä tuntevat myös energioita, joita tunsimme eläessämme Atlantiksella ennen sen romahtamista. Tämä voi aiheuttaa epämukavia tunteita.
 
Tunnemme myös pimeiden voimien pelon, kun ne yrittävät säilyttää tukikohtansa. Monet odottavat asioiden olevan niin, kuin ne ovat aina olleet, eivätkä ne ole. Saamme myös käsitellä sisäisiä kysymyksiämme, jotka monet meistä luulivat jo ratkaisseensa aiemmin. Meidän on jatkettava selvittämistä, kunnes olemme valmiita ja hallitsemme nämä avainoppitunnit.
 
Vähitellen oivallamme, että se mihin olemme uskoneet, ei ole totta. Kysymme itseltämme, miksi koskaan annoimme noiden vanhojen ajatusten ja tunteiden vaikuttaa elämäämme. Pystytkö samaistumaan?
 
Määrittelemme itseämme uudestaan. Emme voi samaistua siihen, kuka olimme ennen, miten paljon rahaa tai omaisuutta meillä on, rooliimme, kehoomme tai fyysiseen maailmaan. Olemme aito itsemme sydämemme, rakkautemme ja energiamme kautta. Opimme, ettemme voi enää elää erillisyydessä ja että selviytymisemme riippuu ykseydestä, yhteistyöstä, rakkaudesta sekä itsestämme ja toisistamme välittämisestä.
 
Nekin jotka ovat enemmän juurtuneita 3D:hen, ovat samassa itsensä uudelleenmäärittelyssä. Vaikka heidän elämänsä liittyy enemmän aineelliseen maailmaan, se on muuttunut. Monet ovat ymmällään, mitä tehdä, koska bisnesympäristö tai heidän elämänsä muut puolet ovat epävakaassa tilassa. Se voi olla hämmentävää niille, jotka luulivat, että osaisivat aina pelata sitä peliä.
 
Valotyöntekijöille voi näyttää siltä, että he odottavat uutta planeetan ja Luojan palvelutehtäväänsä. Miten voimme käyttää enemmän lahjojamme ja kykyjämme ylösnousemusprosessin auttamiseen? Energiat rakentuvat vakaasti tehdäksemme juuri tätä. Se epävarmuustila jonka ehkä tunnet, kestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin oivallamme, mitä meidän on tarkoitus tehdä. Tänä aamuna meditoidessa minulle kerrottiin "Vastauksia tulee".
 
Viesti mestari Hilarionilta
 
Toukokuun 1. päivänä työskentelimme mestari Hilarionin kanssa "Kuukausitapaamisessa mestarien kanssa". Hän sanoi: "Älkää lannistuko, rakkaat ystävät. Paras on vielä tulossa. Olette kiivenneet monien esteiden yli ja matkan varrella on vielä lisää. Teillä on korkeat odotukset, sillä paljon hyvää on tulossa tiellenne. Päättäkää menneisyyden sydänsurunne ja pettymyksenne. Päästäkää irti harhasta ja pitäkää kiinni suurista odotuksista. Paljon vaaditaan ja paljon annetaan. Tämä on totuutenne hetki. Astukaa esiin ja tulkaa kuulluksi. Te olette niitä. Olette valmiita. Maapallo on valmis. Voitte muuttaa polkua. Tehkää se. Parantakaa sydämenne ja olkaa vapaa … Ei ole Kotiin verrattavaa paikkaa. Päästätte irti vanhoista Atlantiksen energioista ja tuotte sisään Lemurian energioita. Kultainen aika on käsillä. Olosuhteet ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti, kun hyvää tulee osaksenne kerros kerrokselta. Se on kuin Luvattu maa ja jotain katsomisen arvoista … Teihin iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se muuttaa välittömästi kurssin. Ei ole kyse minun tahdostani, vaan Sinun tahdostasi. Jokainen on vapaa päättämään. Olette merkki uudesta ajasta. Nopeita vastauksia tarvitaan. Kyllä vai ei."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja omistaudun edelleen kokoaikaisesti Maaneuvostolle.
 
Ensin haluan kiittää teitä kärsivällisyydestänne tässä prosessissa, mistä nyt löydätte itsenne. Tiedämme, että tunnette ne arvokkaat vivahteet ja suuremmatkin asiat, joiden kanssa elätte parhaillaan maan päällä.
 
Emme ole koskaan nähneet mitään aivan tällaista kaiken sen työn aikana, mitä olemme tehneet toisten ylösnousevien planeettojen kanssa. Ymmärtäkää, että teemme kaiken mahdollisen suojellaksemme teitä ja maapalloa, sillä on joitain, jotka haluaisivat nähdä maan ylösnousemuksen jumalaisen suunnitelman menevän mynkään.
 
Prosessi on monimutkainen, mutta maapallon ja sen elämän turvallisuus ja hyvinvointi on etusijalla. Keskitämme huomiomme ja resurssimme tasapainon ja vakauden ylläpitämiseen, mikä on vaatimus käsillä olevan prosessin onnistuneelle loppuunsaattamiselle. Teillä on kaikki apu, mitä tarvitaan ylösnoustaksenne maan rinnalla. Takaamme teille tämän.
 
Maajoukollemme on määrätty paljon. Teette ahkerasti työtä, vaikkette ehkä olekaan täysin tietoisia paikastanne. Se selkenee, kun asiat etenevät. Nyt on välttämätöntä, että pysytte kosketuksessa itsenne kanssa, olette maadoittunut, seuraatte sisäistä opastustanne ja luotatte. Huolehtikaa hyvin itsestänne ja seuratkaa päivän energiaa.
 
Ulkoiset olosuhteet ovat toisinaan edelleen hämmentävä, sillä vanhat harhakuvat on selvitettävä tilan tekemiseksi korkeammalle elämistavalle. Se on askel ylöspäin ja se on tehtävä askel kerrallaan. Kiipeätte portaita taivaaseen.
 
Jatkamme työskentelemistä useiden monimutkaisten tilanteiden kanssa, joissa muuttujat vaihtuvat. Olkaa vakuuttuneita, että meillä on kaikki tarvittavat resurssit täydellistä menestymistä varten. Se on huomattavaa, mitä teette rinnallamme. Olette ryhmä lahjakkaita ja upeita olentoja.
 
Vaikka teistä ehkä toisinaan tuntuukin, että perusta putoaa altanne, niin jos tartutte "valokiskoon" ylösnousemuksenne tienviittana, palatte takaisin tasapainoon. Tämä on varmin tapa edetä.
 
Valokisko on portaat taivaaseen. Meditoidessa saatatte nähdä sen kristalliportaikkona, mikä nousee korkeammalle ja korkeammalle. Jokainen askelma edistää valoa ja korkeampaa värähtelyänne ja tietoisuuttanne.
 
Olemme kanssanne matkan jokaisella askeleella.
 
Rakkaudella ja kunnioituksella, olen Mira.
 
Lopuksi
 
Kun pujottelemme näissä epävakaissa ajoissa, meillä on kaikki tarvitsemamme apu ja saamme tarvitsemamme vastaukset. Kun saamme vastauksia, olemme valmiita toimimaan niiden mukaisesti - eikö vain, maajoukko?
 
Seisotaan yhdessä ja mennään portaita taivaaseen. Se on määränpäämme.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >