HomeViestejäValerie Donner16.4.2013 - Suoraan sydämestä

16.4.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 16.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä sitä ollaan vuodessa 2013 enkä sanoisi näitä muuttuvia aikoja varsinaisesti helpoiksi. Haasteemme ovat hyvin intensiivisiä. Suuri polttopiste näyttää olevan terveys- tai suhdeongelmissa. Jokainen saa siivota menneisyyden, vapautua kuormasta ja alkaa alusta. Terveysongelmat voivat olla vakavia. Useat tuntemani ihmiset kohtaavat ison S:n ja yksi henkilö tekee ehkä siirtymän juuri kirjoittaessani tätä.
 
Saamme valita, aiommeko elää rakkaudessa vai pelossa. Pelko on vanhaa 3D-energiaa. Se ei enää sovi neljänteen ulottuvuuteen tai korkeammalle. Pitkäkestoiset ongelmat ovat esillä jumalaista ratkaisemista varten. Jotkut ihmiset jotka eivät halua elää korkeammassa rakkausvärähtelyssä, lähtevät. Myös jotkut valotyöntekijät kohtaavat suuren huolensa sellaisina tunteina kuin viha ja anteeksiantamattomuus.
 
Sielu saa valita. Jotkut näistä ongelmista olisi pitänyt käsitellä jo paljon aiemmin, mutta nyt Jumalan armosta saamme käsitellä niitä taas. Emme voi ottaa näitä matalammalla värähteleviä energioita korkeampiin ulottuvuuksiin mukanamme.
 
Tänä aamuna (12.4.) mestari St. Germain tuli luokseni. Hän haluaa minun kertovan teille muutaman asia, joten tässä hän on:
 
"Tervehdys, olen St. Germain. Olen täällä auttamassa teitä. Yritätte tehdä liian paljon itse ilman valoulottuvuuksien apua, joita ovat mestarit, arkkienkelit ja enkelit. On tärkeää, että ylläpidätte kontaktin kanssamme, sillä olemme läsnä opastamassa ja suojelemassa teitä ylösnousemuspolulla.
 
Ylösnousemusprosessin läpikäyminen voi hajottaa. Kaikki mitä näette, voi muuttua. Se voi herättää teidät olemuksenne ytimelle. Tämän muutoksen energiat ovat uusia ja monet teistä ovat hukassa siinä, mitä tehdä. Viitoitatte uutta polkua korkeampaan tietoisuuteen ja suuri osa vanhasta on hylättävä. Se on roskannut elämäänne riittävän pitkään. On aika siivota jokainen huone talossanne ja jokainen tunne ja ajatus, mikä ei ole rakkauden ja valon korkeamman värähtelyn mukainen. Tämä voi päteä suhteisiin, työpaikkaan, talousongelmiin, vanhoihin suhteisiin jotka eivät palvele teitä enää, vanhoihin vaatteisiin jotka eivät enää sovi tai tunnu siltä henkilöltä, joka nyt olette, terveysasioihin tai mihin tahansa, mikä on ehkä pidätellyt teitä jotenkin.
 
Olen alkemian mestari. Voitte kutsua minua tekemään alkemiamuutoksia, joita tarvitsette mennäksenne elämässänne eteenpäin helposti ja rauhallisesti. Tällä hetkellä tapahtuu liikaa, jotta voisitte olla piittaamatta siitä tai vältellä sitä, mikä laitetaan eteenne jumalaista ratkaisemista varten. Se on yhteisprosessi. Me työskentelemme teidän kanssanne ja te meidän kanssamme. Ylösnousemusprosessi on kaikkialla ympärillänne, sisällänne ja se tapahtuu koko luomakunnassa. Maa ei ole ainoa muutospaikka. Te vain satutte olemaan levottomuuspesäkkeessä, missä tarvitaan eniten valoa. Siksi teille annetaan äärimmäistä apua tietoisuutenne muuttamiseen.
 
Kaikki mikä tuntuu tyhjiöltä tai ratkaisemattomalta, selvitetään. Tällä hetkellä se ei ehkä ole täysin selvää, mutta luottakaa minuun siinä, että liikutte edelleen haluttua loppua kohti. Kaikki johtaa rauhaan, rakkauteen, harmoniaan ja iloon. Vanhaan 3D-maailmaan kiinnittymisen aika on ohi. Tämä pätee kaikkiin, vaikka he eivät päättäisikään kehittyä. Tämä tekee kaikesta vielä epämukavampaa näille sieluille. Se voi nopeuttaa heidän haluaan lähteä inkarnaatiostaan, joten älkää yllättykö nähdessänne lisää sieluja lähtevän.
 
Kun valo jatkaa kiihtymistä planeetalla, saavutetaan lukuisia hyötyjä kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Enää harvat ja valitut eivät pysty hillitsemään totuutta ja sitä, mikä on parasta kaikille. Henkilökohtaisesta hyödystä, toisista piittaamatta tulee vanhanaikaista ja tähän sisältyy tarve kunnioittaa ja rakastaa maata.
 
Muistakaa käyttää violettia liekkiä kaiken sen muuntamiseen, mikä vie voimianne. Kuvitelkaa tuli, missä on violetit liekit. Laittakaa näihin liekkeihin se, mitä teidän tarvitsee, ja antakaa sen mennä.
 
Viesti Miralta 14.4.
 
Mira on Plejadien korkeassa neuvostossa ja palvelee tällä hetkellä Maaneuvostossa.
 
Tervehdys, olen Mira. Toivotan teidät tervetulleeksi sydämeeni ja plejadilaisen rakkaus- ja valopiirin sydämeen, mikä kietoo maapallon sisäänsä. Käsitämme, että tarvitsette rakkausenergian ylimääräistä lisäpotkua aina silloin tällöin. Teette kovasti töitä monilla tasoilla. Emme ole koskaan nähneet samanlaista uutteruutta missään aiemmassa ylösnousemuksessa, johon olemme osallistuneet. Olette merkittäviä valo-olentoja, jotka palvelevat Luojaa hyvin omistautuneesti.
 
Tiedämme, että monet teistä kokevat koettelemuksia ja ahdinkoa elämässään. Tarkkailemme haasteitanne, sillä valvomme kaikkea, mitä maatasolla tapahtuu tällä hetkellä. Työskentelemme myös maan sisäosan kanssa, sillä hekin osallistuvat ylösnousemusprosessiin. Itse asiassa koko luomakunnassa ei ole yhtäkään paikkaa, mihin maan tapahtumat tällä hetkellä eivät vaikuta.
 
Jos muistatte, niin maapallo on ylösnousemuksen keskeinen tekijä koko luomakunnassa. Tämä selittää, miksi työnne on hyvin tärkeää. Vaikka teistä tuntuukin, että olette pysähdyksissä, saanen vakuuttaa, että tämä on kaukana totuudesta. Eniten tarvitaan energioitanne, rakkauttanne ja valoanne. Tämä saa ylösnousemusprosessin toimimaan ja se on syy, miksi olette voimakkaita olentoja, jotka päättivät tulla maan päälle antamaan tukeaan.
 
Tämä prosessi voi olla rasittava. Se on monimutkainen eivätkä lineaariset aivonne pysty käsittämään, mitä muutoksessa tapahtuu. Tietoisuuteenne vaikuttaa jokainen ajatus ja tunne. Tunteidenne ja ajatustenne valvominen voi olla kokopäivätyötä. Sitten tulee ajatustenne ja tunteidenne lopputuloksen arviointi. Jos ette pidä tuloksista, teidän on ajateltava ja luotava uudestaan se, mitä teette.
 
Sen lisäksi, että ylösnousemusprosessi on monimutkainen joukko olosuhteita ja energioita, se voi olla hienovaraista, kuitenkin vaihtelevaa. On aaltoilua. Koette ehkä joitain näistä energioista tällä hetkellä elämässänne. Kaikki jotka työskentelevät valon hyväksi, tarvitsevat aikaa integroida energiat ja tekemänsä työn sekä maan päällä tapahtuvan työn. Tämä voi vaatia enemmän hiljaista aikaa kuin tavallisesti ja lepoa. Vesi on kriittinen tekijä, joten teidän on varmistettava, että juotte riittävästi, sillä se vaikuttaa tietoisuuteen.
 
Jokainen uusi oivallus ja tiedostaminen, minkä saatte elämässänne, on merkittävä. Ylösnousemus on kokoelma muuttuvaa fokusta ja energetiikkaa. Sydän on avain uuteen elämäänne korkeammissa ulottuvuuksissa. Elättekö sydämestänne rakkaudessa ja annatte sisäisen Jumalan ohjata elämäänne vai pidättekö kiinni vanhasta 3D-todellisuudesta ja toimitte niin, että se ikään kuin palvelee teitä edelleen?
 
Sen kysyminen, miten nykyinen käyttäytymisenne palvelee teitä, on oleellista kyvyllenne selviytyä muutoksista. Ne voimistuvat, kun tämä kalenterivuosi 2013 etenee. Äärimmäisen kehittymisen ilmentyminen vei vielä muutaman lisävuoden. Kärsivällisyys ja pelkistetty elämä auttaa teitä selviytymään. Pysykää sydämessänne ja eläkää ehdottomassa rakkaudessa ja rauhassa niin hyvin, kuin voitte.
 
Pystymme kommunikoimaan teidän ja maan kanssa tehokkaimmin, silloin kun olette hiljaa sisällänne ja kuuntelette meitä. Voimme täydentää ajatuksianne ja tunteitanne positiivisella kielellä, jos kuuntelette ja päästätte meidät läpi.
 
Olemme aina taivaallanne ja iskemme silmää tai ohjaamme rakkautta suuntaanne. Joka tapauksessa olemme valppaana ja pyydämme teitä tekemään samoin. Näin voimme auttaa teitä eniten.
 
Maaneuvosto keskittyy kiireisenä tasapainoon ja levottomuuspesäkkeiden nujertamiseen. Tarvitsemme rukoustenne ohjaamista noihin paikkoihin, jotka ovat erityisen haavoittuvia nyt. Seuratkaa sydäntänne ja käyttäkää valoa, mitä osaatte käyttää hyvin.
 
Maajoukko, olemme kiitollisia teille siitä, että olette siunattuja olentoja ja teette kaikkea tätä työtä valon hyväksi.
 
Rakastan teitä. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Mestarit, arkkienkelit, enkelit ja avaruusperheemme tekevät työtä kanssamme ylösnousemusprosessimme joka askeleella. Olemme yhtenäinen yhteistyöryhmä, mikä tietää, mitä tehdä näinä muuttuvina aikoina.
 
Joskus saatatte tuntea olevanne vähän väärässä paikassa. Voitte olla utelias siitä, mitä teille on varastossa. Kuitenkin luottaessanne Luojaan oivallatte, että on korkeimmaksi parhaaksenne, että teitä vaaditaan muuttumaan ja luomaan uudelleen elämänne. Luottamus ja usko vievät teidät pitkälle.
 
Jos tarvitsette apua elämänne muutoksissa - suhteet, työ, parantuminen jne. - muistakaa, että olen täällä auttamassa teitä niin, kuin pystyn. Olemme yhtä ja tuossa ykseydessä voimme paljastaa toisillemme sen, mikä saattaa olla parantavinta. Voitte soittaa minulle saadaksenne henkistä konsultointia, energiaparannusta, tulkintoja ja kanavointeja ja autan mielelläni.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >