HomeViestejäValerie Donner9.2.2013 - Suoraan sydämestä

9.2.2013 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Elämme merkittäviä aikoja! Vaikka monien odotukset jäivät toteutumatta 21.12.2012, tiedän tapahtuneen valtavan muutoksen. En ole koskaan tuntenut yhtä suurta läheisyyttä Päälähteen kanssa. Rakkaus mitä tunnen Luojaa ja itseäni kohtaan, hämmästyttää minua jatkuvasti. Kuten yksi oppilaani sanoi: "Luomme taivasta kaikkialle ympärillemme."
 
Koen muutoksen myös ajattomuutena, kykynä ilmentää välittömästi, kun rukouksessa tai meditoinnissa olen kosketuksessa Päälähteen kanssa, tiettyjen ruokien haluamisena, läheisempänä suhteena Mestareihin kanavoidessa (meistä on tulossa enemmän aito itsemme ja hekin ovat sukua meille), suurempana levon ja unen tarpeena, ajatusten tarkkailemisen tärkeytenä, useampina rakkausyhteyksinä sydämen kautta, suurempana itsen ja muiden läpinäkyvyytenä, sisäisenä kutsumuksena tehdä enemmän sitä, mitä tulin tekemään, mutta odottaen edelleen opastusta, tunteena, ettei mitään tapahdu ja kuitenkin kaikki tulee yhteen, ja havaintona, että vanhan 3D-maailman romahtaminen jatkuu.
 
Näyttää olevan tarvetta yhteisöön ja niiden lähtöön, joiden kanssa emme enää resonoi. Resonanssi perustuu homeopatian periaatteeseen, missä samanlaiset vetävät puoleensa toisiaan. Sitä voi tapahtua hyvin nopeasti.
 
Yksi kaunis opettaja nimeltään Louix Dor Dempriey viittasi vuoteen 2013 "jumalaisen romanssin vuotena". Voit katsella tämän 33 minuutin videon osoitteessa www.youtube.com/watch?v=IZWehcth0jk. Hän selitti, että suhteemme Luojaan on ensimmäisenä ja se tuo rakkaan - rakkaan itsen ja sitten muutoksen olemassa olevissa suhteissa tai uusia rakkaita.
 
Kuvatakseni läheisempää suhdetta Mestareiden kanssa, haluan kertoa vähän viime kuun Äiti Marian kanavoinnistani. Olen kanavoinut häntä viimeiset 14 vuotta. Viime kanavoinnissa hän oli paljon enemmän läsnä. Hän paljasti huumorintajunsa ja sai koko porukan nauramaan. Vatsaani koski tämän nauramisen lopussa. Hän kysyi, mitä ajattelimme Kristus-perheen tehneen istuessaan puiden alla, hänen poikansa opettaessa 2000 vuotta sitten. Hän sanoi, ettei se ollut lainkaan vakavaa ja Jeesus oli hauska. "Poikana hän kysyi minulta, miksi hänen oli syötävä tiettyjä ruokia, joista hän ei pitänyt." He olivat essealaisia ja heillä oli erikoisravinto ja terveelliset tavat hoitaa itseään. Monet miestä olivat silloin essealaisia ja olimme osa Kristuksen valoperhettä, joten sinulla voi soida jokin kello, kun kerroin tästä.
 
Meillä oli mestari Djwal Khul kuukausittaisessa tapaamisessa 6.2. Hänen energiansa oli hyvin voimakasta ja läsnä. "Ympäri maata on suuri valoräjähdys. Totuutta ei voi paeta. Me kaikki mestarit olemme kanssanne, tullen, mennen ja auttaen sillä, missä meitä tarvitaan. Autamme Äiti Maan tyynnyttämisessä. Pidämme hänet vakaana. Pelataan uusilla säännöillä eikä vanhoja enää ole. Palaan takaisin antamaan teille voimaa ja rohkeutta. Tunnette minut.
 
"Perustehtävänne on palvella Luojaanne. Teillä on paljon lisää tehtävää, joten käyttäkää telepatiaa ja nähkää, missä apua tarvitaan. On vahva valotyöntekijäpiiri, mikä yhdistyy tekemään hyviä tekoja. Kulkekaa nuolisuoraan polullanne. Seuratkaa sisäisiä ohjeitanne poikkeuksetta. Antautukaa, kun maailma kääntyy."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira ja työskentelen parhaillaan Maaneuvostossa.
 
Minulla on paljon kerrottavaa tällä kertaa. Maapalloa ja sen vanhaa historiaa ravistellaan. Totuuden on aika tulla esiin. Paljon sellaista paljastuu, mikä on ollut haudattuna varastoholveihin ja paikkoihin maassa. Maanpinnan uudelleenjärjestely on alkanut.
 
On tärkeintä, että tullaan tietoisemmaksi itsestä. Tämä tietoisuus johtaa teidät aina vähimpien häiriötekijöiden polulle. Se yhdistää teidät siihen, mitä tapahtuu taivaalla sekä maan päällä. Monet teistä tuntevat oleellisen muutoksen. Teistä tulee tietoisempi tästä, silloin kun on oikea aika.
 
Vaikka elämäänne tarkkailevat enemmän ne, jotka haluaisivat kontrolloida teitä, se on vähemmän mahdollista, kun pysytte keskittyneenä sisäiseen opastukseenne ja totuuteenne. Tulee kohta, jolloin teette itsestänne läpäisemättömän ulkoiselle tai sisäiselle puuttumiselle. Niin kovasti kuin he yrittävätkin, kun etenette korkeammalle ylösnousemusprosessissanne, estätte heidän kaikki yrityksensä estää teiltä täydellinen ylösnousemus.
 
Fotonienergian tukikohta yhdessä muiden avaintekijöiden kanssa suojelee jo tätä kehitysprosessia. Teitä suojellaan myriadein tavoin. Tämä estää myös kaiken sortamisen, mitä saattaisi tapahtua.
 
Kun tarkkailette ulkopuolisia kontrolloivia vaikutuksia, jotka yrittävät vaientaa teidät pelolla, näette myös, että tätä tapahtuu ja vähän energiaa annettavan noille tavoitteille. Työskentelette liian kiireisenä valon kanssa ja olette valoa. Tiedätte jo, mikä on vahvempaa.
 
Me Maaneuvostossa valvomme kiireisenä valon heräämisen ja pimeyden lähtemisen prosessia. Saamme apua avaruusperheemme muilta jäseniltä ja valoulottuvuuksista. Jos te tunnette oman varjoitsenne taistelun ajatuksina ja tunteina, niin kuvitelkaa, mitä me näemme ympäri planeettaa!
 
Edetään erinomaisesti, kun kehitytte tietoisemmiksi olennoiksi ja uuden maan kanssaluojiksi. Sitä tapahtuu ns. niskan taivuttavalla vauhdilla aikajanojen "taittuessa" aikajanoihin, joilla ei ole enää vaikutusta turvallisuuteen ja tulevaan elämään maan päällä.
 
Olette voittaneet taistelun, ette voi kuitenkaan levätä tässä. On vielä monta askelta vapautumiseen. Se on ulottuvillanne. Edetkää niin, kuin teitä ohjataan, ja valaistu maapallo on teidän.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen Maaneuvostossa.
 
Kiitos taas
 
Hämmästelen teitä jatkuvasti, maajoukko. Rakkauttanne, rukouksianne, tukeanne, korttejanne, panostanne ja puhelinsoittojanne ja sessioitanne haasteideni aikana 2012 arvostetaan kovasti. Tunnen koko ajan enemmän ykseyttä teidän kaikkien kanssa. Tunnen meidän vetäytyvän yhteen. Voin kiitollisena sanoa, että minulla menee paljon paremmin 2013 enkä olisi pystynyt tähän ilman teitä - perhettäni ja ystäviäni. Kiitos sydämeni pohjasta.
 
Uudet energiat
 
Jotkut sanovat, että uusi rakkausenergiaräjähdys tulee 13.2., päivää ennen ystävänpäivää. Yhdistytäänpä tuohon rakkauteen ja vahvistetaan sitä vielä lisää. Hengittäkää sitä sydämeenne ja vapauttakaa se maailmaan.
 
Merkurius perääntyy 23.2.-17.3. Se on aina hyvää aikaa organisoitua ja suunnitella seuraavia askeliaan.
 
Lopuksi
 
Olemme muuttuneet ja jatkamme muuttumista. Taivaamme on ympärillämme. Luomme sitä. Olemme avanneet portin toiseen ulottuvuuteen ja maailmaan. Elämä jonka tunsimme kolmannessa ulottuvuudessa, muistuttaa vain vähän sitä, mitä tunnemme ja koemme sisällä.
 
Rakastavinta ja kauneinta ystävänpäivää. Annetaan sydämen johtaa tietä.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >