HomeViestejäValerie Donner7.12.2012 - Suoraan sydämestä

7.12.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Olemme tätä kirjoitettaessa viiden päivän päässä 12-12-12-tähtiportin avautumisesta. Patti Cota-Roblesin mukaan: "Yli 500 vuotta joulukuun 12. päivää on juhlittu Meksikossa ja ympäri Väli-Amerikkaan Neitsyt Guadalupen päivänä." Hän edustaa jumalaista feminiinienergiaa. Olemme tämän voimakkaan rakkausvoimakentän ja uuden todellisuutemme kanssaluojia, joten tämä voi olla tärkeä energia, mihin keskittyä tänä päivänä. Rakennamme 21-12-12-energioita, numeerista taajuutta fyysisen transformoitumiselle jumaluudeksi.
 
Keskityin meditoidessa 12-12-12-energioihin ja näin tähtiportin. Tämä aukko näyttää valtavalta ja uskon, että sen koemme tuona päivänä. Sen perusteella, mitä tiedän tähtiporteista, ne voivat olla ainakin 8000 km leveitä. Tähtiporttien kautta tehdään tähtienvälistä avaruusmatkailua, joten voit kuvitella, miten voimakkaita nämä energiat ovat.
 
Lady Nada, Sanandan (Kristuksen) kaksoisliekki tuli luoksemme eilen illalla "Kuukausitapaamisessani mestarien kanssa". Hän edustaa myös jumalaista feminiinienergiaa. Näin Sanandan seisovan hänen takanaan, kannatellen hänen energiaansa ja kannustaen puhumaan. Lady Nada sanoi, että naisten on aika tulla kuulluksi - ei vanhalla maskuliinitavalla kuten jotkut palavasieluiset feministit tai seksiobjektina kuten toiset naiset ovat esittäneet itsensä, jne., vaan lempeämmällä ja pehmeämmällä tavalla.
 
Näin paljon muita feminiiniolentoja Lady Nadan kanssa ja kaunista feminiinikosketusta laitettavan 12-12-12-tähtiporttiin. Näin hänen kulkevan kauneuden, rauhan ja rakkauden polkua. Kuulin, että "kaikkia pidetään vaarattomina/viattomina". Hän sanoi, että feminiinienergian lisääminen merkitsee muutosta naisten pukeutumisessa, esim. silkkivaatteita, nauhoja ja ruusuja hiuksissa. Saatoin nähdä, miten paljon hän ja Sananda rakastavat toisiaan. Kosketin ruusunterälehtikylpyjä, sulotuoksuja, rauhallisempaa maapalloa, kauniita valoja ja keittokattilaa liedellä.
 
Sanandan tapaan Lady Nada edustaa ehdotonta rakkautta ja totuutta. Hän sanoi, että naisista tulee parempia ystäviä eivätkä he kilpaile, vaan tekevät yhteistyötä elämällä jumalaisissa feminiinienergioissa.
 
Minulla oli myös tunne, että Äiti Maa on tyytyväinen muutokseen, mikä on tapahtumassa, ja että hän odottaa innolla kunnioitusta ja arvostusta.
 
Nämä uudet energiat auttavat miehiä pääsemään enemmän kosketukseen omien feminiinienergioidensa kanssa - tunteet, luovuus, vastaanottavuus ja kunnioitus itseä ja naisia kohtaan. Kaikki hyötyvät tästä heräämisestä.
 
Näin myös valtavan tähden, kun katsoin päivämäärää 21.12.12. Maapallo on tulossa jättitähdeksi, joten kenties näin tämän. Luultavasti tähdestä voitaisiin sanoa paljon. Hänen sielunsa päättää ylösnousta ja meillä on onni osallistua kehitykseen hänen rinnallaan.
 
Olemme kaikki sädehtiviä valotähtiä Luojamme "minä olen" -olemuksessa. Kun heräämme lisää sille, kuka olemme, levitämme valoamme kauemmas. Autamme tämän tähden luomisessa. Meistä voi tulla tähtiä omassa elämässämme vain olemalla, kuka olemme, ja olemalla rakastava ja valoa kaikkialla, minne menemme. Eläminen niin, kuin meidät on luotu elämään, on yksi parhaista lahjoista, minkä voimme antaa itsellemme ja toisille.
 
Ajankohtaiset energiat ovat lähes surrealistisia. Yksi ihminen kuvasi sitä "kuin kulkemiseksi neulansilmän läpi". Tunnemme myös aikajanamuutoksen. Olemme siirtymässä neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli, missä aika ei ole lineaarista kuten kolmannen ulottuvuuden rakenteessamme, vaan spiraalina kulkevaa nyt-hetken energiaa. Värähtelymme kohoaa tietoisuutemme myötä. Matalammat energiavärähtelyt putoavat pois - pelko, ahneus, anteeksiantamattomuus, sota, julmuus, valta, itsen palveleminen, toisten palvelemattomuus. Tämä merkitsee, että meidän täytyy edelleen tehdä sisäistä työtä puhdistaaksemme vanhat mallit, jotka eivät sovi korkeampiin ulottuvuuksiin. Näyttää siltä, että useimmilla on vielä vähän työtä tehtävänä, eikö vain?
 
On lukuisia kirjoituksia näistä merkittävistä päivämääristä 12.12.12 ja 21.12.12. Epäilen, että kukaan oikeasti tietää, millaisia ne tarkkaan ottaen ovat. Meillä on kuitenkin velvollisuus rukoilla, meditoida ja luoda visio uudesta todellisuudestamme. Me olemme niitä, jotka synnyttävät uuden maapallon ja tietoisuusmuutoksemme. Mikä on sinun visiosi?
 
Viesti Miralta
(Plejadien korkeasta neuvostosta, työskentelee parhaillaan Maaneuvoston kanssa)
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Olemme Maaneuvostossa työskennelleet kiireisinä muuttuvien energioiden ja merkittävien muutosten kanssa, joita tapahtuu maan päällä ja maan sisällä. Valvomme tarkasti tapahtumia ja meillä on aina valmiina varasuunnitelmia. Maasta tulee epävakaampi, mikä merkitsee, että vaihtoehdot ovat tärkeitä. Maa tuntee samat energiat kuin tekin - kaikki on hataraa. Sitä ei enää ole, mikä näytti vahvalta perustalta kolmannessa ulottuvuudessa. On romahtamista ja ennustamattomuutta. Tämä voi tuntua huolestuttavalta useimmille, mikä selittää ihmisten ajankohtaisen turvattomuustilan.
 
Paras neuvomme teille tällä hetkellä on olla optimistinen ja luottaa siihen, että tiedätte aina, mitä tehdä tapahtumissa ympärillänne tai omassa elämässänne. Tämä epävarmuus on osa tietoisuuden kohoamista ja niitä massiivisia muutoksia, joita tapahtuu planeetallanne. Se pakottaa luottamaan Päälähteeseen ja tunnustamaan, että peräänne katsotaan ja teistä huolehditaan joka tilanteessa.
 
12-12-12-energiat ovat valtavat ja antavat monille uuden pääsyn maakenttään myriadeista syistä. Tämän portin kautta tullaan ja mennään. Parantumista ja valtavia energiamuutoksia jotka vaikuttavat maan yleistietoisuuteen, tapahtuu 12.12.12 ja ne virtavat 21.12.12 ja sen yli.
 
Näissä merkittävissä tapahtumissa ei ole mitään pelättävää. Läsnäoleminen on tärkeää. Kuunteleminen ja näkyminen on kriittistä. Hengittäminen ja keskittyminen siihen, mitä ympärillänne tapahtuu, on välttämätöntä. Hiljainen aika auttaa teitä pysymään kosketuksessa sisäiseen opastukseenne. Käsittäkää, ettei näitä muutoksia tehdä teille vaan teidän kanssanne ja ne palvelevat jokaista teitä korkeimmalla mahdollisella tavalla.
 
Maajoukkona olette auttaneet maapalloa ja elämää sen päällä saavuttamaan tämän ratkaisevan kohdan. Planeetoilla, tähdillä, auringolla, kuulla ja asetelmilla on roolinsa paljastuvassa suunnitelmassa. Kaikki on järjestetty Luojan opastuksen mukaisesti osana jumalaista suunnitelmaa.
 
Olette saaneet aikaan enemmän, mitä koskaan odotimme teiltä. Onnittelut ovat paikallaan. Olemme jo aloittaneet juhlimisen, sillä menestyitte tehtävissänne ja teillä on vielä satumainen tulevaisuus edessänne.
 
Pysykää yhteydessä sydämeenne ja toisiinne. Tätä pyydämme teiltä. Tietäkää, että osallistutte monimutkaisiin ylösnousemusenergioihin, jotka jatkuvat muutaman vuoden. Jotkut näyttävät helpoilta ja toiset voivat olla huolestuttavia. Yhdessä olemme valtavan lahjakkaiden yksilöiden hieno tiimi, joka voi tehdä ja tekee kaiken vaadittavan varmistaakseen menestyksen maapallon tulevaisuudelle ja kaikelle elämälle sen pinnalla.
 
Rakastamme ja kunnioitamme teitä.
 
Olen Mira.
 
Lopuksi
 
Kun lähdemme 12-12-12- ja 21-12-12-seikkailuumme, tietäkäämme, että onnistumme hyvin. Meillä on rakkautta ja tukea kaikista valoulottuvuuksista, toisiltamme ja kaikilta muilta elämän osilta maan päällä ja sen ulkopuolelta. Olemme voimakkaampia, kuin voimme kuvitella. Olemme tehneet työmme ja meidät palkitaan siitä.
 
On aika juhlia!
 
Hyvin siunattua joulua ja uutta vuotta. Ole kiitollinen siitä, että olet täällä nyt.
 
Paljon rakkautta, valoa ja parannusta minun sydämestäni sinun sydämeesi,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >