HomeViestejäValerie Donner4.9.2012 - Suoraan sydämestä

4.9.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Vuonna 1901 John Muir, skottilaista syntyperää olevan naturalisti, kirjailija ja erämaiden suojelemisen varhainen puolestapuhuja Amerikassa, sanoi tämän Mt. Shastasta: "Kävelkää hiljaa mihin tahansa suuntaan ja maistakaa vuoristolaisen vapautta. Leiriytykää "jäätikköniittyjen" ruohoissa ja katkeroissa, jyrkillä puutarha-alueilla jotka ovat täynnä luonnon suloja. Kiivetkää vuorille ja saakaa niiden hyvät uutiset. Luonnonrauha virtaa teihin kuin auringonvalo puihin. Tuulet puhaltavat omaa raikkauttaan teihin ja myrskyt energiaansa, kun huolet putoavat pois kuin syksyn lehdet. Kun ikää tulee, nautinnon lähteet loppuvat yksi toisensa jälkeen, mutta luonnon lähteet eivät koskaan ehdy."
 
Kuten sanoin lyhyessä kommunikoinnissani 3.9., palasin juuri vuosittaisesta retriitistäni Mt. Shastalta. Meillä oli upea ryhmä ihmisiä ja resonoimme kaikki toistemme kanssa. Luulen, että näin olemme, sitten kun saavutamme ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden. Tunsimme olevamme kotona, emme vain vuorella vaan myös henkisten uskomustemme, ajatustemme ja tunteidemme osalta. Se oli melkein kuin kotiinpaluu. Arvostimme kaunista luontoa, hyvää ruokaa ja toisiamme. Nautin siitä, miten sydämemme yhdistyivät. Ykseys on toinen tapa, miten elämme neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa.
 
Melko lähellä Mt. Shastaa oli maastopaloja, joten näette kuvissa ehkä vähän utua. Voit katsella Mt. Shasta retriitin valokuva-albumiani Ground Crew -Facebook-sivullani.
 
Menimme Pantteriniityille kanavoimaan St. Germainia. Hänet nähtiin siellä musta pantteri kummallakin puolellaan ja sen mukaan niitty sai nimensä. Kukat, taika ja energia ovat sanoinkuvaamattomia vuorella. Wintu-intiaanit pitävät kirkkonaan Pantteriniittyjä ja pientä maanalaista lähdettä, joka kuplii vuoresta. Se on pyhä paikka monille. Onneksi viime vuosina vapaaehtoiset ovat reitittäneet polkuja uudestaan ja suojelleet niittyjä, mikä sallii se uudistua. Aiemmin ihmiset rakastivat niityn lähes kuoliaaksi. Yhden Heather-nimisen kasvin uudelleenkasvaminen vie 400 vuotta, kun sen päälle on tallattu, joten on oltava tarkkana, mihin jalkansa laittaa.
 
Toisessa pyhässä paikassa on paljon lemurialaista energiaa. Söimme lounasta siellä ja kanavoin Adamaa Telokselta, kaupungista mikä on noin mailin syvyydessä vuoren alla ja jäljellä Lemuriasta. Se on viidennessä ulottuvuudessa ja meillä oli syvällinen kokemus siellä.
 
Osassa kuvista on Squaw Creek Mc Cloudissa, mikä on noin 45 minuutin päässä Mt. Shastan kaupungista. Viime vuonna näin siellä karhun. Tänä vuonna jotkut meistä näkivät siellä valtavan parven sudenkorentoja. Polulla on paljon keijuenergiaa. Rakastan ihmetellä keijujen pikkutaloja ja uneksin menemisestä sisään joskus.
 
Kanavoin Sanat Kumaraa Mc Cloudissa käynnin jälkeen. Hänen viestinsä siunasi ja kosketti meitä. (Toivon, että olisin nauhoittanut sen.)
 
Yhtenä iltana menimme ylemmille Pantteriniityille katselemaan avaruusaluksia. Meillä oli hyvin hauskaa niiden kanssa kommunikoidessa ja kaiken sen katselemisessa, mitä yötaivaalla tapahtui. Joillekin ihmisille kokemus oli uusi ja nyt he tietävät, mitä etsiä ja miten kommunikoida heidän kanssaan telepaattisesti. (Sanon mielelläni "Vilkuta valoja, muru!" ja he vilkuttavat punaista ja vihreää valoa.) Tanssimme ilosta, kun tunsimme avaruusveljiemme ja -sisariemme energian ja rakkauden.
 
Tämän vuoden erikoistapahtuma oli Kristallihuoneessa, missä omistaja Beverly piti meille kahden tunnin kristallikulhokonsertin. Hänen huoneessaan on yli 100 kristallikulhoa. Hän kommunikoi näiden kulhojen kanssa ja soittaa niitä parantumista, virittymistä ja siunauksia varten. Beverly on lahjakas mineraalikunnan kanssa työskentelijä ja tunnen, että muutuimme iäksi tämän kokemuksen jälkeen.
 
Viesti mestari St. Germainilta 29.8.12
 
Kanavoin Äiti Mariaa kerran kuussa. Hän ja St. Germain ovat läheisiä. (Maria oli Maria, Jeesuksen äiti, ja St. Germain oli Joosef, hänen miehensä.) St. Germainilla oli inkarnaatio Merlininä, William Shakespearena, Sir Frances Baconinla, Leonardo da Vincinä ja hän oli yksi USA:n perustajaisä. Hän ilmestyi itsenäisyysjulistuksen allekirjoitustilaisuuteen. Hän edustaa vapautta ja "minä olen" (I am) -olemusta. Hän toi esiin myös violetin muuntamisliekin. Hän antoi tälle maalle nimeksi Iamerica, mutta "I" pudotettiin pois ja jäljelle jäi America. St. Germain puhuu Äiti Marian jälkeen näillä tunneilla. Hän rakastaa USA:ta ja on jatkuvasti mukana Amerikan hallinnossa. Tällä kertaa St. Germain (joka rakastaa sanaleikkejä ja voi olla hauska) sanoi seuraavaa:
 
"Tervehdys, olen Saint Germain. Luulin melkein jo, etten saa yhtään aikaa tänä iltana, joten Maria antaa armollisesti minun puhua kanssanne lyhyesti. Miten menee? Sanoiko Maria jotain, mikä pysäytti kommentointinne? Minun on puhuttava hänen kanssaan myöhemmin. On tulossa melko mielenkiintoisia korttien paljastamisia, erityisesti hallituksessanne. Tiedätte, että rakastan näyttämöä, mutta en ole koskaan nähnyt näin paljon tapahtuvan minkään poliittisen kampanjan takanäyttämöllä.
 
"Näyttelemistä takanäyttämöllä, etunäyttämöllä, poseeraamista täällä ja poseeraamista siellä;
he näyttävät käytännössä alusvaatteensa.
Jotkut ovat oikeassa, jotkut ovat väärässä,
mutta taivaan tähden älkää tehkö siitä laulua.
Sairasta ja väsynyttä, sairasta ja väsynyttä, kaikkien näiden asioiden vuoksi heidät pitäisi erottaa!
Puheen kirjoittajat ja lobbarit - ihmiset joille maksetaan typerimmästä.
Näkemykset ja "juomat" ja kaikenlaiset pahat teot yhdistyvät
… mikä saa minut haluamaan vetäytymistä ja säätilan muuttamista.
Kuka kertoo totuuden ja kuka ei?
Pidän puheeni ja kerron totuuden ja se on siinä!
Olen niin väsynyt käsittelemään vähän tätä ja vähän tuota!
Minulla ei todellakaan ole Marian kärsivällisyyttä.
Minulla on paljon lyhyempi pinna ja joskus annan mennä.
 
Kerroin ihmisille Washingtonissa, joiden kanssa olen hyvä tuttu,
että jos he eivät ala ryhdistäytyä, niin he alkavat nähdä minua paljon enemmän.
Meillä on jumalainen suunnitelma ja olemme istuttaneet paljon ajatuksia,
mutta koko järjestelmä mätänee uudestaan ja uudestaan.
Olen pahoillani, että minun oli noustava saippualaatikolleni, mutta minun on vain oltava runollinen,
koska niin tunnen ja siellä voin tehdä eniten.
Rakastan sanoilla leikkimistä ja joskus nostan maljan, joten tässä sitä mennään.
 
Haluatteko maljan?
Luulen sen olevan enemmänkin kerskailua.
Laitoin heidät kaikki sinne ja kutsuin heidät jokaisen esiin ja sanoin: miten monta valhetta teillä vielä on?
Pystyttekö kulkemaan viivaa - suoraa viivaa eteenpäin
kuin vakavoittava totuus, mikä ei ehkä ole kovin hienovarainen?
Voitteko nousta ylös valoon ja olla oikeasti totuudenmukainen?
Tulla esiin ja loistaa uusissa väreissä …?
 
Puhun sydämillenne ja pyydän teitä puhdistamaan ja hyväksymään sydämenne,
ja selkeyttämään, että työskentelette kansan hyväksi ettekä itsenne.
Ja siihen annan teille jopa haltioita!
Annamme teille kaiken avun, mitä tarvitsette.
Teidän on aika tehdä hyviä tekoja.
Mutta jos ette pysty kulkemaan suoraa viivaa, meidän on pyydettävä teitä kääntymään ympäri ja lähtemään.
Teidän täytyy jättää virkanne ettekä saa koskaan unohtaa, että salaatte niiltä, jotka uskoivat teihin, jotka luottivat hallitukseen ja jotka puolustavat vapautta.
Teidän on nyt aika nousta saippualaatikollenne ja nähdä heidän silmillään.
Puolustaa totuutta, valoa,
koska te olette mahtavia, teillä on oikeus.
On vain harvoja, jotka eivät ole oikeasti inhottavia,
mutta teette elämästä liian tahmeaa.
 
Kuulkaa vain sanani ja purppura muuntaa teidät.
Siinä sitten olette, roikkumassa pyykkinarulla häpeissänne.
Ettekö voi nähdä heidän kasvojaan? Pesimme kaiken likapyykin
ja meillä on edelleen asioita tehtävänä heidän paikkojensa parantamiseksi.
Kerron teille, että se kaikki on nyt suoraan edessämme.
Emme tarvitse pahoja tekoja, emme tarvitse itsensä palvelemista,
tarvitsemme hyviä ihmisiä, joita on täällä ja kaikkialla ympärillämme."
 
Joo, nousin saippualaatikolleni ja minulla oli oikein hauskaa, mutta pitkällä tähtäyksellä tarkoitan sitä. En puhu ainoastaan omasta puolestani, vaan puhun Luojan, enkelien ja muiden puolesta.
 
Muita uutisia
 
Yksi rakkaista opettajistani ja kanavista, Eterna, kuoli hiljattain. Hän oli kirkas valo ja ihmettelen, miksi hänen oli lähdettävä nyt. Kenties häntä tarvittiin enemmän valomaailmoissa kuin maan päällä.
 
Menettääkö kukaan teistä ystäviään, perhettään tai rakkaitaan? Vaikuttaa siltä, että jotkut ovat valintakohdassa ja tekevät siirtymänsä. Meidän on pidettävä sydämemme avoimena ja nautittava joka hetkestä toistemme seurassa. Jokainen päivä on kallis. Olemme tänään, kirjoittaessani tätä keskellä auringonpurkauksia ja magneettimyrskyjä. Ne voivat saada olon tuntumaan epämääräiseltä, väsyneeltä ja muuten energeettisesti poissaolevalta. Meidän on pidettävä ekstrahuolta itsestämme näinä muutosaikoina. Voi olla haasteellista pysyä tasapainossa, maadoittuneena ja keskuksessaan, kun kaikki muut näyttävät "liiraavan". Me kuitenkin pystymme siihen, maajoukko. Tämä on osa työtämme.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, parhaillaan komennuksella Maaneuvostossa.
 
Kuten voitte hyvin kuvitella, valvomme maapallon tilannetta ahkerasti. Tapahtuu hyvin paljon sellaista, mistä ette tiedä. Teille ei kerrota paljon todellisista tapahtumista, koska mediaa kontrolloivat eivät halua teitä informoitavan. He haluavat jatkuvasti luoda jotain pelottavalta näyttävää, jotta he voivat pitää teidät kontrollissa. Jossain kohtaa tässä käyttäytymisessä tapahtuu valtaisa muutos, jotta se kerrotaan, mitä teidän tarvitsee tietää. He eivät voi estää totuutta tulemasta esiin.
 
Elämässä totuus on elämän energioiden luonnollista virtausta. Kolmannen ulottuvuuden maapallolla näitä luonnollisia energioita on peukaloitu. Kuitenkin energia- ja sielutasolla kaikki tiedetään, vaikkei sitä voitaisikaan ilmaista. Sitten kun olette korkeammissa ulottuvuuksissa, olette telepaattisia ja näin kommunikointinne paranee. Olette aina virittyneenä siihen, mitä tarvitsette elämään, rakkauteen, turvallisuuteen ja suojeluun. Tämä myös selittää, miksi teille annetaan lisää empatiaa. Se auttaa tiedostamisessanne ja opettaa teitä seuraamaan enemmän sisäistä Jumalaa.
 
Olemme hyvin kiireisiä Maaneuvostossa. Päivästä toiseen teemme hyvin tärkeitä päätöksiä maapallon ja kaiken sen päällisen elämän tulevaisuudesta. Meillä on erityisvastuuna Luojaltamme suorittaa tärkeä tehtävä - huolehtia kriittisistä yksityiskohdista ja tehdä järjestelyjä estämään katastrofeja ja suuria tapahtumia sattumasta. Tämä ei tarkoita, ettei ole mitään suuria tapauksia, sillä on, mutta johtuen ajankohdan kiireydestä ja maapallon merkityksestä kaikelle elämälle meille on annettu tehtäväksi tehdä päätöksiä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
 
Otamme työmme vakavasti. Meille on äärimmäistä yhteistyötä kaikkien osallisten kanssa. On kyse sitten teknologiasta tai astrologiasta, vaalimme yhteistyötä kaikkein lahjakkaiden ja taitavien olentojen kanssa maapallon ylösnousemuksen edistämiseksi.
 
Maapallon kohtalona on olla nouseva tähti taivaalla ja se ansaitsee saada kaiken tarpeellisen avun evoluutiossaan. Te ansaitsette saman kohtelun. Teitä rakastetaan syvästi ja teistä välitetään mittaamattomasti. Jos vain tietäisitte sen huolellisuuden ja yksityiskohtaisuuden, mitä osoitetaan hyvinvointianne kohtaan, hämmästyisitte.
 
Ilman teidän apuanne, maajoukko, emme olisi nyt prosessissa siinä, missä olemme. Pyydämme jatkuvasti panostanne, vaikkette tiedostaisikaan sitä. Monet teistä työskentelevät kanssamme valoulottuvuuksissa sekä maan sisällä. Teitä suojellaan, opastetaan ja rakastetaan jatkuvasti.
 
Pyydämme teitä antamaan itsellenne helpotusta rakkauden, ilon, naurun ja autuuden muodossa, kun siirrytte korkeampiin ulottuvuuksiin vuoden 2012 lopussa. Avatkaa sydämenne suuremmalle rakkaudelle ja tyydyttävälle elämälle. Mitä korkeammalle menette, sitä korkeammalle voimme viedä teidät uusiin rakkaus-, valo- ja ajattelu-ulottuvuuksiin. Kun ajattelette jotain, voitte luoda sen.
 
Nautimme siitä, kun etsitte meitä elämästänne, etsitte meitä taivaaltanne ja odotatte läsnäoloamme. Olemme kanssanne monin tavoin ja havaitsette näin olevan vielä enemmän tulevina aikoina.
 
Olen Mira, rakkaudella ja kiitollisuudella Maaneuvostosta ja Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Tässä oman ja maapallon kehityksen kriittisessä risteyksessä meille annetaan kaikki apu, mitä voimme käyttää, noustaksemme haasteidemme yli ja kohotaksemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Pitäkää sydämenne avoimena ja silmänne taivaalla, kun rakastamme itsemme ja toisemme takaisin valoon.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa.
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >