HomeViestejäValerie Donner25.7.2012 - Suoraan sydämestä

25.7.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 25.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tämän aamun meditoinnissa mestari Saint Germain tuli luokseni. Teille jotka ette tunne Saint Germainia, niin hän oli Josefin ja Marian Josef, Shakespeare, Merlin, Roger Bacon, Sir Fransis Bacon ja Kristoffer Kolumbus, joka löysi Amerikan. Hän edustaa vapautta, muuntumista, transformaatiota, diplomatiaa, seremoniaa ja todellista alkemiatiedettä. Hän toi esiin violetin liekin ja "minä olen" -olemuksen (I AM). Hän oli yksi USA:n perustajista - maata kutsuttiin alun perin nimellä IAMerica eli vapauden maa. Hän joudutti itsenäisyysjulistuksen allekirjoittamista ja jatkaa sisäulottuvuuksissa hallinnosta vastaavien kanssa työskentelemistä.
 
Hän näytti minulle, miten olemme eläneet harhaverkossa. Hän sanoi, että meidän on "väännettävä" itsemme pois tästä verkosta saadaksemme vapautemme. Hänellä on lisää kerrottavaa teille:
 
Tervehdys, olen Saint Germain.
 
Haluan puhua kanssanne tänään, koska monet ovat jumissa harhaverkossa. En ole koskaan nähnyt niin monien ihmisten uskovan, etteivät he voi tehdä mitään päästäkseen irti ja muuttaakseen elämäänsä. Mistä luulette tuossa transformaatiossa olevan kyse? Jos ette voi liikkua nykyolosuhteistanne, miten luulette voivanne ottaa tarpeelliset askeleet korkeampaan tietoisuuteen ja asua korkeammissa ulottuvuuksissa?
 
Kolmannessa ulottuvuudessa teidät johdatetaan uskomaan, että olette voimattomia ja että teidän on mentävä joukon tai massatietoisuuden mukana. Miten paljon kauemmin pidätte vielä kiinni näihin rajoituksiin uskomisesta? Nouskaa näiden vanhojen ajatusten yläpuolelle. Nähkää itsenne vapaana harha- ja rajoitusverkosta.
 
Miten luulette enkelien lentävän? He ottavat pois rajoitukset ja levittävät siipensä. Sitten kun te teette tämän, voitte mennä moniin eri paikkoihin ja osallistua myriadeihin asioihin. Oletteko valmis? Miten paljon pidempään haluatte olla jonkun tai jonkin pidättelemä? Tekosyyt eivät enää toimi. Teidän on osallistuttava omaan vapauteenne.
 
Tunnen teidän tarvitsevan lisäpotkua tänään, muistutuksen siitä että kaikilla ei ole ainoastaan kyky lentää, vaan myös olla paljon enemmän, kuin olette koskaan antaneet itsenne uskoa. Miksi ette aloita nyt?
 
Luojamme uskoi niin paljon teihin, että lähetti 2000 vuotta sitten mestari Jeesuksen näyttämään ehdottoman rakkauden ja totuuden tietä. Hänen aikomuksensa oli, että löytäisitte kummankin inkarnaatioissanne maan päällä. Toiset mestarit opettivat samanlaisia ajatuksia. Ihmiskunta kuitenkin lankeaa jatkuvasti takaisin harhaan.
 
Me valomaailmoissa ajattelemme, että olette valmis transformoimaan elämänne. Teidän täytyy vain uskoa rakkauden ja ilmentämisen taikaan ja ihmeisiin. Unohtakaa kaikki, mitä olette oppineet erillisyydestä ja pelosta. Ruokkikaa niitä rajattomia kykyjä, joita on sisällä, ja tavoitelkaa omaa olympiakultaanne. Se on pyytäessänne teidän.
 
Ajan ulkopuolinen päivä

Haluaisin kiittää ystävääni Da Vidia Light Partystä (www.lightparty.com) seuraavan tiedon lähettämisestä:
 
"Tämä päivä 25.7. tunnetaan "ajan ulkopuolisena päivänä" Maya-järjestelmään perustuvassa 13 kuukauden kalenterissa. Kolmetoista kuukautta korreloi 364 päivän kanssa, mikä ei ole synkronissa perinteisen gregoriaanisen kalenterin kanssa. Niinpä joka vuosi ennen uuden Maya-vuoden alkamista on ajaton päivä, mikä antaa ikkunan tai tilaisuuden laajentaa tietoisuuttanne."
 
Gillan MacBeth-Louthan on antanut myös lisänäkemystä tämän päivän erityisenergioista viimeisimmässä uutiskirjeessään. Alla oleva ote on hänen artikkelistaan "Pyhä peili":
 
"Tämä 25.7. on "ajan ulkopuolinen päivä". Tämä on vuoden 365. päivä, ei-mikään. Se on pyhän tauon ja juhlan päivä ennen Mayojen uuden vuoden alkamista 26.7. Tämän vuoden ajan ulkopuolinen päivä on erityisen voimakas ja sen koodi on "valkoinen rytminen peili", toinen selvä merkki Pacal Votanin hautakannella. Valkoinen peili edustaa peilisalia, missä voit kohdata oman heijastuksesi ja nähdä totuuden itsestäsi. Peilinä se heijastaa vain sen, mitä on. Peilisalissa ei ole hyvää ja huonoa, oikeaa ja väärää - vain heijastus. Mayoille valkoinen peili on veitsi, mikä leikkaa vapaaksi siitä, mikä sitoo. Miekan suurin lahja on anteeksiannon voima. Syvä vapaus ilmestyy anteeksiannosta. Anteeksiannon ilo … Valkoisen peilin miekka symboloi totuutta, valoa ja voiman positiivista käyttöä … "
 
Viesti Miralta
 
Katsotaanpa, mitä Miralla on kerrottavana meille. Hän on Plejadien korkeasta neuvostosta, mutta toimii nyt kokoaikaisesti "lainassa" Maaneuvostossa planeettaylösnousemuksemme vuoksi.
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Aurinko nousee ja aurinko laskee. Te nousette ja asetutte päivänne työhön tai uneen. Miten usein katsotte taivaalle, tähtiä tai aurinkoanne ja näette, miltä ne näyttävät? Miten usein pohditte omaa sydäntänne tai kuuntelette ympärillänne olevien sydäntä?
 
Maapallonne on nyt täynnä häiriötekijöitä, jotka pitävät teidät poissa luonnosta ja itsestänne. Havaitsen, että liian usein ette katso ympärillenne, sillä ajattelette niin täysin teknologiaanne, että te ette pysty edes näkemään, mitä tapahtuu, paitsi teknologianne kautta. Olen pahoillani nähdessäni, että elämänne on tullut tähän tilanteeseen.
 
Miten tunnistatte meidät, sitten kun laskeudumme tai täytämme taivaanne aluksillamme? Kiinnitättekö huomiota? Mitä meidän on tehtävä saadaksemme huomionne? Olette kallisarvoisia valotyöntekijöitämme ja luotamme siihen, että olette hereillä. Oletteko?
 
Haluamme teidän pääsevän tilanteen tasalle kokemuksissa, jotka ovat ulottuvillanne tällä hetkellä. Taivaallanne ja kaupungeissanne tapahtuu paljon. Emme ajattele, että tarvitsette katastrofeja saadaksemme huomionne. Uskomme pelkästään, että olette hereillä ja tulevien tapahtumien kautta pystymme luottamaan teihin.
 
Myös pelon täyteisillä negatiivisilla tapahtumilla on positiivisia oppitunteja teille. Älkää antako voimaanne pelolle ja kontrolloiville pimeille voimille. Olemme valon voimia. Tiedämme, että voitte oppia paljon enemmän rakkaudesta kuin pelosta. Suosittelemme, että alatte harjoitella nyt rakkaudessa elämistä. Päästäkää irti pelosta, mikä pitää teitä panttivankinaan. Se on tuhoavaa ja jos annatte sille periksi, se viivyttää edistymistänne.
 
Ylösnousemuspolku on jatkuvaa itsensä ja ympäröivän maailman tietoista tajuamista. Olemme täällä muistuttamassa teille hereillä ja tarkkaavaisena pysymisen välttämättömyydestä. Paljon enemmän tapahtuu, kuin tiedätte. Teidän tehtävänne on selvittää ja löytää totuus fasadin takana.
 
Tehkää, mitä voitte, pysyäksenne säännöllisesti yhdistyneenä valoon. Meditoikaa ja pyytäkää osallistua transformaatioon, mikä tapahtuu nyt. Meillä on sydämessämme teidän ja kalliin maapallon paras etu.
 
Rakastamme teitä kaikkia.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja Maaneuvostosta.
 
Lopuksi
 
Meillä on mestarien ja valomaailmojen täysi huomio. Niin paljon tapahtuu, että tarvitsemme heidän ja toistemme apua.
 
Harmonisoidun kanssanne transformoitumisessamme ja valaistumisessamme, kun siirrymme kohti 21.12.2012. Pystymme tekemään sen, maajoukko.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >