HomeViestejäValerie Donner7.6.2012 - Suoraan sydämestä

7.6.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Viisitoista vuotta sitten Henki antoi nimen uudelle liiketoiminnalleni - Maajoukkoprojekti. Tämä oli alku tälle nettisivustolle ja yhteydelleni teidän kanssanne. Tänä aikana olen tavannut monia upeita valotyöntekijöitä. Matka on ollut pitkä ja joskus työläs. Vuonna 1997 jotkut meistä ajattelivat, että olimme valmiita muutokseen. Luulimme maamuutosten olevan menossa, avaruusaluksia tulevan ja valaistumisen olevan käsillä. Vähän käsitimme sitä, että meillä oli vielä paljon lisäkoettavaa tässä kolmannen ulottuvuuden maailmassa. Meidän oli tultava vahvemmaksi, erottelevammaksi ja keskittyneemmäksi elämäntavoitteeseemme. Meillä oli pohjatyötä tehtävänä. Meidän oli kerättävä maajoukko (suom. huom. tässä tapauksessa sama sana on "pohja" ja "maa").
 
Ylösnousemusprosessi koostuu tuhansista askelista. Emme tienneet varhaisempina aikoina, että meiltä veisi niin pitkään tämän tapahtuminen. Nyt se on meillä käsillä. Vaikutus on valtava. Tunnemme vaikutuksia kaikista planeettamuutoksista, astrologisista muutoksista, yhteiskunnallisista ja taloudellisista haasteista ja terveys-, suhde-, työ- ja rahoitusongelmat ovat merkittäviä. Vaikka menneisyys on ohi, emme ole vielä löytäneet vakaata jalansijaa tai edes kaidetta mistä roikkua. Kaikki tiivistyy luottamukseen, rakkauteen ja avoimena olemiseen uudelle. Meidän on luotettava Päälähteeseen.
 
Se mitä monilla meistä on tapahtunut, on ällistyttävää. Parin viime päivän pimennykset ja Venus/Aurinko-transiitti ovat osuneet joihinkin meistä haastavalla tavalla. Onko kukaan teistä tuntenut maadoittumattomuutta, vaikka olettekin maajoukkoa? Onko teillä ollut vaikeuksia nukkua, energiattomuutta, ärtyneisyyttä, oletteko tuntenut halua piiloutua peiton alla, tarvetta olla hiljaa ja haasteelliseksi yrittää tehdä mitään? Kehomme tarvitsee lepoa ja kuitenkin joskus on mahdotonta levätä.
 
Jos muistatte, olemme jumalaisessa kokeilussa. Tavallisesti planeetan ylösnoustessa, sen päällä ei elä ketään. Tällä kertaa olemme täällä ja saamme tuntea muutoksia monilla tasoilla. Miten fyysisiä vaikutuksia voitaisiin täysin arvioida? Ajatelkaa, miten paljon valoa ja energiaa vaaditaan maan kaltaisen paikan tietoisuuden muuttamisen. Huh, pelkkä asian ajatteleminenkin väsyttää.
 
Astrologisesti Venus-planeetta ei tee auringon kanssa tällaista transiittia uudestaan ennen vuotta 2117. Emme ole näkemässä sitä. Planeetat kertovat meille, että on aika tuoda takaisin jumalainen feminiinienergia ja tasapainottaa se jumalaisen maskuliinisuuden kanssa. Se on valmistautumista elämiseen neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa, jolloin olemme sydänkeskeisiä. Elämme sydämestämme.
 
Itseensä keskittyminen, ahneus ja kilpailu ovat mennyttä. Nämä käyttäytymistavat eivät ole osa korkeampaa tietoisuutta.
 
Sanat Kumara: Venus-transiitti on portti sydämeen
 
Ajattelin pyytää Sanat Kumaraa, jota kutsutaan Ikiaikaiseksi, puhuman kanssamme Venus-transiitista. Hän on Venukselta ja vastuussa Maan sekä Venuksen ylösnousemuksesta. Tämä hänellä on kerrottavana meille.
 
Tervehdys. Olen Sanat Kumara. Annan teille nopean katsauksen viimeaikaisista tapahtumista, joita tunnette. Jotkut teistä ovat herkempiä kuin toiset. Energiat joita tunnette, ovat osa kehonne ja tietoisuutenne muutosprosessia. Monien DNA- ja solumuutosten on välttämätöntä tapahtua saadaksenne näiden energioiden lahjat ja siunaukset.
 
Teillä on eri rooleja esitettävänä tässä prosessissa. Jotkut teistä ovat korkeampien energiavirtojen välittäjiä. Tämän välittämisen on tapahduttava, silloin kun olette enemmän tietoisuuden alfatilassa. Siksi olette valvetietoisuudessa. Tulitte vapaaehtoisena tähän tehtävään ja pahoittelemme niitä haasteita, joita teiltä vaaditaan.
 
Aivojanne johdotetaan myös uudestaan. Osa tästä työstä pitää teidät hereillä. Monet teistä ovat herkkiä valolle yöllä. Teidän täytyy yrittää nukkua pimeässä, koska valo voisi myös tukea nukkumiskyvyttömyyttänne.
 
Kuvitelkaa vain, mitä merkitsee osallistua suureen heräämiseen. Kerromme teille tämän, koska olette jo hereillä ja autatte herättämään massoja, jotka eivät ymmärrä, mitä planeetalla tapahtuu. Vaaditaan paljon korkeampia värähtelyvirtoja korkeampien taajuuksien kantamiseen.
 
Venus-transiitissa on kyse sydämen pehmentämisestä ja jumalaisten feminiinienergioiden sallimisesta tulla enemmän parantavaksi ja motivoivaksi voimaksi maapallon valolle. Teidän täytyy sisäistää mahdollisimman paljon tätä energiaa. Tällä transiitilla on pitkäaikainen vaikutus teihin ja myös maapalloon. Olkaa vastaanottava ja kutsukaa näiden energioiden täyttä integroimista koko sydämenne tahdosta. Heti kun teette tämän, tilanteenne paranee kaikilla tasoilla.
 
Teistä ehkä tuntuu, että te ette tiedä, mitä teette, mutta te tiedätte todella. Olette tehneet tätä monta kertaa ja olette hyvin koulutettuja. Keho on uusi tässä prosessissa. Olkaa avoin, älkääkä vastustako.
 
Kiitos kaikesta hyvästä työstä, mitä teette. Rakastamme ja arvostamme teitä kovasti.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, komennuksella Maaneuvostossa.
 
Suunnitelmat on laadittu. Strategiat ovat valmiina ihmisrodun ylösnousemusta varten. Olen onnellinen kertoessani nämä sanat tänään. Olemme tehneet uutterasti työtä tätä ilmoitusta varten. Meidän on ollut tartuttava myriadeihin kysymyksiin pystyäksemme tekemään nämä kommentit. Teidän on tärkeää tietää tämä tosiasia. Se merkitsee, että jos seuraatte valonuolia, olette reitillänne. Viette myös monia muita mukananne.
 
Aluslaivueemme ympäröivät teitä ja maapalloa. Meistä on hyvin jännittävää aikaa osallistua näihin tapahtumiin. Olemme tehneet vakiintuneiden protokollien mukaan työtä maan ylösnousemusta varten. Kommunikoimme täysin Luojamme kanssa tässä prosessissa. Siinä annetaan viimeinen sana jokaista matkan askelta varten.
 
Kurittomat sielut vastustavat valoa kuten aina, mutta intohimoisemmin. He ovat seuranneet negatiivista aikomustaan, mutta ovat epäonnistuneet tarttumasta valoon, mikä on vahvistunut eksponentiaalisesti. Heidän vanhat negatiivisuuteen ja pelkoon perustuvat menetelmänsä eivät toimi enää. Suhtaudumme heidän yrityksiinsä tyynesti. Näemme iloisena, että totuus tulee esiin loistavina esityksinä.
 
Plejadilainen kontaktitiimimme lähestyy teitä unitilassa ja toisin tavoin valmistellakseen teitä tulevaan työhönne. Olkaa kärsivällisiä odottaessanne lisäyksityiskohtien tietämistä. Vakuutamme teille, että työ mitä tulette tekemään, on hauskaa ja kohottavaa. Se on myös tärkeää työtä ja luulen, että tiedätte sen jo.
 
Teidän on tullut aika olla täysin avoin tekemään todellista työtänne. Tarvitsemme teitä lyöttäytymään yhteen kanssamme ja työskentelemme yhdessä uskomattomin tavoin. Olemme rauhantekijöitä ja niin olette tekin. Katsokaa sisäänne, katsokaa ympärillenne, katsokaa kaikkialle, minne menette, ja löydätte rauhaa. Kun näette ihmisten kamppailevan, kun jotkut menettävät tiukan otteen siitä, mikä on arvokasta kolmannessa ulottuvuudessa, tunnistatte, minne lähettää parantavaa valoanne ja rakkauttanne. Tämä auttaa luomaan rauhaa.
 
Löytäkää aikaa itsellenne. Tehkää parhaanne. Olemme kanssanne kaikin mahdollisin tavoin.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Meitä autetaan kaikin tavoin, kun etenemme ylösnousemusprosessissamme. Tämä voi olla haastavaa aikaa energeettisesti ja fyysisesti, mutta vakuutan teille, että henkisesti olemme mittaamattoman siunattuja.
 
Kiitos, että olet osa maajoukkoa ja sinnittelet mukanamme. Rakastan teitä kaikkia!

Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner

< PrevNext >