HomeViestejäValerie Donner31.3.2012 - Suoraan sydämestä

31.3.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 31.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tähän mennessä monet teistä ovat lukeneet "Maajoukko-uutisvälähdyksen" siitä informaatiosta, minkä sain 21.3. kanavoidessani Miraa Plejadien korkeasta neuvostosta. Olin yllättynyt, kun hän sanoi vetäytyvänsä tuosta neuvostosta omistaakseen täyden huomionsa Maahan. Hänellä on asema Maaneuvostossa, mikä on etusijalla.
 
Vaikka en ole kirjoittanut puhtaaksi hänen kanavointiaan 21.3., kanavoin häntä nyt päivitykseni aluksi, jotta hän voi kertoa, mitä haluaa teidän tietävän.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira. Olen edelleen Plejadien korkeasta neuvostosta. Kuitenkin ajan kiireisyyden vuoksi maan päällä olen nyt täysin keskittynyt teihin. Minulla on sijainen, joka täyttää paikkani, kunnes minun on aika palata takaisin neuvostoon.
 
Tässä muutoksessa ei ole kyse pelosta. Siinä on kyse planeettanne ja sen päällisen elämän tarpeista. Kuten olen aiemmin kertonut teille, olemme asiantuntijoita ylösnousemusprosessissa. Sitä me teemme. Menemme eri planeetoille auttamaan tässä prosessissa. Maa on hyvin matkalla korkeampaan tietoisuuteen. Emme ole ainoa planeettajärjestelmä Maaneuvoston osana. Liitymme toisiin synnyttämään uuden tavan elää - ulottuvuushypyn.
 
Kun eteneminen jatkuu, monia nykyisiä kolmannen ulottuvuuden elämistapoja ei tarvita maan päällä. Niukkuudesta tulee vanhanaikaista. Ahneus, petos, viha, pelko, kilpailu, itsen palveleminen, sota, kontrolli ja monet muut negatiiviset olemistavat muuttuvat. Tämä sallii rakkauden, toisten palvelemisen, yhteistyön, ykseyden, yltäkylläisyyden, rauhan ja suurten siunausten vallita elämässänne.
 
Joillekin teistä viidennen ulottuvuuden olemistavat saattavat kuulostaa sadulta. Vakuutan teille, että ne eivät ole sitä. Kuitenkin planeetan siirtyessä pois matalammista kolmannen ulottuvuuden taajuuksista, on joitain, erityisesti kontrollissa olleita, jotka ryhtyvät poikkeuksellisiin keinoihin kontrollin säilyttämiseksi. Tätä tapahtuu nyt. Nämä olennot kukoistavat teidän pelostanne. Heidän perimmäiseksi tavoitteekseen tulee saada linnake teistä. He eivät halua nähdä Maan tai teidän ylösnousevan.
 
Näiden suunnitelmien vuoksi olen täysin valppaana käsillä olevassa prosessissa maan päällä. Meillä on kaikenlaisia asiantuntijoita auttamaan teitä nousemaan yli nykyhaasteista. Ymmärrämme, että nämä pimeät strategiat voivat näyttää ylivoimaisilta, mutta halumme vakuuttaa teille, ettei niin ole. Olemme täällä antamassa rakkautta ja tukea. Autamme teidän ja Maan ohjaamisessa korkeampiin energioihin. Tämä on virtaava ja monimutkainen prosessi, mikä on täysin käynnissä.
 
Valvomme myös Maan etenemistä. Se pärjää hyvin, kuitenkin sillä on edelleen puhdistamista tehtävänä. Kuvitelkaa, miten armoton kunnioituksen puute Maata kohtaan on aiheuttanut tasapainottomuutta. Se ansaitsee kaiken rakkauden ja huomion, mitä voimme antaa sille.
 
Olen täällä myös mahdollisten syntyvien ja syntymättömien tilanteiden vuoksi. Nämä mahdollisuudet vaativat nopeaa toimintaa toisiaan. Osana maajoukkoa teitä ehkä vaaditaan astumaan toimintaan. Useimmat ihmiset ovat edelleen hämmentyneitä ja unessa. Laivueemme ympäröivät teitä. Luojamme on selvillä kaikista mahdollisuuksista. Tiedätte, mitä tehdä, sitten kun se aika saapuu.
 
Paljon asioita tapahtuu vuoden 2012 lopun aikana ja useina vuosina sen jälkeen. Olette kiireisiä. Tämä voi olla surun ja menetyksen aikaa, koska monet päättävät ylösnousta tälle puolelle. Joillakin ei yksinkertaisesti ole tervettä kehoa, jotkut pelkäävät korkeampia energioita tai tuntevat olevansa valmiita muulla tavalla, joten he tekevät siirtymän.
 
Mitä tahansa valintoja tehdään, vakuutamme teille, että tulette näkemään taas rakkaanne. He ovat kanssanne. Heistä huolehditaan hyvin ja heitä rakastetaan, ovat he sitten fyysisessä muodossa tai eivät.
 
Luojamme on rakastava ja myötätuntoinen olento. Vaikka teiltä pyydetään paljon, vielä enemmän tullaan antamaan. Tällä hetkellä teidän ja Maan kanssa on monia suuria olentoja. Olemme vain henkäyksen päässä. Katselkaa, mitä taivaalla tapahtuu. Kiinnittäkää huomiota toisten tarpeisiin. Keskittykää rakkauteen, ei pelkoon. Tietäkää, että olen täällä palvelemassa teitä ja Maata rauhassa ja rakkaudessa.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Mitä muuta tapahtuu?
 
Nämä ovat muutoksen ja yhteen tulemisen aikoja. Minulle on tullut lisääntyvässä määrin selväksi, että ihmisiä pyydetään monin tavoin astumaan itsensä ulkopuolelle. Rukouslistani kasvaa jatkuvasti. Meitä vedetään yhteen ystävien, perheen ja muiden tuntemiemme kanssa rukoilemaan toisten puolesta. Vallatkaa-liike on vain yksi esimerkki yhdistymisprosessista. Mira ja muut avaruusperheemme jäsenet ovat täällä. Myös kamalien epäoikeudenmukaisuuksien kautta ihmisten henki nousee korjaamaan vääryydet, mitä on tehty. Tällä San Franciscon lahden alueella meillä on kuponkiyritysten valtava internet-aalto, mikä auttaa ihmisiä saamaan alennuspalveluja ja bisnestä tarvitsijoille. Näen tämän yhteentulemisena kaikkien auttaessa toisiaan näiden haastavien talousaikojen läpi. Ongelmiin on aina luovia ratkaisuja. Emme voi jäädä jumiin toivottomuuden tunteeseen. Olemme ystäväni Noorah Hansenin kanssa tehneet monta vuotta työtä erikseen ja äskettäin meitä opastettiin tarjoamaan yhdessä teleoppituntia nimeltään "Nouse näiden 2012 muutosaikojen yläpuolelle - moniulotteinen lähestymistapa itsensä löytämiseen ja parantumiseen".
 
Emme ole yksin. Viidennen ulottuvuuden energiat ovat ykseyttä. Kun löydämme tapoja olla luovia ja avuliaita näissä kasvavissa energioissa, palvelemme korkeampaa hyvää. Meidän täytyy päästä pois tunteesta, että olemme jumissa rajoittuneen, aineellisen 3D-maailman roskassa. Kun syleilemme uutta rakkaudessa ja valossa, ilmennämme yli hurjimpien kuvitelmiemme.
 
Thrive-liike
 
Teille jotka ette ole nähneet Thrive-elokuvaa, suosittelen sen katsomista. Se on tärkeä elokuva heräävälle ihmiskunnalle. Jotkut meistä ovat tienneet elokuvan informaation kauan, mutta toiset eivät ehkä ole yhtä tietoisia.
 
Huhtikuun 5. päivästä alkaen pystyt katselemaan elokuvan ilmaiseksi osoitteessa www.thrivemovement.com. Katso koko elokuva.
 
Lopuksi
 
Mestarit, arkkienkelit, avaruusperhe ja kaikki valo-olennot ovat nyt kanssamme. He ovat lähempänä kuin koskaan. Ihmiset ovat tulleet läheisemmiksi kuin koskaan kaikesta siitä valheellisesta erillisyyden, pelon ja negatiivisuuden vaikutelmasta huolimatta, mikä on etualalla mediassa. Maajoukkona tiedämme ja tunnemme totuuden.
 
Olemme lähempänä Äiti Maata kuin koskaan. Tunnemme sen kivut, muutokset ja tunneaallot. Harmonisoidumme sen ylösnousemuspolun kanssa. Olemme kurssissa valopolulla. Meillä on runsaasti apua näiden edessä olevien muutosten läpi.
 
Kiitos, että olet osa maajoukkoa ja teet valotyötä, mikä on tuonut meidät tähän pyhään paikkaan maan päällä.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >