HomeViestejäValerie Donner29.2.2012 - Suoraan sydämestä

29.2.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 29.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Oletteko huomanneet, miten nopeasti tämä vuosi lentää ohi? Tämä johtuu kohoavista taajuuksista planeetalla. Taajuus korreloi tietoisuuden kanssa ja se merkitsee, että tietoisuutemme nousee. Olemme nyt lähempänä viidettä ulottuvuutta. Tuntemamme aika lakkaa olemasta. Sitten elämme ikuisessa nyt-hetkessä. Ei ole enää lineaarista aikaa, joten voimme heittää kellomme pois jossain kohtaa. Alamme elää luonnon aikakierrossa kuten esi-isämme.
 
Merkittäviä muutoksia tapahtuu tällä hetkellä elämässämme ja planeetalla. Oletko pannut merkille, miten monilla tuntemillasi tai tietämilläsi ihmisillä on terveyshaasteita? Jotkut näistä ihmisistä ovat valintapisteessä ja he päättävät, aikovatko he jäädä fyysiseen kehoon vai eivät. Yksi ystäväni on sanonut vuosia, ettei hän välitä, jääkö hän planeetalle vai ei. Nyt hänellä on vakava terveysongelma. Tässä kohtaa hän nyt haluaa jäädä.
 
Meidän täytyy muistaa, miten kehomme joka solu kuulee ajatuksemme ja sanamme. Kun sanomme tiettyjä sanoja, kehomme kuulee ne, koska jokaisella solulla on älykkyys. Tämä on yksi tapamme ilmentää sairaus. Olen kuullut Candace Pertin, tunteiden molekyylejä tutkivan tiedemiehen sanovan, että meidän ei koskaan pitäisi sanoa, että meillä on "huono selkä" tai huono mikään muu, koska solumme kuulevat sanamme ja jatkavat sanojemme vahvistamista. Sellaisten tiedostamattomien sanontojen käyttäminen kuin "Tämä tappaa minut!" on hyvä tapa ohjelmoida tiensä ulos. (Hyvä sanonta keholle on: "Kehoni tulee joka päivä kaikin tavoin paremmaksi ja paremmaksi.")
 
Rukousluetteloni kasvaa joka päivä. Vaikka tiedämme, että meidän pitää kunnioittaa jokaisen sielun valintaa elämässä, on surullista nähdä rakkailla ihmisillä kipuja, kärsimystä tai heidän lähtevän elämästämme. Monet meistä ovat tienneet vuosia, että monet ihmiset (jopa 40% väestöstä) voisivat lähteä planeetalta näinä muutosaikoina. Jotkut pelkäävät muutosta, toiset ovat väsyneitä ja sairaassa kehossa, toiset voivat tuntea olevansa valmis ja joidenkin täytyy ehkä kokea edelleen oppituntejaan kolmannessa ulottuvuudessa. Meidän täytyy muistaa, että me valitsimme olla täällä - ja meidät valittiin - tänä uskomattomana aikana maan päällä. En tiedä sinusta, mutta minä en haluaisi jäädä paitsi minuutistakaan tätä suurta transformaatiota, mitä tapahtuu.
 
Transformaatiosta puheen ollen nousee kysymys, miten voimme selvitä vuoden 2012 läpi. Mitä voimme tehdä saadaksemme parhaan irti tästä vuodesta? Vaikka meiltä vaaditaankin paljon, myös paljon annetaan. Tässä on muutamia ehdotuksia elämiseen parhaalla mahdollisella tavalla loput tästä vuodesta:
 
* lepää paljon
* rukoile ja meditoi
* elä rakkaudessa, ole rakkautta, anna rakkautta
* hyväksy toiset
* päästä irti kriittisyydestä ja negatiivisuudesta
* harjoita ehdotonta rakkautta
* harjoita rakastavaa ystävällisyyttä
* ole joustava ja virtaava
* näe suuri kuva
* lue rivien välistä
* kerro totuus
* elä vilpittömästi
* aseta esimerkki siitä, miten haluat elää viidennessä ulottuvuudessa
* harrasta liikuntaa
* syö hyvin
* ole luonnossa
* pidä päiväkirjaa
* auta toisia
* päästä helposti irti siitä, mikä ei enää palvele sinua
* ole avoin uudelle
* kuuntele sydäntäsi ja seuraa sitä
* kuuntele kehoasi
* huolehdi kehostasi
* tule osaksi yhteisöä
* ole avoin sille hyvälle, mitä päälähde haluaa antaa sinulle
* päästä irti puutteesta ja rajoituksista
* vapaudu peloista
* etsi kauneutta ympäriltäsi ja sisältäsi ja muista
* istuta puu tai kukkia
* tee itsestäsi kauniimpi rakastavilla ajatuksillasi
* tule rajattomaksi
* pyydä nähdä itsesi niin, kuin Jumala näkee
* puolusta totuuttasi
* hengitä sisään valoa
* ole antelias toisille
* yhdisty avaruusperheeseesi, valomaailmoihin ja muihin moniulotteisiin olentoihin
* ajattele hyviä ajatuksia
* etsi tapoja auttaa toisia
* ole lasten ja eläinten lähellä
* anna itsesi hämmästellä kunnioittaen planeetalle tulevaa rakkautta
* elä intohimoisesti
* naura ja leiki
* päästä irti tuomitsemisesta, erityisesti itsesi
* ole nyt-hetkessä
* tiedä, että on jumalainen suunnitelma ja Luojamme on ohjaksissa
 
On luultavasti paljon enemmän ehdotuksia selviytymiseksi tästä vuodesta. Kenties haluat tehdä oman luettelosi. Silloin kun voimme olla esimerkki rakkaudesta kaikessa, mitä teemme, olemme hyvin tiellämme viidennen ulottuvuuden elämiseen.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira. Tulen tänään luoksenne Plejadien korkeasta neuvostosta. Kurkotamme sydämeenne koskettamaan sielunne syvyyksiä. Tunnemme teidät ja kunnioitamme teitä sen vuoksi, kuka olette ja kuka teistä on tulossa. Olemme ystäviä ja olemme olleet ystäviä pitkän aikaa. Rakastamme teitä ja maapalloa. Yhteytemme on vahva ja vahvistuu joka päivä.
 
Tarkastelemme kasoittain energioita ja tiedostoja maan ylösnousemusta varten. On hyvin pitkä historia ja panos on suuri. Haluamme vakuuttaa teille, että menneisyys ei toistu. Vanhat kuviot on tallennettuna historiaan ja paljon on opittu. Olemme historian säilyttäjiä ja olemme olleet tekemisissä maan kanssa aioneita. Olemme tulleet ja menneet. Olemme sitoutuneet onnelliseen jälleentapaamiseen ja meidän on aika nousta menneisyyden yläpuolelle ilmaistaksemme uuden alun. Tämä on kehityskaari, millä maa on ollut, ja tämä on sen suurin halu. Maa on sitoutunut teihin ja te siihen. Tämä on keskinäinen ratkaisu.
 
On vielä paljon tehtävää. Kannustamme teitä muistamaan juurenne ja täyttämään sitoumuksenne osallistua tähän suureen muutokseen. Tietoisuus on kaikki. Jos tietoisuus olisi ollut tällä tasolla kuin nyt, paljon kärsimyksestä olisi helpottunut. Näin on tilanne tällä hetkellä. On aika, jolloin tiedätte, että sodat, ahneus, väärinteot, itsensä palveleminen ja omaetu eivät enää sovi. Nämä energiat ovat vastakkain maapallon tulevan elintavan kanssa. Ne eivät voi enää säilyä.
 
Tämän pitäisi olla helpotus kaikille, jotka lukevat näitä sanoja. Tiedämme, että haluatte nähdä sen ilmentyvän, mitä kerromme teille. On vain lyhyen ajan kysymys, ennen kuin tiedätte, mitä tarkoitamme. Meillä on sama jumalainen aikomus sydämessämme kuin teillä, joten olemme suunnitelman mukaisia.
 
Pian maa ja sen päällinen elämä on pois kurjuudesta. Alatte elää uuden sääntömallin perusteella, mikä soveltaa universaaleja lakeja. Nämä ovat kokonaisuuden parannukseksi ja eduksi. Ne on suunniteltu palauttamaan maa alkuperäiseen eheyteensä niiden rinnalla, jotka elävät sen kanssa. Tätä olemme odottaneet ja vakuutamme teille, että prosessi on käynnissä.
 
Kannustamme teitä menemään virran mukana ja tietämään, että on vakaa ja varma kurssi, mikä johtaa teidät ja maan kotiin. Jokainen teistä on tärkeä kokonaisuudelle, koska kannatte erityistä osaa käsillä olevien tehtävien muistamisessa ja tiedossa. Jatkuva positiivinen rakkautenne ja valppautenne johtaa meidät kaikki haluttuun ylösnousemukseen. Ennuste on hyvä kaiken sen kovan työn ja energian vuoksi, minkä tuotte projektiin.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme kanssanne- taivaallanne ja sydämessänne.
 
(Tietoja vuosittaisesta "Vuoren sydän" -retriitistä Mount Shastalla 19.-22.7.2012 …)
 
Lopuksi
 
Elämme mielenkiintoisinta aikaa maan evoluutiossa. Ei ole mitään sattumaa, että olemme osa maajoukkoa. Meillä on suuria tehtäviä tänä vuonna. Voimme kaikki auttaa toisiamme tämän prosessin läpi. Voimme nähdä ja tuntea tiemme sen läpi. Ollaanpa täällä maapallon ja toistemme vuoksi. Tämä on aikaa, mitä olemme odottaneet, ja se on lahja ja siunaus.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >