HomeViestejäValerie Donner27.1.2012 - Suoraan sydämestä

27.1.2012 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 27.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Onko kulunut kuukausi ollut haastava sinulle? Tunnetko fyysistä kipua, sinulla on voimakkaita tunteita, tarvitset enemmän unta tai et pysty nukkumaan lainkaan? Haluatko ryömiä takaisin sänkyyn aamulla ja jäädä sinne? Sairastuvatko ihmiset elämässäsi, kuolevat ja/tai käyttäytyvät kummallisesti? Kulkeeko aika liian nopeasti sinulla?
 
Oletko huomannut, että sinulla on unia tai vanhoja tunteita asioista, jotka on ratkaisematta tai jotka luulit jo ratkaistuksi? Saatko positiivista palautetta toisilta vaikutuksestasi heihin?
 
Nämä haasteet voivat tulla monista asioista. Esimerkiksi fyysiset oireet voivat johtua herkkyydestäsi maahan ja niistä muutoksista, joita se käy läpi. Olemme yhtä maan kanssa, joten tunnemme sen energian. Käymme myös läpi "minielämäntarkastelua", kuten arkkienkeli Gabriel sitä kutsuu (Benu, Karen Cookin kanavoimana). Luojamme kunnioittaa meitä kyvyllä tarkastella elämäämme, kun olemme vielä fyysisesti läsnä. Tämä voi antaa meille tilaisuuden korjata tekojamme tai kenties myös nähdä, miten rakastettuja olemme ja miten olemme auttaneet toisia.
 
Ympäri planeettaa raportoidaan, että "Äiti Maa vaikeroi". Ihmiset monista eri maista kertovat tästä oudosta ja kummallisesta narinasta, voihkimisesta ja toitottavasta äänestä. Tuleeko tämä mannerlaattojen muuttumisesta vai napojen vaihtumisesta? Mitä maa kertoo meille? Koemme kaikki muutoksia sähkömagneettikentässämme ja niin kokee maakin. Äiti Maa puhuu kovaa ja meidän on kiinnitettävä huomiota.
 
Viime viikolla 17. ja 18.1. tunsin kummallisia energioita. Se tuntui kuin kolmannen ulottuvuuden kuolemalta. Se muistutti minua myös Atlantiksen tai Lemurian romahtamisesta. Se ei tuntunut lainkaan hyvältä. Energiat parantuivat seuraavana päivänä. Mietin, onko kenelläkään teistä ollut samanlaisia kokemuksina noina päivinä.
 
Maajoukkona meidän täytyy astua työhömme. Tämä merkitsee, että meidän täytyy tehdä sisäinen työmme, kuten meditointi, rukoilu ja päiväkirjan pitäminen. Johtuu se sitten omista ongelmistamme tai jostain maailmanlaajuisesta, meidän vastuunamme on antaa rakkauttamme ja valoamme sinne, missä sitä tarvitaan. Joitain kriittisiä alueita ovat Lähi-itä, erityisesti Iran, Israel ja Syyria. Nämä ovat keskeisiä paikkoja, missä voimme kutsua jumalaista väliintuloa. Meillä on myös muita polttopisteitä, missä työtä tarvitaan, kuten Japani, Kiina, Meksikonlahti, merenalaiset tulivuoret ja Haiti.
 
Kun etenemme muutosten läpi, meidän täytyy pysyä keskittyneenä. Meidän täytyy kuunnella sydäntämme, koska se opastaa meitä aina siinä, missä olla ja mitä tehdä. Vuoden 2012 loppuun mennessä meidän on määrä puhdistaa paljon siitä, mitä tarvitsee puhdistaa. Emme voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Kuten sanoin päivityksessäni 27.12.11, meiltä vaaditaan paljon. Teemme sen yhdessä. Seisomme yhdistyneenä sydämemme toiveissa nähdäksemme kaiken tämän menevän läpi korkeimmaksi parhaaksi.
 
Joskus niiden haasteiden vuoksi, joita kohtaamme elämässä, on helppoa lannistua ja kadottaa luottamus. Äiti Marian kanavointitunnillani eilen illalla Maria toi esiin sen pointin, että Luojamme luotti meihin suuresti, kun hän suostui olemiseemme täällä tänä aikana. Hän pyysi meitä ajattelemaan, miten paljon Päälähde uskoo meihin ja kykyihimme auttaa toisiamme ja planeettaa tässä ylösnousemusprosessissa. Luottamus kulkee kumpaankin suuntaan. Se on annettu. Elämä on lahja. Muista, että 80 vuotta maan päällä vastaa kahdeksaa minuuttia toisella puolella. Olemme päässeet näin pitkälle. Vaikkei elämäsi olisi mennyt niin, kuin olisit halunnut, olet edelleen täällä. Sinulla on työtä ja kehittymistä tehtävänä. Vaatii rohkeutta siirtyä eteenpäin luottaen. Jos vain toimit "ikään kuin", huomaat, että asiat selviävät. Tietysti tämä tapahtuu aina jumalaisen oikealla ajoituksella ja oikeassa järjestyksessä. Se ei ole välttämättä se tapa, millä ajattelemme sen pitävän tapahtua.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tapaamme teidät sydän avoimena ja olemme perhettänne.
 
Tulemme Plejadeilta ja olemme lähellä maata. Vierailemme aluksilla ja olemme läsnä maan kanssa. Seisomme rinnallanne aluksissamme sitä aikaa varten, jolloin voimme fyysisesti esittäytyä maan väestölle. Jotkut meistä itse asiassa elävät kanssanne. Olemme teidän näköisiänne ja meillä on erilaisia rooleja esitettävänä ja töitä tehtävänä. Olemme vakaasti päättäneet luoda tämän osan tarkoituksestamme, tullaksemme osaksi teitä. Tiedämme, että joillakin teistä ja hallituksillanne on edelleen ongelmia. Olemme kärsivällisiä, mutta se aika on tulossa, jolloin teemme itsestämme ilmeisiä.
 
On monia tekijöitä valmisteltavana ja suunniteltavana ennen vierailujamme. Kyse ei ole vain meistä, vaan myös monista muista eri planeetoilta ja tähtijärjestelmistä. Pyydämme teiltä avoimuutta saapumisellemme ja tervetulotoivotuksenne. Tarjoamme vain Plejadien parasta ja vuorostaan tapaamme vain maapallon korkeimman hyvyyden kanssa. Tämä on tapamme työskennellä ja olemme varmoja, että ymmärrätte näkökantamme.
 
Tarjoamme rakkautta, rauhaa, kommunikointia ja ymmärrystä. Tämä on fokuksemme. Tämä on suunnitelmamme. Hallituksenne tietävät meistä ja muista Galaktisen liiton jäsenistä. Olemme olleet maisemissa pitkään, kuitenkin tähän kohtaan olemme pyrkineet kauan. Suhteemme maan kanssa on hyvin tärkeä. Tiedämme jatkuvasti yhteytemme merkityksen sekä teidän että maapallon hyvinvoinnille. Paljon asioita tapahtuu maanmuutosten myötä. Tiedämme, että voitte tarvita apuamme, ja olemme valmiita antamaan sitä.
 
Kerromme maan hallituksille, että he eivät voi enää piilottaa totuutta teiltä. Tämä on evoluutioaikaa, jolloin kaikki naamiot poistetaan. Näette toisenne suoraan ja me olemme paikalla myös. Prosessi missä maapallo nyt on, on monimutkainen ja se vaatii yhteistyötä onnistuakseen. Se merkitsee, että vain totuus ja valo tulee läpi. Alatte nähdä, että vain tällä on merkitystä. Se millä on merkitystä, on tärkeää.
 
Uuden päivän valo on käsillä. Etenemme yhdessä. Tiedätte, millaista ykseys ja rauha tulee olemaan.
 
Lähdemme tänään luotanne rakkaudessa ja suurenmoisen tulevaisuuden odotuksessa.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Tänään olemme jakaneet paljon siitä, mitä tapahtuu ja miten erilaisia energiat voivat olla. Vaikka tuntuukin siltä, ettei tällä hetkellä ole perustaa, millä seistä, voimme ratsastaa Luojan suunnitelman jumalaisilla virtauksilla. Luottamalla ja uskomalla Luojaamme ja itseemme saavutamme sen, mitä tulimme tänne tekemään.
 
Ajattelen, että meidän täytyy olla joka päivä sitoutunut tekemään oma osuutemme. Silloin kun käsitämme, että esitämme suurempaa roolia jumaluuden esiintulemisessa, pystymme astumaan suurempiin rooleihin.
 
Oletteko kanssani, maajoukko?
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >