HomeViestejäValerie Donner27.12.2011 - Suoraan sydämestä

27.12.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 27.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Onnellista uutta vuotta ja hyvää joulunjälkeistä kaikkea teille! Rukoilen, että tämä on ihmeellistä aikaa teille ja että kaikki unelmanne ilmentyvät.
 
Huomaan, että käymme läpi minielämänkatsaustamme, kuten arkkienkeli Gabriel sanoi (Karen Cookin välittämänä). Se ei tunnu yhden yön suoritukselta useimmilla meistä. Se voi tulla selvinä unina keskeneräisistä asioita toisten kanssa, tunteina, ongelmina, parantumiskriiseinä ja vanhoina muistoina, jotka hiipivät tietoisuuteen. Jos olet tehnyt sisäistä työtä tässä inkarnaatiossa, se voi ilmestyä viimeistelynä sielusi viisaus-, rakkaus- ja tietomatkaan. Toisille se voi olla rasittava prosessi. Yleisesti kaikki hyödymme tästä Luojan lahjasta ja planeettamme on paremmassa paikassa.
 
Joitain vaatimuksia, joita valotyöntekijöille saattaa olla tulevana vuonna 2012:
 
* tarve kulkea ylimääräinen kilometri - meidän on ehkä laajennuttava kovasti, koska meiltä vaaditaan paljon
* vielä avoimempi sydän täynnä rakkautta ja myötätuntoa
* energioiden muuntaminen toisten kanssa ja planeetalla
* suurempi palveleminen
* joustavuus ja luotettavuus
* valon ylläpitäminen entistä enemmän
* suurempi huomio ajatuksiimme, sillä ne voivat ilmentyä nopeasti
* positiivisena pysyminen riippumatta siitä, mitä ympärillämme näyttää tapahtuvan
* henkisten harjoitustemme jatkaminen, meditoinnin ja rukoilun ollessa tärkeintä
* itseemme, sisäiseen opastukseemme ja Luojaamme luottaminen
* lisääntyneen empatiamme käsittäminen lahjaksi ja sen käyttäminen viisaasti
* erottelukyvyn käyttäminen valinnoissamme
* kyky päästää irti toistuvasti
* aitona itsenä oleminen
* kärsivällisyys ja ystävällisyys heräävien ihmisten kanssa
* muistaminen, kuka on ohjaksissa
* pysyminen yhteydessä maahan
* avoimuus todelliselle voimallemme ja lahjojemme käyttäminen ja vastaanottaminen
* lempeys itsellemme ja muille tarvittaessa
* taian ja ihmeiden hyväksyminen, joita tulee meille
* kyky olla irti toisten draamoista
* muistaminen, että olemme täällä nyt tehdäksemme sen, mitä tulimme tekemään
 
Joskus kisan viime osuudella tarvitsemme ylimääräisen energiasyöksyn päästäksemme loppuun. Meille ei ainoastaan anneta tätä energia, vaan myös käytämme sen.
 
Kanavointitunnilla mestari St. Germainin kanssa 7.12.2011 minulle näytettiin, että USA nostettiin ylös planeetalta joidenkin olentojen jäädessä kolmanteen ulottuvuuteen. Tulemme olemaan täysin uudessa värähtelyssä. Kukaan ei pidättele meitä. Luultavasti noin 40% väestöstä päättää jäädä 3D:hen tavoittelemaan oppituntejaan. Uskoakseni näkemäni USA:n kohottaminen pätee maailmanlaajuisesti. On jotain maita, joissa on enemmän niitä, jotka päättävät ylösnousta tietoisuudessa. Se vaihtelee, mutta yleisprosenttiosuus on sama.
 
Tässä kanavoinnissa St. Germain sanoi: "Saatte kohta takaisin vapautenne. Olette saaneet aikaan paljon. Teillä on ystäviä korkeissa paikoissa … Yltäkylläisyys on teidän … Tulee uusi poliittinen näyttämö … Valo-olentojoukot seisovat rivissä korvatakseen poliitikkonne. Olette matkalla … Virtaukset nousevat, paljon vettä … On paljon muutoksia 2012 … Olette jumalia … Kaikki on hyvin. Muinaisopetuksia tulee esiin … On aika kohottaa köyhiä … Olkaa ilossa ja kiitollisuudessa. Saatte uuden USA:n ja uuden maapallon. Millään aineellisella ei ole merkitystä. Ei ole enää veroja, koska niitä ei tarvita." (Älkää kysykö minulta verosuunnitelman aikataulua.)
 
Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Puhun teille tänään iloa sydämessäni ja kiitollisena teitä kohtaan.
 
Edistyminen mitä te ja maa teette, on merkillepantavaa. Olette todella hämmästyttävä valotyöntekijäryhmä. Teette työstämme maan kanssa helpompaa. Täydennämme teitä ja te meitä. Monet teistä ovat Plejadeilta. Siksi teillä on sellaista viehtymystä meitä kohtaan taivaallanne. Toivotamme tervetulleeksi telepaattiset viestinne, kun kutsutte meitä. Kuulemme ne ja se ilahduttaa meitä. Kun työskentelemme yhdessä, tunnemme olevamme tervetulleita. Mekin toivotamme teidät tervetulleeksi.
 
Planeetalla tapahtuu paljon tällä hetkellä. Korjausmalleja tarjotaan, koska maa on melko epävakaa nyt. Kun olette hermostunut tai "pois kurssista", viritytte maahan. Alatte tuntea tämän enemmän vuonna 2012. Siitä tulee fyysisesti haastavaa. Teillä on mullistuksia ympäri maapalloa. Tämä on osa vanhan ja uuden erottumista. Korkeammat taajuudet vaativat kevyempiä kehoja. Tämä pätee maahan sekä fyysiseen kehoonne.
 
Yhteiskunnallinen levottomuus ympäri maapalloa on myös osa sitä, mitä maa tuntee. Nämä energiat ovat olleet tulossa pintaan kauan. Ne on tunnistettava. Ne horjuttavat joitain vaikutusvaltaisia. Heidän ei sallita enää pitää poliittista mahtiaan. Kansaa kuullaan. Egot vähenevät ja resurssien laajentuminen ohjataan näihin energioihin. Niistä ei voi olla enää piittaamatta.
 
Konfliktien syntyminen jatkuu. Tämä on osa niiden eroavuuksien tasapainottamista, joita on ollut liian pitkään. Valotyöntekijöiden on sopiva aika jatkaa työskentelyä näiden energioiden kanssa maapallon ja sen väestön tasapainottamiseksi ja keskittämiseksi.
 
Osallistumme uusien teknologioiden esittelemiseen. Olette tyytyväisiä niihin moniin tapoihin, joilla teknologia pystyy auttamaan teitä ympäristönne ja elämänne kanssa yleensä. Näitä tulee nopeasti ja ne ovat uskomattomia lahjoja teille. Ne ovat myös välttämättömiä, koska monista nykyisistä kommunikointi-, parantamis- jne. menetelmistä tulee vanhanaikaisia tai ne eivät enää toimi. Uusia järjestelmiä on jo tulossa.
 
Olemme optimistisia uuden yhteistyömme osalta. Odotamme iloisesti laajentuvia ystävyyssuhteitamme, kun maa siirtyy korkeampaan tietoisuuteen.
 
Olen Mira, rakkaudella Plejadeilta.
 
Lopuksi
 
Edistymme kovasti valotyöntekijöinä. Meillä on vielä paljon tehtävää, mutta meille annetaan kaikki, mitä tarvitsemme tehtävämme suorittamiseen.
 
Monet meistä ovat olleet tällä polulla vuosia. Joillekin tämä työ on uudempaa. Saavutamme tavoitteemme yhteistyöllä, rakkaudella, kiitollisuudella, luonteenlujuudella, intuitiolla, älykkyydellä, sitoutumisella, rohkeudella, luottamuksella, opastuksella, laajentumisella ja suurella määrällä valoa.
 
Tässä on gandhilainen rukous:
 
Annan sinulle rauhaa.
Annan sinulle ystävyyttä.
Annan sinulle rakkautta.
Näen kauneutesi.
Kuulen tarpeesi.
Tunnen tunteesi.
Viisauteni tulee korkeammasta lähteestä.
Kunnioitan tuota lähdettä sinussa.
Työskennellään yhdessä.
 
Mitä siunatuinta, vaurainta, terveintä, onnellisinta, hedelmällisintä, loistavinta, transformatiivisinta ja valontäyteisintä vuotta 2012!
 
Rakkautta,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >