HomeViestejäValerie Donner17.11.2011 - Suoraan sydämestä

17.11.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
11-11-11-energioita ankkuroidaan edelleen sydämeemme. Tuona päivänä virtasi rakkautta, mikä levisi koko planeetan tietoisuuteen. Tämän rakkauden pehmeys roihuaa polkua 12-12-12-porttiin, jolloin alamme käsittää täysin jumalaisen itsemme. Monet meistä nousevat korkeampiin ulottuvuuksiin. Tilanteesta tulee hyvä, rakas valoperhe.
 
Miten monta kertaa olet kysynyt itseltäsi: "Miten kauan vielä olemme kolmannessa ulottuvuudessa? Milloin avaruusperheemme saapuu koko olemuksessaan? Miten kauan tarvitsemme vielä rahaa? Milloin ihmiset heräävät? Milloin valo ottaa takaisin voimansa? Miksi meidän täytyy olla työssä, josta emme pidä? Milloin kumppanini herää henkisesti?"
 
Kysymykset jatkuvat ja niin jatkamme mekin. Vastaus on, että olemme evoluutioprosessissa tällä hetkellä. Kuten olen sanonut aiemmin, ponnahtelemme kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä, kun seuraamme Äiti Maan energioita. Avaruusperheemme on täällä ja he tulevat tekemään itsensä tunnetuksi. Tämä on selvää niiden pienten informaatiopalasten perusteella, joita tulee ulos mediastamme. Olemme valmistautumassa johonkin suureen. Kukaan ei voi kertoa meille tarkkaan, miten kauan vielä tarvitsemme rahaa. Teemme vaihtokauppaa ja käytämme "replikaattoreita" jossain kohtaa ja muistamme täysin, miten ilmentää sen, mitä tarvitsemme, silloin kun tarvitsemme. Valo on ottamassa takaisin voimansa. Planeetalla on enemmän valoa kuin pimeyttä. Pimeys esittelee viimeisten tyyssijojensa rippeitä, joita sillä on planeetalla. Kaikkien on aika löytää totuus omasta tilanteestaan, on kyse sitten työstä, suhteista, asuinpaikasta, taloudesta jne. Tuosta totuudesta avautuu uusia voimaantuneita valintoja. On aina tie läpi ja ulos.
 
Vallataan-liike on nyt maailmanlaajuinen. Tämä on tietoisuuden kohoamisliike kaikille, ei vain 99%:lle vaan myös 1%:lle. Kun lisää salaisuuksia paljastuu, rauhanomaisuus on ympäri planeettaa herättämässä nukkuvat sielut. Muutosta on ilmassa. Totuus on voimakasta. Yhteiskunnallinen levottomuus on osa muutosta. Uskon tämän olevan tarkoituksena niillä, jotka osallistuvat liikkeeseen. Monet ihmiset jotka ovat mediassa tältä alueelta, ovat älykkäitä. Jotkut ovat meditoijia. He eivät ole idealisteja vaan realisteja. Maamme nuoriso tietää, että tarvitsemme harmonisemman rahoitusjärjestelmän. He eivät näytä haluavan osallistua vanhaan järjestelmään, mihin monet meistä kasvatettiin. Tietävätkö he enemmän kuin me nuoruudessamme? Onko heidät ohjelmoitu eri tavalla?
 
Hyväksikäyttö, vaikutusvaltaisten ihmisten salailu, hyvä veli -verkosto, naisten ja lasten suojelemisen puute, joidenkin hallintovirkamiesten lahjominen oman hyödyn vuoksi, yritysten ahneus ja korruptio oikeusjärjestelmässämme ovat vain osa totuutta, joka tuodaan valoon. Näitä energioita ei sallita korkeammassa tietoisuudessamme. Jotkut ihmiset jotka ovat osallistuneet tuohon järjestelmään, sovittavat tekojaan ja näyttävät tapoja, joilla he voivat auttaa sellaisen käyttäytymisen estämisessä tulevaisuudessa.
 
11.11.11 julkaistiin uusi elokuva nimeltään Thrive (ei vielä valtavirrassa). Se on läpimurtoelokuva, mikä jokaisen pitäisi katsoa, koska se hahmottelee selvästi talouskriisin syitä, uuden maailmanjärjestyksen agendaa ja sen taustahahmoja, mitä on Vallataan-liikkeen taustalla ja myös puhuu siitä, mitä voimme tehdä asialle. Se on hyvin perusteellisesti ja kauniisti esitetty, kera hyvin monien säikeiden, joiden paljastumista monet meistä ovat katselleet jo vuosia, ja se on hyvin tärkeä juuri nyt.
 
Voit mennä www.thrivemovement.com -sivuille katsomaan, miten tämä elokuva tilataan. On tärkeää levittää tätä informaatiota, erityisesti niille jotka eivät ehkä ole tietoisia.
 
Arkkienkeli Gabrielin mukaan (kanavoinut Karen Cook, www.benutoo.com) käymme tämän kuun lopussa läpi "minielämänkatsauksen". Tämä pätee kaikkiin planeetalla. Luojamme tietää, ettemme voi viedä ongelmia mukanamme korkeampaan tietoisuuteen, joten meille annetaan tilaisuus puhdistamiseen. Kuulostaa siltä, että Maasta tulee eri paikka, kun tämä on tehty.
 
Teille jotka ette ehkä tiedä, niin silloin kun siirrymme fyysisestä kehostamme toisiin ulottuvuuksiin, käymme läpi elämänkatsauksen. Tämä on aikaa, jolloin tarkastelemme koko elämäämme ja tunnemme niiden tunteita, joita olemme loukanneet, rakastaneet tai auttaneet jne. Saamme katsoa kokemuksiamme ja oppia, jotta voimme saada viisautta ja ymmärrystä. Luojamme ei tuomitse meitä. Ilmeisesti olemme melko hyviä tuomitsemaan itse itsemme.
 
Merkurius alkaa perääntyä 21.11. Energioiden arvioidaan tulevan intensiivisiksi 25.11.-21.12. Meillä on osittainen auringonpimennys 25.11. ja täydellinen kuunpimennys 10.12. Pysykää maadoittuneena, maajoukko. Meditoikaa, rukoilkaa, hengittäkää, pitäkää päiväkirjaa ja tehkää sisäistä työtänne.
 
Mestarit työskentelevät kanssamme läheisesti. Äiti Maria kertoi meille 26.10.: "… Paljon tapahtuu planeetallanne ja teillä. Vartioimme teitä. Näemme ihmiskunnan roikkuvan kiinni menneisyydessä, ajassa jota ei enää ole. Massoja kutsutaan toimintaan, koska he tuntevat, että elämä on erilaista. Se yllyttää heitä heräämään.
 
"Korruptiota ja ahneutta oli aikana, jolloin perheeni kulki maan päällä. Ankkuroimme energiat, jotka nyt virtaavat esiin, että voisitte löytää tienne takaisin kotiin.
 
"… Ne jotka puolustavat rakkautta, ovat kauniita valotyöntekijöitä, jotka ovat merkki uudesta ajasta. Olemme työskennelleet 2000 vuotta yhdessä vain näiden aikojen huipentumiseksi.
 
"… Olemme täällä ympäröiden teidät valtavalla rakkausmäärällä."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira. Puhun teille Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Rakastamme teitä ja opastamme teitä näiden koettelevien aikojen läpi.
 
Meidän perspektiivistämme katsottuna pärjäätte hyvin. Siltä ei ehkä vaikuta teistä, mutta olemme nähneet muita planeettoja teidän asemassanne, jotka eivät ole olleet yhtä valontäyteisiä tai tarkoituksessa kuin te maan päällä. Luemme tämän teidän ansioksenne, maajoukko. Olette eksperttejä tässä työssä ja pian tiedätte enemmän siitä, mitä sanon. Alatte nähdä, että tiedätte, mitä tehdä melkein missä tahansa tilanteessa tai olosuhteessa. Se tulee teille luonnostaan muutoksen keskellä.
 
Näemme, että sopeudutte kohoaviin taajuuksiin. Olemme tyytyväisiä, että päästätte enemmän irti vanhasta, kuin olette päästäneet aiemmin. Havainnoimme myös, että pelkoenergiat puhdistuvat Maan ympäriltä. Tämä on positiivinen heräämismerkki ja se on valotyöntekijöiden työn asioita.
 
Osana omaa työtämme keskitymme alueille, missä huomiotamme tarvitaan eniten. Pyydämme myös rukouksienne ja parannuksenne keskittämistä Lähi-itään, Japaniin, Kanariansaarille, Meksikonlahdelle, Argentiinaan, Eurooppaan ja USA:n itärannikolle. Keskittykää myös hallintouudistukseen ympäri maapalloa. Olemme kanssanne näissä muutoksissa.
 
Tulevaisuudessa teiltä kaikilta vaaditaan paljon. Työskentelemme yhdessä tiimeinä. Viekää rakkautenne ja valonne mukana kaikkialle, minne menette. Tämä on roolinne tällä hetkellä, kunnes voimme määrittää lisää, mihin keskittää energiaanne.
 
Tämän halusin sanoa teille tänään.
 
Lähetämme rakkauttamme, tukeamme ja parannustamme teille ja kiitollisuutta kaikesta, mitä teette.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Vaikuttaa siltä, että olemme täydessä ylösnousemusprosessissa ja liikumme nopeasti eteenpäin. Iso kuva näyttää suotuisalta. Meillä on voimaa, tukea ja taitoa saavuttaa tavoitteemme. Meillä on valomaailmojen, Luojamme, avaruusperheemme ja toistemme täysi tuki uuden Maamme luomiseksi.
 
Olen kiitollinen koko maajoukolle, että olette täällä ja olette olleet ystäviäni näiden 14 vuoden ajan. Kiitos Linda Langelle upeasta työstään webmasterinamme. Toivotan teille kaikille hyvin onnellista ja iloista kiitosaikaa, kun me täällä USA:ssa juhlimme ensi viikolla kiitospäivää.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >