HomeViestejäValerie Donner19.10.2011 - Suoraan sydämestä

19.10.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 19.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten menee, kun intensiivisiä muutoksia tapahtuu planeetalla ja elämässänne? Kyllä, olemme keskellä syvällistä heräämistä. Elämän jokaisessa puolessa meitä kutsutaan löytämään uusi totuus, tekemään uusia valintoja, päästämään irti, puhdistamaan, selvittämään ja parantumaan aivan kuten Äiti Maa. Olemme yhtä Maan kanssa ja koemme samaa kuin se. Joskus on helppoa ilmentää ja löytää synkronismia ja toisilla kerroilla voi olla haastavaa kuvitella uusi tulevaisuus. Tätä olemme tekemässä: luomme yhdessä uutta tulevaisuutta.
 
Ennustetun mukaisesti yhteiskunnallisia kansannousuja tapahtuu ympäri planeettaa. Uskon, että Luojamme saa usein meidän huomiomme lompakon kautta. "Vallatkaa Wall Street" -liike leviää. Se on melkein kuin rauhan mielenosoitukset 60-luvulla. Emme ehkä polta kutsuntakirjeitämme, mutta voimme harkita luottokorttiemme polttamista. Ihmiset kaikista ikäryhmistä ja kaikilta elämän alueilta haluavat tulla kuulluksi. Joskus mietin, miten olemme voineet olla niin hyväksyviä "hitaasti hiipiville" koroille, velkaisuudelle elintapana, yritysten lisäveloituksille, verotuksen lisääntymiselle, ulosmittauksille, ulkoistamiselle, persoonattomalle asiakaspalvelulle, valtion velalle jne. Vanhat tavat eivät ole palvelleet suurinta osaa ihmisistä, joten ne hajoavat, että uusia voidaan luoda. Olemme täällä jännittävänä aikana.
 
Riippumatta siitä, osallistummeko mielenosoituksiin vai emme, voimme tehdä uusia valintoja siitä, mihin laitamme rahamme. Voimme valita uusia tapoja kuluttaa ja elää elämäämme. Voimme lähettää energiaa "Vallatkaa Wall Street" -liikkeelle, tehdä lahjoituksia tai vain puolustaa sitä, mihin uskomme, seistessämme kaupan jonossa puhuen vieraalle ihmiselle. Olemme valotyöntekijöitä, loistamassa valoa siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Olemme täällä tuomassa uutta tietoisuutta ja teemme tätä muuttamalla omia ajatuksiamme, uskomuksiamme ja käyttäytymistapojamme. Olemme täällä voimaannuttamassa itseämme ja toisia, kun luomme ilmapiirin uudelle maapallollemme.
 
Rakastavan energiamme ja avoimen sydämemme avulla autamme niitä voimaantumaan, jotka tuntevat avuttomuutta. Tuomme rakastavaa palvelua sinne, minne tunnemme vetoa ja missä sitä tarvitaan. Tuomme parannusta ja luovuutta vanhoihin järjestelmiin, jotka tarvitsevat rukkaamista. Tuomme rakkautta ja iloa perheemme ja ystäviemme elämään. Kun meistä tulee enemmän elävää, olevaa, kulkevaa ja puhuvaa Kristus-energiaa, nostamme ympärillämme olevien ja planeetan värähtelyä. Rauha ja rakkaus on tehtävämme. Tästä virrasta olemme yltäkylläisiä kaikin tavoin.
 
Lyhyt viesti Abrahamilta
 
Kuukausittaisessa Mestaritunti-tapaamisessamme 12.10.2011 Abraham tuli puhumaan meille. Abraham on tutkija, opettaja, tiennäyttäjä ja hän oli mukana Israelin kolmessa heimossa sekä kristillisessä, juutalaisessa ja islamilaisessa uskonnossa. Hän sanoi: "Minä täällä nyt! Olen ollut taustalla. Nyt minun on aika tulla eteen. Tervehdin teitä. Apua tarvitaan Lähi-idässä. Tulen tuomaan ykseyttä, vaikka mielipiteet eroavat. Miksi ette voi kohdata tosianne erimielisyyksien selvittämiseksi? Millään tästä ei ole merkitystä. Totuus on kerrottava. Päästäkää irti aseistanne ja menneisyyden loukkauksista. Ettekö voi nähdä, että teitä on käytetty? Olette olleet kuin sätkynukkeja. Jos aloitatte uuden sodan, Maa nousee juuriltaan ja vie teidät mukanaan. Tämä on varoitus! Haluan teidän kuuntelevan. Katsokaa minua. En ole enää taustalla. Olen täällä tuomassa rauhaa ja lopettamassa taistelun. Tuon kaikki heimot takaisin yhteen, takaisin kotiin, sydämeenne. Ei ole mitään sodan arvoisia syitä. Sota estää kehitystänne, joten enää ei pitäisi heittää kiviä. Tämän lopettaminen vaatii nopeaa toimintaa. (Tässä kohtaa näin naisen, jolla oli pitkät tummat hiukset, kumartuvan kuin Jordan-joen ylle ja kastavan hiuksensa veteen.) Naisista tulee rauhantekijöitä. Viekää se maan korkeimpaan oikeuteen. Saavuttakaa sovinto. Ei enää sotaa. Marssikaa sydämellänne, sielullanne ja jaloillanne. Ryhtykää toimeen - älkää antako vain sanoja."
 
Yksi tunnin osallistujista, joka kutsuu itseään nimellä Doe-isoäiti, sai seuraavan:
"Kuva Lähi-idän ihmisistä, joiden korvaan kuiskataan "Teitä on käytetty" ja "Luota sydämeesi". He hiipivät varpaillaan ulos kaupungeista ja hallitsija herää ilman ketään hallittavaa. Ihmiset ovat menneet erämaahan, mikä kukoistaa nyt riittävästi elämää kaikkien elättämiseksi. Aseet sulavat ja hajoavat miljoonien laulaessa "om". Toisten ulottuvuuksien olennot liittyvät auttamaan meitä."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme komennossanne.
 
Havaitsemme teidän olevan mielenkiintoisessa tilanteessa. Teitä valaistaan ja kohotetaan eri tavoin ja toisilla tavoilla teitä vedetään takaisin vanhoihin ajattelutapoihin. Tämä vanha todellisuus on vaipumassa menneisyyteen, mutta se vaikuttaa teihin edelleen monin tavoin. Kolmas ulottuvuus on tuttu. Vaikka voisittekin kuvitella elämisen autuaassa, yltäkylläisessä, rakastavassa ja hyväksyvässä korkeamman tietoisuuden tilassa, on aivan liian helppoa luottaa tuttuihin ja jokseenkin negatiivisiin ajatusmuotoihin. Teitä kutsutaan nousemaan kolmannen ulottuvuuden yläpuolelle ja käyttämään ajatuksianne enemmän positiivisesti.
 
Olemme asemissa Maan ympärillä. Rakkauttamme ja välittämistämme virtaa teille myriadein tavoin. Olemme mukana auttamassa Maan ja teidän synnytysprosessissa. Puolustamme Maan ja teidän voimaantumista. Ylläpidämme sitä visiota puolestanne, että Maa ja kaikki elämä elää harmoniassa ja rakkaudessa. Näemme teidät, valotyöntekijät, tämän valon majakkoina. Siksi kommunikoimme kanssanne - kertoaksemme teille, että olemme täällä ja välitämme ja rakastamme teitä paljon. Tuemme teitä muutoksessa.
 
Kun ihmiskunta avautuu enemmän tunnistamaan meidät ja avaruusperheenne, voimme edetä avustamisessamme. Sydämenne avautuminen ja tieto meidän olemassaolosta pyyhkäisee pois vanhat mallit. Tämä palvelee Maata ja elämää hyvin. Jotkut eivät ehkä pidä läsnäolostamme, mutta tämä fakta pysyy - olemme olemassa, olemme yhtä kanssanne ja meillä on rooli esitettävänä planeettanne ylösnousemuksessa.
 
Kalenterivuotenne 2012 tulee nopeasti. Alatte nähdä tärkeitä muutoksia. Ne lisäävät muutostarvetta. Monia asioita selvitetään. Tapahtuu edistystä. Uusia totuuksia paljastuu. Useammat ihmiset etsivät henkistä heräämistä ja vastauksia kysymyksiin, miksi kaikkia näitä muutoksia tapahtuu. Kaaos jatkuu. Maa puhuu äänekkäämmin. Taivaalla, vedessä, maassa ja meressä on viestejä. Maa tietää läsnäolostamme. Se on luonnollista sille. Työskentelemme yhdessä ja olemme työskennelleet aioneita.
 
Teidän täytyy oppia luottamaan sisäiseen opastukseenne ja intuitioonne. Teidän täytyy pitää luja yhteys Maahan. Teitä kutsutaan auttamaan toisia, rukoilemaan, meditoimaan ja yhdistymään kanssamme. Katsokaa taivaalta viestejä. Kutsukaa meitä antamaan selkeyttä ja apua. Tuntekaa maa jalkojenne alla. Tanssikaa sen tiedon valossa, että seuraamme elämän sinfoniaa, koska siirrymme yhdessä korkeampaan ulottuvuuteen.
 
Lähetän teille rakkautta, rauhaa ja parannusta.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Muuta informaatiota
 
Vuosien saatossa on ollut viestejä siitä mahdollisuudesta, että gregoriaaninen kalenteri on virheellinen ja että todellinen kalenterin loppu on tässä lokakuussa. Olen kuullut sekä 21. että 28. päivä. Kuitenkin tunnen, että muutos tapahtuu seuraavana vuonna (noin 21.12.2012 paikkeilla). Kuitenkin arkkienkeli Gabrielin, Benun, mukaan, jota Karen Cook kanavoi (www.benutoo.com), 28.10. tapahtuu "henkisen polttopisteen muutos". Ymmärrän tämän olevan avaus ja alkumuutos tietoisuudessa maailmanlaajuisesti. Tämä on enemmän niille, jotka ovat jo hereillä, mutta jokainen tuntee sen jollain tavalla. Gabriel on myös muistuttanut meille, että ensi kuussa käymme läpi oman minielämäntarkastelumme.
 
Ystävämme Japanissa tarvitsevat edelleen rukouksiamme ja apuamme. Tilanne siellä on raportoitua huonompi.
 
Yksi Japanin maajoukostamme lähetti tämän viestin:
 
"Kuulin tänään USA:ssa lähetetyn uutisen siitä, että kaikki oli hyvin varotoimisäteen vähentämiseksi ja joidenkin päästämiseksi kotiin.
 
Tämä saattaa olla hallituksen aikomus, mutta "totuus" on kaukana siitä. Tilanne on paljon huonompi.
 
Haluaisin pyytää sinua välittämään videoviestejä, jotka kertovat "totuuden Japanista", jotta useammat ihmiset tulevat tietoiseksi siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu, ja voimme vaikuttaa valtavasti aivan lähitulevaisuudessa.
 
Professori, tohtori Christopher Busby: youtu.be/W2xBc43eD28
AlJazzera News: youtu.be/IBkrIgJUWLk
 
Minusta tämä on yksi ydinjoukkotuhomuoto, mikä meidän täytyy lopettaa.
 
Lisätietoa: Säteilytasot ylittävät Tsernobylin tuhon ja saavuttavat nyt tason, mikä on tuntematon ihmisille tai koneille. Säteilyvuoto Fukushima Daiichi-ydinvoimalasta oli niin korkea elokuussa, että se ylitti valvontalaitteiden maksimin.
 
Kuitenkin Japanin hallitus poisti 30.9. "evakuointivalmis"-varoituksen viidestä kunnasta, jotka ovat 20-30 kilometrin säteellä Fukushiman ykkösvoimalasta. Se voidaan tulkita hallituksen julistukseksi, että nyt on turvallista palata, vähän yli puoli vuotta yhden historian pahimman ydinonnettomuuden jälkeen.
 
Säteilyasiantuntijat arvioivat, että yli miljoona ihmistä kuolee Fukushiman säteilystä. Tohtori Tatsuhiko Kodaman (Japanin parhaan, Tokion yliopiston radioisotooppikeskuksen johtaja) mukaan tähänastinen säteilymäärä vastaa yli 29 Hiroshima-tyyppistä atomipommia.
 
Japanin hallitus korjasi lasten juomaveden säteilytasoa, mikä on tuplasti kansainvälinen jätevesistandardi, ja riisin tilapäistä cesiumstandardia (cesium on 2000 kertaa myrkyllisempää kuin syanidi), mikä on 500 Bq/kg eli sama kuin sallittu maksimimäärä nälänhädän uhatessa ydinsodan aikana. Se saavuttaa kuolettavan tason kolmessa vuodessa.
 
Poltetun saastuneen mudan (170000 Bq/kg) tuhkat päätettiin kierrättää lannoitteena ja jakaa ympäri Japania.
 
Uuden lain mukaan radioaktiivista jätettä saa nyt kuljettaa mihin tahansa osaan Japania ja levittää saastetta paikkoihin, jotka sijaitsevat kaukana Fukushimasta.
 
Japanin hallitus suunnittelee vahingoittuneilla alueilla tuotettujen tavaroiden (mukaan luettuna saastunut purkkikala) ostamista budjettivaroilla Viralliselle kehitysavulle (ODA) ja niitä tarjotaan kehitysmaihin veloituksetta.
 
Radioaktiivisten aineiden tarkoituksellinen levittäminen saavuttaa nyt viattomat ihmiset kehitysmaissa ja meidän täytyy lopettaa tämä häpeällinen toiminta."
 
Olen juuri pitänyt ryhmämeditoinnin luopumiseksi näistä häpeällisistä ja epäharmonisista toimista ja tasapainon ja harmonian saavuttamiseksi Japaniin. Pyydän teitä tukemaan jollain mahdollisella tavalla, kun tämä radioaktiivisuus syöksyy ympäri planeettaa (joskus tarkoituksellisesti) ja vaikuttaa planeettamme ympäristöön ja ylösnousemusprosessiin. Jos emme puutu asiaan nyt, radioaktiivisuus leviää nopeasti monin tavoin … ei vain Japanissa vaan ympäri maailmaa.
 
Ykseydessä.
 
Lopuksi
 
Maajoukko, tiedän, että voimme luottaa toisiimme käsillä olevassa työssä. Meillä on tukea valomaailmoista, mestareilta, arkkienkeleiltä, avaruusperheeltä ja toisiltamme. Meidän on tehtävä työmme valon ja ylösnousemusprosessin edistämiseksi.
 
Olen kiitollinen teille ja yhteydestämme tänä voimallisena aikana planeetalla.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >