HomeViestejäValerie Donner14.9.2011 - Suoraan sydämestä

14.9.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 14.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Minäpä arvaan, miten teillä menee. Tunnet ehkä, että asioista on tullut hulluja ympärilläsi; taistelet ehkä pimeitä voimia vastaan jollain tavalla; sinulla ja tuntemillasi on paljon suuria ongelmia; raha tuntuu häviävän hyppysistäsi; kolmas ulottuvuus kuluu ohueksi; sinulla on tietokone- tai muita teknisiä ongelmia; ilmennät nopeammin kuin koskaan; yhdistyneenä pysyminen voi olla haastavaa; uni häiriintyy; on suhdeongelmia; jotkut ystävät käyttäytyvät oudosti tai putoavat pois; maa tärisee jalkojesi alla; kaaos näyttää kiihkeämmältä kuin koskaan; ihmiset ajavat autoaan arvaamattomasti; eläimet ovat rakastavampia kuin koskaan; keho kertoo säännöllisemmin, mistä se pitää ja mistä ei; olet niin empaattinen, että on vaikeaa olla suurissa ihmisryhmissä; vanha tuntuu sulavan pois.
 
Tässä on vain muutamia asioita, jotka voisivat vaikuttaa teihin tänä aikana. Näin siis ilmeisesti käy, kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin. Yritys saada tolkkua kaaoksesta on turhaa. Uskominen, että asiat palaavat entiselleen, on myös ajan haaskausta. Tämä voi olla hermostuttavaa, koska ihmiset eivät pidä muutoksesta. Entistä ennustettavuutta ei enää ole. Olemme uudella aikakaudella. Maapallo muuttuu ja monenlaisia muutoksia on runsaasti ja meidät haastetaan sillä, mitä Isoisä Martin, Hopi-vanhin, kehottaa meitä tekemään "Pysykää liikkeellä/jatkakaa matkaa".
 
Kuukausittaisessa tapaamisessa Mestaritunnilla 31.8. mestari Sanat Kumara tuli luoksemme. Hän sanoi: "Ongelmissanne on kyse laajentumisesta, vastaanottamisesta, kehittymisestä ja osallistumisesta. Ylösnousemuspolulla ei ole ketään peukalokyytiläisiä. Ihmiskunta on täysin hämmentynyt. Luottakaa silmiin ja sydämeen valon ja rakkauden kera … Maapallo annetaan teille hopealautasella. Ihmiskunnalla on monia läksyjä opittavana ja paljon viisautta saavutettavana. Olen tyytyväinen edistymiseenne. Rakkautenne on jotain katsomisen arvoista. Olette tulossa Kristus-tietoisuuteen. Teidän on muistettava, että laskuvarjo toimii vain avattuna … Ympäri planeettaa on ilmakehän häiriöitä, jotka ovat haastavia ihmiskeholle ja myös sisäisesti. Antakaa eläinten auttaa itseänne. Älkää rajoittuko ympäristöönne. Menkää luontoon. Suunnitelkaa, millaista haluatte elämänne olevan. Suunnitelkaa planeettaa - muuten historia toistaa itseään. Ilmaiskaa totuuttanne todellisuutenne koko tarmolla."
 
Mestari Kumara on vastuussa maapallon ja Venuksen ylösnousemuksesta. Häntä on kutsuttu myös Ikiaikaiseksi ja Loputtomien kesien nuori. Hän on auttanut Venuksesta ihmiskuntaa kenties pidempään kuin kukaan toinen mestari korkeammasta valosta. Hän on ollut myös maapallon planeettalogos, sen ensisijainen valvoja Mt. Shastalla - AMI Companyn mukaan.
 
Mestareiden tunti on aina erityinen. Viime tunnilla joku toi kristallimaljansa. Kulhon soittamisen aikana ja jälkeen vesi enkelilähteessäni tuli äänekkäämmäksi ja sirkoista tuli myös äänekkäämpiä. Oli yllättävää kuulla niiden reagoivan kulhoon. (Tiesittekö, että tutkijat hidastivat sirkkojen ääntä ja se kuulosti kuin taivaalliselta kuorolta?)
 
Palasin juuri vuosittaiselta "Vuoren sydän" -retriitistäni Mt Shastalta. Se oli upea tilaisuus, joka täytti sydämemme vuoren taialla. Luonto on upeimmillaan tässä turmeltumattomassa paikassa. Kävimme lemurialaisten luona, kun lepäsimme maassa niiden lähellä. Mestari Saint Germain kertoi meille kanavoinnissa, jonka tein Pantteriniityllä, että on "teidän on aika puolustaa itseänne … Älkää ottako enää vastaan roskaa!" Hän oli hyvin suoraviivainen ja hauska samanaikaisesti. Kauniilla kävellyllä upeassa lahdelmassa näin mustan karhun juoksevan kukkulalle edestäni. Tämä oli ensimmäinen karhu minulle kaikkien näiden vuosien aikana, jotka olen patikoinut. Toivon, että olisitte kaikki olleet kanssamme. Olen varma, että olittekin siellä hengessä.
 
Nähdessäni karhun lauleskelin itsekseni hokemaa: "Olemme yhtä hänen hengessään, olemme yhtä hänen rakkaudessaan. Olemme yhtä hänen hengessään, olemme yhtä hänen rakkaudessaan. Tulemme edelleen olemaan yhdessä hänen rakkaudessaan, hänen rakkaudessaan, hänen rakkaudessaan. Tulemme edelleen olemaan yhdessä hänen rakkaudessaan. Rukoilen jumaluuteni tulevan, se tulee." Kun patikoitte seuraavan kerran, teidän kannattaa ehkä laulaa tätä hokemaa. En voi taata, että näette karhun, mutta se saa sydämenne laulamaan.
 
Tällä hetkellä kaikki valomaailmat auttavat meitä ylösnousemuksessamme. Kuten voidaan sanoa, ne eivät ole puppua. Koska meistä on tulossa myös mestareita, tämä merkitsee, että saamme seurata heidän jalanjälkiään. St Germain kertoi meille, että viime viikonlopun sähkö(voima)katkoksessa Etelä-Kaliforniassa, Arizonassa ja Meksikossa oli kyse "voimamme ottamisesta takaisin". Nämä epätavalliset tapahtumat ovat silmien avaajia nukkuville ihmisille. Emmekö ole siunattuja, kun tiedämme enemmän suuresta kuvasta? Olemme onnekkaita, että olemme olleet henkisellä polullamme monta elämää ja koko nykyinkarnaatiomme ja valmistutuneet näihin aikoihin. Tiedämme, mitä kulissien takana tapahtuu. Olemme yhteydessä Äiti Maahan ja työskentelemme hänen rinnallaan valomaailmojen kanssa uuden maapallon synnyttämiseksi.
 
Ylösnousemus on luonnollinen prosessi. Se koostuu tuhansista askelista. Teemme sitä askel kerrallaan, kun niitä tulee eteen. Kukaan ei ole sanonut, että se olisi helppoa, mutta se on sen arvoista. Kun heräämme, alamme täyttyä ihmetyksestä ja hämmästyksestä, millaista eläminen korkeammassa ulottuvuudessa on. Olemme täynnä valoa ja rakkautta. Maapallon vanhasta elintavasta tulee menneisyyttä. Paistattelemme uuden loistossa ja komeudessa.
 
Nousu loistoon ja komeuteen
 
Rakkaat ystävät,
Vanha maailma on lähdössä
uusi on alkanut.
Nostakaa silmänne
katsomaan, mitä tuolla on.
Se voisi olla avaruusalus
tai musta karhu.
Mitä tahansa näettekin
se kirkastaa päivänne.
Jos ette pidä siitä
heittäkää se pois.
Herättäkää sydämenne
kaikelle ilolle ja rakkaudelle.
Sitä tulee teille
ylhäältä luojalta.
Elämän ilo ja
sen komeus, mitä annetaan
avaa teidät
sille mikä on unohdettu.
Se miten elätte
joka ikinen päivä
on tärkeää luomiselle
viidennessä ulottuvuudessa.
Päästäkää irti menneisyydestä
vapauttakaa vanha.
Tulette elämään uutta elämää
joka on ympäröity kullalla.
 
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme täällä antamassa teille vakaata opastusta ja auttamassa teitä ja maata tänä aikana.  Olemme aina kutsuttavananne. Kuulemme teidät äänekkäästi näinä päivinä. Tiedämme, mitä elämässänne tapahtuu. Pyydämme teitä olemaan kärsivällisiä, kun teemme tietä taivaanne kirkastamiseksi.
 
Olette purkuprosessissa. Tätä tapahtuu, kun planeettaa tekee ylösnousemustaan. Entisen olemistapanne spiraalina kulkevat aikajanat vedetään erilleen, tallennetaan historiaan ja poistetaan nykykokemuksistanne. Tämä voi olla hajottavaa, koska se puuttuu, mikä tunnetaan ja on tuttua opasteina. Vaikka jotkut asiat näyttävätkin samalta, ymmärtäkää, että ne eivät ole sitä. Värähtelyltään ne ovat erilaisia ja niin olette tekin. Taajuuksia ja värähtelyjä kohotetaan osana prosessia. Teidän on nostettava värähtelyänne sisäistääksenne sen laajentuneen valon, mitä teille tulee. Se on kirkastavaa. Se on transformoivaa ja tarpeellista. Tämän vuoksi teistä saattaa tuntua kummalliselta tai toiset toimivat kummallisesti ympärillänne. Näitä uusia energioita vastustetaan. Suosittelen, että hengitätte niitä sisään ja löydätte iloa uuden tuntemisen kauneudesta ja armosta.
 
Valotyöntekijöinä olette herkimpiä ja vastaanottavaisimpia olentoja planeetalla. Maapallo luottaa teihin, kun se muuttuu ja vastaanottaa runsaasti uusia energioita ja valoa. Se liikkuu eteenpäin muutostensa osalta, mikä myös auttaa sopeutumaan tietoisuusmuunnelmiin, joita tapahtuu uusien taajuuksien myötä. Tapahtuu suuren mittaluokan herääminen.
 
Maapallo on monimuotoisin planeetta. Tämä tekee ylösnousemusprosessista monimutkaisen. Tietoisuustasot yhdistetään eri uskontoihin, kulttuureihin ja elintapoihin. Jotkut ihmiset ovat yhteydessä maahan ja toiset ovat hyvin erossa. Takaan teille, että sitten kun nämä muutokset ovat ohi, kaikilla on uutta kunnioitusta ja syvempi yhteys Maaäitiin.
 
Avaruusperheenne ihailee ja rakastaa maapalloa. Tämä pätee myös niihin teistä, jotka työskentelevät valon puolesta. Odotamme innokkaasti aikaa, jolloin jokainen teistä kunnioittaa toisiaan sekä maata. Odotamme jälleentapaamista maaperheemme kanssa. Meillä tulee olemaan monia vaihto- ja laajentumiskokemuksia, kun me opimme teiltä ja te meiltä. Tutustuminen on oppimisjakso. Olemme jo maan päällä. Tähän sisältyvät toisista tähtijärjestelmistä olevat, kun me kaikki otamme oman roolimme siinä monimutkaisessa ylösnousemusprosessissa, mistä nyt löydätte itsenne.
 
Teemme läsnäolomme tunnetummaksi taivaallanne. Tästä tulee ilmeistä ja siitä raportoidaan mediassa. On vain ajan kysymys, ennen kuin totuus läsnäolostamme ilmoitetaan. Valmistautukaa yllätyksiin. Pysykää vakaasti polullanne. Olkoon valo ja rakkaus tienne, kun etenemme kaiken sen kanssa, mitä meidän on tehtävä yhteisellä matkallamme.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Rakastan teitä.
 
Lopuksi
 
Vaikka muutos on haastavaa, olemme monin tavoin siunattuja. Arvostakaamme kaikkea, mitä maan päällä tapahtuu. Oppikaamme toisiltamme ja mestareilta, kun menemme kotiin rakkaan maapallomme kanssa.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >