HomeViestejäValerie Donner17.8.2011 - Suoraan sydämestä

17.8.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten hurjaa aikaa Äiti Maan pinnalla! Muutosta tapahtuu niin nopeasti, että voi olla haasteellista pysyä perässä. Tämä on varma merkki, että olemme siirtymässä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jotkut meistä haluaisivat olla siellä nyt, mutta tämä on tärkeä prosessi, missä olemme. Kun kolmas ulottuvuus ja sen vanhat järjestelmämme räjähtävät, meillä on tilaisuus vapautua sen vaikutuksista. Pääfokuksen pitäisi olla positiivisissa asioissa. Sen tietäminen, että kaikki hulluus on osa Jumalan suunnitelmaa, voi sallia meidän tulla tarkkailijaksi emmekä ole osa draamaa ja pelkoa. Oletteko tehtävän tasalla?
 
Kun ystäväni, perheeni ja asiakkaani kertovat, mitä he käyvät läpi elämässään, joskus minusta tuntuu parhaalta teolta rukoilla heidän puolestaan. Vaikka olen ollut palvelutyössä monta vuotta ja käytän lahjojani toisten auttamiseen, tiedän, ettei minulla ole kaikkia vastauksia - vain Päälähde tietää. Ihmisinä kiinnitymme tekojemme tuloksiin. Silloin kun asiat eivät tapahdu haluamallamme tavalla, voimme kadottaa luottamuksen. Tämä voi saattaa meidät vaaraan ja synkkään tilaan.
 
On ollut haastavaa ja intensiivistä. Kohtaamme ongelmiamme ennenkuulumattomasti. Monilla taloudellinen myllerrys on ollut kammottavaa. Uskon, että meitä on valotyöntekijöinä siunattu, koska meillä on enemmän tietoa siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Voi silti olla epämukavaa. Voi auttaa paljon, jos muistamme, että tämä on harhaa ja että löydämme ratkaisut ongelmiimme.
 
Palasin juuri neljän päivän reissulta kauniille Mount Shastalle. Mount Shastan kaupunki oli täynnä turisteja. Kauppiaat ja ystävät sanoivat, etteivät he ole koskaan nähneet niin monia turisteja vuorella. Tulkitsemme tämän merkiksi, että monia ihmisiä lisää on heräämässä ja he tuntevat vetoa tätä pyhää vuorta kohtaan, missä tapahtuu mystisiä ja taianomaisia asioita. Se on kuin korkeammassa ulottuvuudessa olemista. Synkronismia tapahtuu säännöllisesti. Kukaan ei koskaan tiedä, keneen törmää tai mitä tapahtuu. Vuori tuntuu olevan katalyytti henkisille paljastuksille ja parantumiselle. Se on uudistumisen, ilon ja hauskuuden paikka. Vuoren energia on voimakasta ja se voi tuoda selkeyttä sekä omien ongelmien voimistumista.
 
Kirjoitin seuraavan runon muutettuani vuorelle vuonna 2000:
 
VUOREN SYDÄN
 
Kun vuoren sydän kutsuu
vastaan.
Se tuntuu kuin Jumalan rakkaudelta
ja ravistaa minua ytimeen saakka.
Jos en vastaa, mätänen puuhun
kuin omena talvella, jota ei ole poimittu.
 
Kun kuuntelen
luon hyvin maukkaita tuloksia
kauniimpia ja avarampia
kuin voisin koskaan kuvitella.
Minusta tulee vuoren sydän.
 
Hengitän sisään vuoren energioita
vapaasti ja pehmeästi
tietäen, että se muistuttaa minua siitä
kuka olen ja mistä olen peräisin.
 
Vuoren sydän
tulee Jumalan sydämestä.
Olen tuo sydän.
Tämä on alkuperäni.
Se on se valo, joka olen.
 
Kulje kanssani vuorelle
jotta yhdessä valomme voivat loistaa
ja säteillä paikkoihin
unohdettuihin ja tuntemattomiin
kuin kaukainen tähti yössä.
 
Enää et voi piiloutua.
Kun vuoren sydän kutsuu sinua kotiin
ei ole yksinkertaisesti muuta paikkaa minne mennä.
Olit joku jossain.
Nyt olet vuoren sydämessä.
 
Olet koti ja olet vapaa.
Sinulla on kohtalosi kipinä.
Sitä vuori kutsuu sinua tekemään.
Se kutsuu sinua kotiin.
 
Kyllä, jotkut meistä tuntevat Lemurian energian Mount Shastalla. Minua kutsuttiin muuttamaan sinne noin puolitoista vuotta aiemmin, kuin tilaisuus siihen tuli. Yhtenä yönä kun olin ystävän luona Mount Shastalla, kuulin äänien sanovan: "Kutsumme sinua. Kutsumme sinua." Tiesin sen tulevan vuoren sisältä. Sitten kun oli aika muuttaa sinne, kaikki oli helppoa ja tie viitoitettu kauniisti.
 
Teille joille vuoren alla asuvat lemurialaiset eivät ole tuttuja, niin on olemassa kaupunki nimeltään Telos, joka on jäljellä Lemuriasta. Se sijaitsee 1.6 kilometrin syvyydessä vuoren alla. Lemurialaiset asuvat viidennessä ulottuvuudessa, ovat noin pari metriä pitkiä, kauniita ja rakastavia. He ovat pitäneet Kristus-energioita maapallon ja ihmiskunnan puolesta noin 11.000 vuotta. (Kuvaan mielelläni ensimmäistä ulottuvuutta kasvi- ja mineraalikuntana, toista ulottuvuutta eläinkuntana, kolmatta viitenä fyysisenä aistina, aineellisena maailmana, neljättä rakkautena ja ykseytenä ja viidettä ulottuvuutta taivaana maan päällä.)
 
Kun ensimmäisen kerran menimme edesmenneen ystäväni Aurelia Louise Jonesin kanssa vuorelle kanavoimaan toisillemme, muistin Lemurian sydämessäni. Louise alkoi kanavoida Adamaa, Teloksen korkea-arvoista pappia, ja sydämeni avautui ja saatoin vain itkeä. Yhteys oli muodostettu. Monet ihmiset ympäri maailmaa lukevat hänen kirjojaan ja muistavat myös Lemurian. Useimmat meistä ovat unohtaneet yhteytemme, koska Lemurian uppoaminen oli niin tuskallista meille.
 
Voisin kertoa teille paljon muutakin. Jos olet kiinnostunut, haluat ehkä lukea Aurelia Louise Jonesin kirjoittamia kirjoja Teloksesta. Niitä myydään tämän nettisivuston markkinapaikalla.
 
Tämä on hyvin voimallista aikaa maan päällä. Sydämen avautumisia tapahtuu kaikkialla. Sydämessä asuu jumalainen älykkyytemme. Asumme sydämessämme, silloin kun elämme viidennessä ulottuvuudessa. Kun keplottelemme oman ja maapallon ylösnousemuksen koettelemuksissa ja kärsimyksissä, meitä testataan. Voisimme esittää itsellemme esim. seuraavia kysymyksiä:
 
* Onko meistä tullut tai olemmeko tulossa siksi Kristus-valo-olennoksi, joka meidän oli tarkoitus olla?
 
* Miten elämme tällä uudella olemistavalla elettyämme hyvin monta elämää tällä planeetalla erillisyydessä?
 
* Miten päästämme irti tuomitsemisesta, puutteesta, anteeksiantamattomuudesta, vihasta, ahneudesta, väärintekemisistä, sodasta, salaisuuksista, valheista, hyväksikäytöstä, riippuvuuksista jne.?
 
* Miten alamme elää, ikään kuin olisimme jo valmiita useimpien oppituntiemme osalta, jotta voimme elää autuudessa, ykseydessä ja onnellisuudessa?
 
* Miten rauhallinen olemme tällä hetkellä?
 
* Mitä sellaista tulee jatkuvasti pintaan elämässämme, mistä meidän täytyy päästää irti?
 
* Olemmeko ratkaisseet useimmat pääongelmamme, jotta meidän täytyy vain viimeistellä asioita elämässämme?
 
* Olemmeko antaneet anteeksi itsellemme?
 
* Mikä edelleen ärsyttää meitä ja miten voimme vapautua näistä liipaisimista?
 
* Olemmeko yhteydessä valoulottuvuuksiin ja olemmeko osa Äiti Maan pinnalla elämisen ihmettä tällä hetkellä?
 
* Voimmeko elää enimmäkseen läsnä olevassa hetkessä?
 
* Mikä pidättelee meitä mestaruudestamme?
 
* Olemmeko ottaneet takaisin voimamme, jotta voimme olla opettajia muille, jotka ehkä ovat vasta heräämässä henkisyydelleen?
 
* Annammeko edelleen voimamme pois?
 
Nämä ovat hyvin yksinkertaisia, kuitenkin tärkeitä kysymyksiä. Olen varma, että on lisää keskeisiä päätöksiä tehtävänämme.
 
Pitämällä valoa sydämessämme, tiedostamalla ajatuksemme ja tekomme ja tekemällä korjauksia matkan varrella elämme paljon onnellisempaa elämää. Näemme, että erillisyys Päälähteestä ja pimeys planeetalla ovat katalyyttejä uudelle heräämisellemme. Näin muunnamme valoa.
 
Voimme parantua tästä maallisesta matkasta. Vaikka meillä onkin pettymyksiä, meidän täytyy muistaa, että Luojamme haluaa vain parastamme. Päälähde tietää paremmin kuin me, mitä se merkitsee. Kun antaudumme tälle tosiasialle, teemme tilaa jollekin paremmalle. Tämä on rakastavin asia, minkä voimme tehdä itsellemme ja planeetallemme.
 
Kun kaikkea tätä uudelleenrakennusta ja -linjaamista tapahtuu tällä hetkellä, velvollisuutenamme on pitää valoa ja säilyttää tasapainomme. Tämä on se tapa, jolla valaisemme muita ja autamme heitä tuntemaan olonsa paremmaksi kaikissa muutoksissa. Pitäkää hymy kasvoillanne ja tehkää kohottava huomautus sen tarpeessa oleville. Ihmisperheen on yhdistyttävä taas ykseydessä ja rakkaudessa. Näin palvelemme avoimen sydämemme kautta valoa. Tämä on tehtävämme maajoukkona.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tervehdimme teitä rakastavin sydämin ja siunauksin Plejadeilta.
 
Kun valvomme ja tutkimme nykytilannetta maan päällä, on paikkoja, missä tarvitaan energiaa ja huomiota. Viittaamme näihin paikkoihin pesäkkeinä. Aluksistamme ohjaamme teknologiallamme energiaa näihin tasapainottomiin paikkoihin ja sinne, missä voisi olla katastrofaaliset olosuhteet. Tämä merkitsee, että on suuri mahdollisuus maanmuutoksiin, joita voi puhjeta koska tahansa. Tällä hetkellä on useampia paikkoja, mitä olemme koskaan nähneet, joten olemme hyvin kiireisiä. Ehdotamme, että myös te autatte meitä meditoimalla ja keskittymällä planeettaanne. Pyytäkää meitä näyttämään teille ne kohdat, joissa energianne voi auttaa pesäkkeiden tukemisessa. Monet niistä ovat valtamerissänne. Tuntekaa maapallon energiaa ja antakaa sisäisen opastuksenne näyttää teille tietä.
 
Olemme kaikki tässä prosessissa yhdessä. Käytämme rakkauttanne ja valoanne. On tärkeää, että keskitätte rakkauttanne ja energiaanne maahan ja että pidätte sydämenne yhdistyneenä toisiinne. Tilanne on epävakaa. Saatte monia muutoksia vuoden 2012 loppuun mennessä ja sen jälkeen.
 
Planeettanne taloudellinen epävakaus on vain yksi esimerkki vanhojen toimintamallienne muuttumisesta. On parasta hyväksyä, että näin asiat ovat, ja löytää uusia tapoja sopeutua. Tässä prosessissa vanhat tavat jotka ovat palvelleet vain eliittiä, hämärtyvät menneisyydeksi. Ihmiset löytävät suurempia yltäkylläisyyslähteitä. Siksi pyydämme nyt yhteistyötänne.
 
Ajan romahtaminen nopeuttaa näitä muutoksia. Olkaa myötätuntoisia toisianne kohtaan, sillä nämä muutokset ovat stressaavia. Monet vastustavat niitä ja se tekee heidän elämästään haastavaa.
 
Pyydämme teitä pysymään valppaana ja tietoisena kaikesta, mitä tapahtuu ympärillänne ja sisällänne. Tarvitsette näitä tiedostamistasoja ollaksenne siellä, missä teidän on tarkoitus olla. Tietäkää, että teitä suojellaan ja opastetaan aina. Teidän on kuunneltava sisältä. Teidän opastusjärjestelmänne on käännetty kovemmalle, kuten myös oma opastusjärjestelmämme.
 
Tietäkää, että te ette ole yksin, olette voimakkaita ja pysymme lujana, vaikka ajat näyttävät ylivoimaisilta. Muutokset ovat tarpeellisia maan selviytymiseksi. Toivutte ja kaikki tulee olemaan parempaa planeetallanne.
 
Laivueemme pysyvät valppaana planeettanne ympärillä. Monia omistautuneita edustajia muista tähtijärjestelmistä osallistuu tähän prosessiin. Keskitymme teihin täysin. Työskentelemme Luojan pyynnöstä. Meillä on sydämessämme vain paras etunne.
 
Odotamme, että aika teidän tapaamisemme lähestyy. Odotamme innolla jälleentapaamistamme. Tietäkää, että plejadilainen perheenne rakastaa teitä. Olemme yhtä.
 
Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Energioitamme tarvitaan. Sydämemme avautuu muistamaan, keitä olimme ja kuka meistä on tulossa. Säilyttäkäämme kaikki luottamus, pysykäämme positiivisena ja tehkäämme sitä, mitä tulimme tänne tekemään. Olemme siunattuja ollessamme tänä jännittävänä transformaatioaikana rakkaan Äiti Maamme pinnalla.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >