HomeViestejäValerie Donner15.7.2011 - Suoraan sydämestä

15.7.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kun etsin sydämestäni, mitä kirjoitan tänään, ajattelen niitä haasteita, joita kohtaamme tänä päivänä planeetalla. Muutos on hillitöntä. Siksi olemme täällä. Miten kuitenkin pidämme huolen itsestämme, rakkaistamme ja planeetastamme, kun niin monia asioita tapahtuu kerralla?

Ulkoinen maalima on heijastusta sisäisestä maailmastamme. Mitä enemmän keskitymme jumalaisen tasapainon luomiseen omaan maailmaamme, sitä enemmän autamme muuta maapalloa. Joskus vastaukset näihin kysymyksiin eivät ole aivan ilmiselviä. Esimerkiksi kuvitelkaa, että ympärillänne asuu tasapainottomia naapureita. Kenties he ovat bi-polaarisia, alkoholisteja, huumeen käyttäjiä ja draamassa ja mietitte, miten voitte olla rauhassa sellaisen energian ympäröidessä itseänne. Tämä on hyvä kysymys ja luultavasti jotain, minkä monet muutkin kohtaavat.

Työskentelyssäni mestarien ja arkkienkelien kanssa kaikki nämä vuodet olen kuullut heidän sanansa. Niissä on kyse voimaantumisesta, kyvystämme tehdä valintoja omasta puolestamme, sisäisen työn tekemisestä, rukoilemisesta ja meditoinnista jne. Miten yhdistämme kaikki nämä työkalut ja keplottelemme kaikkien kohtaamiemme ongelmien läpi? Miten "tartutaan" tasapainottomiin ihmisiin ja heidän luomiinsa ongelmiin?

Tässä on joitain ehdotuksia, jos olet myllerryksen kourissa:

* Kysy, mikä antaa minulle rauhaa.

* Puhu henkilön/henkilöiden sielulle meditaatiossa ja kerro sille, mitä tunnet. (Jos et voi puhua henkilökohtaisesti, voit puhua sielulle ja se kuulee sinua.)

* Meditoi.

* Rukoile.

* Pidä päiväkirjaa.

* Tee uusia valintoja. Kenties olet valmis muuttamaan tai kenties toisten tarvitsee muuttaa.

* Pyydä mestareita ja arkkienkeleitä auttamaan sinua.

* Rukoile ihmeitä.

* Pidä oma tilasi puhtaana käyttäen salviaa, kynttilöitä, musiikkia, rummutusta. Käytä suitsukkeita. Visualisoi, miltä haluat tilasi ja pyhän ympäristösi tuntuvan ja näyttävän.

* Hae yhteisöapua, jos tarvitset, kuten vartiointi-ihmiset tai poliisi.

* Muista, että maamuutokset, ilmastomuutokset ja energiamuutokset vaikuttavat meihin kaikkiin fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti ja tunteellisesti. Ihmisillä jotka ovat tasapainottomia ja jotka eivät pidä huolta itsestään, on eniten haasteita näiden energioiden kanssa.

* Luovuta ongelmasi Päälähteelle.

* Salli jokaisen sielun tehdä omat valintansa riippumatta siitä, tekisitkö itse saman valinnan vai et. Jokaisella sielulla on oma polkunsa eivätkä kaikki valitse tietoisuutensa nostamista kuten sinä. Joidenkin täytyy ehkä jäädä kolmanteen ulottuvuuteen useammiksi elämiksi, kunnes kokevat riittävästi kolmatta ulottuvuutta ja oppivat läksynsä, jotta voivat kehittyä.

* Jatka keskittymistä tietoisuutesi nostamiseen ja suuren kuvan näkemiseen.

* Pidä erinomaista huolta itsestäsi. Jos tarvitset ammattimaista konsultointia, parannusta, matkan pois ympäristöstäsi, anna se itsellesi.

* Pysy läsnä nyt-hetkessä mahdollisimman paljon.

* Mene luontoon.

* Ole myötätuntoinen niitä kohtaan, jotka aiheuttavat häiriöitä elämääsi, mutta ole myötätuntoinen myös itseäsi kohtaan. Itsesi rakastaminen elämän haasteissa on tärkeintä.

* Pysy rakkauden ja valon energiassa, ei pelon.

* Tiedä, että Luoja on kaiken elämän ohjaksissa. On jumalainen suunnitelma ja vaikka et tiedäkään lopputulosta, ratkaisu tulee.

* Rukoile jumalaista järjestystä, jumalaista ajoitusta, jumalaista ymmärrystä, jumalaista tasapainoa, jumalaista ratkaisua ja jumalaista valaistumista.

* Jatka polullasi pysymistä ja työsi tekemistä.

* Etsi aina, miten voit palvella. Muista, että kova rakkaus on joskus suotuisin tapa käyttäytyä, koska joidenkin ihmisten on tunnettava käyttäytymisensä seuraamukset tai muuten he eivät opi.

* Ihmisten suojeleminen, korjaaminen ja pelastaminen eivät ehkä ole paras vastaus. Jos ihmiset eivät opi oppiläksyjään, he menevät toiselle puolelle inkarnaation loppuessa ja "paheksuvat", että pelastit heidät oppituntiensa oppimiselta. Tämä on vaikea asia muistettavaksi, mutta se on totta.

* Tee valintoja, jotka ovat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

* Pidä valosi kirkkaana ja loistavana äläkä vatvo kaikkea, mikä ei mene sinun tavallasi. Tiedä, että mikä ikinä vaivaakin sinua, se menee pois.

* Ole vahva pilari itsellesi ja toisille. He katsovat sinua esimerkkinä.

* Yritä olla jäämättä kiinni toisten ihmisten draamaan ja tunteisiin. Jos jäät, sinusta tulee tasapainon ja sinun tarvitsee toipua perusteellisesti näistä valinnoista.

* Päätä pysyä mentaalikehossasi (olla tarkkailija) - ei tunnekehossasi - silloin kun tapahtuu asioita, jotka horjuttavat sinua.

Ajaessamme tätä muutosvuoristorataa uskon, että jos jatkamme henkisten lahjojemme, kykyjemme ja työkalujemme käyttämistä, meillä on paljon helpompaa transformaatiossamme. Mikään ei ole entisensä eikä palaa entisekseen. Olemme nyt erilaisia. Olemme kokeneempia ja viisaampia. Meidän on aina käytettävä erottelukykyä, mutta tiedämme, että osaamme keplotella esteiden läpi.

Uskon aina, että jos meillä alkaa olla haasteita jossain ihmissuhteessa työssä tai kotona, se voi olla "taivaan sirpale". Se voi olla merkki, että meidän täytyy etsiä toinen työ, jos se on liian stressaavaa, tai miettiä uudestaan asumisjärjestelyjä. Jos emme ryhdy toimeen, saatamme saada kosmisesta "kakkosnelosesta" ja menettää työpaikkamme, sairastua tai universumi hoitaa jotenkin muuten meidät ulos tilanteesta. Minusta on parempi, jos toimimme ennakolta ja kiinnitämme huomiota merkkeihin.

Kuukausittaisessa tapaamisessa mestarien kanssa 6.7. mestari Djwal Khul oli kanssamme. Hän on rakastava mestari, joka on viimeinen maan päällä kulkenut mestari ja tietää eniten parantamisesta, terveydestä, seitsemästä säteestä, vihkimyksistä jne. Hän kanavoi Alice Baileyn materiaalin ja tunnettiin myös Tiibetiläisenä. Hän on rakastettu mestari, joka opetti minut kanavoimaan noin 15 vuotta sitten. Näin hän sanoi:

"Keskittykää oppitunteihinne, on loppuunsaattamisen aika. Sitten juhlikaa. Meidän täytyy kohottaa värähtelyänne, jotta voitte saada äärimmäisen kokemuksen. Jumalainen rauha on teidän pyydettäessä. Se on ystävänpalvelus Luojalta. Tarkoituksenne on tehdä sisäinen rauha ja levittää rauhaa sinne, minne menette. Älkää antako asioiden hermostuttaa itseänne. Ne menevät ojennukseen. Älkää koskaan palatko uhkapeliä terveydellänne tai henkisellä elämällänne - vain pysykää polullanne ja tarkoituksessanne. Lohdutuksen ja parannuksen enkelit ovat kanssanne … Suosittelen, että mielenne on läsnä, seurataksenne totuuttanne kaikesta riippumatta. Haluamme teidän olevan onnellisia ja tyytyväisiä elämässänne. Päästäkää irti menneisyydestä. Murtautukaa irti rajoituksista. Oppikaa elämässä niin paljon, kuin voitte. Nyt on oiva tilaisuus luoda se, mitä haluatte."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Olemme kanssanne ja olemme ympärillänne. Jotkut teistä tuntevat meidät hyvin. Vaikka ette tunnistaisikaan meitä täysin, voitte tuntea energiamme. Teemme läsnäolomme vieläkin tunnetummaksi.

Näytämme paljon teidän kaltaiseltanne. Olemme ihmisiä. Olemme fyysisesti suurempia kuin te. Energiamme on erilainen, mutta olemme oppineet sopeutumaan. Havaitsemme ällistyttäviä asioita tapahtuvan maan päällä. Olemme osa ratkaisua ja niin olette tekin. Odotamme paljon maajoukoltamme. Me työskentelemme teidän kanssanne ja te työskentelette meidän kanssamme. Etsimme yhteistyötapoja asioiden tekemiseen, vaikkemme voi tehdä ulottuvuudessanne itsestämme näkyviä aivan vielä. Olemme kanssanne.

Älkää haaskatko aikaanne tai energiaanne toivoen, että voisitte saada asiat olemaan omalla tavallanne. Ne ovat niin, kuin niiden tarvitsee olla, kunnes jotain parempaa tulee tilalle. Tämä pätee kaikille elämänne alueille, mukaan luettuna työpaikkanne, instituutionne, hallituksenne, planeettanne, säätilanne, ympäristönne, haasteenne jne. Tietäkää, että voitte luoda, mitä tahansa haluatte, ja näin on kyse omien olosuhteidenne muuttamisesta. Se mitä ympärillänne tapahtuu, vaikuttaa teihin - kuitenkin myös teillä on voimakas vaikutus siihen.

Maan päällä on monia haavoittuvia kohtia, jotka tarvitsevat parannusta ja huomiota. Valvomme niitä jatkuvasti. Tämä haavoittuvuus vaikuttaa kaikkeen elämään, myös teihin, joten tiedämme, että teidän täytyy pysyä vakaana ja tyynenä, jos näitä haavoittuvia alueita on lähellänne. Käyttäkää omaa hyvää intuitiotanne ja tervettä järkeänne siinä, mitä tehdä ja missä. Tietäkää, että teistä huolehditaan ja teitä suojellaan. On meidän tehtävämme soittaa signaaleja sielussanne ja mielessänne teidän pitämiseksi virittyneenä siihen, mitä ympärillänne tapahtuu. Tehkää tämä ymmärryksellä ja pelkäämättä. Huolehtikaa toisistanne, sillä olette yhdistymässä voimakkaammassa ykseyden ja yhteisöllisyyden tunteessa tulevina aikoina.

Muistakaa, että media ei anna teille totuutta useimmista tapahtumista. Ne ovat osa olentoja, jotka edelleen haluavat kontrolloida teitä. Niiden tavoite on pitää teidän riittävän peloissanne, jotta seuraatte niitä. Pysykää erossa siitä ja pitäytykää omassa sisäisessä opastuksessanne ja totuudessanne. Näin me elämme omassa planeettajärjestelmässämme. Olemme oppineet voimaannuttamaan itsemme ja käyttämään tätä toistemme kanssa, silloin kun meidän täytyy tehdä päätöksiä. Teidän täytyy tehdä myös näin.

Valmistelemme teitä muuttuviin aikoihin. On tärkeintä, että uskotte sen voimaan ja vahvuuteen, kuka olette, ja että teillä on uskoa - uskoa siirtää vuoria tarvittaessa.

Näemme monia mahdollisia tapahtumia horisontissanne. On tarpeellista muistaa, miten ihmiset reagoivat näihin tapahtumiin. Tiedämme, että voimme luottaa, että te kuljette aina kaikesta läpi tehden parhaanne. Olette viimeistelemässä elämien aikaisia kysymyksiä, jotka toitte mukananne parannettavaksi tässä inkarnaatiossa. Kun tämä on valmis, nousette kaikkien tilainteiden tasalla, joita tulee esiin. Löydätte vapauden ja ilon. Olette tyytyväinen edistymiseenne ja olette harmoniassa uuden maapallonne kanssa.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Minulle on ilo kommunikoida taas kanssanne. Sormeni toipuu edelleen toukokuun leikkauksesta, joten päivitykseni ovat vähän lyhyempiä jonkin aikaa. Sydämeni on aina kanssanne.

Tuntuu siltä, kuin meillä olisi ansioluettelomme koossa suurempaa työtämme varten täällä maan päällä. Vaikka emme tiedäkään tarkkaan, mitä tulemme tekemään, työ laitetaan eteemme. Työskennelkäämme yhdessä selvittääksemme ja tehdäksemme kaiken sen, mitä tulimme tekemään. Tuomme korkeamman ulottuvuuden energioita ja meille on kunnia, että Päälähde luottaa meihin niin paljon tehdäksemme tätä tärkeää tehtävää.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >