HomeViestejäValerie Donner13.1.2010 - Suoraan sydämestä

13.1.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 13.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tämä vuosi alkaa ryminällä. Juuri kun oli tällä viikolla alkanut tuntua vakaammalta Pohjois-Kalifornian maanjäristyksen (6.5) jälkeen, polveni alkoivat taas tutista muutama päivä sitten. Heräsin 12.1. unesta syvää kipua sydämessäni - samanlaista kuin olin tuntenut ennen 911-tapahtumaa. Olin superväsynyt eilen aamulla ja vei oman aikansa nousta sängystä. Ei juuri huvittanut tehdä muuta kuin levätä. Kun iltapäivä eteni, sain tehtyä muutamia asioita, joita täytyi tehdä, vain huomatakseni, että Haitilla oli ollut katastrofaalinen maanjäristys. Koska tämä järistys (7.0) oli vain kuuden mailin päässä maanpinnasta ja johtuen tuon maan rakenteesta, menetettiin merkittävästi ihmishenkiä, joita voisi hyvin olla satojatuhansia.

Olemme kaikki yhtä. Se mitä tapahtuu yhdelle meistä, tapahtuu meille kaikille. Jotkut teistä ovat ehkä tunteneet katastrofin mahdollisuuden, kuten minä, tai kenties tunsitte sen toisella tavalla. Uskon, että tiesimme unitilassa, että jotain suurta tapahtui. Eetterikehossa ehkä autoimme joitakin, jotka valmistautuivat lähtemään ja kenties toisia menemään toiselle puolelle tai kenties tunsimme sen, mitä Äiti Maa tunsi. Se oli suurta.

Teidän, että me kaikki annamme rukouksia, valoa ja rakkautta Haitissa asuville, heidän perheilleen, pelastajille ja koko planeetalle. Äiti Maa on puhdistumassa. Maanmuutokset lisääntyvät ja monet ehkä päättävät lähteä. Meidän on muistettava, että sielu lähtee vasta, kun on sen aika. Jokaista sielua rakastetaan, joka siirtyy rajan yli, ja sitä ovat vastassa monet kallisarvoiset olennot, jotka saattavat sen valoon.

Auringonpimennys 15.1. on voimakas. Kymberlee Ruffin lähettämä lama Dawa Rinpochen viesti Tiibetin filosofiasta sanoo seuraavaa… (kääntämättä)

Mitä tahansa uskomuksenne ovatkin, olisi hyödyllistä rukoilla ja tiedostaa kaikki, jotka käyvät läpi haasteita Haitilla. Tehkää, mitä sydämenne kehottaa teitä tekemään. Tämä on työtämme, maajoukko. Olemme täällä palvelemassa maapalloa, ihmiskuntaa ja kaikkea planeetan elämää.

Kanavoitu viesti mestari Kuthumilta

Mestari Kuthumi (joka oli pyhimys Fransiscus Assisilainen) on mestari, joka valvoo maapalloa, elementaaleja, keijuja, luonnonhenkiä, eläimiä, mineraaleja, kasveja jne. Kanavoin häntä nyt nähdäksemme, mitä hänellä on meille kerrottavana Haitin tilanteesta.

Tervehdys, olen Kuthumi. Rauha olkoon. Olen kanssanne. Me valoulottuvuuksissa olemme kanssanne. Olemme läsnä valossa sekä maan päällä. Luoja rakastaa teitä kaikkia.

Maapallon olosuhteet ovat nyt epävarmat. Maapallo on tuskissaan. Sen tarvitsee päästää irti sodan tuskallisista muistoista. Se haluaa tuntea keveyttä päästäkseen korkeampiin ulottuvuuksiin. Teidän laillanne se ei voi ottaa vanhoja tuhoavia energioita mukaansa korkeampiin ulottuvuuksiin. Se ei halua tuoda tuskaa rakkaille lapsilleen ja sen tarvitsee pystyä taas hengittämään. Sen tarvitsee tuntea vapautta.

Maata täytyy kunnioittaa. Ihmiskunnan täytyy oppia kunnioittamaan maata ja sen voimaa. Sellaiset tapahtumat kuin Haitin suuri katastrofi ovat viesti maalta. Siinä on kyse siitä tämän hetken suuresta tarpeesta, että ihmiset osoittavat myötätuntoa toisiaan sekä maata kohtaan. Ihminen ei ole saari. Ihminen on osa kokonaisuutta - maan kokonaisuutta ja luomakunnan kokonaisuutta.

Jokaisella on paikkansa Luojan sydämessä. Ne jotka päättivät jättää fyysisen muotonsa tämän maanjäristyksen kautta, tietävät, että he ovat osallistuneet jättäessään jälkensä, tärkeän viestin elämän arvosta. Tällä planeetan alueella on ollut paljon epäsopua ja epäharmoniaa. Se on alue, jonka on täytynyt oppia nousemaan kamppailusta ja itsensä säilyttämisestä.

Rakkauden tarve tällä alueella ja tälle alueelle on suuri. Tämä on tilaisuus sydämen heräämiseen ja avautumiseen. Äiti Maa on opettaja. Hän on voimakas. Tämä maanjäristys on koskettanut koko planeettaa. Tulette näkemään maanmuutoksia toisilla alueilla ja tämä nopeutuu seuraavien parin vuoden aikana.

Kuunnelkaa sydäntänne. Palvelkaa, missä ja miten voitte. Tietäkää, että kaikki valoulottuvuudet auttavat maapalloa. Teillä on tärkeä panos tässä parantumisprosessissa. Teitä tarvitaan nyt ja teitä tarvitaan vielä enemmän tulevaisuudessa.

Maan päällä ja Haitin alueella täytyy tehdä paljon korjaustyötä. Se tehdään sydämenne rakkauden avulla. Olette palvelemassa kanssamme. Muistakaa tämä ja tehkää se, mitä sydämenne opastaa teitä tekemään.

Olen Kuthumi. Rakastan teitä.

Muita muutoksia

Tähän mennessä on ollut paljon muutoksia tänä vuonna. Näen myös pitkäaikaisten suhteiden ottavan uusia muotoja. Ne joko yhdistyvät tai hajoavat. Tämä johtuu siitä, että muutos on kasvun katalyytti. Siellä tapahtuu muutosta, mistä on puuttunut totuutta tai rakkautta. Kaikessa on kyse siirtymisestä rakkauden korkeampiin ulottuvuuksiin.

Jos ajattelette, miten paljon Luojamme rakastaa meitä, niin käsitätte, että jos kärsitte suhteessanne, Luoja haluaa teidän saavan jotain parempaa. Yksi tapa millä Luoja voi osoittaa meille, miten paljon meitä rakastetaan, on rakastava suhde rakastettuun, kuin kaksoisliekkiin. Tämä on suhteiden tulevaisuutta ja sieluyhdistymisestä kaksoisliekin kanssa tulee korkeamman ulottuvuuden suhdestandardi.

Tällä hetkellä opetan seitsemän viikon kurssia henkisistä suhteista. Ensimmäisellä tunnilla keskustelimme tiedostamattomista suhteista, jotka perustuvat vaistonvaraisille tai älyllisille motiiveille. Voin tuntea, miten tämä kolmannen ulottuvuuden suhdeperuste on nyt mennyttä. Se ei vain kuulu neljänteen, viidenteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin.

Olisi ehkä mahdollista muuttaa suhteet korkeampaan muotoon, mutta kummankin henkilön täytyy avata sydämensä toiselle ja tehdä tietoisesti työtä vanhan yhdistymistavan muuttamiseksi. Tulevaisuudessa suhteissa on harmoniaa, yhteensopivuutta ja ehdotonta rakkautta. Niissä ei ole enää kamppailua.

Tällä hetkellä jokainen parantaa ongelmiaan. Äiti Maan tapaan emme voi viedä vanhaa kamaa mukanamme. Voisimme myös kohottaa tietoisuuttamme ja avata sydämemme parantumiselle. Tämä prosessi kantaa meidät korkeampiin ulottuvuuksiin.

Kanavoitu viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Minä tulen luoksenne tänään Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Puhun mielelläni kanssanne.

Tänään ja joka päivä lähetämme rakkauttamme. Käsitämme, miten haastavaa elämä voi olla maan päällä. Näemme elämänne ja sen, miten paljon se muuttuu. Kenties pitkässä juoksussa näette, että se muuttuu parempaan. Tiedämme kuitenkin, että käydessänne läpi näitä muutoksia, teistä ei ehkä tunnu siltä.

Luottamus on se sana. Meillä on luottamusta teihin. Luojalla on myös teihin luottamusta. Planeettanne ja elämänne mullistuksessa teidän täytyy luottaa, että korkeampi älykkyys on elämän ohjaksissa maan päällä ja elämässänne. Tiedämme tämän hyvin Plejadeilla. Olemme olleet kauan tietoisia siitä, että tämä korkeampi älykkyys vie meidät läpi kaikesta, mitä meille tapahtuu. Pidämme tätä sydämessämme kollektiivina, joten meillä ei ole sitä pelkoa ja huolta kuin teillä. Tämä voi heittää teidät pois luottamuksesta. Suosittelemme, että annatte pelon ja huolen mennä. Jos muistatte elävänne harhassa, näette, että suuri osa hermoilustanne on vain hyödytöntä energian kuluttamista. Jos haluatte tutustua elämään toisilla planeetoilla, voitte alkaa harjoitella elämistä luottaen. Suosittelemme tätä. Se auttaa teitä pitämään värähtelynne ylhäällä ja tämä vuorostaan pitää henkenne ylhäällä. Se toimii.

Olemme tietoisia siitä, että monet ovat ennustaneet meidän tekevän itsemme tunnetuksi maan päällä. Teemme - kyllä, teemme itsemme tunnetuksi teille fyysisessä muodossa. Jotkut ajattelivat, että tämän olisi mahdollista tapahtua vuoden 2009 loppuun mennessä. Emme pysty tarkkaan kertomaan milloin, mutta se on paljon lähempänä. Olemme innoissamme teidän tapaamisesta henkilökohtaisesti. Emme voi kertoa teille, miten kauan olemme odottaneet tätä mahdollisuutta. Olosuhteet tulevat olemaan oikeat ja sitten tulemme. Olemme teidän ja maapallon ympärillä. Olemme kanssanne ja lähempänä teitä kuin koskaan.

Joillakin teistä on mielenkiintoisia kokemuksia toisten avaruudesta olevien kanssa. Tämä on merkki läsnäolostamme. Se voi olla vierailu kotonanne yön hiljaisuudessa. Saatatte nähdä tai tuntea jonkin olemuksen valoina tai ääninä. Jotkut alkavat olla telepaattisessa yhteydessä kanssamme. On lukuisia tapoja, joilla voitte olla yhteydessä kanssamme, kuten jonkun kanavan kautta. Jos katsotte yötaivaalle, näette aluksiamme. Saatatte myös nähdä tähdenlennon ja se voi olla yksi meistä. Olkaa avoimia näille kokemuksille ja tämä nopeuttaa tulevaa kontaktiamme.

Kun tunnemme tervetulotoivotuksenne, se tekee meidät tyytyväiseksi. Ilo avoimuudestanne meitä kohtaan on suurta. Se nopeuttaa ilmestymistämme. Olemme innoissamme siitä, että saamme tutustua teihin ja te meihin. Haluamme teidän kokevan läsnäolomme ja ne monet tavat, joilla voimme jakaa yhdessä.

Monia muutoksia tapahtuu parin seuraavan maavuoden aikana. Olemme kanssanne niiden kaikkien aikana. Annamme apua tarvittaessa. Ette ole koskaan yksin, vaikka tunnettekin niin toisinaan. Saatamme teidät vakaan muutoskurssin ja tietoisuuden kohoamisen läpi, kunnes olemme taas yhdessä.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Kaikenlaisia muutoksia tapahtuu nopeasti vuonna 2010. Sydämemme avautumisen kautta virtaava rakkaus kantaa meitä niiden läpi. Voimme käyttää kaikkia taitojamme ja rakkauttamme tehdäksemme parhaat valinnat elämämme ja planeetan kannalta.

Tässä Haitin kriisissä on tärkeää lähettää rukouksia ja apua sillä tavalla, kun tunnette voivanne palvella. Voitte käyttää St. Germainin violettia liekkiä muuntamaan Haitin katastrofia. Tämä on voimakas työkalu, jota voitte käyttää aina, kun energiaa täytyy muuttaa. Tiedän, että tämä auttaa sen parantavan energian kanssa, mitä voitte lähettää.

Olemme yhtä. Sydämenne ovat yhtä. Olemme yhtä planeettaperheemme, avaruussisariemme ja -veljiemme, valoulottuvuuksien ja kaiken elämän kanssa. Käyttäytykäämme niin, että olemme yhtä, kun valmistaudumme jatkuvasti vuoteen 2012 ja korkeampaan tietoisuuteen.

Siunausta, rakkautta, parantumisrukouksia ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev