HomeViestejäValerie Donner12.2.2010 - Suoraan sydämestä

12.2.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 12.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten mielenkiintoisia aikoja huomaammekaan elävämme tällä hetkellä? Oletko samaa mieltä? Koko planeetta tuntuu hullummalta ja hullummalta. Kaikki järjestelmämme "riehuvat". Elämämme ihmisillä on haasteita, jotka koskevat terveyttä, työtä, suhteita, asumista, elämäntarkoitusta tai raha-asioita. Olemme keskellä kaaosta ja näinä aikoina voi tuntua melkein mahdottomalta löytää tietään läpi siitä.

Meidän on muistettava, että pimeitä voimia ollaan laittamassa kuriin - niin paljon kuin ne tekevätkin säilyttääkseen tukikohtansa. Ne tuntevat valtansa kolmannessa ulottuvuudessa luisuvan pois. Ne tekevät kaikkensa säilyttääkseen kontrolloin siitä, mitä niillä on. Kuitenkin ne tietävät, että niiden aika on loppumassa. Vuosi 2012 lähestyy nopeasti.

Ihmiset heräävät. Jotkut suuttuvat. Täällä USA:ssa näyttää siltä, että hallituksemme osaa ratkaista ongelmia vain verottamalla lisää ihmisiä ja ottamalla lisää velkaa. Tätä pimeät voimat tekevät. Ne yrittävät ottaa ihmisten viimeisenkin pennin pelastaakseen kuolevat järjestelmänsä, jotka palvelevat vain heitä itseään. Tästä tulee aina vain selvempää.

Kun on tällaisia olosuhteita, on helppoa lannistua. Se ei ole ratkaisu. Meidän on oltava luovia ja kekseliäitä. Meidän on vaikutettava. Jokainen ajatus mikä meillä on ja jokainen toimi johon ryhdymme valotyöntekijöinä, on voimakas. Meidän on autettava toisiamme. Voimme yhdistyä keskenämme muistaen ykseytemme ja tarpeemme avaamalla sydämemme ja antamalla sen, mitä voimme antaa. Mikään ei ole mahdotonta. Kaikki on mahdollista. Olemme siirtymässä rajoittuneisuudesta voimalliseen ilmentämiseen.

Mitä voimme tehdä kohotaksemme kaaoksen yläpuolelle? Meidän on ylläpidettävä suurempi näkökulma. Kuka on vastuussa? Uskotteko, että Jumala on vastuussa? Uskotteko, että jos jäisimme vallitsevaan tilaan, ihmiskunta ja elämä maa päällä voisi elättää itsensä? Oletteko nähneet, miten itsensä palveleminen tullut matkansa päähän?

Äskettäisellä kurssilla arkkienkeli Gabriel (Benu Karen Cookin kanavoimana) kehotti meitä tekemään luettelon, missä on 40 syytä rakastaa Jumalaa. Hän sanoi, että tulevaisuudessa kyseenalaistamme Jumalan (Luojan, Ylimmän lähteen tai mikä nimi teitä viehättääkin) sekä henkisen polkumme. Voisimme kyseenalaistaa kaiken. Meidän on pysyttävä polullamme.

Minulla oli 3.2. kuukausittainen tapaamiseni mestariluokan kanssa. Mestari Serapis Bey oli kanssamme syvällisen rakkauden ja parannuksen kera. Hän kertoi meille: "Olkaa joustavia kuin itkuraitapuu. Taipukaa. Naurakaa ja leikkikää kuin lapset. Napajäät sulavat, nousevat vedet virtaavat alaspäin ja on paljon tunteita. Pidämme teitä kädestä… Olkaa vakaasti omassa totuudessanne. Tehkää yksinkertaisia asioita. Nauttikaa yksinkertaisista asioista. Älkää kyseenalaistako sitä, mitä tapahtuu. Hyväksykää muutos, koska muutos on suurimmaksi parhaaksi."

Adama, joka on korkea-arvoinen pappi Telosilla, lemurialaisessa kaupungissa Mount Shastan alla, kertoi meille, että "Ontto maa on heräämässä henkiin. Kristallit ovat eläviä. Tuomme teille apua, opastusta ja rakkautta." (Lemuria oli muinainen, korkealle kehittynyt sivilisaatio, mikä upposi kuten Atlantis. Jotkut olennot jotka tiesivät näin tapahtuvan, lähtivät ja loivat Telosin Mount Shastan alle. He ovat ylläpitäneet energioita maan Kristus-tietoisuutta varten tuhansia vuosia. Jos haluat tietää enemmän tästä, voit lukea Aurelia Louise Jonesin kirjan Telosista, mikä on saatavilla näiden nettisivujen markkinapaikalla.)

Äskettäisessä Tom Kenyonin ja Hathorien viestissä mainittiin suhteiden merkityksestä tänä aikana. Rakkaus, suhteet ja kiitollisuus ovat pääavaimia, joiden avulla kuljetaan onnistuneesti viimeisten 3D-jäänteiden läpi. Pysykää keskittyneenä.

Tässä on joitain ehdotuksia, joita tuli mieleemme valotukikohtamme luomiseksi maan päälle:

1. Ole nyt-hetkessä.
2. Ole spontaani.
3. Katsele eläimiä ja opi niiltä.
4. Seuraa sisäistä opastustasi.
5. Kiinnitä huomiota energioihin joka päivä ja toimi niitä vastaavasti.
6. Anna toisille kykenemilläsi tavoilla.
7. Ole kiitollinen kaikesta, mitä on elämässäsi.
8. Yritä nähdä suurempi kuva.
9. Luo yhteisö.
10. Keräänny ryhmiin toisten valotyöntekijöiden kanssa.
11. Hanki apua, kun tarvitset sitä.
12. Ole virrassa.
13. Älä roiku kiinni menneisyydessä.
14. Vaikuta jonkun toisen elämään joka päivä.
15. Keskity siihen, mitä haluat, älä siihen, mitä et halua, kiinnittämällä huomiota ajatuksiisi, epäilyksiisi, pelkoihisi jne.
16. Pidä erinomaista huolta kehostasi, mielestäsi, sydämestäsi ja sielustasi.
17. Ole luonnossa.
18. Pyydä apua, kun tarvitset sitä.
19. Kysy "mikä antaa minulle rauhan", kun olet haastavassa tilanteessa.
20. Seuraa sydäntäsi.
21. Ole lasten lähellä.
22. Työskentele maan kanssa.
23. Lue innostavia ja voimaannuttavia kirjoja ja viestejä.
24. Kirjoita edustajallesi, kun haluat nähdä muutosta.
25. Pysy positiivisena.
26. Naura paljon.
27. Elä totuuttasi.
28. Tee voimaannuttavia uusia valintoja, silloin kun tunnet muutoksen olevan tarpeellista.
29. Vältä jumiutumista. Muista, ettei elämä maan päällä ole kestävyyskilpailua.
30. Muista, että olet täällä nyt, koska Luojamme tarvitsee sinua. Sinua pyydettiin ja suostuit tuomaan rakkauttasi, valoasi ja energiaasi tänne tänä aikana.
31. Laske siunauksesi.
32. Rukoile ja meditoi.
33. Jaa ja ole antelias kykenemälläsi tavalla.
34. Opettele päästämään irti ja antamaan mennä.
35. Pyydä parannusta, kun tarvitset sitä.
36. Luo läheisyyttä Luojaan.
37. Siivoa sotkut.
38. Tarkkaile kieltäsi ja sanojasi. (Äskettäisessä työpajassa arkkienkeli Gabriel kertoi meille, että huono kieli voi itse asiassa olla kuin liejua, joka estää ilmentämistämme.)
39. Kuuntele hyvää musiikkia.
40. Laula ja tanssi.

Kanavoitu viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Olemme täällä kertomassa teille, että seuraamme maallisia tilanteitanne. Tunnemme kamppailunne ja haasteenne. Valvomme maan päällä olevia.

Parhaimmissa tilanteissa lennätte korkeampiin ulottuvuuksiin meidän, plejadilaisten esi-isienne kanssa. Saatatte muistaa joitain yhteyksiämme. Niitä on monia ja seisomme rinta rinnan kanssanne kokemuksissamme. Toisina aikoina liukastelette kolmannen ulottuvuuden rooleissanne, jotka näyttävät monista teistä tällä hetkellä vanhentuneilta. Myönnämme, että tämä tuntuu toisinaan siltä, että liu'utte taaksepäin.

Kaikki riippuu siitä, miten näette sen. Asenne on kaikki. Jossain kohtaa kolmas ulottuvuus pysähtyy kirskuen niillä, joilla on oikea asenne. Tämä merkitsee sitä, että toivotatte muutoksen tervetulleeksi. Vaikka muutos olisikin epämiellyttävä ja epävarma teille, tiedätte sen tarpeelliseksi. Ette voi palata askelianne taaksepäin vanhaan 3D-elämistapaan. Olette jo muuttuneet tietoisuudeltanne ja asenteiltanne. Matkan varrella on apua. Teidän on oltava avoimia. Tämä vaatii halukkuutta astua tuntemattomaan. Se voi merkitä kaikesta tutusta irtipäästämistä. Se vaatii rohkeutta ja tiedämme, että teillä on tämä ominaisuus.

Ajatelkaa kaikkia niitä iloisia mahdollisuuksia, jotka odottavat teitä uudessa todellisuudessa. Kuvitelkaa, että pystymme vierailemaan luonanne avoimesti ja kulkemaan edestakaisin yhdessä. Kenties lapsemme voisivat osallistua lasten konsertteihin ja muihin esityksiin. Voimme tehdä kulttuurivaihtoa. Se toimii kumpaankin suuntaan. Tämä on osa sitä, miten tutustumme toisiimme. Siihen ei vaadita mitään erityistaitoa ja odotamme luovia kokemuksia.

Olemme käytettävissä koulutustarkoituksiin elämänne tärkeillä alueilla. Kun kaikki vanhat instituutiot ja järjestöt vaativat rukkausta, voimme tehdä yhteistyötä auttaaksemme teitä löytämään parempia tapoja, mitkä auttavat niitä menestymään. Teemme yhteistyötä kanssanne emmekä ole kiinnittyneet siihen, että alatte asioita meidän tavallamme. Jaamme ideoita. Näin me toimimme. Kaikki palaa aina korkeimman parhaan palvelemiseen. Kenties tämä on yksi kulttuuriemme eroista. Planeetallanne on ihmisryhmiä, jotka haluavat asioita vain itselleen, ei toisille. Teidän sydäntänne tulee lämmittämään erilainen eläminen ja sen näkeminen, ettei elämässä tarvitse olla kyse kilpailusta ja ahneudesta. Rahantarve lakkaa jossain kohtaa. Meidän planeetallamme ei ole siihen tarvetta. Tämä on helpotus useimmille teistä. Pystytte vetämään henkeä ja seuraamaan sydämenne energiaa jumalaisen tarkoituksenne suuntaan.

On upeaa, että kohtalomme ovat kietoutuneet yhteen. Tämä pätee myös avaruusperheen toisiin jäseniin, sillä olemme yhtä. Meillä on lahjoja ja kykyjä, jotka palvelevat maapalloa. Odotamme innolla työsuhteiden luomista ja hauskanpitämistä. Tulette pitämään meitä rauhallisina ja avuliaina. Tulevaisuudessa aloitamme täysin uuden elintavan. Maapallo on osa rakkauden ja eteenpäin liikkumisen suurta keskussuunnitelmaa. Odotamme innolla tämän jakamista kanssanne, kun tutkimme yhdessä elämismahdollisuuksiemme koko kirjoa.

Tänään toivotamme teille parasta ja lähetämme teille paljon valoa ja rakkautta.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Jollain tavalla tämä voi näyttää parhaalta ja pahimmalta ajalta. Muutokset ovat hillittömiä ja kaoottisia. Etenemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Näemme totuuden kolmannen ulottuvuuden tiheydestä. Monille meistä tämä on ollut kauan odotettu muutos. Niin epämiellyttävältä kuin se voi näyttääkin, se on sen arvoista. Oppitunnit on opittava. Meidän on vapauduttava rajoitteista, jotka ovat estäneet meitä olemasta täysin Luojamme jumalaisia ilmentymiä.

Olen rivissä kanssanne, maajoukko, palveluksessa ja astumassa uskollisesti eteenpäin uuden olemis- ja elämistavan valoon rakkaalla maapallollamme. Kulkekaa kanssani tulevaisuuden maapallolle, rakas valoperhe. Tulkaamme niiksi mestareiksi, joita meidän on tarkoitus olla, ja kohotkaamme kaaoksen, pelon ja tukosten yläpuolelle - kauniille ja rauhalliselle uudelle maapallolle. Oletko kanssani?

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >