HomeViestejäValerie Donner18.3.2010 - Suoraan sydämestä

18.3.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 18.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee näinä epävarmoina aikoina? Tunteeko kukaan teistä väsymystä? Nukutteko toisinaan hyvin syvää unta ja sitten toisiaan olette yön ikään kuin puolivalveilla? Tarvitsetteko torkkuja, koska ette voi pysyä kehossanne? Onko teillä kummallisia unia? Miten tunnepuoli jaksaa? Onko sydämenne raskas tai oletteko masentunut? Onko jokainen päivä kuin elämää Merkuriuksen perääntyessä (ei, se alkaa vasta 18.4.)?

Kyllä, ajankohtaiset energiat ovat arvoitus. Koska toimimme nyt niin monissa eri ulottuvuuksissa ja monilla aikajanoilla, on helppoa sekoittaa tapaamiset ja hämmentyä elämässään yleisesti ottaen? Olette kenties ennen laahustaneet kaiken ollessa "sitä samaa" ja nyt voi tuntua siltä, että heitätte joka päivä arpaa ja mietitte, mihin suuntaan kääntyä.

Joskus voi olla haastavaa saada vastauksia, koska se prosessi jota käytte läpi, tapahtuu vielä. Vastaukset odottavat teitä. Kun tätä tapahtuu, vaaditaan kääntymistä sisäänpäin. On aika syventää luottamustanne. Olemme kiireisenä päästämässä irti kolmannesta ulottuvuudesta. Se odottaa esiripun laskeutumista. Neljännen, viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien esiripun nousemisen odottaminen vaatii kärsivällisyyttä. Voi tuntua siltä, että istutte tuolinne reunalla muun maailman hajotessa.

Muutamat tuntemani valotyöntekijä tuntevat olevansa "köyden päässä". Jotkut on irtisanottu, he menettävät kotinsa, heiltä loppuu säästöt ja he kamppailevat elämänsä korjaamisen kanssa. Toisilla on merkittäviä terveyshaasteita ja he etsivät eri parannusmenetelmiä.

Kun yhdistätte ajankohtaiset energiat kevätpäiväntasaukseen 20.3., voitte ehkä ymmärtää, miksi energiat ovat niin intensiivisiä, miltä ne vaikuttavat. (Nämä energiat ovat aivan yhtä elämää muuttavia myös planeetan toisella puolella.) Eilen sain soiton Siniseltä ukkoselta, alkuperäisamerikkalaiselta, joka asuu Wyomingissa. Hän yhdisti syvän väsymyksen päiväntasaukseen. Olen usein ajatellut, miten paljon energiaa vaaditaan Äiti Maan heräämiseksi horroksesta kasvuun. Ajatelkaa sitä tuskallista prosessia, mikä siemenen on käytävä läpi, kun se työntyy ylös maasta. Tätä tunnemme.

Sininen ukkonen vastasi Kymberlee Ruffin (Hopi/tiibetiläisten profetioiden kantajan) 14.3. viestiin näillä nettisivuilla. Se koskee vuotta 2012 ja maaseremonioiden pitämisen merkitystä. Hänen artikkelinsa on pakko lukea. Se auttaa suodattamaan pelon median pelkopohjaisista viesteistä kosien maailmanloppua. Kierrättäkää artikkelia laajasti. Häntä opastettiin selkeästi esittämään tämä informaatio.

Sinisen ukkosen unien mukaan tässä päiväntasauksessa on kyse siitä "kyyhkysen paluusta", mikä kuvattiin J. J. Hurtakin kirjassa "Enokin avaimet". Tietyt valokoodit ja soinnut värähtelevät avainvoimapisteissä - kuten pyramideissa ja temppeleissä - maan tietoisuuden nostamiseksi. Hän sanoi, että tämä on naisille ja miehille tärkeää aikaa yhdistyä jumalaiseen feminiinisyyteen sisällään. Se antaa tähän energiaan yhdistyneille naisille ja miehille enemmän voimaa parantua, nostaa värähtelyjään ja auttaa ympäristöä parantumaan. Tämä vuosi on myös voimakas ilmentämisvuosi ja nämä energiat auttavat siinä. Hänen nettisivunsa ovat www.tetonrainbows.com.

Arkkienkeli Gabriel (Benu kanava Karen Cookin kautta) kertoi meille hiljattain, että planeetan valo suhteessa pimeyteen on nyt 91%. Voisiko tämä myös selittää sen, miksi teemme niin kovasti työtä pimeyden viime jäänteiden muuttamiseksi? On ilmeistä, ettei pimeys anna hallinnan säilyttämisessä periksi ilman loppukamppailua. Mitä muuta voisimme olettaa?

Olemme edistyneet. Kun Gabrielilta viimeksi kysyttiin valosuhteesta, se oli 51%, eikä siitä ole kauankaan. Jos tarkastellaan kaikkia paljastuvia salaisuuksia ja kaikkea muuta negatiivista käyttäytymistä maan päällä, voidaan nähdä, että valoa loistaan niihin. Valo on voimakkaampaa kuin pimeys. Pimeys tietää sen ja siksi se yrittää kovemmin pidätellä ihmiskuntaa ja tietoisuusmuutosta.

On tärkeää muistaa nämä tosiasiat ja olla lannistumatta. Se mitä tapahtuu mikrotasolla elämässämme, tapahtuu makrotasolla. Pitkään ylläpidetty totuus "pienimmästä suurimpaan" pätee, kuten myös "niin ylhäällä kuin alhaalla". Meidät pakotetaan tarttumaan taas omaan totuuteemme, kohtaamaan pelkomme ja varjomme, päästämään irti menneisyydestä, antamaan mennä ja siirtymään eteenpäin. Näiden haasteiden aikana antautuminen on vastaus. Kenties olisimme mieluummin tekemättä ratkaisujen vaatimia muutoksia, mutta kuitenkin pitkässä juoksussa ne voivat olla vapauttavia ja korkeimmaksi parhaaksemme.

Ihmisego luulee aina tietävänsä, mikä meille on parasta. Tämäkin on osa irtipäästämistä. Tulevaisuus vaatii, että seuramme sydäntämme, emme egoamme. Meidän on vapauduttava ennakkoajatuksista, miten asioiden pitää olla 3D:n perusteella. Meidän on noustava haasteidemme yli ja kuljettava ovista, jotka ovat avoinna meille.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Lähetämme rakkauttamme ja kannustustamme teille. Te tarvitsette sitä.

Muutos vallitsee tällä hetkellä planeetallanne. Meidän näkökulmastamme monet teistä ovat avautumassa uuden päättäväisyyden ja sydämen lujuuden myötä. Kun kohtaatte myriadit edessänne olevat haasteet, ainoa ratkaisu on olla rohkea ja siirtyä eteenpäin. Teidän on opittava tekemään nopeita päätöksiä, sillä maa liikkuu jalkojenne alla. Teidän on opittava kuuntelemaan tarkasti sisäistä opastusta, joka ohjaa teitä turvallisiin paikkoihin. Tästä syystä monet opettelevat päästämään irti. Se on välttämätöntä, kun siirrytte korkeampiin olemistapoihin.

Omassa yhteiskunnassamme kuljemme valon kera. Voitaisiin sanoa sitä valonnopeudeksi. Valintamme ovat välittömiä, koska olemme oppineet luottamaan itseemme. Siksi te olette oppimisprosessissa. Kun valo tulee planeetallanne, se vaikuttaa suoraan aivoihinne ja aivojen voimaan. Osa siitä velttoudesta, mitä ehkä tunnette, on painetta aivoissa (käpylisäke, aivolisäke ja talamus), kun valo vaikuttaa niihin. Kolmannen ulottuvuuden vanhalla olemistavallanne on taipumusta pysyä laiskana ja lykätä päätöksentekoa, vaikka ehkä tietäisittekin, että jotain on tehtävä. Tulette näkemään, ettei tämä viivyttely palvele teitä enää paljon pidempään.

Korkeampi tietoisuus voi iskeä teihin kuin salama. Kun tämä tapahtuu, vain tiedätte, mitä tehdä ja minne mennä. Tämä on luonnollinen osa ylösnousemusprosessia. Se sallii yhdistyä valoon ja sitten päästää irti siitä, mistä täytyy. Jumalaisen oivalluksen kipinät voivat syttyä missä tahansa ja miten tahansa, erityisesti pyydettäessä tällaista tiedostamista.

Aluksemme ympäröivät maapalloa. Valo maapallon ympärillä on kirkkainta, mitä olemme koskaan nähneet sinä aikana, kun olemme olleet yhteydessä maahan. Tämä on teidän ansiotanne - niiden valo-olentojen, jotka ovat sitoutuneita palvelemaan maan päällä tässä ratkaisevassa kohdassa. Arvostamme teitä, tekemäänne työtä ja säteilemäänne valoa ja rakkautta - ja maapallo arvostaa teitä myös. Jokainen teistä esittää merkittävää roolia siinä evoluutioprosessissa, missä nyt elätte. Monessa mielessä teette meidän työstämme helpompaa. Me opettelemme työskentelemään kanssanne ja te opitte meiltä. Nautimme teistä valtavasti ja pidämme teitä hyvänä seurana.

Olkaa tietoisia, että työskentelemme kanssanne läheisesti tulevaisuudessa. Annamme työkaluja ja tekniikoita, jotka huomaatte hyödyllisiksi. Meidän on opittava enemmän teiltä siitä, millaista elämä on ollut ja miten voimme sopeutua tapoihinne. Tiedämme, että yhteensovitus onnistuu. Meillä on luontainen yhteys teihin DNA:mme ja entisten suhteidemme kautta. Monet teistä tulevat Plejadeilta. Annamme merkittäviä tilaisuuksia muistaa yhteytemme menneisyydestä. Tulette huomaamaan, että muistaminen tapahtuu helposti. Yhteistyömme tulee olemaan palkitsevaa. On tärkeää, että pidätte syvän keskinäisen yhteytemme sydämessänne, niin kuin me pidämme sen omassamme. Sydämemme palvelevat toisiaan hyvin.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Tämä kevätpäiväntasaus on voimakas. Se olisi erinomaista aikaa pitää seremonioita, yhdistyä samanmielisiin ihmisiin, rukoilla, meditoida ja ilmaista aikomuksia siitä, mitä haluatte.

Positiivisena pysyminen auttaa monissa muutoksissa. "Yläpuolelle nouseminen" auttaa, vaikka haasteenne olisivat millaisia.

Saamme äärimmäistä apua valoulottuvuuksista, avaruusveljiltämme ja -sisariltamme ja toisiltamme. Olemme niitä, joita olemme odottaneet.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >