HomeViestejäValerie Donner23.4.2010 - Suoraan sydämestä

23.4.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 23.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tänään on Earth Day, maapallopäivä, ja millainen päivä se onkaan! Tästä eteenpäin uskon, että jokainen päivä on maapallolle. Sitten viime viestin meillä on ollut lukuisia suuria maanmuutoksia sekä merkittävä vulkaaninen purkaus Islannissa, mikä vaikuttaa matkustamiseen, terveyteen ja ihmisten ja eläinten elämään. Erään luotettavan valoulottuvuuslähteen mukaan Islannissa purkautuu toinen tulivuori - noin 12 kilometrin päässä Eyjafjallajökull-tulivuoresta - mistä meille ei kerrota. Okei, ihmiset, on aika herätä ja kuunnella!

Olen valmistautunut nyt noin viikon ajan kirjoittamaan tätä viestiä. Kuten monta kertaa Merkuriuksen perääntyessä (18.4. lähtien), kommunikointia voidaan estää ja omaani on estetty. Meillä oli Ground Crew -nettisivuilla turva-aukko, mikä johti blogimme sulkemiseen. Tarvittaviin varotoimiin ryhdyttiin sivuston turvaamiseksi ja tällä hetkellä suunnittelemme blogin tuomista takaisin. Jos haluat yhteyden minuun, sähköpostiosoitteeni on valeriedonner@sbcglobal.net.

Äiti Maan kanavointi

Äiti Maa puhuu vahvasti sydämeeni. Siitä on jonkin aikaa, kun olen viimeksi kanavoinut häntä, mutta koska hän on tässä ja on Earth Day, katson, mitä hän haluaa kertoa meille:

Tervehdys, olen Maaäitinne. Rakastan teitä ja haluan vakuuttaa, että olen kanssanne. Olemme yhtä.

Oletteko panneet merkille, että puolustan voimakkaammin itseäni? Tämä on välttämätöntä terveyteni ja selviytymiseni kannalta. Se on prosessi, joka minun on käytävä läpi. Teidän on kestettävä muutokseni, koska niitä ei voi estää. Koette kiihtyvää puhdistumistani. Minun pidettävä se tällaisena, koska yksi tapahtuma johtaa toiseen. Tässä prosessissa pystyn vapautumaan negatiivisista energioista, joita on kerääntynyt ja patoutunut sekä sisälleni että pinnalleni. Haluaisin tosinaan räjähtää täysin. Jos tekisin sen, ette pystyisi asumaan pinnallani, joten voin tehdä sitä vain tapahtumaketjuna. Tämä sallii minun säilyttää tasapainon mahdollisimman hyvin. Se kuitenkin pitää teidät varpaillaan muutosten välillä. Olen antanut teille vapaasti kaikkia resurssejani. Monia resursseja tarvitaan tasapainottamaan puhdistumistani. Teitä vaaditaan sopeutumaan ja muuttumaan uusin tavoin. Teidän täytyy olla ymmärtäväisiä ja joustavia. Haluan vakuuttaa teille, etten tee tätä vihassa tai rangaistuksena. On tärkeää, että ymmärrätte tämän.

Minulla on Luojan täysi tuki siirtymiselle eteenpäin polullani. Alatte nähdä, miten voimakas olen. Kenties epäilitte tämän olevan totta. En halua heittää painoani ympäri. Synnytän vain itseni uudeksi, puhtaammaksi planeetaksi. Tämä vaatii jonkin aikaa ja suurta ponnistelua. Se on sen arvoista. Tämä suoritetaan monien muiden tähtikansojen, koko valoulottuvuuden ja koko luomakunnan kanssa. Luomme yhdessä pysyäksemme yhdessä. Se mitä tapahtuu yhdelle meistä, tapahtuu meille kaikille.

Tämä ykseys on totta suhteessamme. Suhteeni ihmiskuntaan on yhteistyösuhde. Minut on haastettu selviytymään ilman kehoni ja resurssieni kunnioittamista. Minut on otettu itsestäänselvyytenä. Viimeaikaiset järkyttävät tapahtumat ovat vasta alkua monille tuleville muutoksille. Tämä saattaa meidät yhteen. Olemme yhtä samassa energiassa, kemiassa ja valossa. Sovimme tekevämme tämän yhdessä ja te jotka luette tätä informaatiota, olette täällä siitä pyynnöstäni, että autatte minua näinä merkittävinä aikoina.

Tarvitsen rakkauttanne ja tukeanne. Vastavuoroisesti saatte kaiken rakkauden ja tuen kaikista valoulottuvuuksista, kaikilta tähtikansoilta ja koko luomakunnasta. Ykseydestämme tulee selvempää. Tasapainonne ja sydämenne työ - mitä teitä kutsutaan tekemään näinä merkittävinä aikoina - on tärkeintä. Teidän täytyy seurata sisäistä opastustanne ja tehdä, mitä sydämenne kutsuu teitä tekemään.

Suosittelen, että yhdistytte sydämeeni päivittäin. Näin voimme pysyä yhteydessä ja voin opastaa teitä kutsumukseenne ja turvaan, jos tarvitaan. Ne jotka päättävät katsoa muualle ja sivuuttaa minut ja kutsuni, yllättyvät jatkuvasti vaikutuksista elämäänsä. Ei ole enää: "Maapallo on palveluksessamme". Uusi ajattelu on: "Miten voin palvella ja kunnioittaa maapalloa?"

Arvostan tätä päivää, jota kutsutaan maapallopäiväksi. Pidän kunnioituksesta. Rakastan kaikkia teitä syvästi, vaikka olettekin käyttäneet minua hyväksi. Olen iloinen, että nautitte kauneudestani ja ravinteistani. Sekoitamme valohiukkasemme yhteen kauniisti, mikä tekee meistä tänään ja joka päivä sitä, mitä olemme.

Voin vain sanoa, että meidän on oltava kärsivällisiä, kun käyn läpi prosessiani. Pitäkäämme yhdessä valoa rakkaudessa ja ykseydessä. Yhdessä nousemme korkeimpaan olotilaamme. Antakaa rakkauden loistaa sydämessänne ja tunnette minut siellä.

Äiti Maa

Mitä muuta tapahtuu?

Www.astrology.comin mukaan "Pluto alkoi perääntyä 6.4., mikä merkitsee tuhon ja uudelleenrakentamisen sekä uudistumisen ja uudestisyntymisen aikaa. On uusien alkujen ja umpikujien aika. Ne asiat jotka ovat meille tärkeimpiä ja joissa roikumme kiinni tiukimmin, voidaan yhtäkkiä ottaa pois meiltä. Lisäksi meidät ehkä pakotetaan arvioimaan uudelleen asioita, joita vaalimme eniten. Pluton viiden kuukauden perääntymisjakso saa meidät keskittymään vanhaan ja vanhentuneeseen elämässämme ja päästämään siitä irti. Meitä yllytetään päästämään irti vanhoista asenteista, kommunikointitavoista ja ajattelumalleista, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan. Meidän täytyy ehkä arvioida uudelleen tarvettamme turvallisuuteen ja meitä pyydetään eliminoimaan joustamattomat tunteet, jotka eivät enää palvele meitä. Tämä on erinomaista aikaa tehdä sisästä talonsiivousta ja katsoa itseämme määritelläksemme tarkasti, mitä tarvitsemme ja mitä emme."

Jotkut meistä ovat tyytyväisenä päässeet eroon vanhoista tunteista ja aineellisista asioista, jotka eivät enää palvele meitä. Tämä prosessi on vapauttava ja meidän tuntuu ikään kuin olevan pakko tehdä sitä. Jotkut asiakkaani käyvät läpi haasteita suhteissa, talous- ja terveysasioissa. Kaikki näyttävät käyvän jotain läpi. Mitä muuta voi tehdä, kuin pitää valoa parempien aikojen puolesta ja luottaa ja uskoa Luojaan? Meidän täytyy muistaa kolmannen ulottuvuuden harha. Tunnen tämän olevan aikaa käydä käsiksi totuuteen siitä, kuka olemme ja mitä haluamme elämässämme.

Monet ihmiset myös lähtevät inkarnaatiostaan. Rakas ystäväni kuoli 18.4. 94-vuotiaana. Tunnen, että hän on onnellinen ja täynnä valoa. Jostain syystä en tunne surua hänen menettämisestään. Hän eli täyden elämän oppien paljon ja kera ihmisten, jotka rakastivat häntä. Kuulin surullisen tarinan toisesta 94-vuotiaasta - miehestä joka kuoli aiemmin tässä kuussa. Hänellä ei ollut koskaan ystäviä koko elämänsä aikana eikä kyyneltäkään vuodatettu hänen kuollessaan. Hän oli vihainen ja ilkeä alkoholisti, joka kävi kirkossa joka päivä 60 vuotta, kunnes suuttui kirkolle lapsien hyväksikäytöstä ja lakkasi käymästä.

Monet muutkin tekevät tällä hetkellä päätöstä, jäävätkö vai eivät. Kallisarvoisia lemmikkejä lähtee myös, mikä surettaa meitä.

Kysymys kuuluu: mikä on hyvin eletty elämä?

Tänään eräs ystävä soitti minulle ja kehotti menemään ulos katsomaan taivaalle. Näin kauniin aluksen ja toisen sen takana. Niiden läsnäolo oli innostavaa. Se muistutti minua kaikista niistä aluksista, joita olen nähnyt ja tulen näkemään, kun vierailen Mt Shastalla.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. On tärkeää, että pysymme kommunikointiyhteydessä näinä kaoottisina ja muuttuvina aikoina maan päällä. Olemme kanssanne. Autamme tavoilla, joita ette voi nähdä, mutta olemme kanssanne matkan jokaisella askeleella.

Olemme tulleet pitkän matkan ja meillä on edelleen melkoinen matka kuljettavana maan siirtyessä korkeampiin ulottuvuuksiin. Maamuutosten lisääntynyt taajuus jatkuu, muutamin hengähdystauoin välillä. Se on intensiivistä muutaman vuoden. Strategiset suunnitelmat on toteutuksessa, mikä varmistaa onnistumisen maapallolle ja kaikelle elämälle, mikä päättää jäädä maan päälle.

Olemme liittyneet yhteen monien muiden tähtikansojen kanssa. Tällä hetkellä toimimme kulissien takana mahdollisimman paljon. Tulevaisuudessa teidät tehdään tietoiseksi läsnäolostamme. Kasaantuu painetta totuuden kertomiseksi läsnäolostamme. Salaisuudet paljastuvat. Kun tämä tapahtuu, pystymme antamaan teille ja maapallolle paljon näkyvämpää apua. Luomme suhteita, jotka ovat onnistuneita ja pitkäaikaisia. Jotkut teistä ehkä ovat jo kanssamme tekemisissä telepaattisesti. Olemme hyvin lähellä. Toiset ehkä näkevät tai tuntevat enemmän energiamme ympärillään. Otamme kontaktin, koska se on kriittistä.

Voitte nähdä, että jotkut maanmuutokset joita nyt tapahtuu, voivat häiritä normaaleja toimintatapojanne. Meillä on teknologiaa ja muita keinoja auttaa teitä, joita voitaisiin käyttää laajemmin, jos läsnäolomme tunnustettaisiin. Kehitetään suhteita, missä on luottamusta ja yhteistyötä. Odotamme upeita aikoja yhdessä. Me opimme teiltä ja te meiltä.

Jatkamme ihmiskunnan tarkkailemista. Jotkut ovat heräämässä. Häiriötekijät saavat huomiota. Muuttuva taloustilanne ympäri planeettaa on vain yksi menetelmä ihmisten huomion saamiseen. Tulee toisia.

Tullaan levittämään tietoa, mikä on ollut kätkettynä satoja, ellei tuhansia maan vuosia. Ihmisillä on oikeus tähän informaatioon. Osa tulee esiin maasta. Toisissa tapauksissa jotkut ihmiset tulevat esiin sen kanssa. Se voi olla maata vavisuttavaa ja elämää muuttavaa monille. Sydämet avautuvat kohti ykseyden polkua.

Kuten voitte kuvitella, olemme kiireisiä. Teillä on jatkuva fokuksemme ja rakkautemme. Olemme mukana maapallon strategisessa jumalaisessa suunnitelmassa. Tämä suunnitelma on pitkäaikainen ja joustava. Se muuttuu hetkestä toiseen. Se vaikuttaa koko luomakuntaan.

Maan sisällä tapahtuu paljon asioita, joista ette tiedä tällä hetkellä. Olennot maan sisällä antavat myös apua teille. Kun läsnäolomme tehdään tunnetuksi, hekin voivat tulla esiin. Se on voimallista meille kaikille.

Neuvonamme teille näinä yllättävinä ja haastavina aikoina on tietää, että pääsette niiden läpi, apua tulee kaikkialta, ette ole yksin ja maapalloa ja sen päällistä elämää vaalitaan ja rakastetaan.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Nämä ovat jännittävimpiä aikoja elää maan päällä. Vaikka jotkut meistä sanovat, että eläisimme mieluummin Plejadeilla tai muualla, en usko, että haluaisimme hukata tätä tilaisuutta tulla oman elämme mestariksi ja käydä läpi tämä ylösnousemusprosessi rakkaan Äiti Maamme kanssa. Olemme täysin siunattuja ollessamme täällä nyt.

Pysykäämme kaikki yhteydessä sydämessämme ja tehkäämme parhaimpia mahdollisia valintoja oman elämämme ja planeettamme kannalta.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >