HomeViestejäValerie Donner20.6.2011 - Suoraan sydämestä

20.6.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 20.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Luulitteko minun hylänneen maajoukkoaluksen, koska en ole kirjoittanut vähään aikaan? No, niin ei ole. Olen edelleen sitoutunut nettisivuihini, informaatioon ja teihin. Olen toipunut sormileikkauksesta ja pääsen taas kirjoittamaan. Katsotaan, miten pitkään sormi kestää tänään. Tarkoitukseni on päästä taas vauhtiin.

Käymme todella läpi monia asioita näinä kummallisina energia-aikoina. Päivänseisaus huomenna, osittainen auringonpimennys 1.6., täysikuu ja täydellinen kuunpimennys 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys 1.7. - olemme energioiden kourissa. Kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksi tarkoituksena tietoisuutemme nostaminen. Näyttää siltä, että monet meistä kaadetaan kumoon kesken päivän ja tarvitsemme paljon lepoa. Vaaditaan paljon energiaa näihin tapahtumiin integroitumiseen ja päivittäisten muutostapahtumien käsittelemiseen. Joskus näyttää eriskummalliselle kaikkine draamoineen ympärillämme.

Äiti Maa jatkaa puhdistumisprosessinsa vahvistamista. Tällä hetkellä meillä USA:ssa on New Mexicossa ja Arizonassa kamalat maastopalot. Meillä on ollut tornadoja oudoissa paikoissa, tuulennopeuden ollessa 320 km/tunnissa. Olemme heräämässä maapallomme voimaan. Ennen se on sopeutunut meihin ja nyt meidän on aika sopeutua siihen ja sen tarpeisiin.

Suuri maanjäristys 11.3. Japanissa ja sen tuloksena oleva säteily tarvitsevat edelleen rukouksia. On paljon lisää parannettavaa siellä ja Meksikonlahdella suuresta öljyvuodosta. Vaikka media harvoin enää puhuu näistä tilanteista, rukous- ja parannustarve jatkuu.

Maailman finanssikriisi jatkuu. Olen varma, että "lamamme" täällä USA:ssa on paljon enemmän kuin se. Maksuajan minimointi ei selitä niitä haasteita, mitä monet amerikkalaiset tuntevat näinä päivinä. Se on selvää, kun keskustelee yrittäjien, ystävien, asiakkaiden ja perheiden kanssa. Tänä aikana luottamustamme testataan. Meitä pyydetään selvittämään ja vapauttamaan pelkomme.

Meille jotka olemme tehneet valotyötä pitkään, tämä on todella aikaa, mitä olemme odottaneet. Jotkut meistä luulivat meidän olleen valmiita 15 vuotta siten, mutta jälkikäteen tarkasteltuna emme olleet. Ei ole helppoa tietä ulos. Meidän on yksinkertaisesti mentävä kaiken kaaoksen ja mullistuksen läpi kohotaksemme seuraavalla tietoisuustasolle. Meidän on pidettävä pintamme tässä, koska se tulee olemaan sen arvoista.

Saatatte kysyä: "Millä tavalla voimme nousta kolmannen ulottuvuuden haasteiden yläpuolelle, jotta voimme olla enemmän korkeammissa viidennen ulottuvuuden autuaissa energioissa?" Tässä on muutamia ehdotuksia:

* Ota aikaa leikkimiseen, lepäämiseen ja rentoutumiseen.
* Meditoi.
* Ole luonnossa.
* Lue kohottavia kirjoja.
* Oleskele muiden samanmielisten ystävien kanssa.
* Mene ryhmämeditaatioihin.
* Työskentele mestareiden ja enkeleiden kanssa.
* Kiinnitä huomioita merkkeihin ympärilläsi ja synkronismiin.
* Ylläpidä visiota uudesta maapallostamme.
* Luo henkilökohtaisia tavoitteita.
* Avaa sydämesi muille.
* Paranna suhteesi.
* Anna anteeksi.
* Päästä irti.
* Syö hyvin.
* Pidä hauskaa.
* Rukoile.
* Harmonisoidu enemmän jumalaiseen tarkoitukseen.
* Ole luova.
* Päästä irti pelosta.
* Minimoi aika, jonka olet yhteydessä mediaan.
* Kirjoita ja pidä päiväkirjaa.
* Ole tietoinen.
* Tiedosta päivän energiat ja kulje virran mukana.
* Älä odota liikaa itseltäsi ja muilta.
* Älä odota, että asiat palaavat entiselleen.
* Mene jollekin kursseille.
* Seuraa sydäntäsi.
* Ole lasten ja eläinten kanssa.
* Lakkaa viivyttelemästä.
* Löydä iloa ja kiitollisuutta kokemuksistasi.
* Ota opiksesi oppitunneistasi.

Viestejä Kuthumilta ja Hilarionilta 1.6.11

Kuthumi ja Hilarion tulivat luoksemme kuukausittaisessa tapaamisessamme mestareiden kanssa. Hilarion kertoi meille, että "kaikki on kohdallaan. Kaikki on Jumalan käsissä." Kuthumi (maan, eläinten, deevojen, luonnonhenkien ja keijujen mestari) haluaa maan parantuvan. He (Kuthumi ja Hilarion) tulivat kohottavmaan värähtelyjämme ja työskentelemään kanssamme. Hän sanoi: "Älkää jääkö kiinni elämän arkipäiväisiin asioihin. Vietätte liikaa aikaa niiden kanssa. Ne ovat epäoleellisia. Vain teillä on merkitystä. Sillä on merkitystä, mitä sisällänne tapahtuu. Olkaa avomielisiä. Päästäkää irti jumiutuneista tunteista. Lähettäkää pois sumea ajattelu. Hallitkaa aikaanne. Lakatkaa väittämästä vastaan ja haluamasta omaa tapaanne. Silloin kun maailma murenee ympärillänne, noukkikaa palasia. Tietäkää, että teillä on merkitystä. Vaatikaa takaisin viattomuutenne. Saatte paljon yllätyksiä. Olette siirtymässä uusille keskittymistasoille."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Tervehdin teitä Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Olemme yhtä lähellä teitä kuin aina. Olemme läsnä taivaallanne. Olemme valmiina rannikoillanne. Katselemme teitä ja hengitämme ilmakehäänne. Toiveenne ovat meidän käskyjämme. Mukautamme näiden aikojen kaaosta niin paljon kuin mahdollista. Olemme läsnä ja tulemme olemaan.

Jotkut teistä ovat tietoisia läsnäolostamme ja toiset toivoisivat meidät pois. Sanon tyytyväisenä, että olemme täällä pitkän aikaa. Suunta jonka maapallo on ottamassa, vaatii apuamme. On tarvetta ohjaukseen ja opastukseen enemmän kuin koskaan. Tapahtuu uudentyyppinen ylösnousemus. Se on rohkea seikkailu teille kaikille. Tulee nyt selvemmäksi, että maapallo ja te kaikki etenette kohti uutta elintapaa.

Voimme kertoa teille, että olemme tyytyväisiä edistymiseenne. Te jotka palvelette maapallon ja toisten tarpeita valon nimissä, teette jättiharppauksia ylösnousemuksen hyväksi. Vähitellen kolmannesta ulottuvuudesta tulee vähemmän todellinen teille. Sillä on merkitystä, että teette sitä, millä on merkitystä. Valonne, rakkautenne, energianne ja huomionne levittäminen sinne, missä sitä tarvitaan, on tärkeää. Tiedämme voivamme luottaa teihin. Vastaavasti te voitte luottaa meihin. Myötävaikutamme valtavasti käsillä olevaan prosessiin.

Valtava määrä energiaa ja rakkautta tulee Luojalta suoraan teille. Se pujottelee edes-takaisin. Maapallon tarvitsee sitä. Se tarvitsee meitä kaikkia. Taianomaisen prosessin kautta maapallo palaa galaktiseen veljeyteen ja sisaruuteen. Muutus toisensa jälkeen tuo teidät kaikki lähemmäs meitä syvällisellä tavalla. Edistymisenne on hämmästyttävää. Luoja haluaa teidän tietävän sen myös.

Kun aika etenee, teistä tuntuu, että te ette sovi kovin hyvin maalliseen asuunne ja olemistapanne. Kulutatte aikanne eri tavalla ja te alatte myös näyttää erilaiselta ihmismuodossanne. Sulaudumme ykseyteen siitä, keitä olemme ja keitä meidän on tarkoitus olla. Tämä voi vaikuttaa vähän kuin ruutukuviolta, joka välkkyy aikaan ja tilaan ja pois siitä. Kuitenkin tämä on pyhä kuvio ja muutos joka ilmentyy harmonian ja rauhan sekoituksena. Se mikä ei sovi ja sopeudu uuteen kuvioon, löytää itsensä tieltä ulos.

Tämä on samanlaista, kuin jonkun yritys käyttää kenkiä, jotka eivät enää sovi. Kaikki selviää sopeutuessa uuteen aikaan ja tilaan. Horisontteja on rajattomasti ja runsaasti, jos seuraatte valopolkua. Mahdollisuutenne ovat valtavat. Olette täynnä mestaruutenne ja tarkoituksellisen läsnäolonne muistamista.

Vähitellen näette, että olette kasvattaneet loikkia ja ponnahduksia. Näette, että täytätte kohtalonne kaikessa, mitä teette, ja syyssä, miksi olette maan päällä juuri nyt. Muistakaa, että silloinkin kun asiat näyttävät sameilta ja hämäriltä, tiedätte aina, mitä tehdä. Luottakaa, että polku selkenee. Se vaatii kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Meidän on luotettava tähän prosessiin ja Luojaamme.

Nojatkaa vähemmän ulkopuolisen maailman informaatioon ja kuunnelkaa sen sijaan sisältä. Tämä on aidon sisäisen opastuksenne lähde. Teidän täytyy luottaa itseenne ja olla tyyni ja seesteinen kaoottisena muutosaikana.

Olemme kanssanne ja niin on koko luomakunta.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Yhtenä päivänä otin käteeni kirjan "E.T. 101, The Cosmic Instruction Manual" vuodelta 1990. Jos ette ole lukeneet sitä, suosittelen. Se on vähän todellisuustarkistus siitä, mitä käymme tällä hetkellä läpi.

Meidän pitäisi tuntea olomme hyväksi ollessamme osa maajoukkoa. En tiedä teistä, mutta omat uneni näyttävät minulle osan työstä, mitä teen unitilassa. Vaikka tuntisimmekin, ettemme tee kovin paljon tietoisesti ihmisten ja planeetan hyväksi, toimimme eri ulottuvuuksissa ja paikoissa koko ajan. (Jos heräät väsyneenä aamulla, voit aina kertoa oppaille illalla ennen nukahtamista, ettet työskentele tuona yönä ja tarvitset lepoa.) Vietämme paljon aikaa kehomme ulkopuolella myös päiväaikaan.

Apua on kanssamme ja meidän pitäisi olla vakuuttuneita siitä, että suoritamme tehtävämme. Sinnitelkää mukana, rakkaat valotyöntekijät.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >