HomeViestejäValerie Donner20.5.2010 - Suoraan sydämestä

20.5.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 20.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Katsotaanpa, miten monin tavoin voin kuvata mahdollisia kokemuksianne ja tuntemuksianne viime aikoina - irrallisuutta kaikilla tasoilla, kyvyttömyyttä nukkua koko yötä tai nukahtaa uudestaan herätessä, selittämätöntä fyysistä kipua tai muita fyysisiä oireita, joilla ei ole lääketieteellistä alkuperää, väsymystä, tasapainottomuutta, hulluutta, vihaa valtion rahoitus- ja muita järjestelmiä kohtaan, kaaosta, hengenvaarallista sairautta tai odottamatonta kuolemaa perheessä tai ystävillä jne. Tämä luettelo ei ole täydellinen - kuitenkin käymme kaikki läpi samoja asioita.

Voitteko kuvitella, miltä Äiti Maasta nyt tuntuu, kun hänen verensä jatkaa vuotamistaan Meksikon lahdella? Hän tarvitsee kiristyssidettä. Vain yritysjohtoa ei pidä tutkia, vaan myös valtion virkamiehiä, jotka ovat laiskotelleet velvollisuuksissaan. Päitä täytyy ehkä kääntää ja uusia lakeja ottaa käyttöön. Jollain tapaa tämä voi tuntua liian myöhäiseltä jo kaiken aiheutuneen vahingon jälkeen. Tämä katastrofi johtaa uusiin maanjäristyksiin, koska öljy suojaa mannerlaattoja. Eräs tuttuni palasi vastikään risteilyltä Meksikosta. Hän sanoi, että oli epätavallinen sää ja meri myrskysi - ei ollut niin nautittavaa, kuin hän oletti. Merenpohja on epävakaa.

Voimme edelleen odottaa odottamatonta. Viime viestissäni puhuin Eyjafjallatokull-tulivuoren purkautumisesta Islannissa ja sen vaikutuksesta ilmamatkailuun. Minun täytyy korjata sitä, mitä sanoin toisesta tulivuoresta, joka on reilun 10 kilometrin päässä tästä ja joka myös purkautui erään voimallisen valoulottuvuuslähteen mukaan. Käsitin väärin sen, mitä minulle kerrottiin. Minun olisi pitänyt sanoa, että tulivuori joka on reilun 10 kilometrin päässä, luultavasti purkautuu jossain kohtaa, ja tilanne on pahempi kuin ajankohtainen purkaus. Rukouksia tarvitaan.

Yhtenä päivänä tunsin vallankumousenergiaa ja sen, miten ihmiset voisivat tulla vihaisemmaksi ja vihaisemmaksi, kun he heräävät syvempään totuuteen ihmisten ahdingosta ja siitä, miten he ovat todellisuudessa eläneet ja miten heitä on manipuloitu. Sitten sain seuraavan artikkelin.

Astrologi Henry Seltzerin mukaan: "Tämä on jännittävää, vaikkakaan ei välttämättä mukavaa aikaa elää. Asiat muuttuvat nopeasti Amerikassa ja koko maailmassa ja Uranuksen siirtyminen Oinaaseen 27.5. tuo varmasti lisäherätyksiä. Näin on, koska silloin Uranus on vieläkin tarkemmassa neliössä Plutoon sekä asteluvun että merkin mukaan. Näiden kahden voimapesäplaneetan neliön tarkkuudesta tulee alle viisi astetta ja ne ovat ensimmäisessä tarkassa neliössä vain kahden vuoden kuluttua, kesäkuussa 2012. Energiaa vahvistaa vielä lisää Jupiterin tuleminen mukaan, kun se tekee yhtymän Uranuksen kanssa kesäkuun puoliväliin mennessä. Uranus yhdessä Pluton kanssa merkitsee vallankumouksellisia tapahtumia ja reaktioita näihin tapahtumiin - sellaista nähtiin 60-luvulla, kun ihmiset lähtivät kaduille massaprotestiin piittaamatonta valtajärjestelmää ja loputtomalta vaikuttavaa sotaa vastaan. Uranuksen ja Pluton yhtymä huipentui vuonna 1965 ja se oli tuon aikakauden astrologinen tunnusmerkki. Olemme täysin samanlaisen asetelman partaalla, joten "kovaääniset teinit" ovat valmiita aloittamaan.

"Jos historia voi mitenkään antaa opastusta, niin protestoidaan lisääntyvästi sitä tapaa vastaan, että ns. "normaali toiminta" luo edelleen vakavia tilanteita liittyen ympäristöön ja elämäntyylin, mm. tämänhetkinen taloustilanne. Kollektiivisten tapahtumien lisäksi vallankumous alkaa tapahtua myös jokaisen elämässä vähän riippuen siitä, mihin tuo neliö osuu omalla kartalla."

Meitä tuetaan monilla tasoilla maapallon transformoimisessa. Toukokuun 5. päivän kanavoinnissa mestari Djwal Khul sanoi: "Joka kerta kun uusi totuus paljastuu, on valon paikka." Pimeys paljastuu, mikä aktivoi ihmiskunnan tietoisuutta. Se voi olla todempaa toisille, mutta silloin kun maa liikkuu jalkojen alla tai säämallit ovat arvaamattomia, kukaan ei voi olla huomaamatta. San Franciscon lahden alueella, missä asun, lämpötilat ovat noin 7 astetta alle normaalin. Maanjäristykset ovat vaikuttaneet maapallon akseliin. Suihkuvirtaus jotka normaalisti menee ylöspäin kohti Kanadaa, on eteläpuolellamme lahtialueella.

Kun etenemme lähemmäs neljättä ja viidettä ulottuvuutta, aika jatkaa kiintymistään. Samassa kanavoinnissa 5.5. Djawl Khul sanoi: "Aikanaan tajuatte kaiken, mutta älkää yrittäkö tajuta aikaa. Se on energian haaskausta." Tässä on järkeä minusta. Brittiläinen toimittaja ja yksi merkittävimmistä Illuminati-auktoriteeteista, David Ickes, kirjoitti äskettäin mielenkiintoisen artikkelin ajasta. Periaatteessa hän mainitsi, että aika jatkaa kiihtymistään. Hän muistutti, että meidän on tärkeää päästää irti kaikista vanhoista asioista, tilanteista ja ihmisistä, jotka eivät ole tärkeitä elämässämme. Tulevaisuudessa meillä ei ole aikaa mihinkään muuhun paitsi tärkeisiin asioihin.

Tohtori Allen Ross siteerasi artikkelissaan "Olemme kaikki yhteydessä" Hopi-profetiaa ja yhdeksää merkkiä Profetiakalliossa. Ne enteilevät neljännen maailman loppua ja siirtymistä viidenteen maailmaan. Monet merkeistä ovat jo toteutuneet vuosien kuluessa ja muutamia on vielä jäljellä. "Tämä on seitsemäs merkki: kuulette meren muuttuvan mustaksi ja monet elävät asiat kuolevat tämän vuoksi." Tämä liittyy äskettäiseen öljyvuotoon, mikä nyt leviää Meksikonlahdelta Golf-virtaan ja Antarktikselle ja takaisin. Se on katastrofaalinen tilanne. (Lue lisää Kymberlee Ruffin Hopi/Tiibetiläisistä profetioista näiltä nettisivuilta.)

Yksi työtehtävämme maajoukkona on auttaa maapalloa ja ihmiskuntaa, kun katastrofeja tapahtuu. Olen varma, että monet teistä rukoilevat tämän tilanteen puolesta. Kerran teimme erityisvisualisoinnin ja -rukouksia öljyvuodon puhdistamiseksi San Franciscon lahden alueelta ja avullamme homma toimi. Olemme voimakkaita ja voimme käyttää energiaamme tähän tarkoitukseen. Ryhdytäänpä toimeen, maajoukko. Viettäkää päivittäin jonkin aikaa nähden tämän vuodon loppuvan ja meren puhdistuvan. Uskoakseni tämä voi auttaa paljonkin.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Yhteytemme on tärkeä. Haluan muistuttaa teitä tästä tosiasiasta. Haluamme teidän tietävän, miten lähellä olemme teitä. Levitämme rakkauttamme ja tukeamme näinä kaoottisina aikoina maan päälle.

Yksi rooleistamme on auttaa muita planeettoja ylösnousemusprosessissa. Olemme erityisesti omistautuneet maapallolle ja teille pitkäaikaisen suhteemme vuoksi. Maa on erityisplaneetta. Se mitä maapallolla tapahtuu, on ratkaisevaa koko luomakunnan kannalta. Maapallon syntyminen korkeampaan ulottuvuuteen on kaikkien planeetan ja sen ulkopuolisten aistivien olentojen selittämättömän ponnistelun tulosta. Luoja ja maapallo ovat sopineet ponnistelevansa lisääntyvästi tämän suuren hyppäyksen hyväksi. Meidän mielestämme se on tärkeintä työtä, mitä voimme tehdä.

Ajatelkaa Luojaa ja sitä, mitä energiaa tarvitaan planeetan luomiseen. Silloin kun maapallo alun perin luotiin, kaikki kasvit, mineraalit, eläimet - kaikki asukkaat - oli tuotava sinne. Kaikki oli luotava tyhjästä. Kehonne koostuu noin 250 juurirodun DNA:sta. Oletteko samaa mieltä, että maapallon kauneus ylittää kaiken kauneuden, mitä voisi kuvitella? Maapallon luominen ja luovuus on mestariteos. Harmittelemme, että monet ovat väärinkäyttäneet tätä ihastuttavaa planeettaa hyvin pitkään.

Valvomme maapalloa alustemme tietokoneista ja käyttäen hallussamme olevaa teknologiaa. Tiedämme eri maanmuutosten vaikutukset. Näemme myös, missä on odotettavissa muutoksia. Olemme osana suurten öljyvuotonne kaltaisten katastrofien tutkimus- ja puhdistusjoukkoa. Useimmat teistä ovat tietämättömiä läsnäolostamme, mutta olemme käytettävissä. Teemme työtä myös eri maantieteellisten alueiden ilmakehän puhdistamiseksi saasteista. Maapallon ekosysteemi ja kehonne ovat hauraita. Emme voi mitätöidä näitä luomuksia kohtaan tehtyjen hyökkäysten vaikutusta. Jos otamme kaiken sen pois, ihmiskunta ei voi oppia virheistään. Kuitenkin kerromme, että ne jotka ovat vastuussa tällaisesta tiedostamattomasta käyttäytymisestä, tehdään tietoiseksi virheistään. Sielukehityksensä jossain kohtaa he oppivat vääristä teoistaan. Pitkässä juoksussa kaikki tulee tietoon, joten ei ole mitään tapaa paeta positiivista tai negatiivista käyttäytymistä. Vain te itse tuomitsette itsenne.

Näinä kaoottisina muutosaikoina voi olla halua pitää tuttu tyyssija riippumatta siitä, onko se hyväksi teille vai ei. Ihmiset vastustavat muutosta, kuitenkin teille on varastossa monia muutoksia lisää. Irtipäästämisestä tulee aina vain tarpeellisempaa. Havaitsette vähitellen, että vanhasta irtipäästäminen tulee teille helpommaksi. Joskus uuden yksinkertaisuus on virkistävää. Monimutkaisuus millä elätte tällä hetkellä, on tehotonta. Miksi haluaisitte jatkaa ikuisuuksiin jotain, mikä ei enää toimi? Se on epäkäytännöllistä ja turhaa.

Muutos ja totuus ovat elintärkeitä teidän ja maapallon selviytymiselle. Muutos ja totuus juoksevat teidän ja maapallon veressä. Ne ovat ydinaineksia kuolevan planeettanne kohottamiseksi. Valo on teidän kaikkien kanssa. Olemme motivoituneita tukemaan teitä ja odotamme innostuneena aikaa, jolloin voimme olla kanssanne näkyvästi.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Viime aikoina olen huomannut, että verhot ulottuvuuksien väliltä nousevat. Kun avustan asiakkaita, jotka ovat menettäneet rakkaansa, nämä näyttävät ovat lähempänä kuin koskaan. On kohottavaa ja parantavaa käsittää, että vaikka rakkaamme menevät toiselle puolelle, he ovat edelleen lähellämme. Tämä merkitsee, että rakkaamme jotka ovat kuolleet kauan sitten, tulevat takaisin. Sellaiset mestarit kuin Kristus, Buddha, Muhammed, Äiti Maria jne. tulevat kulkemaan taas kanssamme. Vähitellen palaamme kotiin ja tapaamme jälleen.

Maapallon kurssi on vaihtumassa. Rakkaus näiden muutosten taustalla on syvää. Muistamalla tämän nousemme muutosten yläpuolelle ja palaamme kotiin.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >