HomeViestejäValerie Donner23.6.2010 - Suoraan sydämestä

23.6.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 23.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten teillä kaikilla menee? Kyllästyttääkö teitä draamat mediassa ja toisten ihmisten elämässä? Näettekö, miten paljon energiaa ja kaaosta on ympärillänne ja kuitenkin kykenette pysymään maadoittuneena, keskuksessanne ja tasapainossa? Kykenettekö nousemaan draaman yläpuolelle ja olemaan se valo- ja voimapilari, mikä teidän oli määrä olla tänä aikana?

Tapamme reagoida muutoksiin on kriittinen tekijä, maajoukko. Muutokset kiihtyvät tästä eteenpäin ja meidän täytyy muistaa, että mestareina meillä ei tarvitse olla kaikkia vastauksia, mutta meidän täytyy tietää, että voimme löytää ne. Hyvin paljon siitä, mitä ympärillämme tapahtuu, johtuu näkökulmastamme ja energiastamme. Yksi asiakkaani sai äskettäin uuden työpaikan koirakennelin hoitajana. Sinne on lyhyt matka (kadun yli hänen asuinpaikastaan). Hän rakastaa eläimiä (erityisesti kissoja) ja on tyytyväinen työskennellessään koiriksi kutsuttujen nelijalkaisten kanssa. Hänen havaintonsa mukaan koirat (toisinaan 60) nappaavat ympärillään olevien energian. Jos ihminen "pyörii", koirista tulee tottelemattomia. Olen työskennellyt hänen kanssaan, jotta hän pysyy tasapainossa ja keskuksessaan. On tekniikoita, joita voi käyttää tässä. Olen ehdottanut tiettyjen eteeristen öljyjen käyttämistä, meditointia, visualisointia, energiatyötä ja "healingia". Hän tulee tässä paremmaksi, kun hän oivaltaa oman käyttäytymisensä merkityksen ja miten paljon se voi vaikuttaa koiriin, mutta myös ihmisiin, joiden kanssa hän työskentelee. Hän alkaa nähdä, miten paljon hän on opettaja ja parantaja joka päivä työssä.

Tämä on roolimme omassa ja planeetan transformaatiossa. Energia on kaikki. Ihmiset lukevat aina toistensa energiaa. He heijastavat meille takaisin omaa energiaamme. Lapset ja eläimet ovat meille hyviä peilejä.

Tällä hetkellä maapallo heijastaa omaa energiaamme takaisin meille. Kun ongelmat Meksikonlahden öljyvuodosta ja kaikkien elävien olentojen turvallisuuden sivuuttamisen dramaattiset seuraamukset viipyilevät, BP-öljy-yhtiö on myllerryksessä. Jää nähtäväksi, missä ja milloin se loppuu. Se mitä tapahtuu yhdelle meistä, vaikuttaa meihin kaikkiin ja meidän täytyy muistaa tämä aina. Kun valotyöntekijöinä teemme omaa sisästä työtämme ja parannustamme, teemme sen menneiden, nykyisten ja tulevien sukupolvien puolesta perheessämme ja myös toisten puolesta, joilla on samoja ongelmia. Työmme on eksponentiaalista ja henkilökohtainen tietoisuutemme vaikuttaa siihen. Siksi meidän on pysyttävä positiivisena planeetan kaaoksen keskellä. Silloin kun pysymme omassa keskuksessamme, olemme tarkkailija ja voimme nousta draaman yläpuolelle.

Se on ilmeistä, että asiat eivät ole niin kuin aina ennen. Jos odotamme niiden palaavan vanhaksi "normaaliksemme", tulemme pettymään. Vanha malli miten olemme eläneet kolmannessa ulottuvuudessa, muuttuu ja lakkaa olemasta. Aika nopeutuu, kunnes se saavuttaa pisteen, missä elämme vain ikuisessa nykyhetkessä.

Jos muistamme, että olemme muuttamassa toimintamallia ja siirtymässä korkeampaan tietoisuuteen, virtaamme tasaisesti edessämme olevien haasteiden läpi. Toinen asiakkaani on viidennen luokan opettaja. Hänellä on vielä 12 työvuotta ennen eläkeikää. Hän on perheensä pääasiallinen elättäjä. Hän on lopen uupunut eikä voi kuvitella toista tapaa, millä hän voisi luoda rahavirran itselleen. Hänen tapauksessaan vanha malli sanoo, että jos työskentelet tietyn vuosimäärän, saat eläkkeen ja muita etuja, ja se on ainoa vaihtoehtosi. Hän uskoo tämän ainoaksi vaihtoehdokseen, joten hänen on haastavaa ajatella muita tapoja luoda kassavirtaa. Hän elää rajallisessa tietoisuudessa, mikä on osa muuttuvaa 3D-mallia. Hänellä on myös ystävä, joka on työskennellyt 30 vuotta suuryrityksessä ajatellen saavansa eläkkeen. Hänen ystävänsä menetti työnsä ja eläkkeensä kaikkien noiden vuosien jälkeen, mitkä hän oli tehnyt työtä tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Mikä järkytys ja pettymys!

Mikä on ratkaisu? Monet ihmiset ovat viime vuosina menettäneet monin tavoin työpaikkansa ja eläkkeensä. Mitä he tekevät? Meidän on muistettava, että turvamme ei lepää tietyssä pankkitilissä, työpaikassa, henkilössä, tilanteessa, sijoituksessa jne. Turvamme tulee luottamuksestamme ja uskostamme korkeampaan voimaan, mikä huolehtii meistä, vaikka mikä olisi. Kaikkien näiden muutosten tapahtuessa jotkut ihmiset löytävät myös uusia ja luovia tapoja elää, toimia ja menestyä. He huomaavat olevansa vapaampia, onnellisempia ja terveempiä ja voivansa olla jumalaisessa virrassa.

Meidän kaikkien on erittäin tärkeää muistaa, että olemme jumalaisessa virrassa ja että kaikki tarpeemme tyydytetään tai tullaan tyydyttämään, jos luotamme. Päätös luottaa ja olla pelkäämättä on ratkaiseva tekijä näinä myllertävinä aikoina. Ajatuksemme, tunteemme, rukouksemme ja energiamme vaikuttavat planeettaan ja toisiin.

Olemme siunattuja, kun meillä on yleiskuva siitä, mitä todella tapahtuu nyt maan päällä. Meillä on suuri kuva ja tiedämme, että vanhan olemistavan on muututtava, koska se ei palvele useimpia ihmisiä. Tiedämme, että Luojamme on ohjaksissa ja meidän täytyy pysyä keskittyneenä tähän tosiasiaan.

Tällä hetkellä kehomme parantaa myrkyllisiä tunteita ja kemikaaleja aivan kuin Maaäiti. Sisällämme ja ympärillämme tapahtuu puhdistumista. Muuttuvat säämallimme ovat vain yksi esimerkki maanmuutoksista. On monia muitakin esimerkkejä. Irtipäästäminen ja puhdistaminen ovat esimerkkejä siitä, miten voimme käsitellä näitä myrkkyjä.

Elämän kauneuden löytäminen on toinen tapa. Yhtenä päivänä sain viettää vähän aikaa seitsemänkuukautisen pojantyttäreni, Ellan, kanssa. Hän rakastaa perhosia kuten isoäitinsäkin, joten pidän perhospuseroita hänet nähdessäni. Kun olin häntä katsomassa uusi perhospusero päälläni, hän tarttui heti perhosiin pitäessäni häntä sylissä. Ilokseni hän käytti pikkusormiaan perhosen paljettiääriviivojen seuraamiseen. Hän ei ole vielä oppinut suukottamaan, mutta minun suukottaessani hän työntää kasvojaan omiani vasten ja laittaa pikkukäsivarren ympärilleni. Nämä erityishetket saavat sydämeni laulamaan.

Ei ole mitään, mikä vastaa rakastumista tai kasvavan ihmisen, eläimen, luonnon, kukan, puun tai perhosen katselemista. Rakkaus on paras ratkaisu kaikkiin ongelmiimme.

Muuten, meillä on ollut runsaasti aluksia taivaallamme viime viikkojen kuluessa. Kaikki ystäväni ovat panneet merkille niitä ja on melkoisesti valikoimaa. Kun kysyin, mitä he tekevät, minulle kerrottiin, että he mm. tarkkailevat ja puhdistavat ilmakehäämme, liikuttavat energioita, tarkistavat tietoisuuttamme, tutustuvat meihin. Meillä on ollut myös melkoisesti enkelipilviä. Ne tuovat meille iloa ja tietoa, että ystävämme ovat lähempänä kuin koskaan.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tervehdimme teitä tänään lämpimin sydämin ja vahvistaen meidän läsnäolomme ja teidän selviytymisenne.

Työskentelemme kiireisemmin kuin koskaan maapallon ja Meksikonlahden öljyvuoden vielä kokemattoman, täyden vaikutuksen kanssa. Maa kärsii tästä katastrofista. Sen luonnonresursseja juoksutetaan. Tämä osoittaa joidenkin ihmisten laajamittaisen röyhkeyden. Miten huonoksi tilanteen on mentävä? Valvomme jatkuvasti tilannetta ja yhteisvaikutusta merenpinnan alla. On olemassa pahimman tilanteen mahdollisuus.

Muistakaa, ettemme voi pelastaa teitä, mutta voimme auttaa tiedostamis- ja tietoisuustason nostamisessa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä. Ihmisiä herää tilanteeseen ja se jatkuu. Uusia energiamuotoja on teknisesti valmiina ja niitä voidaan alkaa ottaa käyttöön tulevaisuudessa. On kyse vilpittömyydestä ja tästä katastrofista vastuussa oleva yritys joutuu polvilleen.

Monet alueella asuvat ihmiset tietävät, ettei tilanne ole heille normaali. Monien elantoon on vaikutettu ja he ovat nähneet, miten kamala tällainen vuoto voi olla. Haluamme teidän tietävän, että Luoja on teidän kaikkien kanssa ja että näihin ongelmiin on ratkaisuja. Ne tapahtuvat vähitellen, kun ihmiset ovat avoimia uusille ideoille ja ratkaisuille.

Olemme kaikkien kanssa näinä siirtymäaikoina maan päällä. Saatte äärimmäisen rakkautemme ja keskittymisemme transformaatioprosessinne jokaisella askeleellanne.

Voi olla jotain hankaluuksia matkan varrella, kun jatkatte tarvittavien asioiden muuttamista elämässänne. Positiivinen asenne ja näkökulma vie teitä pitkälle kohti parantumista.

Maapallo rakastaa teitä kaikkia. Sillä on suuri sydän. Se vaatii teitä valotyöntekijöitä pääsemään tästä läpi omistautuneesti. Juuri nyt se ja Luoja luottavat teihin tavoilla, joita ette vielä tiedä. Ideoita, suunnitelmia, strategioita ja taktiikoita on käytössä, josta noustaan onnistuneesti korkeampiin ulottuvuuksiin. Ensin ne vanhat kolmannen ulottuvuuden olemistavat on siivottava, jotka ovat vaarallisia. Ilmeisistä syistä tämä öljyvuoto on erinomainen esimerkki siitä, miltä mullistus voi näyttää. Tulee myös muita esimerkkejä, kun kuljette ylösnousemusprosessin ylä- ja alamäkiä.

Joidenkin ihmisten sydän avautuu öljyvuodon vaikutuksista eläimiin. Toisilla on enemmän välittämistä ja myötätuntoa ystäviään, perhettään ja toisia kohtaan johtuen näiden elinolosuhteista, taloustilanteesta ja terveyshaasteista. On monia tapoja, joilla ihmisiä "kolhitaan" suurempaan tietoisuuteen muutoksesta. Sitä ei ole enää, mitä ihmiset ovat pitäneet ennen itsestään selvyytenä. Myös maa jalkojen alla voi olla epävakaa, kuten jotkut tietävät.

Maa antaa varoituksia ja ihmisten tehtävänä on kuunnella, kiinnittää huomiota ja reagoida. Näemme näitä varoituksia maailmanlaajuisesti. Ymmärrämme myös, että ihmiset ovat haluttomia muuttumaan ja monilla on ego, joka sopii yhteen tämän vuodon kanssa, suuri ja virtaava.

Muutosta on ilmassa, vedessä, maassa ja taivaalla. Muututte, pidätte siitä tai ette. Jossain kohtaa meille tulee jättitilaisuus tehdä itsemme tunnetuksi teille täysin ja tuosta eteenpäin meillä kaikilla koittaa uusi päivä. Nousemme ääneen sanomattomasta ja tuntemattomasta, astuaksemme synkronissa uudelle tulevaisuuden maapallolle. Olemme taas kerran yhtä kanssanne ja siitä olemme iloisia. Tiedämme, että tekin olette tyytyväisiä, sillä tulemme tekemään paljon asioita yhdessä.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Myriadit olennot tukevat täysin maapallon ja sen elämän parantumista, muutoksia, puhdistumista ja transformaatiota. Transformoitumisemme on käsillä. Planeetat vaikuttavat meihin 26.6. kuunpimennyksellä ja suurristillä, mitkä vaikuttavat meihin voimakkaasti.

Koko luomakunnan silmät kohdistuvat meihin, maapalloon. Se mitä täällä tapahtuu, vaikuttaa koko luomakuntaan. Nämä ovat tärkeitä aikoja ja meillä on Luojamme täysi tuki. Meidän tehtävämme on tehdä valotyötämme auttaaksemme tässä prosessissa. Jumalaisista tehtävistämme paljastuu lisää, kun etenemme tässä prosessissa.

Meidän on edelleen autettava toisiamme, pysyttävä tietoisena ja kuunneltava sisäistä opastustamme näinä mielenkiintoisina aikoina. Pysyminen positiivisena ja yksinkertaisten rakkauden ilojen löytäminen opastaa meidät tästä läpi.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >