HomeViestejäValerie Donner29.7.2010 - Suoraan sydämestä

29.7.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 29.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Voitteko uskoa näitä energioita? Vertailemme valotyöntekijäystävieni kanssa, mitä olemme tunteneet maanantaista 26.7. lähtien. Tässä muutamia kommentteja: "Zombilta." "En saa mitään aikaiseksi, joten vain nukun ja lepään." "Tuntuu, kuin jotain tapahtuisi kohta." "Tuntuu kuin kilpikonnalta, joka on hukannut kilpensä." "Minusta tuntuu haavoittuvalta." "Millään ei näytä olevan merkitystä." "Kehoni tuntuu kummalliselle enkä pysty ajattelemaan kunnolla." "Ei ole energiaa." "Koko planeetta tuntuu eriskummalliselle." "Minusta tuntuu epämukavalle enkä tiedä miksi."

Näiden tuntemusten lisäksi säätila on täällä San Franciscon alueella ollut 8-12 astetta normaalia kylmempi. Se saa miettimään, tuleeko kunnon kesää ollenkaan, vaikka on meillä vähän kuumaakin ollut. Kun kehomme odottaa kesää ja lämpötila putoaa hyvin viileäksi illalla, voi alkaa kaipaamaan normaalia kesäsäätä. Säämuutokset ovat osa maan ja ilmaston muutosta. Edes kissani, Mr. Easy, ei ole vielä pudottanut talviturkkiaan. Sen täytyy tietää jotain, mitä minä en tiedä.

Resonoiko kukaan teistä näiden tunteiden kanssa? Jos näin on, olette virittyneet moniin muutoksiin, joita tapahtuu tällä hetkellä. Meillä oli epätavallinen astrologinen asetelma 26.7. Yksi astrologi sanoi, että astrologit eivät ole pystyneet löytämään samanlaista muodostelmaa viimeisten 10.000 vuoden ajalta. Hän ennusti tämän enteilevän, että jotain suurta, koko planeettaan vaikuttavaa on tapahtumassa. Hän ei spekuloinut, mitä se olisi. Hän suositteli varaamaan ruokaa, vettä ja tarvikkeita.

Tänään sain seuraavan tekstin "Mars Vaa'assa: kardinaalikliimaksin laukeaminen", jonka oli laatinut Maria DeSimone 28.7.

"Sori ystävät, tämä ei ehkä ole sellainen kliimaksi, mitä etsitte. Voi, varmasti se räjäyttää mielenne. Mutta luultavasti tapahtuva paineen purkautuminen ei varsinaisesti jätä hehkumaan punaisena - ainakaan aluksi.

Kardinaalikliimaksi on termi, mitä astrologit kaikkialla käyttävät määrittelemään ajankohtaista astrologista asetelmaa taivaalla. Saturnus siirtyi Vaakaan viime viikolla ja maanantaina se on tarkassa oppositiossa Uranukseen, joka on nyt Oinaassa. Myös Jupiter on parhaillaan Oinaassa laajentamamassa koko hässäkkää. Ja sitten kakussa on kuorrutus. Sen nimi on Pluto. Ja se on parhaillaan neliössä sekä Saturnukseen että Uranukseen.

Astrologisesti tämä tunnetaan T-ristinä, koska kaksi planeettaa on oppositiossa ja kumpikin tekee neliötä kolmanteen planeettaan - siitä tulee kirjaimellisesti T, jos tämä planeettamuodostelma piirretään. Se indikoi valtavaa painetta ja kasvupotentiaalia samanaikaisesti.

Tämä on harvinainen asetelma, koska siihen sisältyy kolme ulkoplaneettaa ja se takaa meille merkittävän muutoksen kollektiivisesti, mutta myös henkilökohtaisessa elämässä jokaisella, jolla on planeettoja kardinaalimerkkien (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) alkuasteissa.

Paine on intensiivisintä tästä elokuun 13. päivään saakka, jolloin Uranus palaa tästä asetelmasta takaisin Kaloihin. Mutta siihen saakka meillä on merkittävää astrologista painetta taivaalla.

Se mitä tapahtuu tällä viikolla, varmasti "sytyttää tämän asetelman langan" voimakkaalla tavalla. Mars, toiminnan ja käynnistämisen planeetta, astuu Vaakaan torstaina ja liittyy tähän kliimaksikaaokseen. Mutta Mars ei taivaalla vain liity mukaan … sillä on taipumusta toimia laukaisevana planeettana ja saada aikaan minkä tahansa muodostelman (syntymäkartan tai transiitin) lupaama räjähdys.

Lämpö alkaa ehdottomasti tästä viikosta alkaen. Mitä tahansa tämä T-kardinaaliristi lupaakin sinulle, minulle ja maailmalle, se luultavasti toimitetaan parin seuraavan viikon aikana. Älkää joutuko paniikkiin. Muistakaa, että tämä energia on enemmän symboli aluista kuin lopuista. Kyllä, on painetta. Kyllä, on aika ryhtyä toimeen helpotuksen löytämiseksi. Ja tämä merkitsee jonkin muuttamista elämässänne … isolla kädellä, jos teillä on planeettoja kardinaalimerkkien alkuasteissa.

Mutta hyvä uutinen on, että kuin ryhdytte toimeen (ja älkää epäilkö, Mars työntää teidät aloittamaan homman), alatte tuntea voimaantumista enemmän kuin koskaan ennen.

Kuka tarvitsee esileikkiä, kun on astrologiaa? Kyllä, ystäväni, mahdollisuus siihen, että tämä energia ravistelee maailmaanne, on näin hyvä! Pato on kohta murtumassa."

Meihin vaikuttaa tällä hetkellä muitakin energioita. Yksi on Meksikonlahden katastrofi ja sellainen asia, mistä BP ei ole puhunut. Arkkienkeli Gabrielin mukaan (Karen Cookin kanavoimana, www.benutoo.com) metaanikaasukuplalla on voimakas mahdollisuus räjäyttää kuin atomipommi. Itse asiassa, hän sanoi juuri niin tapahtuneen menneisyydessä ja tämä loi Meksikonlahden, Teksasin jne. Tämä voisi johtaa katastrofaaliseen tilanteeseen, missä menetettäisiin paljon ihmishenkiä. Rukouksiamme tämän tilanteen estämiseksi tarvitaan.

En olisi myöskään yllättynyt, jos tuntisimme joitain samoja energioita, joita tapahtui Atlantiksen romahtamisen aikana. Mietin, oliko tämä Meksikonlahden tilanne osa tuota romahdusta. Jotkut teistä ehkä tietävät, että me, maajoukko, palasimme tulevaisuudesta muuttamaan tätä aikaa. Tuo tulevaisuus ei ollut se näkymä, minkä halusimme tapahtuvan taas maapallolla. Meidän on tehtävä työmme, maajoukko.

Eilen illalla kanavoin Äiti Mariaa. Hän työskenteli meidän kaikkien kanssa auttaen tasapainottamaan energioitamme. Hän sanoi, että valoulottuvuudet, avaruusperheemme jne. ovat hyvin kiireisiä. He eivät aio antaa maan tuhoutua taas, mutta meidän velvollisuutena on oppia sellaisista tapahtumista ja muuttaa tapaa, millä kohtelemme maata. Tarvitsemme uusia energiamuotoja. Tämä öljykatastrofi joka on täynnä ahneutta, tekee välttämättömäksi, että ihmiskunta lakkaa tukeutumasta öljyyn. Uskon, että uusia teknologiamuotoja on jo olemassa energialähteiksemme. Ne otetaan tuotantoon jossain kohtaa.

Muistakaa, että mestarit, arkkienkelit, galaktinen perheemme jne. ovat aina paikalla auttamassa meitä. Meidän on pyydettävä. Maa on keskeinen tekijä siinä, mitä muulle luomakunnalle tapahtuu, joten koko luomakunta on täysin keskittynyt meihin nyt. Olemme yhtä. Emme ole yksin.

Taloustilanne on edelleen epävakaa. Jatkamme näiden epävarmuuksien läpi kulkemista, kunnes totuus tulee julki elämämme joka alueella. Oletteko panneet merkille, että joskus sanoja vain livahtaa suustanne, koska nämä sanat ovat totta ettekä voi itsellenne mitään? Sama pätee liiketoimintaan, hallintoon, ihmisiin, koulutusjärjestelmiin jne. - kaikkeen mikä ei ole vilpitöntä. Koska planeetalle tulee hyvin paljon valoa, salaisuudet paljastuvat. Aivan kuin planeetat siirtyvät uuteen asetelmaan, kaikki elämässämme harmonisoituu uudelleen.

Meillä oli upea retriitti Mount Shastalla. Lemurian energiat olivat voimakkaita. Pantteriniityt - yksi suosikkipaikkani vuorilla - oli edelleen suljettu lumen vuoksi. Sää oli kuuma. Olimme luonnossa samanmielisten sielujen kanssa. Meillä oli paljon hauskaa, iloa, naurua, syvällisiä kanavointeja, hyvää ruokaa, parantumista ja sielukkaita matkoja.

Valon ja pimeyden välinen taistelu jatkuu. Valotyöntekijöinä teidän on käytettävä erottelukykyä. On kiinnitettävä huomiota ihmisten ja tilanteiden energioihin. Jos jokin ei tunnu oikealta, on lähdettävä pois. Pimeys pelkää valon voimaa ja energiaa. Se tietää päiviensä olevan luetut maan päällä. Se vastustaa valoa. Vaikka olisikin pukeutunut valkoiseen, se ei merkitse, että on valosta. Jos joku puhuu henkistä kieltä, hänen käyttäytymisestään voi aina sanoa, onko hän valosta vai ei. Joitain kriteerejä voisivat olla:

* Onko hän rakastava ja ystävällinen?
* Generoiko hän pelkoa ja vihaa?
* Pystyykö hän katsomaan silmiin?
* Onko hän antelias ja avulias?
* Onko hän egossaan ja toimii palvellen itseään toisten palvelemisen sijasta?
* Haluaako hän energiaasi?
* Manipuloiko ja kontrolloiko hän?
* Käyttääkö hän toisia hyväkseen veloittamalla paljon siitä, mitä hän tekee?
* Onko hän kannustava ja voimaannuttava?
* Toimiiko hän omasta voimasta?
* Saako hän epäilemään itseäsi?
* Tekeekö hän sitä, mitä hän sanoo tekevänsä?
* Onko hän luotettava?
* Yrittääkö hän saada huonoa mainetta?
* Onko hän vakaa?
* Haluaako hän henkilökohtaista etua?
* Tuntuuko hänen lähellään turvalliselta?
* Saako hän sinut tuntemaan itsesi vähäisemmältä tai uhrilta?
* Toimiiko hän niin, että hän on ainoa auktoriteetti tai että hänellä on voimia ja informaatiota, mitä sinulla ei ole?
* Käyttäytyykö hän ikään kuin Ylimmäinen olento?
* Toimiiko hän sydämestään vai mielestään?
* Haluaako hän sinun tulevan riippuvaiseksi itsestään?
* Keitä hän tukee?
* Yrittääkö hän saada sinulta jotain ilmaiseksi?
* Miltä tuntuu olla tämän henkilön lähellä?
* Onko hän itsekeskeinen?
* Välittääkö hän sinusta ja muista aidosti?

Tämä on aikaa erottaa jyvät akanoista. Valitettavasti on haavoittuneita sieluja, jotka eivät ole tehneet sisäistä työtään. On joitain, jotka ovat henkisesti sairaita eli hulluja. Tähän saattaa sisältyä enemmän ihmisiä, kuin kuvittelisi. He voisivat väittää olevansa rakastavia ja ystävällisiä. Henkisellä polulla ei ole helppoa kyytiä. Meitä kaikkia on testattu ja meidän on käytettävä erottelukykyä silloinkin, kun galaktiset ystävämme saapuvat. Tämä on väärien profeettojen aikaa. Silloin kun ego menee tielle, on parasta mennä pois tieltä. Olkaa oma asiantuntijanne.

Jotkut ystävistäni ja asiakkaistani jotka ovat olleet onnettomasti naimisissa vuosia, hakevat eroa. Lisää vauvoja syntyy. Suuria määriä ihmisiä kuolee. Olen kuullut ruumishuoneiden olevan aivan täynnä ja tarvitsevan lisäapua. Paljon uusia valintoja tehdään.

Viesti Plejadien korkea-arvoiselta neuvostolta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Olemme kanssanne ja tarkkailemme teitä jatkuvasti. Tiedämme, mitä maapallo tekee, ja tiedämme, miten te reagoitte. Tarjoamme teille lohtua kaoottisena aikana planeetallanne. Tiedämme ja tunnemme stressinne ja ahdistuksenne, kun kuljette merkittävien muutosten läpi. Pari seuraavaa vuotta, suuri osa vuotta 2012, ovat samanlaisia, mitä nyt koette. Energiat aaltoilevat. Intensiivisyys on jatkuvaa. Kaikki linjataan uudelleen planeetallanne, sisällänne ja galaksissanne ja jopa laajemmin.

Puhdistamistarvetta on edelleen. Maa tekee parhaansa parantuakseen ja puhdistuakseen. Se haastetaan Meksikonlahdella. Se haluaa ihmiskunnan oppivan tästä kokemuksesta. Se voisi puhdistaa itsensä, mutta opittaisiinko läksyjä? Tämä on aikaa, jolloin todellisuus tajutaan. Suuri maapallon on opettaja ja se on ohjaksissa. Sitä on kunnioitettava ja arvostettava. Koko luomakunta rakastaa sitä suuresti. Se on suvainnut liikaa, joten se opettelee asettamaan rajoja paljon samaan tapaan, mitä monet teistä ovat kohdanneet omassa elämässään.

Luotamme teihin valotyöntekijöinä. Valonne kirkastuu ja kirkastuu.

Tämän mielessä pitäen suodatatte negatiivisia energioita ja korvaatte ne valon ja rakkauden korkeammilla energioilla. Teitä pitää onnitella huomattavasta työstä, mitä teette. Luotamme teihin enemmän, kuin käsitätte, koska emme voi vielä näyttäytyä ihmisten valtaosalle maan päällä. Menee vielä jonkin aikaa, ennen kuin tämä on toteutettavissa.

Minäpä selitän teille muutamia asioita, jotka saattaisivat kiinnostaa teitä. Työskentelemme tällä hetkellä toisten tähtijärjestelmien ja galaksien neuvostojen kanssa. Keskitymme teihin pääasiallisesti. Olemme huolissamme siitä, miten voimme siirtää teidät ja maapallon ylösnousemukseen vähimmin vaikeuksin ja onnettomuuksin. Pidämme maata paikoillaan, jotta se voi pysyä tasapainossa, kun jotkut maanmuutokset puhdistavat. Puutumme asioihin hiljaisesti toisinaan, kun tilanteesta tulee epävakaa. Meillä on teknologiaa, joka sallii meidän valvoa maata jatkuvasti kaikilla tasoilla. Testaamme vesiä. Työskentelemme luonnon kanssa. Olemme tietoisia ajatuksistanne ja tunteistanne. Meidän ja Luojan ulottuvuudessa kaikki asiat tiedetään. Tämä on sellaista, minkä vasta alatte ymmärtää. Jos ajattelette pääsevänne pakoon jonkin osalta maan päällä nyt, tietäkää, että se ei kestä ikuisuutta. Se löydetään. Tämä on sopivaa aikaa harmonisoitua ja korjata virheelliset asiat, vielä kun voitte. Jos odotetaan liian pitkään, toimiin saatetaan ryhtyä puolestanne.

On aika tasoittaa pelikenttä. Teidän on astuttava sivuun maan ja sen mieltymyksien hyväksi. Sen on oltava ohjaksissa. Se tietää, mitä tekee. Se ei voi olla paljon pidempään erilaisten ahdistusten kanssa, joita se käy läpi tällä hetkellä. Kaikkia auttamispyrkimyksiänne arvostetaan.

Kutsumme teitä jokaista pysymään tietoisena ja valppaana, katsomaan taivaalle ja kiinnittämään huomiota, mitä planeetallanne tapahtuu. Tarvitsemme apuanne energeettisesti. Pyydämme, että pysytte positiivisena tietäen, että jumalainen suunnitelma on toteutuksessa. Kaikesta huolehditaan osana tätä jumalaista suunnitelmaa. Se voi näyttää monimutkaiselta, koska mielenne on rajoitettu kolmanteen ulottuvuuteen. Jos voisitte nähdä rakkausnäytön ja sen energian, joka seuraa teidän ja maan rakkautta, hämmästyisitte.

Olen Mira. Olemme kanssanne Plejadien korkea-arvoisessa neuvostossa.

Miljoona minuuttia rauhan puolesta -kampanja

Olemme ylpeänä Odyssey Networksin kumppanina "Miljoona minuuttia rauhan puolesta -kampanjassa". Toimimme yhdessä kerätäksemme miljoona lupausta rukoilla rauhan puolesta yhden minuutin ajan keskipäivällä YK:n kansainvälisenä rauhanpäivänä (21.9.). Lähettäkää tätä viestiä sähköpostilistalaisillenne. Kiitos ja vallitkoon rauha maan päällä. Lisäinformaatiota www.christiannewswire.com/news/2754111415.html.

Lopuksi

Tämä on haastavaa aikaa maan päällä. Meillä on runsaasti apua elämän monilla tasoilla. Tehtävämme on tärkeä ja se on jatkaa valon kantamista ja valotyömme tekemistä niin, kuin tunnemme meitä opastettavan ja ohjattavan.

Paljon hyviä asioita tapahtuu maapallon osalta. Jokaisen muutoksen myötä tulee hyötyjä, vaikkemme voikaan nähdä niitä tällä hetkellä.

Kerääntykää ryhmiin, jos voitte. Tehkää säännöllisiä rukouksia ja meditaatioita. Pysykää yhdistyneenä. Olemme yhtä ja tässä ykseydessä olette oleellinen osa muutoksia.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >