HomeViestejäValerie Donner10.9.2010 - Suoraan sydämestä

10.9.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kuten näette, tämän päivityksen kirjoittaminen on mennyt vähän pitkäksi. Tämä on ollut liukkain ja haastavin Merkuriuksen perääntyminen, minkä voin muistaa. Monet ystäväni tuntevat samoin. Sen oli määrä alkaa 20.8., kuitenkin se tuntui alkaneen jo ensimmäisen päivän paikkeilla. Sen pitäisi loppua 13.9., mutta itselläni se tuntuu vielä täysillä kierroksilla. Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon vaikeuksia saada sanoja tulemaan suustani oikein. Voitteko samaistua? Kommunikointi on sekavaa, puhelimet ja tietokoneet käyttäytyvät kummallisesti. Kaikki on hyrskynmyrskyn.

Paljon asioita tapahtuu ihmisten elämässä. Jotkut ystäväni ja asiakkaani eroavat monien avioliittovuosien jälkeen. Ihmisten taloudellinen stressi on ilmiömäistä. Muutos on nopeutunut ja siinä voi olla vaikeaa pysyä perässä. Mikään ei ole niin kuin ennen. Jos odotamme entisen jatkuvan, petymme. Kaikkien ongelmat ovat esillä odottamassa ratkaisua. Ainoa vaihtoehto on käsitellä ongelmat, etsiä totuus, pyytää apua ja tehdä, mitä tarvitaan, jotta ratkaisu on mahdollinen.

Kun asiat jatkavat romahtamistaan kolmannessa ulottuvuudessa, meidän on käsitettävä, ettei meidän tarvitse romahtaa mukana. Elettyämme tämän ulottuvuuden erillisyyden maailmassa monta elämää meidän täytyy etsiä jumalaisia ratkaisuja haasteisiimme. Meidän on yhdistyttävä ja autettava toisiamme. Siinä missä ennen olimme yksin ongelmiemme kanssa, meidän on tultava yhteen ja etsittävä ratkaisuja kollektiivisesti.

Entisenä terveydenhoidon johtajana minusta se on kiehtovaa, mitä rahoitusjärjestelmässämme tapahtuu. Tämä ei merkitse, että pidän siitä yhtään enempää kuin tekään, mutta tiedän tilanteen tarvitsevan muuttua. Olemme puhuneet siitä, miten vanhat rakenteet ja järjestelmät luhistuvat itseensä. Se näkyy kaikkialla.

Kanavoidessani hiljattain Jasonia, talousasioiden ylösnoussutta mestaria, hän kysyi: "Onko teillä ote raha-asioistanne vai onko raha-asioilla ote teistä?" Tämä on olennainen kysymys ja se miten ratkaisemme rahaongelmamme, liittyy kovasti ylösnousemusprosessiimme. Raha tai sen puute voi saada aikaan paljon pelkoa ja stressiä. Siirryttäessä korkeampiin ulottuvuuksiin meidän on oltava vapaita pelosta, joten rahaongelmien ratkaiseminen voi olla parantumistyökalu.

Seuraavassa on joitain ehdotuksia liiketoiminnan selviytymiseen, jotka tein hiljattain paikallislehteen kirjoittamassani artikkelissa. Jotkut ehdotukset sopivat myös henkilökohtaiselle tasolle:

Voi olla haastavaa olla optimistinen näinä muutosaikoina, silloin kun on oma yritys. Energiavirta on erilaista eikä mikään näytä samalta. Voi tuntua kuin kulkemiselta pimeää kujaa pitkin. Voi tuntua näkymättömältä tai ikään kuin olisi tyhjiössä. "Miksi liiketoiminnan vanhat tekotavat eivät toimi minulla nyt?", voi olla hämmentävä kysymys.

Olemme nyt keskellä asuntokuplaa, Wall Street -kuplaa, pankkitoimintakuplaa ja vapaan kulutuksen kuplaa. Tämä kupla särkyy ja niin tapahtuu myös monille sydämille, kun tunnemme asioiden entisen tekotavan loppuvan. On psykologista mielialavaihtelua, mikä voi tuntua ankealta. Voisiko olla niin, että olemme tehneet varallisuudesta/teknologiasta jumalamme ja kadottaneet henkisen polkumme?

Mitä voimme tehdä pitääksemme liiketoimintamme ja menestyäksemme epävarmoina aikoina? Tässä on muutamia ehdotuksia:

Ole kiva kaveri. Käsitä, että yksinäisen suden aika on ohi. Kollektiivisesti meillä on vastaukset kaikkiin ongelmiin. Tapasin itse vastikään kolme ystävää erään tilanteen "aivoriiheämistä" varten. Yksi on laillistettu tilintarkastaja ja kirjanpitoyrityksen entinen toimitusjohtaja, yksi on taloussuunnittelija ja yksi liikemies. Itse olen entinen terveydenhoitoalan johtaja ja MBA. Meillä oli mielenkiintoinen keskustelu. Kaikki kiteytyy siihen, että ihmiset auttavat toisiaan. Keksimme hyödyllisiä ideoita, miten nämä haasteet ratkaistaan.

Tee liiketoimintasuunnitelmasi uudelleen.

Etsi tapoja auttaa toisia ja itseäsikin autetaan.

Hanki joku investoimaan sinuun ja yritykseesi. Myös tunnetuki on investointi.

Pysy kaukana massa-ajanvietteiden tulituksesta. Kaikki teknologia mitä meillä nyt on, voi pitää meidät niin puuhakkaana, ettei meillä ole aikaa arvioida, mitä oikeasti tapahtuu elämässämme. Käytä teknologiaa hyödyttämään liiketoimintaasi, mutta älä anna teknologian käyttää sinua.

Keskity sisäiseen, älä ulkoisen. Olemme enemmän sisäisen hallinnassa. Kun pysymme keskuksessamme, autamme myös toisia tuntemaan niin.

Ole innovatiivinen.

Kohtaa ongelmasi.

Älä jää kiinni harhaan.

Päästä irti pelosta.

Rajoita aikaa, jolloin kuuntelet mediaa.

Ota yhteyttä ihmisiin, entisiin asiakkaisiin.

Laita energiasi sinne, minkä sydämesi tuntee oikealta.

Nämä ovat haastavia aikoja. Löydämme sitkeytemme ja voimamme. Olemalla ystävällinen, avulias ja rakastava toisille siirrymme itseä palvelevasta maailmasta uuteen yhteistyötulevaisuuteen. Sinne meidän on tarkoitus mennä planeettanne.

Pimeyden ja valon välinen taistelu jatkuu. Näin hiljattain unen, että Illuminati yritti tappaa minut kaikin mahdollisin tavoin, mutta se ei onnistunut. Kerron tämän teille muistuttamaan, miten voimakkaita olemme ja miten voimakasta valo on tällä hetkellä. Olemme keskellä fotonivyöhykettä, joka tulee maisemiin joka 26.000. vuosi. Maan päällä on nyt enemmän valoa kuin koskaan. Meillä on kaikkien aikojen pienin määrä pimeyttä ja kuitenkin vielä liian paljon pelättävää.

Yhtenä yönä kun olin hereillä (mikä on näyttänyt kaavamaiselta viime aikoina), tunsin valtavan valotulvan tulevan koko olemukseeni. Istuin sängyllä ja tunsin kirjaimellisesti juovani ja hengittäväni sitä. Valon käyttäminen meditoinnissa ja aina tarvitessamme on erinomainen tapa kohottaa värähtelyä ja voittaa tilanteita. Tehtävämme valotyöntekijänä on olla valomuunnin. Kun käymme läpi ylösnousemusprosessia, meistä tulee yhtä valon kanssa.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tapaamme taas henkisellä ajatustiellä. Tunnemme ajatuksenne hyvin. Tunnemme teidät, koska te olette osa meidän perintöämme ja me osa teidän.

Jos pyytäisitte antamaan todisteen olemassaolostamme, kehottaisin teitä katsomaan taivaalle. Hiljentykää ja nähkää, mitä yläpuolellanne tapahtuu. Olemme täällä taivallanne ja myös ympärillänne. Seuraamme teitä kaikkialla - mediassa, elokuvissa, kotona ja työpaikalla. Olemme yhtä kanssanne. Emme vakoile teitä, olemme vain osa jokapäiväistä elämäänne useammin tavoin, kuin oivallatte.

Meidän tehtävämme on auttaa näinä koettelevina aikoina planeetallanne. Olemme täällä vakuuttamassa teille, että tarkoitamme vain hyvää teille ja maapallolle. Meillä on teknologisia keinoja auttaa teitä ja tehdä elämästänne helpompaa. Olemme vain osa tiimiä, joka on koottu auttamaan maata ja kaikkea elämää siirtymään korkeammalle maaperälle. Tämä merkitsee, että teillä on uusi elämä, joka palvelee teitä paljon paremmin kuin kärsimyksen ja erillisyyden kolmannen ulottuvuuden elämä.

Luojamme haluaa teille parasta. Tämä on ehkä uusi ajatus joillekin, menneisyyden uskonnollisista opetuksista johtuen. Se on kuitenkin totta. Niiden muutosten joita nyt koette, ei ole tarkoitus olla rangaistus. Ne on tarkoitettu voimaksi, joka avaa energioita maan päällä jollekin, minkä jokainen teistä ansaitsee - onnellisempi, harmonisempi ja rakastavampi elämä.

Plejadeilla meillä ei ole tarvetta rahaan. Meillä on kaikki, mitä tarvitsemme. Meille annetaan aina kaikin tavoin. Rakastamme toisiamme ja teemme yhteistyötä. Emme tarvitse lakeja niin kuin te maan päällä. Noudatamme universaaleja lakeja. Ne tulevat Luojalta. Nämä lait ovat sitä, millaista elämän on tarkoitus olla. Teillä on paljon opittavaa näistä laeista. Jotkut teistä ovat tietoisempia niistä kuin toiset. Alatte oppia elämän todellisen luonteen ja miten yksinkertaista se voi olla.

Teitä varten on varastossa suurta kauneutta. Maa on upea yhdistelmä kasveja, mineraaleja, eläimiä ja elämää universumeista kaukaa omanne tuolta puolen. Vaikka tiedemiehenne haluaisivat uskoa muuta, fyysinen kehonne on muodostunut 250 eri juurirodusta. Tästä syystä monet teistä tuntevat, etteivät kuulu maan päälle. Jotkut teistä ovat Plejadeilta ja myös toisista tähtijärjestelmistä. Maa suunniteltiin lomapisteeksi ja se palaa tähän tilaan puhdistamisen ja siivoamisen jälkeen. Te kaikki käytte tätä läpi maan rinnalla.

Kauniit vauvat ja lapset joita syntyy nyt planeetallenne, tietävät paljon siitä, mitä puhun. He opettavat teille. He ällistyttävät teitä älykkyydellään ja kyvyillään. Heidät on ohjelmoitu eri tavalla ja he ovat ylösnousemusprosessin edistäjiä.

Voin kertoa teille tänään sen, että kaikki kulkee hyvin planeettanne osalta. Vaikka asiat ovat haastavia, kuljette niiden läpi ja se on hyvin muutosten väärti. Olemme kanssanne.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesti neuvostosta.

Lopuksi

Olemme siirtymässä uusiin ja innovatiivisiin elintapoihin maan päällä. Meillä on keskuudessamme vastaukset ongelmiin. Meidän on autettava toisiamme kaikin mahdollisin tavoin, kun yhdistymme luomaan taivaan maan päälle.

Emme ole yksin. Meillä on kaikki, mitä vaaditaan tehtävän suorittamiseksi. Ylösnousemus on meidän ja maa on meidän. Otamme takaisin oikeutemme ja maamme. Niin olkoon.

Siunausta valoa rakastavasti palvellen,

Valerie Donner

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >