HomeViestejäValerie Donner14.5.2011 - Suoraan sydämestä

14.5.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 14.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

"Mitä tapahtuu?", asiakkaani kysyi minulta yhtenä päivänä. Vastaukseni oli "melko paljon".

Miksi on niin intensiivistä? On intensiivistä, koska käymme läpi merkittäviä muutoksia itsessämme sekä planeetalla. Äiti Maa etenee omien muutostensa kanssa. Me etenemme omien muutostemme kanssa. Kaikkien tarkoitusten vuoksi nämä energiat jatkuvat vielä vähän pidempään ja sitten tilanne paranee.

Asiakkaani jatkoi kertoen minulle kaikista muuttuvista energioista, joita hänellä oli suhteissaan, työssään, unissaan jne. Vahvistin, että jotkut ihmiset käyttäytyvät kummallisesti, toimivat maadoittumattomasti ja ovat alttiita onnettomuuksille. Elämä luhistuu. Muistakaa, että kaikki mikä näyttää intensiiviseltä ja haastavalta, menee ohi. Kaikki tulee olemaan ok. Voimme jokainen päästä siitä läpi. Hän kysyi minulta, mitä hän voi tehdä asialle. Tämän kerroin hänelle:

- Pysy nyt-hetkessä.
- Luota Päälähteeseen.
- Tiedä, että voit päästä läpi haasteista.
- Rukoile.
- Pyydä ihmeitä, liittyvät ne sitten raha-asioihin, tunteisiin, terveyteen, lakiasioihin jne.
- Tiedä, että kaikki kääntyy parhain päin.
- Tiedä, että sinulla tulee olemaan kaikki ok.
- Näe suurempi kuva.
- Tiedä, ettet ole yksin haasteidesi kanssa. Jokaisen ongelmat ovat esillä.
- Kunnioita jokaisen ihmisen valintoja elämässään, vaikka kyse olisi lähdöstä planeetalta.
- Pysy lähellä Päälähdettä.
- Pyydä apua.
- Työskentele valon kanssa.
- Kysy itseltäsi: "Mikä antaa minulle rauhaa?"
- Päästä irti pelosta.
- Anna mennä.
- Pyydä enkeleitäsi, oppaitasi ja mestareita auttamaan sinua.
- Muista: "Jos Jumala voi saada sinut johonkin, Jumala voi saada sinut myös siitä läpi."

Kolmas ulottuvuus on sulamassa pois. Olemme ylösnousemusprosessissa. Jotkut meistä alkavat katsoa vanhaa todellisuuttamme (kolmas ulottuvuus, vain viisi fyysistä aistia) epätodellisena. Joskus voi tuntua surrealistiselta tai elämiseltä ikään kuin "hämärän rajamailla". Planeetalla on enemmän valoa kuin koskaan. Voi olla haastavaa, kun meidän on ylläpidettävä itsemme aineellisessa ulottuvuudessa, vaikka haluamme olla vain korkeampien ulottuvuuksien autuudessa.

Jotkut meistä ovat herkkiä maanmuutoksille. Tunnemme sen, mitä maapallo käy läpi. Toisinaan voit tuntea huimausta, väsymystä, masennusta, onnellisuutta yhtenä päivänä ja alakuloa seuraavana, kipuja, sydämen tuskaa, keskittymättömyyttä, yhteydettömyyttä tai liiallista empaattisuutta, päänsärkyä, sydänsärkyä kaikesta mitä muut kokevat ja olevasi tyhjiössä ilman tietä ulos.

Kun siirrymme ydinongelmiemme läpi, voimme alkaa käsittää, että ne ovat pitäneet meitä erillään liian pitkään. Olemme riittävän hyviä. Ei ole puutetta tai rajoituksia. Olemme rajattomia. Olemme rakastettavia. Olemme voimakkaita. Emme ole uhreja. Meillä on aina vaihtoehto. Olemme voimaantuneita. Olemme näkyviä. Olemme yhteydessä. Olemme turvassa. Olemme yltäkylläisiä. Olemme täällä tietystä syystä ja tarkoituksesta. Energiamme, rakkautemme ja valomme riittää. Saavutamme tehtävämme ja tarkoituksemme ollessamme täällä.

Yksi oppitunti minkä jotkut meistä ehkä kohtaavat, on ristiriita valotietoisuuden ja pimeämmän tietoisuuden välillä. Jotkut kutsuisivat tätä ehkä niiksi, jotka palvelevat toisia, ja niiksi, jotka palvelevat itseä. Nämä tietoisuuserot korostuvat nyt joillekin meistä. Meidän on ehkä haastavaa ymmärtää, miksi jotkut ihmiset ottavat toisilta, eivät voi käsittää, miten joku muu voi tarvita jotain, mikä heidän pitäisi jakaa, ettei heillä näytä olevan omaatuntoa ja he tuntevat oikeuden kaikkeen, mitä he voivat saada itselleen. Tämä näyttää olevan yleistä yritysmaailmassa, mutta myös hallituksissa, henkilökohtaisissa suhteissa, perheissä, oikeusjärjestelmässä jne. Tämä voi olla valotyöntekijöille yksi haastavimmista kysymyksistä ymmärtää.

Ainoa ymmärrettävä tapa minulle on muistaa, että noin 60% planeetan ihmisistä eivät ole heränneet ja 40% on valosta. Heräämättömät ihmiset ovat niitä vitkastelijasieluja, joita tuli ympäri luomakuntaa katsomaan, pystyisivätkö he nostamaan tietoisuuttaan ollessaan Äiti Maan pinnalla. Koska Äiti Maa on niin rakastava olento, hän suostui katsomaan, voisivatko nämä olennot kohota. Tapahtui niin, että korkeamman ulottuvuuden olennot (se oli viidennessä ulottuvuudessa, mitä voisimme kutsua taivaaksi maan päällä) alkoivat lisääntyä alemman ulottuvuuden olentojen kanssa ja putosivat neljänteen ja kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä on todellinen "lankeaminen armosta".

Tämä ylösnousemusprosessi, missä olemme, on maan 13. kohoaminen. On 13. kerta, kun maapallo on ryhtynyt ylösnousemusprosessiinsa. Muilla kerroilla se ei ole onnistunut, mutta tällä kerralla onnistuu. Se johtuu siitä, että Luojamme on kerännyt suurimman määrän valo-olentoja ja valotyöntekijöitä työntämään maapallon neljänteen, viidenteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin, jotta maapallo ja kaikki sen pinnalla voivat kehittyä korkeampaan tietoisuuteen.

Luojamme ja maapallo ovat olleet kärsivällisiä niiden sielujen osalta, jotka tulivat tänne eivätkä kehity henkisesti. Aivan viime hetkelläkin sielu voi kääntyä valoon. Sillä välin meidän täytyy keskittyä itseemme ja siihen, miten voimme selvittää oman polkumme korkeampiin ulottuvuuksiin.

Antautuminen ja rukoilu voivat olla hyvin hyödyllisiä, silloin kun et tiedä, mitä tehdä. Tilanteen luovuttaminen on ratkaisu - "Anna se Jumalalle" on toinen tapa sanoa se.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tulemme tänään luoksenne rakkauden ja parannuksen kera, sillä näemme, että olette nyt kaiken keskellä. Pimeät voimat ovat herpaantumattomia siinä, miten ne kohtelevat ihmiskuntaa. Ne tietävät, että niiden päivät maan päällä ovat rajallisia. Ne yrittävät ottaa teiltä mahdollisimman paljon ennen kaiken valtansa menettämistä. Kyse on hajoamisprosessista. Kun niitä ryöpytetään valolla, ne yrittävät vielä puristaa teistä ulos mahdollisimman paljon.

On kyse sitten pelon levittämisestä, ahneudesta, puutteesta, väkivallasta tai myrkyllisten ajatusten ja viestin lähettämisestä ihmisille, taistelu valon ja pimeyden välillä on täydessä vauhdissa. Te olette valopilareita, jotka auttavat vakauttamaan planeettaa ja sen ihmisiä. Autamme teitä matkan varrella. Valvomme planeetta avaruudessa, pinnalla ja maan sisällä. Työskentelemme kaikki johdonmukaisesti toisten avaruusperheen jäsenten ja valoulottuvuuksien kanssa. Olemme yhtä kiireisiä ja sitoutuneita "aatteeseen" kuin te.

Juuri nyt haluamme lohduttaa teitä. Haluamme teidän tietävän, että teillä on koko luomisvoima kanssanne työntämässä teitä ja maapalloa uuteen olemistapaan. Teitä rakastetaan, suojellaan, opastetaan ja parannetaan. Me tarvitsemme teitä aivan yhtä paljon kuin te meitä.

Meidän näkökulmastamme katsottuna ympäri planeettaa on "petollisia" alueita, jotka tarvitsevat valon ekstrafokusta. Monia teistä opastetaan siinä, mihin ohjata rukouksianne ja valoenergiaanne. Seuratkaa aina tätä opastusta. Pyydämme teitä myös jatkamaan valon lähettämistä Japaniin - ydinreaktorit ovat edelleen vaarassa. Mediassa ei kerrota totuutta. Lähettäkää sellaisia energioita vahvistamaan kaikkiin ydinenergiapaikkoihin ympäri planeetan ja moniin murtumalinjoihin, joille niitä on rakennettu.

Australia, Uusi Seelanti, Meksikonlahti, kaikki rannikkoalueet ympäri planeetan, merenpohja, Kiina, USA:n länsi- ja itärannikko ja Meksiko voisivat hyötyä vahvistamisesta rakkaudellanne ja valollanne. Teemme kanssanne työtä tilanteiden vakauttamiseksi ja te olette ratkaisevia "valotranssendenssipisteitä".

Ilmasto- ja säämuutokset aiheuttavat myös turvattomuutta ja tuntematonta ahdistusta ihmisten keskuudessa. Voimme kertoa teille kuitenkin, että luonto pitää huolen itsestään ja muuttuu ja sopeutuu vastaavasti. Ette ehkä pidä siitä, mutta tekin teette sen. Joka paikka maan päällä käy läpi tätä sopeutumisprosessia. Se on välttämätön prosessi, mikä edistää maan puhdistumista. Lopussa ihmiskunta arvostaa enemmän maapalloa ja luontoa.

Kun valo jatkaa säteilemistään teihin, totuus lisääntyy. Tietyssä murroskohdassa kaikki salaisuudet paljastuvat. Näette joitain imperiumeja hajoavan ja vääryyksiä korjataan ihmisten eduksi. On sovituksen aika monilla tasoilla. Katselemme innokkaana tätä prosessia, mikä on nyt täydessä vauhdissa. Näkemyksemme korruptiosta on enemmän, kuin mielenne pystyisi ymmärtämään. Tiedätte, mistä puhumme, sitten kun aika on oikea paljastusten esiintulemiselle.

Elätte nopeutuneissa ylösnousemusenergioissa. Nämä energiat on kudottu säikeiksi kohti uutta sivilisaatiota maaplaneetalla. Tästä eteenpäin tapahtuu paljon asioita niskan taittavalla vauhdilla. Teidän on pysyttävä maadoittuneena ja valossa.

Olemme kanssanne. Olette siunattuja ja rakastettuja.

Olen Mira.

Lopuksi

Tiedämme kaiken, mitä meidän tarvitsee tietää tällä hetkellä jatkaaksemme valotyötämme. Meitä opastetaan joka roolissa, mitä esitämme ylösnousemusprosessissa. Empatiatasomme ja tietoisuutemme jatkaa laajentumistaan. On tärkeää, että seuraamme täysin sydäntämme valinnoissa.

Kaaos jatkuu jonkin aikaa. Vuoden 2012 loppu on voimallista aikaa meille. Jos pysymme yhteydessä, yhdistyneenä valossa, puhtaina peloistamme ja ongelmistamme, teemme yhteistyötä ja autamme toisiamme, niin etenemme kauniisti näinä haastavina aikoina. Tästä syystä olemme täällä ja meillä on valtuudet ja asiantuntemusta ohjata ja auttaa planeetan ylösnousemusta.

Asetun linjaan kanssanne, maajoukko, että saamme sen työn tehtyä, mitä tulimme tänne tekemään. Teemme sen hyvin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >