HomeViestejäValerie Donner20.4.2011 - Suoraan sydämestä

20.4.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 20.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Millaista aikaa onkaan elää Äiti Maan pinnalla! Muistan, että noin 15 vuotta sitten monet valotyöntekijät ajattelivat meidän olevan valmiita siihen, mitä nyt tapahtuu kaikkien maanmuutosten ja myriadien muiden muutosten myötä. Miten vähän tiesimmekään silloin! Tämä vuosi on ollut hyvin intensiivinen. Aivomme haastetaan integroitumaan kaikkiin muutoksiin. Asiat tuntuvat romahtavan itsestään. Kukaan ei tiedä, mihin tämä kaikki loppuu.

On ollut voimalliset pari kuukautta. Joskus voi tuntua siltä, että kulkee pimeää kujaa eikä loppua ole näkyvissä. Suuria kysymyksiä on nyt monien edessä. Luottamustamme testataan. Joskus vanhoja ystäviä tai lemmikkejä lähtee elämästämme. Värähtelymme on ehkä erilainen tai heidän ongelmansa voivat olla niin ylivoimaisia, että heillä on vain vähän tilaa ymmärtää, mitä joku toinen kokee. Siirrymme kukin omalla tavallamme korkeampaan tietoisuuteen.

Tämän kaiken keskellä meidän on jatkettava virran mukana kulkemista. Asiat ovat erilaisia monissa elämän osissa ja näyttää siltä, että tämä suuntaus jatkuu. Sitä ei enää ole, minkä hyväksyimme ennen normaaliksi. Kenties siitä, mitä pidimme epänormaalina, tulee enemmän normi. Viime viikonloppuna oli paljon aluksia alueellamme ja päätie 5:n varrella, mitä pitkin ajoin. Kenties alusten näkemisestä tulee normaalia. Monet meistä odottavat tämän tapahtumista.

Meitä valmistellaan täysin uuteen tulevaisuuteen, kauniiseen tulevaisuuteen, mutta ensin meidän on tehtävä työmme, jotta voimme nousta kolmannen ulottuvuuden yli - rakkauden, valon, ykseyden ja rauhan korkeampiin ulottuvuuksiin. Arkkienkeli Gabriel (Benu, Karen Cookin kanavoimana www.benutoo.com) kertoi meille äskettäin, että valmistaudumme valtavien energioiden tulemiseen planeetalle noin puolen vuoden kuluttua. Voimme käydä läpi "minielämänkatsauksen". Voisiko tämä olla syynä siihen, että kohtaamme ratkaisemattomia kysymyksiä, jotka meidän täytyy selvittää?

Tehtävänämme on tehdä rauha itsemme ja elämämme kanssa. Miten teemme tämän? Uudella "henkisellä harjoituskurssilla" jonka pidin viime viikolla, tein seuraavan kysymyslomakkeen.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1-10.

1. Olen rento henkisen kasvuni ja edistymiseni osalta. ___
2. Sisäisen rauhani taso on ___
3. Käytän työkalujani päivittäin. ___
4. Olen tarkkailija päivittäisissä tapahtumissa. ___
5. Saan vastauksia sisäiseltä opastukseltani. ___
6. Luottamustasoni on ___
7. Ilotasoni on ___
8. Kykyni ilmentää se, mitä tarvitsen ja valitsen, on ___
9. Haluan saavuttaa valaistumisen tässä elämässä. ___
10. Pystyn menemään syvemmälle ja syvemmälle sisääni. ___
11. Olen sitoutunut henkiseen kasvuuni ja parantumiseeni. ___
12. Kehitän enemmän lahjojani ja kykyjäni. ___
13. Käytän intuitiotani. ___
14. Seuraan sydäntäni ja sisäistä jumalaa. ___
15. Suurimman osan ajasta tunnen olevani tasapainossa ja kehossa. ___
16. Pystyn näkemään enemmän ja enemmän suuren kuvan tapahtumista. ___
17. Päätän olla ottamatta asioita henkilökohtaisesti. ___
18. Tietoisuus on painopisteeni. ___
19. Vietän hiljaista aikaa säännöllisesti. ___
20. Rukoilen ja pyydän apua korkeammista ulottuvuuksista, silloin kun tarvitsen sitä. ___
21. Meditointi on tärkeää minulle ja meditoin säännöllisesti. ___
22. Tiedän nyt enemmän ja enemmän, kuka olen. ___
23. Olen raiteilla elämäni tarkoituksen ja kohtaloni osalta. ___
24. Tunnen saavani hallinnan elämästäni. ___
25. Tunnen yhteyden oppaisiini, enkeleihin ja mestareihin. ___
26. Käytän haasteitani kasvaakseni ja löytääkseni viisautta. ___
27. Kun vanhoja malleja tulee esiin, tunnistan ne nopeammin. ___
28. Olen tietoinen energiasta ja kiinnitän huomiota siihen. ___
29. Kehoni kertoo minulle, mitä se tarvitsee, ja pitää minut tietoisena. ___
30. Tiedän, miten maadoittua, keskittyä ja tasapainottua. ___

Voitte käyttää näitä kysymyksiä auttamaan teitä sen arvioinnissa, missä kohtaa olette henkisessä kasvussanne. Nyt on tärkeää tehdä tästä painopiste. Kun kaikki muu ympäriltänne hajoaa, voimme pysyä henkisen kasvumme avulla vankkumattomana siinä, että selviydymme kaikesta läpi. (Kopioikaa halutessanne em. kysymykset uudeksi asiakirjaksi.)

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Olemme kanssanne. Ette ole yksin. Saattaa näyttää siltä, että teitä ympäröivä maailma on hajoamassa, mutta vakuutamme teille, että kyse on vain aineellisen maailman illuusiosta, mikä käy läpi hämminkiprosessia.

Liian paljon siitä, mitä kuulette mediassa, on negatiivista. Se vaikuttaa tietoisuuteenne tuhoisalla tavalla. Suosittelemme, että vapautatte mielenne tuon tyyppisestä roskasta mahdollisimman paljon. Poimikaa se, mitä teidän täytyy tietää, älkääkä velloko siinä, mitä kuulette. Sydämessä tiedätte totuuden, vaikkette käsittäisikään sitä. Sydämenne tietää, mikä on aitoa ja todellista.

Näemme teidän tulevan ja menevän etsien suuntaa sille, mitä tehdä seuraavaksi elämässänne. Joskus se on epäselvää. Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Voitte tuntea suunnattomuutta kuin laiva ilman köliä. Kunnioittakaa tätä prosessia, rakkaat valo-olennot. Teette erinomaista työtä näinä haastavina ja hämmentävinä aikoina. Pysykää vankasti jaloillanne ja pitäkää henkistä tukikohtaa elämässänne. Sitten kun on seuraavien askeltenne aika, voimakkaat energiat tekevät sen selväksi. Teidän on luotettava omaan hyvään arvostelukykyynne, tarvittaessa toisten avulla. Tässä on kyse yhdistymisestä löytämään eheys ja valo.

Säteilemme valoamme teille. Olemme kaikkialla läsnä taivaallanne. Meillä on omat laivueemme valvomassa maata jalkojenne alla. Tarkistamme ilmakehänne ja valmiutenne saapumisellemme. Oletteko valmiita? Onko tietoisuutenne valmis lisäämään avaruusperheen ja -ystävät elämäänne? Sitten kun kaikki on valmista, se tapahtuu. Luoja pitää saapumisemme ajoituksen avaimia. Teemme jatkuvasti työtä tätä mahdollisuutta kohti.

Monet teistä ovat hyvin herkkiä ja reagoivat auringon aktiivisuudelle, mikä on ollut yleistä viime kuukaudet. Myös maan geomagneettiset kentät käyvät paljon asioita läpi. Omasta näkökulmastamme näemme valtavaa nopeutumista fyysisessä kehossanne, mitä nämä energiat parantavat. Ne ovat tarkoituksellisia ja hyödyllisiä maapallolle. Kaikki toimii yhdessä maan ilmestymiseksi korkeampiin ulottuvuuksiin. Suunnitelma on monimutkainen ja jokainen meistä osallistuu tähän suureen tapahtumaan.

Toimimme Japanin alueella muiden planeettalaivueiden kanssa. Tuo alue on edelleen ongelmallinen, kuten tiedätte. Teemme telepaattisia ehdotuksia tiedemiehille, jotka työskentelevät uutterasti joidenkin pääkatastrofien ratkaisemiseksi. Myös meressä tapahtuu paljon asioita ja eläimiä on siirtynyt pois. Ne tietävät, missä niiden on turvallista olla. Meillä on myös muita tapoja auttaa. Energianne ja rukouksenne ovat hyödyllisiä. Maapallon parantaminen on yhteistyöponnistus.

Tänä levottomana aikana pyydämme, että pysytte uskollisena itsellenne, että pidätte mielenne ja sydämenne avoimena. Odottakaa näkevänne sellaista, mitä ette ole koskaan ennen nähneet. Odottakaa muistavanne se, mitä olette jo tienneet. Päästäkää irti peloistanne. Rakastakaa vihollisianne. Säteilkää valoa pimeyteen. Puhdistakaa se, mikä on tiellä. Laajentakaa valovoimakenttäänne niin, että olette "pettämätön".

Joka kerta kun otatte tarvittavia askelia harhan riisumiseksi pois elämästänne, olette lähempänä ylösnousemustanne. Tämä on perimmäinen tavoitteenne. Siksi olette maan päällä tällä hetkellä. Kiinnittäkää huomiota, jotta olette siellä, missä teidän tarvitsee olla.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Olemme kanssaluomassa uutta todellisuuttamme ja uutta maapalloa. Ensin meidän on muutettava sisäinen todellisuutemme, selvitettävä tukoksemme, pelkomme jne., jotta voimme vastaanottaa kaiken rakkauden ja valon, mitä tulee planeetalle. On sanottu, että "kaiken on hajottava, jotta voimme tulla taas yhteen". Tätä tuntuu tapahtuvan. Sitten kun kaikki tulee yhteen, olemme korkeammassa tietoisuudessa ja autamme toisiamme tämän läpi.

Harmonisoidun kanssanne, jotta jatkamme heräämistämme ja voimme kaikki nousta kolmannen ulottuvuuden yläpuolelle ja olla rauhassa.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >