HomeViestejäValerie Donner18.2.2011 - Suoraan sydämestä

18.2.2011 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 18.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten teillä menee näinä kaoottisina aikoina? En tiedä teistä, mutta ihmisten elämässä tapahtuu niin paljon, että minulla on nyt pisin rukouslista ikinä. Kaikessa näyttää olevan kyse muutoksesta. Kehot muuttuvat, työpaikat muuttuvat, ihmiset sairastuvat, lemmikit lähtevät (rukoilkaa kissani Mr Easyn puolesta), suhteet katkeavat tai alkavat uudestaan, hermot voivat olla säpäleinä ja monet ihmiset käyttäytyvät enimmäkseen kummallisesti. Lähi-idässä on poliittista levottomuutta, mikä vaikuttaa maahan ja jokaiseen sen pinnalla. Olemme yhtä, joten tunnemme kaiken.

Energiat joiden kanssa nyt elämme, ovat ailahtelevia. Äskettäiset auringonpurkaukset voivat saada aikaan päänsärkyä, hämmennystä, tarvetta laittaa pitkäkseen, unettomuutta, horteisuutta, tilattomuutta ja ne voivat sekoittaa satelliitteja ja kommunikointiyhteyksiä. Geomagneettiset ja sähkömagneettiset kentät muuttuvat ja nämä vaikuttavat henkilökohtaiseen magneettikenttäämme. Miten kummallista aikaa on maapallollamme tällä hetkellä.

Meidän on muistettava, että muutosta tapahtuu koko luomakunnassa, joten tämä planeetta ei ole ainoa. Satumme olemaan herkempiä kuin koskaan, joten tunnemme sen kaiken. Silloin kun maanmuutoksia tapahtuu, voimme tuntea sen - on kyse sitten maanjäristyksestä, säätilasta, tulivuorista jne. Mitä herkempi on, sitä haastavampaa voi olla.

Lähi-idän poliittinen levottomuus tuntuu järkyttävältä. Maya-kalenteri ekspertti Carl Johan Callemanin mukaan tuo kalenteri ennustaa, että tapahtuu muutosta hallinnassa (kuten diktatuuri), jotta lopulta tuodaan mukaan jumalaista feminiinienergiaa. Myös Hopit ennustivat tällaista muutosta. Seuraavassa äskettäinen viesti Callemanilta ( www.mayanmajix.com):

"Rakkaat ystävät,

Kuten useimmat teistä ovat kuulleet, Hosni Mubarak on astunut alas vallasta Egyptissä tänään, mikä on 1 Imix (alligaattori) perinteiseen Mayojen tzolkin laskennan mukaan ja mikä sattuu olemaan myös hämmästyttävä palindromipäivämäärä 1102-2011. Kuten tiedätte, en usko tämän päivämäärän olevan sen korkean taajuuden yhdeksännen aallon alku, joka tuo ykseystietoisuuden alkaen 9.3.2011. Kuitenkin tämä on tzolkin-kierroksen alku, mikä johtaa tietoisuuspyramidin huipulle 28.10.2011, ja niinpä 1 Imix on merkittävä siemenpäivä prosesseille, jotka ovat nyt alkamassa.

Mubarakin kaatuminen on uskoakseni alku prosessille, missä diktatuurihallinnot ja autoritaarisuus alkavat murentua maailmanlaajuisesti monisyisessä ylös ja alas kulkevassa prosessissa ja ne korvataan lopulta ykseystietoisuuden maailmalla.

Tämä kylväminen on tämän päivän merkitys ja toivottavasti monet harmonisoituvat sen kanssa ja löytävät rakentavan polun tulevaisuuteen.

Terveisin,
Carl Johan Calleman"

Jos luette Kymberlee Ruffin viimeisimmän viestin tällä nettisivustolla, näette, miten Hopi-vaalit kääntyivät Hopien hyväksi. Nämä vaalit olivat noin kaksi viikkoa ennen Egyptin levottomuuksia. On sattumaa, että Hopien elämäntapa vahvistuu sen sijaan, että oma etu mädättää sen. On sanottu, että se mitä tapahtuu Hopeille, kuvastaa maapallon tulevaisuutta. Tämä on tosiaan siunaus.

Tehtävämme valotyöntekijöinä korostuu nyt. Meillä on enemmän työtä tehtävänä kuin koskaan. Valon kanssa työskenteleminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Suosittelen vielä, että jos olette hereillä keskellä yötä - kuten monet meistä ovat nykyään - voitte käyttää valoenergioita.

Hengittäkää sisään valoa ja tuntekaa sitä tulevan teihin. Kohotatte itseänne ja planeettaa. Rukoilkaa, meditoikaa ja ylläpitäkää hyviä ajatuksia positiivisimmista lopputuloksista, mitä voitte kuvitella. Viime tunnilla arkkienkeli Gabriel (Benu, Karen Cookin välityksellä www.benutoo.com) kertoi meille, että jokainen ystävällinen tekomme vaikuttaa yli 5000 ihmiseen. Rukous vaikuttaa yli 9 miljoonaan ihmiseen. Ajatelkaa meditoinnin eksponentiaalisia vaikutuksia. Myös ryhmämeditoinnit ovat voimakkaita. Olemme muuttamassa tätä planeettaa tietoisuutemme kautta. Se on tehtävämme.

Ensin meidän on työstettävä omaa tietoisuuttamme. Meidän täytyy parantaa ydinongelmamme. Voimme laajentaa polkuamme tekemällä sisäisen työn ja olemalla ystävällinen ja rakastava itsellemme. Silloin kun nousee ongelmia toisten kanssa, on parasta tietoisesti ja ystävällisesti puhua toiselle siitä. Jos et voi puhua tuolle ihmiselle, voit aina meditoidessa puhua hänen sielulleen. Sielu kuuntelee sinua.

Tällä hetkellä ajatuksistamme ja tunteistamme on tulossa läpinäkyvämpiä. Salaisuudet tulevat esiin kaikkialla kaikesta. Ei voi pidätellä. Telepaattinen kommunikointimme lisääntyy. Ajatukset ovat asioita ja ne tiedetään helposti. Näemme valheiden ja harhaanjohtavan informaation läpi mediassa, emme vain toisissamme. Kehomme kertoo meille, kun asiat ovat vinossa. Tämä on osa intuitiotamme, joten meidän on kuunneltava kehoamme ja mentävä virran mukana. Puhuessamme lempeästi totuutta toisille siitä, mitä tunnemme, kehomme paljastaa meille, olemmeko selvittäneet jonkin. Kuunnelkaa sydäntänne. Sydän kertoo teille totuuden. Sydän on ainakin 5000 kertaa voimakkaampi kuin mieli. Luottakaa itseenne, älkääkä epäilkö sitä, minkä tiedätte todeksi.

Nämä kiihtyvät energia työntävät meitä nopeasti parantamaan ja selvittämään vanhoja ongelmia. Muistakaa, ettemme voi viedä niitä mukanamme korkeampaan neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen ja ylemmäs. Pelko ei kuulu koreampaan tietoisuuteen. Negatiiviset tunteet jotka ovat pitäneet meitä erillään kolmannen ulottuvuuden elämässä, nousevat esiin, jotta voimme vapautua niistä ja siirtyä ykseyteen ja rauhaan.

Vaikka elämässämme tuntuu tällä hetkellä epämiellyttävältä, olemme maan tietoisuusmuutoksen valomajakoita. Usein meidät laitetaan elämässämme tilanteisiin ennen muita, jotta voimme selvittää asiat ja ymmärtää, mitä toiset käyvät läpi.

Ylösnousemusprosessin läpikäyminen vaatii paljon myötätuntoa. Yksi asiakkaani asuu Filippiineillä. Hän asui ja opiskeli tietoisuutta neljä vuotta Kaliforniassa ja palasi äskettäin kotimaahansa. Hän kertoo minulle, miten haastavaa hänelle on kokea maansa ihmisten "tietoisuuden puute". Puhuessani hänen kanssaan tästä muistutin, että monilla näistä ihmisistä joiden kanssa hän on vuorovaikutuksessa, on hyvä sydän ja hänen tarvitsee olla kärsivällinen ja myötätuntoinen.

Eräänä päivänä sain sähköpostin Louise Svanelta Tanskasta. Hän sanoi, että työni oli innoittanut hänet kirjoittamaan laulun "Mother Earth" (= äiti maa). Se on nyt osana "Juicy Living Tour" -kiertuetta ( www.juicylivingtour.com) ja sen voi katsoa YouTubessa http://www.youtube.com/watch?v=p6Fh7E1MNPU&featureplayer.

Pointtini tässä on, että tehdessämme omaa työtämme, emme koskaan tiedä, mihin se menee ja miten se vaikuttaa muihin. Louise tuo suurta iloa ja kauneutta työllään Sedonassa, Arizonassa ja kiitän häntä inspiraationsa jakamisesta kanssani, jotta voin jakaa sen teidän kanssanne.

Ymmärrän, että 2011 on luovuuden vuosi. Mitä sellaista teette, mikä odottaa tuomista maailmaan? Tämä voisi olla täydellinen aika tehdä se. Joillakin meistä pelotteena voi olla tunne, ettemme ole riittävän hyvä. Huono itsetunto ja usko itseemme voi rampauttaa meidät tekemästä työtämme. Tämä ydinongelma on tuotu monista elämistä, jolloin meille kerrottiin, että olimme arvottomia, ja se on leimattuna sieluumme. Jokin mitä tapahtui lapsuudessamme tässä inkarnaatiossa, voi myös tukea tätä haavoittumista.

Huono itsetunto on erillisyyttä sisäisestä lapsesta ja Luojasta. Silläkään ei ole sijaa korkeammissa ulottuvuuksissa. Olemme menossa erillisyydestä yhtenäisyyteen ja meidän on muistutettava itsellenne, että olemme kaikki jumalan kipinöitä ja tulemme perimmäisen lähteen sydämestä. On aika muistaa, keitä olemme jumalaisina valo-olentoina. Rukoilen mielelläni joka päivä sitä, että saan tuntea ja nähdä itseni sekä rakastaa itseäni niin kuin Jumala. Pyydän olla suurinta kanssaluomista Jumalan kanssa, mitä mitenkään voin.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Tervehdimme teitä tänään rakkaudella, kuten aina. Pidämme teitä kädestä ja syleilemme sydäntänne. Olette korkealla planetaarisessa tärkeysjärjestyksessämme. Seuraamme trendejänne ja autamme lukuisilla tasoilla synnyttämään maapallon korkeampiin ulottuvuuksiin.

Kerromme teille, että kaikki on käynnissä uutta maapalloanne ja uutta elintapaanne varten. Kannattelemme teitä ja kunnioitamme sitä, keitä olette. Mitä enemmän tutustumme teihin, sitä enemmän näemme, miten voimme saavuttaa upeita asioita yhdessä. Nämä ovat ajan merkkejä.

Uutisenne muuttuvat joka päivä ja joka päivä tuemme teitä ja olemme kanssanne. Tiedämme, milloin tunnette stressiä ja juurettomuutta. Monet tuntevat näin, koska vanha maailma mihin olette tottuneet, hajoaa. Meillä on paljon jaettavaa ja odotamme iloisesti sitä aikaa, kun voimme olla näkyviä teille ja käytettävissänne.

Taivas on tällä hetkellä täynnä loistavia valo-olentoja, jotka ovat menossa maan päälle. Galaktiset laivueet ympäröivät teitä. Aurinko loistaa teille. Luoja on täällä opastamassa teille kaikille tietänne.

Tiedämme, miten haastavaa voi olla käydä läpi planeetan puhdistumista ja ylösnousemusprosessia. Jotkut teistä ehkä tietävät, että tavallisesti planeetta on asumaton, silloin kun se käy läpi ylösnousemusprosessia. Tämä kerta on kuitenkin erilainen. On tehty päätös antaa ihmisten jäädä planeetalle ja käydä läpi tämä prosessi. Se voi olla rankaa fyysiselle keholle. Teemme säätöjä ja mukautuksia tarvittaessa.

Silloin kun planeetat ovat epävarmuustilassa, meidän on oltava hälyytysvalmiudessa koko ajan. Vakuutamme teille, että me emme ole yksin, te ette ole yksin ja että kanssamme on myös monia Avaruusliitosta. Kaikki silmät on kohdistettu maapalloon.

Planeetan vieminen tämän liikkeen ja muutoksen läpi on kuin menemistä neulansilmästä. Se on konstikasta ja kuitenkin on käytössä strategioita sen onnistumiseksi. Maa itse on tyytyväinen vapautuessaan menneisyyden negatiivisista energioista. Se alkaa taas hengittää. Se myös rakastaa teitä kaikkia ja välittää jokaisesta lapsestaan. Teemme yhteistyötä yhteisen edun hyväksi.

Tulevina päivinä tunnette tarvetta yhteisöön. Tarvitsette toistenne tukea ja rakkautta. Voitte auttaa toisianne tutkimaan ja ymmärtämään niitä suuria muutoksia, joita käytte läpi. Voitte myös rohkaista toisianne.

Muutos voi olla aina haastavaa, erityisesti ihmisille. Universaali muutos - ei vain planeetallanne vaan koko elämässä - on poikkeuksellinen, kuitenkin välttämätön elämän kehittymiselle kaikkialla.

Silloin kun pystytte kulkemaan virran mukana, huomaatte, että teillä on keinoja nousta rakkauden ja valon korkeampiin ulottuvuuksiin. Päästätte irti menneisyydestä ja elätte uutta loistavaa elämää kallisarvoisella planeetallanne.

Rakastamme teitä ja kunnioitamme teitä osallistumisestanne tähän hyvin tärkeään tehtävään.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Seuraavat pari vuotta on muutosta toisensa perään. Tulee olemaan intensiivistä. Meidän täytyy luottaa ja pysyä lähellä Luojaamme. Olemme valmistautuneet pitkään (emme vain tässä elämässä) siihen, mitä teemme nyt. Meillä on kaikki paikoillaan onnistumistamme varten.

Maajoukko, olette parhaista parhaita. Harmonisoidun kanssanne taikaan, ihmeisiin ja jumalaiseen virtaan meidän kaikkien elämässä.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >