HomeViestejäValerie Donner17.12.2010 - Suoraan sydämestä

17.12.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Ilon ja riemun kera kirjoitan tätä vuoden 2010 viimeistä päivitystä. Energiat tuntuvat minusta paljon paremmilta nyt kuin viime kerran kommunikoidessamme ja rukoilen tämän olevan totta teilläkin. Vaikka Merkurius alkoi perääntyä 10.12., virtaus tuntuu voimakkaalta ja jatkuvalta. Kommunikoinnissa on ollut joitain typeriä häiriöitä, mutta se on odotettavaa. On vielä hyvää aikaa järjestäytyä minimoidakseen joulunajan hulluuden täällä USA:ssa ja joissain muissa paikoissa.

Täällä San Franciscon lahden alueella mieliala vaikuttaa optimistiselta. Se on parempi kuin parina viime vuotena. Tuntuu, että on ollut kulutuspatoumaa, joten ihmiset ovat taas ostamassa. Tämä voi johtua alueemme hyvinvoinnista, mutta monilta ihmisiltä menee edelleen työpaikka ja koti. Jotkut ihmiset ovat ehkä päässeet pahimpien taloushaasteidensa yli ja nousevat takaisin jaloilleen. Kiitollisuus on tilauksessa. Meitä kaikkia on siunattu katolla päämme päällä, ruualla, terveydellä ja tietokoneella. On monia, joilta puuttuu perusasiat. Hyväntekeväisyyttä on tehty paljon tarpeessa olevien hyväksi.

Kun mennään aivan ytimeen saakka, puute on harhaa. Muistatteko, kun olemme keskustelleet tästä? Luojamme haluaa meidän saavan kaiken. Meidän on vain päästettävä irti vanhoista uskomuksistamme ja ydinongelmista yltäkylläisyyteen liittyen. Itse asiassa irtipäästäminen ydinongelmista on tärkeää ennen vuotta 2012. Jossain määrätyssä kohdassa, luultavasti vuonna 2012, meillä on kolmen tunnin pimeys. Arkkienkeli Gabrielin mukaan (Benu, jota kanavoi Karen Cook) kolmen päivän pimeys, kuten jotkut ovat ennustaneet, tappaisi kaiken maan kasviston. Gabriel sanoi, että kolmen tunnin pimeyden aikana joko täytymme valosta tai kohtaamme ongelmamme, vähän kuin elämän tarkastelussa.

Miten päästämme irti ongelmistamme? Rukoilu, meditointi ja päiväkirjan pitäminen ovat hyvä alku. Päiväkirjakirjoituksenne on aina hyvä repiä, jotta voitte päästää irti siitä. Joskus tarvitsemme parantajia tai muita, jotka voivat auttaa meitä keskittymään syvälle sisään löytääksemme haudatut ongelmat, jotka usein päätämme olla näkemättä. Sisäiseen lapseen yhdistyminen, mitä kutsun mielelläni sielun viestintuojaksi, on yksi hyvä tapa saada selkeyttä ongelmista.

Monet meistä ovat työstäneet itseään vuosia terapian, kurssien, kirjojen ja erilaisten prosessien avulla, joten olemme selvittäneet useimmat ongelmamme. Voi olla vielä lisää irtipäästettävää, kun hienoviritymme parantuneiksi ja tietoisiksi olennoiksi.

Jos katsotte ympärillenne, mediassa on edelleen pääohjelmana pelko. Uutiset ovat ankeita ja voi nähdä ja tuntea, että muutakin tapahtuu kuin se, mitä media haluaa meidän uskovan. Mikä tahansa pelkohitunen minkä uutistenlukijan äänen, kuvien ja negatiivisten tapahtumien sävy voi iskostaa, voi pitää ihmiset noiduttuna kontrolloivaan ohjelmaan. Valotyöntekijöinä useimmat meistä näkevät tämän ohjelman läpi ja voimme kumota pelon ja muuttaa sen rakkaudeksi.

Luojallamme on suuri suunnitelma maapalloa varten ja olemme osa sen kanssaluomista. Meidän täytyy vain sinnitellä mukana vielä muutama vuosi ollaksemme osana jännittävää transformoitumista. Kun keskitymme omaan tietoisuuteemme ja transformaatioomme, palvelemme koko planeettaa.

Onko kukaan teistä huomannut, että aurinko on kirkkaampi kuin ennen? Oletteko kokeneet, että eläimistänne on tullut rakastavampia? Onko teistä tullut avosydämisempi ja rakastavampi? Tunnetteko enemmän empatiaa toisia kohtaan? (Empatiatason pitäisi olla noin 400% vuoden 2010 loppuun mennessä.) Pystyttekö ilmentämään nyt nopeammin? Kiinnitättekö tarkemmin huomiota ajatuksiinne? Kutsutaanko teitä suurempaan palvelukseen? Onko kolmannesta ulottuvuudesta tulossa tylsä? Tunnetteko enemmän autuutta ja rauhaa? Tunnetteko suurempaa yhteyttä maahan? Vedetäänkö toisia energiaanne hymyilevänä, kun he kulkevat ohi? Saatte maistiaisen neljännestä ja viidennestä ulottuvuudesta.

Viesti Äiti Marialta

Tänään tunnen, että Äiti Marialla on viesti meille, joten katsotaan, mitä hänellä on sanottavana.

Rakkaat lapset, olen Maria, Kristuksen äiti. Rukoilen puolestanne ja tuuditan teitä käsivarsillani. Pidän kallisarvoista maapalloa sydämessäni. Teitä rakastetaan. Teitä suojellaan. Teitä siunataan. Teidät elätetään ja parannetaan. Te olette rakkaitani.

Tietäkää, että olen aina kanssanne, vaikka mikä olisi. Älkää koskaan menettäkö luottamustanne. Olemme täällä tukemassa teitä ja luottamustanne. Kuljemme aina kanssanne. Olette tähtiä, jotka näyttävät valoa tiensä kadottaneille. Luotamme teidän huomaavan tarvitsevat, rakkaat, niin kuin me huomaamme teidät.

Kun kuljette maan päällä fyysisessä muodossa, kuten mekin olemme tehneet, edistytte mestaruudessanne ja saatatte loppuun tarpeen olla fyysisyydessä. Tämä vaatii avointa sydäntä ja laajentunutta herkkyyttä toisille. Heidän tuskansa on teidän tuskaanne, niin kuin teidän tuskanne on meidän. Otamme sen teiltä pyytäessänne. Voitte ottaa sen toisilta ollessanne valmis. Olette kestäviä, koska valoaallot taipuvat teidän ja sydämenne lävitse. Sielunne loistaa joukkojen keskellä. Toiset katsovat teitä, jotta valaisisitte heidän polkunsa. Olette valon lapsia.

Olkaa vakuuttuneita, että kaikki teitä koskevat asiat ratkeavat. Voitte vapauttaa paineet ja taakat valolle. Voitte hengittää valossa ja tuntea itsenne kohonneeksi ja parantuneeksi.

Antakaa valon virrata sisään, rakkaat. Tarvitsette sitä ja Luoja tietää, mitä tarvitsette. Teidän on vastaanotettava tietoisesti kaikki, mitä virtaa rakkaudesta, tai muuten jäätte ilman ja hukkaatte sen, mikä on tarkoitettu teille.

Ohjaamme valovirtoja teille ja lävitsenne. Maapallo on tärkein määränpäämme, sillä siellä tarvitaan valoa. Laulamme ylistyssanoja teille kaikille siitä roolista, jota esitätte ylösnousemusprosessissa. Älkää tunteko tarvetta suojella sydäntänne, kun kyse on rakkaudesta. Luuletteko, että Luojamme suojelee sydäntään? Teistä on tulossa rauhan instrumentteja tälle planeetalle. Rauha on sitä, mitä tarvitsette ja järjestätte.

Antakaa elämänne hetkillä olla merkitystä. Ne ovat tärkeitä. Te olette tärkeitä - ja paljon enemmän kuin käsitätte. Muistakaa, että taakkanne nostetaan. Elämänne on määrä sädehtiä luomisen iloa ja elämää, mikä teille on annettu. Tämä on muistettava lahja. Elämä itsessään on luomisen lahja. Käyttäkää sitä hyvin, rakkaat. Nauttikaa jokaisesta hengenvedosta, naurahduksesta, värin ja kauneuden hitusesta. Laulakaa onnellisen sydämen laulua. Se on kohtalonne.

Rakastan teitä kaikkia. Olkaa rauhassa.

Olen Äiti Maria.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Puhun mielelläni teille, sillä monia asioita tapahtuu nyt planeetallanne ja eri paikoissa sen ympärillä. Jumalan kipinöitä on kaikkialla ja kutsumme teitä näkemään ne ja osallistumaan näihin tapahtumiin.

Tällä hetkellä on kulkenut vakaa liikennevirta meidän alustemme ja muiden tullessa ja mennessä. Autamme kiireisinä maapalloa pysymään vakaana, kun sen kokemat muutokset voivat aiheuttaa tasapainottomuutta. Olemme nyt käytettävissä suurempina massoina kuin koskaan aiemmin. Meitä tarvitaan. Asetumme strategisesti, vaikka emme olekaan näkyviä silmillenne. Ne jotka tuntevat energiaa ja ovat herkkiä, voivat nähdä ja tuntea meidät. Toivotamme teidät tervetulleeksi kokeilemaan. Kutsukaa meitä telepaattisesti huomionne piiriin ja katsokaa, mitä tapahtuu. Nautimme tästä erittäin paljon.

Tiedän, että nämä ajat maan päällä raastavat hermojanne. Tarkkailemme ajatusaaltojanne massiivisilla kommunikointimuodoilla, joita on käytettävissämme. Pyydämme, että avaudutte kommunikoimaan kanssamme. Tiedämme, että teistä on tulossa aina vain herkempiä. Ympäristönne muuttuu. Tämä on positiivista ja olemme kaikki ihmiskunnan hyvän puolesta.

Olkaa vakuuttuneita, että meillä on teidän parhaimmat etunne sydämessä. Saatte huomiomme ja fokuksemme. Olemme täällä kohottamassa teitä ja haluamme teidän saavan miellyttäviä kokemuksia kanssamme nyt ja tulevaisuudessa. Tulee aika, jolloin olemme vapaita tulemaan ja menemään, näkymään ja tulemaan enemmän osaksi elämää maan päällä. Tämä ykseys on luonnollista ja tiedätte sen jo.

Alatte oppia, ettei elämän tarvitse olla koettelemusta. Useimmat ihmiset ovat tämän uskomuksen ansassa, joten he kiusaavat itseään liiallisella kamppailulla elämässään. Meidän elintapamme on kamppailutonta. Se on yksinkertaista ja vähemmän monimutkaista. Olemme vapaita. Jatkamme oppimista rakastavilla ja turvallisilla tavoilla. Elämme yhteistyössä toistemme kanssa ja jaamme monin tavoin. Päivämme ovat täynnä luovuutta ja rakkautta. Tämä on vain pieni osa siitä, mitä voitte odottaa, sitten kun tietoisuutenne kohoaa.

Kärsimyksen ja koettelemuksen päivät ovat tulossa loppuunsa maan päällä. Tässä kohtaa olette astumassa uusiin rooleihin maaelämässänne, mihin sisältyy vuorovaikutus meidän ja toisen avaruusperheenjäsenten kanssa. Teemme kaikki työtä parantaaksemme ja rakentaaksemme elämän uudelleen maan päällä. Saavutamme yhdessä suuria asioita kohti elämän ykseyttä.

Henkisesti ja tunteiltanne teistä tulee onnellisempia, kuin olisitte voineet koskaan uskoa. Kehostanne tulee terveempi, joten teidän ei tarvitse enää sairastua. Syötte ruokia, jotka ovat täynnä valoa, ja tämä sulkee pois eläinten syömisen. Eläimet arvostavat tätä, sillä ne ovat antaneet vapaasti maan päällä hyvin pitkään selviytyäksenne. Nekin ottavat uuden roolin ja niillä on paljon opetettavaa teille.

Upeita asioita on varastossa meille kaikille. Pidämme teidät informoituna. Olemme kanssanne ja seisomme rinnallanne lähempää kommunikointia ja pitkään odotettua jälleentapaamista varten.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Tämä on pyhää aikaa maan päällä. Elämme hyvin jännittävää aikaa kera valomaailmojen suuren avun. Olemme täällä auttamassa toisiamme ja maata. Liittykäämme kaikki yhteen mitä siunatuimpaan ja valontäyteisimpään vuoteen 2011 ja ratsastakaamme valoaalloilla kultaiseen aikaan rakkaan maaäitimme pinnalla.

Siunausta, rakkautta, valoa ja onnellisia pyhäpäiviä,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >