HomeViestejäValerie Donner18.10.2010 - Suoraan sydämestä

18.10.2010 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 18.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee näinä muuttuvina aikoina? Tämä tuntuu melkein kuin ajalta, jolloin kaikki merkitsee jotain eikä mikään merkitse mitään. Voitteko samaistua? Viimeiset pari kuukautta energiat ovat olleet intensiivisiä. Kun olemme siirtyneet hetken haasteiden läpi, ne voivat olla lähes merkityksettömiä. Voisi kysyä, miksi teemme vuoria myyränkasoista?

Kyllä, energiat ovat tosiaan intensiivisiä. Yksi syy on, että useimmat meistä valotyöntekijöistä elävät kaikkien elämiemme korkeimmalla empatiatasolla. Arkkienkeli Gabrielin mukaan (Karen Cook/www.benutoo.com) Luojamme lisää empatiatasoamme. Ajatelkaa, että useimmat ihmiset tuntevat noin 40-60% toisten tunteista. Tämän vuoden loppuun mennessä valotyöntekijät ovat 400%:n empatiatasolla. Tarvitsemme tätä empatiaa lisäämään tiedostamistamme, havainnointiamme ja suojaamme ja laajentamaan työtämme.

Tämä lisäempatia voi saada olon tuntumaan epämukavaksi ihmisryhmissä, koska on niin paljon herkempi. Nykyisellä 300%:n empatiatasolla voi tuntea masennusta ajaessaan tiettyjen alueiden läpi tai muita tunteita riippuen siitä, minne menee. Koska energia on universaali kommunikointimuoto, jätämme viestejämme kaikkialle, minne menemme. Joskus kuntosalilla saatan tuntea vähän masennusta tietyllä laitteella ja sitten käsitän, ettei kyse ole minusta vaan jostain toisesta ihmisestä. Onko kenelläkään teistä samanlaisia tunteita?

Meitä myös autetaan tällä empatialla, jotta voimme tuntea voimakkaasti omia ongelmiamme ja päästää niistä irti. Kaikkien ongelmat ovat esillä. Kaikki mitä meidän on puhdistettava tai parannettava, tulee eteemme. Mitä enemmän pystymme tuntemaan, sitä motivoituneempia olemme päästämään irti kaikesta, mikä ei enää palvele meitä. Muistakaa, että elämme nyt enemmän neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa kuin kolmannessa. Emme voi ottaa pelkojamme ja vanhoja ongelmiamme mukaan näihin korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne eivät kuulu sinne.

On myös mahdollista, että monet meistä tuntevat vanhoja Atlantiksen energioita 11.000 vuoden takaa, juuri ennen Atlantiksen romahtamista. Näitä energioita on maisemissa ja ne voivat saada aikaan epämukavia tunteita ja ahdistusta. Sielumme muistaa ne. Meidän on muistutettava itsellemme, että olemme täällä muuttamassa sitä, mitä silloin tapahtui. Siksi olemme täällä nyt. Palasimme tulevaisuudesta muuttamaan tätä nyt-hetkeä, koska emme pitäneet siitä, mitä maapallolle tapahtui. Kaikkien muutosten, voimistuneiden energioiden ja neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa olemisemme myötä voimme myös ilmentää nopeammin. Meillä oli juuri yksi aukko ja syvällisten ilmentämisenergioiden tulva 10-10-10-portissa. Tämä aika johtaa 11-11-11- ja 12-12-12-portteihin. Mitä enemmän hyödynnämme näitä tilaisuuksia, sitä enemmän voimme ilmentää omaan elämäämme ja maapallolle, mitä haluamme.

Kiinnittäkää huomiota ajatuksiinne. Ilmennämme joka tapauksessa riippumatta siitä, mitä haluamme. Jos keskitymme asioihin, joita emme halua, ilmennämme niitä. Miksi emme kiinnittäisi tarkkaa huomiota ajatuksiimme, jotta ne ilmentävät, mitä haluamme?

Korkeammissa ulottuvuuksissa pystymme ilmentämään välittömästi, mitä haluamme. Olemme korkeamman ulottuvuuden olentoja, jotka treenaavat moniulotteista elämää varten. Voisimme yhtä hyvin tulla tietoisemmaksi ja keskittyneemmäksi siihen, mitä päätämme luoda juuri nyt.

Menin katsomaan 12.10. Dalai Lamaa San Joseen, Kaliforniassa. Hänen opetuksensa koski mielen tyynnyttämistä. Mielestäni tämä oli täydellinen aihe tähän aikaan. Ulkoinen maailmamme on heijastusta sisäisestä maailmastamme. Tästä meidän on aloitettava. Meditoinnin, rukoilemisen, päiväkirjan pitämisen ja itsemme tiedostamisen avulla voimme jäädä maailmaan, muttemme ole maailmasta. Kun pysymme tyynenä ja rauhallisena sisältä, tapahtumilla on vähemmän vaikutusta meihin. Meditointi on avain.

Seuraavassa syitä meditoimiseen.

Miksi meditoida?

Meditoi, koska se parantaa elämäsi jokaista osaa ja aluetta.
Meditoi, koska se on hyväksi sinulle.
Meditoi, koska se antaa sinulle täyttymystä.
Meditoi, koska sinun on löydettävä tarkoituksesi tässä elämässä.
Meditoi, niin voit saada korkeampaa tietoa, viisautta ja valaistumista.
Meditoi, niin voit antaa tietoa, viisautta ja valaistumista toisille.
Meditoi, niin sinusta voi tulla yhteensopiva Luojasi kanssa.
Meditoi, niin voit mennä tietoisuuden sisäisille tasoille tiedostaen.
Meditoi, niin voit voittaa surun, masennuksen, vihan, ahneuden, mustasukkaisuuden, kateuden, katkeruuden, epävarmuuden ja heikon omanarvontunnon.
Meditoi, koska se on tyydyttävin ja palkitsevin asia, mitä voit tehdä. Meditoinnissa voit kokea rakkauden ja voit täyttyä valosta.
Meditoi, niin jokainen päiväsi menee hyvin.
Meditoi, niin tunnet ja olet keskuksessasi ja harmoniassa.
Meditoi, niin olet parempi aviomies, vaimo, isä, äiti, kumppani, pomo, lapsi, työntekijä jne.
Meditoi, niin olet parempi ystävä.
Meditoi, niin voit muodostaa syvempiä ystävyyssuhteita.
Meditoi, niin voit tuntea Jumalan.
Meditoi, niin voit kokea Luojan.
Meditoi, niin laajennat tietoisuuttasi.
Meditoi, niin olet onnellinen.
Meditoi, koska muutos on suurin taito, minkä voi hankkia.
Meditoi mahdollistaaksesi helpon muuttumisen ja kasvamisen.*

***********
Meditoi, niin voit parantaa itsesi.
Meditoi nuorentaaksesi ja energisoidaksesi jokaisen solun kehossa.
Meditoi löytääksesi sisäisen rauhan.
Meditoi käyttääksesi niitä monia lahjoja ja taitoja, joita sinulle annettiin.
Meditoi auttaaksesi planeetan tietoisuuden muuttamisessa.
Meditoi tietääksesi, että olet enemmän kuin fyysinen keho ja viisi aistia.
Meditoi kohottaaksesi energiaasi ja sulkeutuaksesi negatiivisuudelta ympärilläsi.
Meditoi suurempaa selkeyttä ja fokusta.
Meditoi, jotta voit tuntea yhteyttä kaiken elämän kanssa.
Meditoi, jotta voit saada aikaan enemmän päiväsi aikana.
Meditoi tehdäksesi itsesi hyväksi jotain, mitä vain sinä voit antaa itsellesi.

*Daniel R. Condronin kirjasta "Superconscious Meditation"

Olen meditoinut kahdesti päivässä melkein 40 vuotta. Suosittelen, että meditoitte. Jos teillä on vaikeuksia meditoida, minulla on meditonti-CD nimeltään "Welcome to the Light". Ensimmäisellä raidalla puhun meditoinnista ja lisäksi on 10 minuutin keskittymismeditaatio. Muilla raidoilla (22 min) on opastettuja meditointeja ja paljon parantavaa energiaa. Taustamusiikkina on harppu ja syntetisaattori. CD maksaa 15 dollaria + toimitus ja se on saatavissa näiden nettisivujen markkinapaikalta.

Olen opettanut meditointia monta vuotta. Yhdeksi syyksi haluttomuuteensa meditoida ihmiset kertovat, että heitä pelottaa, mitä sisältä löytyy. Olemme täällä tunteaksemme itsemme, koska itsemme tuntemisen kautta löydämme Luojan. Luoja on sisällämme ja siihen päästään sydämen kautta. Matkamme maan päällä on löytää oma tiemme takaisin kotiin, Luojan sydämeen, mistä olemme alun perin.

Jotkut ihmiset sanovat, ettei heillä ole aikaa meditoida. Meidän täytyy yhdistyä "taivaalliseen mehuun" - kuten sitä mielelläni kutsun - minimissä 10-15 minuutiksi päivässä. Tällä on paljon vaikutusta elämäänne. Havaitsette olevanne paljon onnellisempi.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Tervehdin teitä tänään elämän ilolla sekä teidän ja maapallon positiivisen suunnan odotuksella. Vaikka saattaakin vaikuttaa siltä, että asiat romahtavat, vakuutan teille, että tilanne on kaukana siitä. Vanhat energiat muuttuvat eivätkä enää toimi maapallon hyväksi. Tuntemanne elämä on muuttumassa. Pitkässä juoksussa olette tyytyväisiä tuloksiin. Lyhyellä tähtäyksellä teidän on kuljettava itse korjautuvilla aalloilla ja luhistuvilla energioilla, joita kohtaatte päivittäin. Tiedämme, että haluaisitte ratkaisuja ja välittömiä vastauksia muutoksen epävarmuuteen. Se mitä koette, on osa uuden maapallon ja uuden elämistavan kanssaluomista.

Mekin käymme läpi muutoksia. Tämä pätee tasapuolisesti koko luomakuntaan. Kyse on luomisvoimasta, jolla kaikki elämme. Elämä on Luojanerouden taideteos, mestariteos. Tämän totuuden muistaminen palvelee meitä hyvin, sillä itse asiassa me kaikki hyödymme tämän tietämisestä sydämessämme.

Kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne voi tehdä haastavammaksi pysyä uskollisena odottamattomille tulemille. Muistutamme teille, että Luoja on viisas sen tietämisessä ja suunnittelemisessa, mikä on parasta meille kaikille. Miten luulette teidät luodun alun alkaen?

Tällä hetkellä opettelette päästämään irti ihmisegosta. Se voi olla este. Voitteko ymmärtää, miksi tämä on välttämätöntä? Olette eläneet kolmannen ulottuvuuden maailman harhassa, missä luulitte, että tuoli jolla istutte, on todellinen. Se ei ole totta. Elävät organismit ovat totta.

Kolmannessa ulottuvuudessa opitte keskittymään epätodelliseen, minkä alatte käsittää. Tämä on merkillepantavinta rahoituksessanne. Kun se jatkaa taakkananne, teillä on paljon opittavaa. Lopussa löydätte uuden vapauden ja polun korkeampiin ulottuvuuksiin. Rahoitusjärjestelmienne harmonisoitumisen kauaskantoiset seuraamukset johtavat teidät takaisin johonkin tyydyttävään ja todelliseen. Se antaa kaikille sen, mitä he tarvitsevat. Karistatte menneisyyden ja transformoitte elämänne. Tämän kaiken tuleminen käyttöön kestää vielä muutamia vuosia.

Annamme teille tänään tämän yleiskatsauksen, koska tiedämme, että muuttuva rahoitusilmasto lannistaa monia teistä. Ette ole tottuneet elämään sellaisessa epävarmuudessa, mutta vakuutamme teille, että se on välttämätöntä nyt. Olkaa kärsivällisiä ja tietäkää, että totuus vapauttaa teidät.

Avaruusperheenä haluamme teidän tietävän, että olemme kanssanne. Ympäröimme taivaanne. Olemme elämässänne enemmän, kuin tällä hetkellä tiedätte. Jotkut meistä tekevät itsensä tunnetuksi näkymällä enemmän paikoissa, missä muut voivat nähdä meidät. Olemme ystäviänne. Meillä on vastauksia joihinkin tarpeisiinne ja kysymyksiinne. Olemme palveluksessa. Voimme muuntua siihen, missä tarvitsette meitä.

Joka kerta kun joku päästää irti meidän ja läsnäolomme pelosta, tulemme lähemmäs aikaa, jolloin voimme olla vuorovaikutuksessa kanssanne. Tietyt voimat haluaisivat, että pelkäisitte edelleen meitä, koska he tietävät, että sitten kuin läsnäolostamme todella tiedetään, elämä parantuu teillä. Ihmisten tila on sellainen, että tiedämme teidän tarvitsevan meitä ja meidän on oltava taas osa maaperhettä.

Tiedämme, että monet teistä ovat valmiita sodan loppumiseen maan päällä ja niin mekin olemme. Haluamme vakuuttaa teille, että tämä on planeetan kohtalo. Erillisyyden päivät ovat tulossa loppuun ja olemme taas yhtä perhettä.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Aluksia maisemissa


Muutaman viikon ajan meillä on ollut avaruusaluksia asuinalueellani (San Franciscon lahtialue). Ne ovat näkyneet päiväaikaan. Tohtori Richard Boylanin (www.drboylan.com ) mukaan kolme Zeta-alusta lensi 13.10. matalalla (1.2-1.5 kilometrin korkeudella) kiireettömästi Manhattanin länsipuolen yli. On toisia havaintoja aluksista lentokenttien yläpuolella Kiinassa ja muissa paikoissa. Nämä raportit ovat lisääntymässä.

Kuulin viime vuonna raportteja, että hallituksemme (presidentti Obama) oli tarkoitus antaa Amerikan kansalle informaatiota siitä, mitä tiedettiin UFOista/tähtivieraista. Tohtori Boylan selittää: "On suunnitelma, että julkaistaan informaatiota tästä ja tähtivieraat aloittaisivat sarjan hyvin näkyviä ja aina vain dramaattisempia näyttäytymisiä merkittävien USA:n väestökeskusten yllä, kunnes hallitus ei yksinkertaisesti voi enää välttää sen myöntämistä kansalle, että UFOt ovat todellisia ja että tähtivieraat ovat kontaktissa USA:n ja muiden maiden hallituksiin."

"Ja nyt tänään (13.10.), kuten CBS-uutiset ovat raportoineet, kolme Zeta-alusta lensi matalalla ja hitaasti Manhattanin yli New Yorkissa hyvin näkyvässä ja televisioidussa esityksessä. Tämä jatkuu, kunnes presidentti Obama saa henkilökuntansa lopettamaan viivyttelyn ja aloittamaan yhteistyösuunnittelun tähtikansojen valittujen kanssa ja he kehittävät sarjan UFO-todellisuuden julkisesta tunnustamisesta ja USA:n hallituksen kontaktihistoriasta tähtivieraiden kanssa", väittää tohtori Boylan.  

Lopuksi

Meillä on kaikki tarvitsemamme työkalut ja apu edetäksemme näiden haastavien muutosaikojen läpi. Mikä tärkeintä, meillä on toisemme. Meidän täytyy työstää itseämme, jotta voimme yhdistyä ykseydessä. Kun seisomme yhdessä ykseydessä uuden maapallomme puolesta, luomme rauhaa ja rakkautta, mikä sallii meidän elää tavalla, millä meidän oli tarkoitus elää.

Siunausta, rakkautta ja valoa.

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >