HomeViestejäValerie Donner6.7.2023 - Tarinoita uutiskirjeestä

6.7.2023 - Tarinoita uutiskirjeestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
6.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta:

"Tervehdys, olen Apollo. Tarkkailemme aktiivisesti maajoukkoamme, koska teitä tarvitaan kovasti. Rakastamme, ihailemme ja kunnioitamme teitä ja kaikkea, mitä teette Maan hyväksi. Koskaan ei ole ollut tällaista aikaa maan päällä. Kenties sen vuoksi tunnette nämä massiiviset muutosenergiat, mikä voi olla häiritsevää toisinaan. Energiamuutokset ovat valtavia. Ne vaativat rohkeutta ja vahvuutta. Usko jumalaiseen suunnitelmaan pitää teidät vahvana. Mikään ei voi pidätellä sitä, mikä on nyt liikkeessä. Valokehitys liikkuu nopeammin kuin valonnopeus. Se ei odota ketään eikä pysähdy minkään vuoksi. Paratiisi Maahan on tavoite. Tästä syystä olette planeetalla tänä aikana. Olette taajuuksien mestareita ja valon avatareja. Maajoukkomme pystyy tekemään kaiken.

Olette tehneet sen, ja nyt teiltä vaaditaan vain vähän lisää ennen tämän projektin valmistumista. Emme ota vankeja, ja kaikki vanhan matriisin ja kolmannen ulottuvuuden elämistavat poistetaan planeetalta. Pääasiassa teidän ei tarvitse tehdä mitään. Rentoutukaa siihen, mitä tapahtuu. On parasta mennä virran mukana. Älkää yrittäkö työntää kivenjärkälettä mäkeä ylös, koska se on hyödytöntä. Käyttäkää valoanne ja henkisiä työkalujanne etenemiseen tällä viimeisellä kierroksella. Teemme kunniaa teille!"

Maajoukko, millaisia elämänkokemuksenne ovat nykyään? Millaisia ovat unenne? Ystäväni Roger kertoi minulle taannoin, että hän oli hyvin turhautunut, kun hän ei tehnyt, mitä tuli tälle planeetalle tekemään. Sitten Jeesus tuli hänen luokseen unessa ja sanoi: "Roger, teet siitä aivan liian vaikeaa. Anna sydämesi Suurelle hengelle ja anna rakkautesi minulle. Olen siellä."

Tämä tuo mieleeni yhden ajan, jolloin olin huolissani jostain asiasta ja kuulin tämän Luojalta: "Homma hoituu!" Kirjoitin sen paperille ja pidän sitä keittiössä, jotta voin palata siihen tarvittaessa.

On aina hyvä saada muistutus oppailtamme ja niiltä, jotka pitävät huolta meistä. He tietävät ajatuksemme, sanamme ja tekomme. Kun kuorimme vanhan 3D-todellisuuden kerroksia pois ja muistamme, kuka todellisuudessa olemme, meillä ei ole enää luottamusongelmia. Elämme voimallisesti uuden maailmamme jumalaisina luojina.

Kun se tapahtuu ja kun meiltä kysytään, miten meillä menee, sanomme: "Upeasti!" Nautimme elämästä täysillä, kuten meidän oli tarkoitus elää. Epäilyksiä ja pelkoja ei enää ole. Ei ole enää erillisyyttä, tuomitsemista tai vihaa. Olemme täysin harmoniassa itsemme kanssa, vapaa sydänsuruista ja tuskasta.

Joillakin meistä on ollut syvää ja voimakasta surua ja tuskaa. Paras ystäväni, Debbie, teki 11.5. siirtymänsä nopeasti ja odottamatta. Monet meistä rakastivat häntä, koska hän on kirkas valo ilon, hauskuuden ja naurun kera. Yksi ihminen viittasi häneen "juhlina". Hän rakasti perhettään ja ystäviään. Tunsin syvää surua, minkä tiedän olevan osa elämää. Se on syventävää ja stressaavaa. Uskon, että muut käyvät läpi samanlaisia kokemuksia. Tämän prosessin aikana oivalsin, että tämä kallis ystävä ei ole kuollut. Hän on pelkästään lähtenyt fyysisestä muodosta ja tulee luokseni eri tavoin.

Joskus hän lähettää linnun, sudenkorennon, perhosen tai mehiläisen kertomaan, että hän on maisemissa. Puhumme. Menehtymisensä jälkeisenä päivänä hän tuli luokseni sydämessä ja sanoi: "Valerie, näitkö, mitä minulle tapahtui?" Hän näyttää ja kertoo minulle, mitä hän tekee. Yhtenä päivänä hän lähetti minulle kuvan, ja toivon, että voisin printata sen sydämestäni. Hän näytti 30 vuotta nuoremmalta, ja hänen ympärillään seisoi hurmaavimpia eläimiä, mitä voisi koskaan kuvitella. Hän rakastaa eläimiä. Äiti Maria sanoi, että Debbie lähti, koska hän tunsi, että hän ei tehnyt tarpeeksi täällä ja voisi tehdä enemmän toisella puolella. Hän on kiireinen tyttö sen perusteella, mitä tiedän. Apollo kertoi minulle, että kun hän pääsi Kotiin, siitä tehtiin iso numero. Häntä juhlittiin, ja hän ansaitsee sen.

Tässä on upea video Basharilta kuolemasta.

Rakkaat ystävät, elämästä on tarkoitus nauttia kaikin mahdollisin tavoin. Kun nautit elämästäsi, teet Luojan onnelliseksi. Rakkaan ystäväni, Debbien, menettäminen on opettanut minut vaalimaan rakkaita ystäviäni ja perhettäni vielä enemmän. Se saa minut haluamaan, ettei pidä lykätä mitään, mitä sanomme tekevämme, vaan antaa palaa! Toivon, että tämä saa olosi tuntumaan paremmalta, jos käyt läpi tai olet käynyt läpi saman, mitä minä olen kokenut. Ole kiitollinen elämästä, joka sinulle on annettu. Se on arvokas.

"Maajoukko toiminnassa" -tiimimme on ollut hyvin kiireinen. Meillä on 17.6.2023 zoom-puhelu, jossa Lumina teki 50 minuutin valoaktivoinnin meille ja Maalle. Energia pienessä ryhmässämme oli niin voimakas, että se vaikutti Schumannin resonanssiin, Maan sydämenlyöntiin. Se näytti täysin erilaiselta. Voit katsoa sen 17.–18.6. Se mitä teimme, vaikutti kaikkien sydämiin planeetalla, koska olemme yhtä. Kiitos kaikille, jotka ovat harmoniassa näiden valoaktivointien kanssa – riippumatta siitä, oletteko näissä puheluissa mukana tai ette. Tiedän, että tämä on kiireistä aikaa vuodesta.

SA Smithin mukaan, joka tunnetaan myös "tyttönä universumissa", olemme rakkausaallon loppunäytöksessä. Tämä merkitsee, että meistä on tulossa kvantti-itsemme ja muistamme, kuka todellisuudessa olemme. Joillakin meistä on paljon tunteita ja muita ylösnousemusoireita. Vanhoja ongelmia tuntee esiin, ja meitä kaikkia parannetaan. Ilmentäminen on myös helpompaa näiden taajuuksien myötä, joten tarkkaile ajatuksiasi.

Tässä on SA Smithin video 28.6.2023.

Lähetys Miralta 29.6.2023

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja Maaneuvoston pitkäaikainen jäsen. Valvomme kaikkia tärkeitä asioita ja erityisesti ylösnousemusprosessia, joka tapahtuu nyt planeetalla.

Sen jälkeen kun viimeksi puhuimme, on tapahtunut paljon kohottamaan Maata ja auttamaan teitä tulemaan todella uskomattomaksi kvantti-itseksenne. Emme voi paljastaa kaikkea, koska jotkut asiat täytyy pitää lähellä sydäntä. Voin paljastaa, että valo lähestyy pimeyttä. Paljon puhdistusta on tapahtunut tässä prosessissa, ja se kiihdytyskohdassa. Pankaa merkille sanani siitä, miten tärkeää teidän on tietää tämä ja pitää Luojan valo sydämessänne. Fokusoitukaa hengitykseen auttamaan vapautumista menneisyydestä. Nähkää kaikki, mikä on kirkasta, sädehtivää ja uutta kaikkialla, minne katsotte. Luotte uutta. Olette osa taikuutta ja ihmeitä.

Näytökset/näyt odottavat teitä. Voisitte nähdä aluksia, värejä, aktiviteetteja, kasvoja tai viestejä taivaalla ja kuulla kosmisten kuorojen pyhää musiikkia. Nämä ovat niiden rakkausaaltojen edeltäjiä, joita alatte kokea. Sillä on merkitystä, että pysytte tietoisena ja katsotte ympärillenne. Huomatkaa kaikki. Älkää odottako muiden, jotka ovat alempaa tietoisuutta, näkevän, mitä te näette. Ne ovat teille merkkejä nousevasta tietoisuudestanne.

Olkaa rohkeita askelissanne ylösnousemustikkailla. Lähde opastaa teitä matkan joka askeleella. Prosessi on luonnollinen ja täydellisesti suunniteltu. Fyysinen kehonne muuttuu, ja voitte huomata myös tämän. Olette makrokosmoksen mikrokosmos. Teillä on valtavia muutoksia. Nähkää, mitä tapahtuu eläimissä, kasveissa, kukissa, puissa ja muissa ympärillänne. Nekin ylösnousevat ja niiden tietoisuus nousee.

Kiinnittäkää erityistä huomiota siihen, miten vanha maailma romahtaa. Saatatte kokea haasteita kolmannen ulottuvuuden hajoamisesta. Huomatkaa, miten toimitte. Joillakin teistä keho on paljon korkeammassa taajuudessa, joten silloin kun teidän täytyy olla tekemisissä aineellisen maailman kanssa, tulee energeettisesti myrskyisäksi.

Tämä ei jatku ikuisesti. Tiedämme, että se tuntuu loputtomalta ja voi joskus olla ärsyttävää. Muistakaa, että vanha tarina lähtee pois ja avaa portin koko uudelle Maalle viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Se mitä näette nyt, muuttuu hetkestä toiseen ja päivä päivältä. Ette ole enää kolmannessa ulottuvuudessa. Vanha elämäntapa on hävinnyt. Antakaa sen mennä! Se ei palvele teitä tai muuta elämää planeetalla. Se palveli vain niitä, jotka palvelevat itseään. He eivät kykene enää sietämään tätä korkeaa rakkaustaajuutta Maan kvanttienergiassa.

Ympäröimme teidät luomisen/luomakunnan luminenssilla. Ylösnousemusta hoidetaan kaikkien valon lähettiläiden, miljardien galaktisten, enkeleiden, avatarien ja mestarien, valojoukon ja maajoukon kanssa – planeetan pimeiden voimien hajottamiseksi. Olkaa valmiina, koska tästä tulee erittäin havaittavaa. Muistakaa, että se on tehtävä tällä tavalla. Luoja on vastuussa, niiden monien lahjakkaiden strategistien kera ihmis- ja muissa muodoissa, jotka ovat suunnitelleet tätä pitkään.

Olen Mira, ja rakastan teitä koko sydämestäni.

Video

Tässä on linkki pitkäaikaisen henkisen opettajan Sonia Choquetten videoon, jonka otsikko on The Planetary Shift, Your Old Way of Life is Gone (for the Better) (= planeettamuutos, vanha elämäntapa on poissa, muutos parempaan).

Lopuksi

Olemme syvällä prosessissa, maajoukko. Vaatii luonteenlujuutta, vahvuutta ja rohkeutta tehdä kaikki, mitä meiltä nyt vaaditaan. Teemme sen, ja palkkiot ovat fantastisia.

Teemme tämän yhdessä valoulottuvuuksien, mestaritiimiemme jne. kanssa. Vedämme esiin kaiken, mitä meillä on, samalla kun astumme tulevaan itseemme, joka on mitä uskomattomin.

Rukoile täydellistä elämää, täydellistä terveyttä ja paljon taikuutta ja ihmeitä joka päivä. Ja sitten huomaa se armo, jossa elät, ja ne ihmeelliset asiat, joita ilmennät.

Paljon rakkautta, valoa ja kaikkia hyviä asioita.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >