HomeViestejäMarlene Swetlishoff12.6.2016 - Viesti Hilarionilta

12.6.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 12.-19.6.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tapahtumat jatkuvat maailmassa laantumatta. Kaikessa on suurempaa intensiivisyyttä, mikä tuodaan esiin ihmiskunnan tiedostettavaksi. Kaikkia johdatetaan yhdistymään korkeammalle ymmärrystasolle itsestään ja ihmisistä ympärillä ja erottamaan, mikä on oikeasti tärkeää omassa elämässä. Paljon täytyy vielä pudota pois, jotta ne kahleet jotka ovat sitoneet kaikki yksilöt alempaan tiheyteen, poistetaan eivätkä ne enää vaikuta. Maan asukkaiden suuri herääminen on alkanut tosissaan.
 
Katsokaa naapurianne ja yhdistykää hänen kanssaan. Ihmiset etsivät merkitystä elämäänsä ja te saatatte palvella katalyyttinä, joka avaa sen ymmärryksen, jota hän tarvitsee siirtyäkseen eteenpäin. Planeetan valotyöntekijät nostetaan taas kerran korkeammalle tasolle ja tämä voi olla vaikeaa aikaa, kun he prosessoivat tätä korkeampaa energiataajuutta ihmiskäyttöjärjestelmässään. Tietäkää, että teillä on kyky kohdata nämä energiat tasapainoisesti. Kaikista odotuksista, miten asioiden pitäisi olla, täytyy päästää irti. Olkaa avoin uusille seikkailuille.
 
Tosiasiassa olette isäntä omalle jumalaiselle olemuksellenne, joka tulee täydemmin fyysiseen astiaanne integroituakseen kanssanne. Aikomus harmonisoitua ja yhdistyä tämän rakastavan voiman kanssa, saattaa olla erittäin hyödyllinen tullaksenne enemmän siksi potentiaaliksi, joka teillä on sisällänne. On tärkeää löytää huumoria tilanteista, joita kohtaatte, sillä nauru auttaa yksilöä piristymään ja laajentamaan tietoisuutta todellisuutensa kaikissa aspekteissa. Vaihtoehtoja on edessänne käytännössä rajattomasti, ja teidän tehtävänne on käyttää uutta vapauttanne, joka on ollut horroksessa sisällänne.
 
Kun keho, mieli ja henki tuodaan harmoniaan olemuksenne korkeampien aspektien kanssa, tapahtuu uudistuminen, joka mahdollistaa siirtymisen tulevaisuuteen, joka on täynnä mahdollisuuksia. Teille annetaan uusi tilaisuus laajentua ja ilmaista itseänne uusin ja luovin ilmentämistavoin, kun navigoitte onnistuneesti niitä monia uusia ovia, joita teille avataan. Muistakaa, että te olette tekijä, ja näin teidän täytyy kurkottaa nykyhetken tuolle puolen ryhtymällä toimiin, joita vaaditaan joka hetki.
 
Silloin kun kaikki energiat ovat tasapainossa sisällänne, teistä tulee avoin uusille tietoisuusmaailmoille ja seuraatte luottavaisemmin evoluutiota ja sisäisiä ohjeita uskoen ja päättäväisesti. Kaikki palat yhdistyvät luomaan uudet kuteet ja loimet elämänne kultaisiin nauhoihin. Teidän tehtävänne on ilmentää sisäisen henkenne todellinen taika, kun löydätte tasapainon sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Odottakaa odottamatonta ja tietäkää, että jotain uutta, ennakoimatonta ja jännittävää voi tapahtua teille. Etsikää elämässänne tapahtuvia ihmeitä, sillä niitä on monia varastossa teitä varten.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >