HomeViestejäMarlene Swetlishoff10.4.2016 - Viesti Hilarionilta

10.4.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 10.-17.4.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Halunne kokea rauhaa elämänne joka osassa vaatii irtipäästämistä kaikesta, mikä estää sen kokemisen. Teidän täytyy kuitenkin havaita ne mallit, joita edelleen on ja jotka tarvitsevat huomiotanne. Älkää lannistuko, jos niiden poistaminen mielen prosesseista näyttää vaikealta. Monta kertaa todellisuudessa on kyse massatietoisuuden energioista, jotka tunkeutuvat aisteihinne ja laukaisevat kaiken, mitä ei ole vielä täysin puhdistettu sisältänne. Siksi olemme neuvoneet aiemmin, että otatte ainakin kerran viikossa aikaa tehdä täydellisen energiapuhdistuksen pitääksenne korkean energiakentän ympärillänne.
 
Ottakaa myös joka päivä vähän aikaa seistä maassa paljain jaloin ja kuvitella juurien kasvavan kehostanne Maan keskukseen. Kirjurimme on ostanut "maattumismaton", jota hän pitää paljaiden jalkojensa alla, kun istuu tietokoneella, mikä vähentää liiallisen sähkömagneettienergian vaikutuksia. Jokaisen ihmisen on ryhdyttävä jämäkästi toimeen omaksi hyväkseen tavalla, joka antaa suotuisia tuloksia ja pitää fyysisen kehon terveenä ja täynnä elinvoiman ja hyvinvoinnin tunnetta. Shungiitti-riipuksen käyttäminen on myös erittäin hyödyllistä, koska tämä kivi puhdistaa erilaisia negatiivisia ajatusmuotoja ja kaikkien vaikeiden tai tuhoavien energioiden värähtely muutetaan korkeammalle tasolle.
 
Tämä on uusien alkujen aikaa, mikä pyytää teitä ryhtymään toimeen ja tekemään työtä unelmienne saavuttamiseksi päättäväisyydellänne. Heittäkää sivuun kaikki epäily ja kurkottakaa tähtiin! Pahin on nyt takananne ja edessä on tasaista purjehtimista, joten on hyvä aika siirtyä eteenpäin ja ottaa seuraava askel. Keskittykää siihen, mitä haluatte – älkää siihen, mitä ette halua – ja voitte saavuttaa mitä tahansa, johon paneudutte. Hyväksykää itsellenne vain paras tekemättä myönnytyksiä. On aina rauhanomainen ratkaisu haasteeseen, joka sulkee tienne. Avatkaa mielenne havaitaksenne haasteen korkeammasta perspektiivistä, sillä me, oppaanne, pyrimme aina inspiroimaan, kohottamaan ja tukemaan teitä!
 
Ottakaa aikaa rentouttaviin aktiviteetteihin, jotka hoivaavat sieluanne. Levon antaminen itsellenne on tarpeellista joka päivä, jotta voitte ladata kehonne, mielenne ja sielunne. Jos ette tee tätä omaksi hyväksenne, olette liian uupunut antamaan kenellekään toiselle. Kunnioittavien rajojen asettaminen itsellenne auttaa säilyttämään hyvinvoinnin elämänne joka osassa. Tämä hoivaaminen tuo hymyn kasvoillenne ja kohottaa energiakenttänne positiiviselle ja korkeammalle tasolle, ja tällä vuorostaan on positiivinen vaikutus kaikkiin ympärillänne!
 
Täydellisen viikoittaisen energiapuhdistuksen lisäksi, on myös tärkeää pitää chakrajärjestelmänne puhtaana joka päivä. Ilma-aalloilla on paljon "tahmeaa kamaa" tällä hetkellä ja se voi tarttua energiakenttäänne, minkä poistaminen vaatii sitten enemmän energiaanne ja ponnisteluanne. Ottamalla joka aamu aikaa visualisoida kaikki seitsemän päächakraanne pyörimässä nopeasti myötäpäivään, pidätte ne optimitoimintatasolla, ja tämä suojelee teitä alemmilta energioilta, kun ne kimpoavat automaattisesti pois teistä, koska energiakenttänne ei vedä niitä puoleensa. Ja näin, rakkaat ystävät, henkinen hygienia on erittäin tärkeää joka päivä.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >