HomeViestejäMarlene Swetlishoff27.3.2016 - Viesti Hilarionilta

27.3.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 27.3.-3.4.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Maailma on siirtymässä uudistumisprosessiin. Tämän voi helposti nähdä maailmantapahtumissa. Kaikki vanhentuneet järjestelmät jotka eivät palvele kaikkien korkeinta hyvää, korostuvat tapahtumien kautta. Ihmisten on vaikea ymmärtää, että korkeammat lait toimivat, kun he näkevät vain kaaosta ja maailman tulemisen hulluksi. Tätä aikaa varten maailman valotyöntekijät ovat inkarnoituneet tälle planeetalle. Valollanne on vaikutusta! Älkää lannistuko siitä, mitä näette median linssin läpi – korkeammasta perspektiivistä katsottuna tapahtuu enemmän, mitä teille esitetään.
 
Sisällänne tapahtuu paljon uudelleenkalibrointia. Piditte siitä tai ette, niin fyysinen astianne transformoituu jalostuneemmaksi muodoksi, korkeammaksi versioksi. Useimmat teistä tuntevat jo lämpöaaltoja selkärangassaan säännöllisin väliajoin. Kun tätä tapahtuu, tietäkää, että DNA-säikeenne aktivoituvat ja avautuvat. Monilla teistä on kummallisia oireita, ja tämä jatkuu. Joillakin teistä on ahdistusta ilman syytä. Tämä liittyy siihen, että olette menossa tuntemattomalle alueelle ettekä tiedä, mikä siellä odottaa teitä. Olkaa rauhassa ja ratsastakaa näillä aalloilla, kun niitä tulee – ilmestytte esiin voitokkaana!
 
Ette ole yksin tässä transformaatiossa – koko maailma on suuren muutoksen kourissa. Se alkaa tämän planeetan jokaisen elävän asian pienistä soluista ja se tunnetaan sisäisesti. Kuten olemme painottaneet monta kertaa aiemmin, on tärkeää yhdistyä maahan joka päivä. Seiskää maassa avojaloin ja hengittäkää muutama hetki rytmisesti ja kiittäkää Maata teidän elättämisestänne ja suojelemisestanne. Tämä ihmiskunnan on kokonaisuutena tiedostettava, sillä maaplaneetta on kotinne. On vain yksi Maa ja se tarvitsee tunnustusta ja rakkautta asukkailtaan.
 
Pyytäkää joka päivä jumalaista olemustanne muuttamaan tietoisuuttanne, jotta voitte nähdä henkilökohtaiset olosuhteenne korkeammasta perspektiivistä. Suurempi yhteys sisäiseen jumaluuteen voi tehdä tiestänne elämän läpi rauhallisempaa ja harmonisempaa. Tämä kehittää myös luottamusta ja rohkeutta sisällänne. Luottakaa, että kaikki mitä te ja rakkaanne koette, tapahtuu jostain korkeammasta syystä ja tarkoituksesta. Jos voisimme jakaa tärkeimmän neuvon tällä hetkellä, niin se olisi, että aloittakaa päivittäinen siunausharjoitus. Siunatkaa kaikkia olosuhteita, joista löydätte itsenne, ja etsikää sisältänne sen sisältämä lahja. Siunatkaa rakkaitanne, joiden kanssa teillä on haasteita, sillä he ovat rohkeita sieluja, jotka suostuivat esittämään tätä roolia, jotta voisitte oppia sieluoppituntinne ja kasvaa niiden yli. He ottivat tämän itselleen, koska rakastavat teitä.
 
Siunatkaa jokaista lintua, eläintä, puuta, kasvia ja elävää asiaa lähiympäristössänne. Oivaltakaa, että kaikki mitä näette, on Kaikkeuden lähde fyysisenä ilmentymänä. Tämä harjoitus on rakkauden korkein muoto toiminnassa ja sitä tarvitaan nyt. Älkää salliko häiriötekijöiden saada teitä luopumaan tästä harjoituksesta. Tiedostakaa syklit, joita on planeetta- ja vuodenaikatasolla, ja toimikaa yhdessä niiden kanssa. Olette oleellinen osa kaikkea sitä ja rakkautenne auttaa ylläpitämään sen. Valitkaa rakkaus reaktioksenne kaikessa, mitä tapahtuu.
 
Seuraavaan kertaan …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >