HomeViestejäMarlene Swetlishoff6.3.2016 - Viesti Hilarionilta

6.3.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 6.3.-13.3.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Transformaatio jatkuu, kun kehonne jokainen solu tehdään paremmaksi ja kalibroidaan uudelleen. Tämän toiminnan myötä myös tunteenne tulevat esiin tarkasteltavaksi ja tunnustettavaksi, kun saatatte fokusoitua näinä aikoina menneisyyden turhautumisiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin. On tärkeä löytää uusi tapa tarkastella näitä ratkaisemattomia kysymyksiä elämässänne. Pyytäkää henkioppaitanne näyttämään valaistuneempi tapa tarkastella näitä tilanteita korkeammasta perspektiivistä. On aika harkita näkökulmia, jotka ovat enemmän linjassa niiden korkeampien versioidenne kanssa, joihin nyt astutte ja joiden kanssa harmonisoidutte.
 
Tietäkää, että häiriötekijät jatkuvat kiinnostuksenkohteina ihmiselämän kaikissa osissa. Samana aikaan on paljon muutoksia, joita pohditaan ja toteutetaan. Uusia sääntöjä kirjoitetaan ja sovelletaan. Kehityksen rattaat pyörivät hitaasti, mutta vääjäämättä ja ne jatkavat parannusten tekemistä ihmiselon kaikissa osissa. On paljon luovia ja upeita ideoita, joita näiden aikojen edistykselliset ajattelijat tuovat esiin. Joka päivä tuo uusia paljastuksia, jotka pitävät ihmiset kiinni jatkuvassa draamassa, jota on samaan aikaan kuin näitä upeita uusia alkuja.
 
Ihmiset altistetaan hyville, pahoille ja rumille ja haastetaan päivittäin rakastamaan se kaikki eheäksi. Jokaisen sielun velvollisuutena on säilyttää lahjomattomuutensa ja korkeat käyttäytymisstandardinsa, katsellessaan toisten maailman näyttämöllä antavan todisteita ihmisten vuorovaikutuksen hyväksyttyjen normien romahtamisesta nyky-yhteiskunnassa. Kaikkien niiden ihmisten ja tilanteiden jatkuva siunaaminen, jotka koettelevat kärsivällisyyttä, on upea tapa työstää oman mestaruuden saavuttamista niissä tiheämmissä värähtelyissä, joita on valtoimenaan maailman asioissa näinä transformaatioaikoina.
 
Rakkaus kaikissa ilmaisumuodoissaan antaa jatkuvasti vastauksen niihin moniin hämmentäviin haasteisiin, jotka vaivaavat ihmiskuntaa. Väitämme, että jokaista matalan värähtelyn tekoa kohti on ainakin tusina, jotka tulevat rakkaudesta ja halusta rauhaan ja hyvään tahtoon. Suurin osa ihmisistä haluaa sydämensä ytimessä harmonista maailmaa ja kunnioittavia ratkaisuja niihin haasteisiin, joita kaikki ihmiset kohtaavat jokapäiväisessä elämässään.
 
Jatkakaa rakastavina, tietoisina ja myötätuntoisina yksilöinä, jotka pitävät korkeampaa visiolta maailmallenne. Rakkautenne mahdollistaa korkeampien ratkaisujen ja päätösten esiintulemisen. Ne jotka osallistuivat Syyrian rauhaan keskittymiseen James Twymanin kanssa, näkevät nyt tulitauon tuolla alueella. Se on voimallinen ja upea esimerkki yhdistyneiden ihmisten voimasta ja siitä, mitä he voivat saada aikaan. Teitä kannustetaan kovasti lisäämään energianne ja fokuksenne tulevaan Planeetan sydänmeditaatioon 11.-13.3. Te, yhdessä miljoonien muiden kanssa, VOITTE rakastaa maailman takaisin eheäksi. Tehdään tämä yhdessä!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >