HomeViestejäMarlene Swetlishoff28.2.2016 - Viesti Hilarioilta

28.2.2016 - Viesti Hilarioilta

VIESTI HILARIONILTA 28.2.-6.3.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Koette aiempien latausten vaikutuksia ja huomaatte kääntyvänne sisäänpäin, kun sisäisiä paljastuksia tulee. Tehdään paljon sisäistä työtä, kun oivallatte, että jossain matkan varrella olette tulleet oman elämänne tarkkailijaksi. Tämä on mahtava askel eteenpäin ja palvelee teitä hyvin, kun ajatuksia tulee pintaan. Voitte silloin sanoa vain itsellenne: "Voi, tämä on vanhaa energiaa. Minun ei tarvitse tehdä sillä mitään. Päästän siitä irti." Korvatkaa välittömästi se onnellisemmalla ja voimaannuttavammalla ajatuksella, joka saa olonne tuntumaan hyvältä ja onnelliselta, jostain positiivisesta asiasta, mitä tapahtuu elämässänne. Tässä otatte henkilökohtaisen voimanne ajatus kerrallaan!
 
Pysyminen keskuksessaan riippumatta siitä, minne menee, on tärkeää tänä aikana, kun tämä prosessi pitää teidät puhtaana, jotta tiedätte aina, kun toisten energiaa tunkeutuu tietoisuuteenne, ja voitte puhdistaa sen. Joillekin teistä jotka ovat hyvin herkkiä energialle, tämä on erittäin epämukavaa ja vaatii puhdistamista usein. Kuten todettiin viime viikolla, täydellisen energiapuhdistuksen tekeminen ainakin kerran viikossa saa teidät tehokkaimmin takaisin keskukseen nopeasti, jotta te ette kärsi tarpeettomasti vain siksi, että toisten huolten ja murheiden energiat tulevat kenttäänne. Olen pyytänyt kirjuria laittamaan viestiimme taas tuon linkin.
 
Ne jotka seuraavat omaa tähteään eivätkä toisten ehdottamia tai antamia polkuja, ovat oikealla tiellä. Teillä on sisällä kaikki, mitä tarvitsette, ja olette yhteydessä Lähteen viisauteen ja tietoon. Käyttäkää erottelukykyä näinä aikoina – on monia, jotka haluavat manipuloida omasta taloudellisesta tarkoituksestaan. Älkää antako niiden vakavien varoitusten huijata itseänne, jotka voivat täyttää teidät pelolla ja huolella. Pysyminen virittyneenä korkeampaan viisauteenne pitää teidät aina tasapainossa. Tämä sallii selkeän ajatusprosessin, mikä pitää oikealla polulla. Nämä polut haarautuvat kovasti tänä aikana, joten mielen selkeys on tärkeää.
 
Silloin kun vältätte jonkun toisen agendan ansat, elätte uskollisena itsellenne ja polkunne on puhdistettu raskaista tunteista ja draamasta ja siitä tulee harmoninen ja rauhallinen, mikä vetää teille harmonisia tapahtumia ja toimintoja. Sallitte ulottuvillanne olevien harmonisten tapahtumien yhdistyä kanssanne. Monia uusia ovia ja tilaisuuksia avautuu teille ja elämän siunauksia ja lahjoja tulee innokkaasti sisään. Rentoutukaa ja nauttikaa näistä hetkistä. Älkää luopuko kyvystänne tehdä oikeita valintoja silloinkaan, kun uskaltaudutte kartoittamattomille ja tuntemattomille alueille. Käyttäkää omaa luovuuttanne ja mielikuvitustanne jatkaaksenne uuden maailman luomista, joka on täynnä lupausta ja kauneutta.
 
Kun jatkatte suurten muutosten läpikäymistä ja opettelette käyttämään havaintoanne siitä, mihin pystytte tällä uudella alueella, löydätte itsenne ja alatte tutkia myriadeja mahdollisuuksia, jotka odottavat. Harmonisoitukaa tämän uuden seikkailun kanssa ja aloittakaa elämänne alusta! Tietäkää, että se tapahtuu nyt ja olette oleellinen osa sitä. Olette hyvin luova ja teitä inspiroidaan menemään ideoihin, jotka esittäytyvät teille – taideteoksiin, luoviin tarinoihin, musiikkiin ja muihin lahjoihin, jotka odottavat uuden "sinun" pinnan alla.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >