HomeViestejäMarlene Swetlishoff21.2.2016 - Viesti Hilarionilta

21.2.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 21.-28.2.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kun energiat voimistuvat entistä enemmän, on vaikeaa pysyä pitkään fokusoituneena yhteen asiaan. Mieli hyppää ajatuksesta toiseen ilman loogista johtopäätöstä. Silloin on astuttu tuntemattomalle alueelle, jossa kaikki on mahdollista, eikä voi tarttua tai astua mihinkään. Siksi on tärkeää tiedostaa, ettei teidän tarvitse tehdä tai suorittaa mitään erityistä noina hetkinä. Teidän täytyy vain ratsastaa aallolla, kun se tulee, ja kokea se – mitään muuta ei vaadita. Kun pystytte, lähettäkää siunaavia ajatuksia kaikille ja kaikelle ympärillänne, myös yhteiselle kodillenne, Maalle, ja luottakaa, että pääsette kaikki siitä läpi.
 
Tiesittekö, että teidät on tehty ihmeellisestä aineesta – että tulette tähdistä ja monilta eri planeetoilta? Olemme varmoja, että tiedätte – ette kuitenkaan vielä täysin usko, että kyse on SINUSTA! On ylitettävä este ja se on sisällänne. Älkää katsoko toisille planeetoille tai planeetan ulkopuolisiin olentoihin, että ne pelastavat teidät. Kun teette näin, annatte pois oman voimanne luoda ja muuttaa maailmaanne. Teitä pyydetään yhdistämään kaikki aspektinne – valo-olento ja varjoitse, onnelliset ja surulliset, rohkeat ja pelokkaat, hyväuskoiset ja viisaat – hyväksymään ja yhdistämään kaikki loputtomilta näyttävät polariteetit itsessänne. Kun teette tätä, on parasta yksinkertaistaa elämänne kaikki alueet, jotta voidaan eliminoida järjettömät odotukset sisällänne ja sen sijaan keskittyä siihen, mikä on tarkoituksenmukaista ja tarpeellista. Olette kaikki aivan liian kovia itsellenne, kun pyritte hallitsemaan kaiken kerralla!
 
Monet teistä kokevat nyt tauottomia latauksia ja tämä vie teidät "paikkaan", jonne kukaan mies tai nainen ei ole mennyt aiemmin – täysin uudelle alueelle, joka voi vaikuttaa herkkyyteenne niille energioille, joita pyörii ympäri, myös tauotta. Päivittäinen puhdistaminen on ehdottomasti välttämätöntä, erityisesti chakra-järjestelmänne puhdistaminen. Aloittakaa maatähtichakrastanne, joka on noin 30 senttiä jalkojen alla, jatkakaa kuhunkin seitsemään chakraanne ja sisällyttäkää mukaan myös viisi ylempää eetterichakraa sekä jalkachakrat. Monta kertaa nämä tarvitsevat puhdistamista, jotta voidaan pitää kaikki eetterikenttänne meridiaanit toimimassa korkeimmalla taajuudella. Tehkää ainakin kerran viikossa täydellinen energiapuhdistusharjoitus, koska se auttaa teitä valtavasti.
 
Kun ihmiskäyttöjärjestelmänne sopeutuu uuteen taajuustasoon, sisällä tuntuu intensiiviseltä, kun itsen uudet aspektit alkavat toimia järjestelmänne kanssa. Teillä on enemmän luovia ideoita ja ilmaisumuotoja ja ne alkavat ilmentyä ympäröivään maailmaan tavoilla, jotka hämmästyttävät ja inspiroivat teitä kauneudellaan ja syvällisyydellään. Oivallatte, että vain te kontrolloitte niitä tilanteita, joita tulee eteenne – sen mukaisesti, mitä voimaannutatte fokuksellanne. Teistä tulee osa kosmista elämän ja ilmaisemisen tanssia ja tämä voimaannuttaa teidät jatkamaan tätä henkistä polkua pitkin, joka lopulta johtaa elämän mestaruuteen olemassaolon fyysisellä tasolla ja sen ulkopuolella.
 
Kun pääsette luomisen rytmiin, oivallatte, että kaikki on täydellistä, ja tästä tulee sisäinen laulunne – kaiken sen alati jatkuvaa ilmentämistä, mikä on oikein ja hyvin maailmassanne. "Kaikki on täydellistä ja on aina ollut" voi olla se laulu, jota laulatte itsellenne. Tällä tavalla vedätte luoksenne kaiken, mitä tarvitsette ja minkä olette valmis saamaan. Kun saavutatte sisäisen harmonian, se avaa teidät ymmärtämään suuremman kokonaisuuden elämästä ja sen, mitä merkitsee olla vuorovaikutuksessa koko elämän kanssa joka hetki. Tämän kokemuksen myötä tulee parantuminen, laajentunut tunne rakkaudesta ja vapaus ilmentää korkeammalla olemistasolla, joka avaa monia uusia tilaisuusovia teille.
 
Seuraavaan kertaan …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >