HomeViestejäMarlene Swetlishoff29.11.2015 - Viesti Hilarionilta

29.11.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
29.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Ylistämme sinnikkyyttänne ja päättäväisyyttänne valonne pitämisessä ja planeettanne parantumisen ja vakauden tukemisessa. Violetin tulen fokusoiminen* jonka St Germain on käynnistänyt yhdessä Maan valotyöntekijöiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa, tuottaa haluttua tulosta.
 
Jatkakaa ponnistelujanne, sillä kun jokainen henkilö lisää tätä fokusta, tämä energia moninkertaistuu ja voimistuu saavuttamaan suurimpia myönteisiä tuloksia. Tyynen, rauhallisen ja harmonisen aikomuksen ylläpitäminen luo tarvittavaa vakauttaa planeettaanne. Kiitämme teitä työskentelystänne kanssamme tällä tavalla.
 
Luottakaa Jumalaan ja tietäkää, että tämä suuri rakkausvoima on lähempänä teitä kuin luulette ja se kommunikoi kanssanne näinä merkityksellisinä aikoina. Avatkaa sydämenne ja mielenne niille mahdollisuuksille, joita tämä hiljainen kommunikointi voi tuoda teille. Teillä on kaikki tarvitsemanne vastaukset sisällä ja ne tulevat tavallisesti silloin, kun vähiten odotetaan. Odottakaa odottamatonta ja olkaa avoin sopeutumaan muutoksiin, joita voi tulla. Tarttukaa hetkeen, kun se materialisoituu teille. Ne jotka ovat saavuttaneet sisäisen tasapainon, löytävät suurempaa rauhaa, iloa ja onnellisuutta joka pyrkimyksessä. Näissä energioissa oleminen on joskus kaikki, mitä tarvitaan mielen, kehon ja hengen nuortumiseksi ja virkistymiseksi. Toisilla se vaatii aikaa yhdistyä luonnon kanssa ja nauttia tarjotusta kauneudesta. Kuunnelkaa sydäntänne kaikissa asioissa ja olette aina harmoniassa korkeimman ja suurimman hyvänne kanssa.
 
Harmonisoitukaa jumalaiseen ydinolemukseenne joka aamu ja aina kun huomaatte, että olette eksyneet sen harmonisesta vaikutuspiiristä. Tämä on jatkuva vaatimus pysyäksenne tiukasti polullanne. Kuten on todettu monta kertaa aiemmin, määräysten käyttäminen ja/tai meditointi auttaa saamaan ja ylläpitämään korkeamman taajuustason ja tämä on hyvin edullista energisen terveyden, hyvinvoinnin ja positiivisen elämänasenteen säilyttämisessä fyysisyydessä. Ihmismieli vaatii jatkuvia positiivisia affirmaatioita, toteamuksia ja ajatuksia vastapainoksi kaoottisten energioiden pommitukselle, mikä voi nopeasti heilauttaa teidät pois halutusta lopputuloksesta.
 
Suurin lahja jonka voitte antaa itsellenne tänä aikana, on "kaataa" rakkautta omaan olemukseenne, sillä kun annatte rakkautta, myötätuntoa ja ymmärrystä itselle, tulee helpommaksi laajentaa ne toisiin ympärillänne. Vastakkaisesta vaikutelmasta huolimatta Jumalan hyvyys ihmisissä lisääntyy kaikkialla. Käyttäkää erottelukykyä ja intuitiivisia kykyjänne harmoniassa sydämenne kanssa ja kaikki on jatkuvasti hyvin. Olemme aina kanssanne ja rakkautemme ympäröi teitä kaikkina aikoina.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
*Piirrämme nyt viivamme hiekkaan
 
20.11.-11.12.2015
 
Rakkaat maailman ihmiset,
 
Monia muutoksia on tekeillä tänä aikana. Vaikka saattaa näyttää siltä, että maailma on kaaoksen ja sen voimien valtaan joutumisen partaalla, tietäkää, etteivät asiat ole sitä, miltä näyttävät, sillä horisontissa on uusi aamunkoitto. Pyydämme, ettette horju oman valonne ylläpitämisessä ja valorukouksessa maailmanne ja kaikkien sen asukkaiden puolesta. Kuten tiedätte, työskentelemme kanssanne energeettisesti ja näin yhdessä otamme nyt kantaa ja piirrämme viivamme hiekkaan.
 
Kun rukoilette, nähkää Maata kylvetettävän violetissa tulessa, violetissa muuntamistulessa. Pitäkää tätä kuvaa niin pitkään kun voitte, joka kerta kun teette tämän. Valojoukot jotka työskentelevät kanssani, ovat jo tunkeutuneet Maan ilmakehään tämän energian kanssa, ja auttaa valtavasti, jos jokainen teistä voi ankkuroida sen Maan kristalliytimeen visualisointiensa aikana, jotta violetti valo voi alkaa toimia Maan sisältä käsin ja säteillä tätä valoa jatkuvasti kasvavina samankeskisinä ympyröinä, kunnes se saavuttaa planeettanne pinnan ja tunkeutuu ilmakehään.
 
Minä, St. Germain, lähetän violettia valoa ja peitän koko planeetan tasan oman aikavyöhykkeenne klo 6.00, 9.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 ja 24.00 joka päivä seuraavat kolme viikkoa. Liittykää minuun ja tätä tarkoitusta palveleviin valojoukkoihin yhtenä tai useampana noista ajankohdista. Ylösnousseiden mestareiden ulottuvuus on liittynyt seuraani tässä ponnistuksessa ja näin meillä on koko taivaan joukkue muuntamassa kaaosta, joka on näyttäytynyt maailmassanne.
 
Liittykää mukaamme maatyöntekijöinä, jotka puolustavat Maata ja kaikkia sen asukkaita. Yhdessä eliminoimme ne energiat, jotka estävät Maata ja ihmiskuntaa siirtymästä oikeutetulle paikalleen universumissa. Kutsukaa jokaisen keskittymisenne lopussa – mihin aikaan se tapahtuukin – jumalaisen äidin valoa, rakkautta ja energiaa tulemaan jokaisen ihmisen sydämeen planeetalla ja sytyttämään jumalaisen kipinän hänessä.
 
Olen kiitollinen huomiostanne tässä asiassa. Kiitos!
 
Olen St. Germain.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >