HomeViestejäMarlene Swetlishoff22.11.2015 - Viesti Hilarionilta

22.11.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 22. – 29.11.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monien valotyöntekijöiden on vaikea pitää fokuksensa pois draamasta, jota on uutislähetyksissä, ja tämä pitää heidät kahlittuna ulkoisiin tapahtumiin. On tärkeää ilmaista aikomus, joka auttaa teitä jokapäiväisessä elämässänne, eikä sallia energioiden joita kulkee maailman läpi tällä hetkellä, vaikuttaa teihin haitallisesti. Pitäkää pintanne, rakkaat ystävät, älkääkä hairahtuko valopolultanne. Pitäkää usko ja toivo palamassa sydämessänne – usko, että valtaosalla maailman ihmisistä on hyvyyttä sydämessään ja toivo, että vain rauha ja harmonia vallitsevat.
 
Muistakaa naapurinne siitä hyvästä, mitä hän on tehnyt teille ja teidän hyväksenne. Harmonisoitukaa itsenne ja jokaisen ympärillänne olevan korkeampaan versioon. Antakaa rakkautenne ja ystävällisyytenne siunata ja tehdä paremmaksi heidän päivänsä. Ei vaadita yliampuvia eleitä jonkun sydämen helpottamiseksi. Yksinkertainen hymy tai tervehdys on joskus arvokkaampaa kuin mikään muu, mitä voi antaa. Olkaa hyvin vahvana, empaattisena ja myötätuntoisena esimerkki siitä, mitä haluatte nähdä maailmassa. Älköön olemuksessanne olko sijaa kyynisyydelle, halveksunnalle, tympääntyneelle tuomitsemiselle ja kostonhalulle, sillä nämä vain jatkavat ihmisrodun karmakiertoa eivätkä lisää mitään arvokasta tai paranna henkilön elämää mitenkään.
 
On tärkeintä lisätä arvoa joka päivään. Laittakaa energianne sinne, missä ne tekevät eniten hyvää suurimmalle ihmismäärälle. Katsokaa usein tienviittoja kulkeaksenne parhaaseen suuntaanne. Viettäkää aikaa ulkona, kun on mahdollista, ja kääntäkää kasvonne aurinkoon saadaksenne sen suotuisia säteitä ja lämpöä. Harjoittakaa yksinkertaisuutta, sillä tämä sallii hiljaisen hengen, syvän keskittyneisyyden ja Lähdeyhteyden olla henkilökohtainen kokemuksenne. Yksinkertainen totuus olemuksestanne on, että olette kaikkea, mitä rakkaus on. Yksin teillä on tämä voima ja voitte käyttää sitä itsenne ja ympärillänne olevien eduksi. Silloin kun monet teistä kokoontuvat yhteen, rakkauden voima voi saada aikaan ihmeitä.
 
Maailman muuttuminen jatkuu ja jokaisen velvollisuutena on päästää irti kaikesta, mitä edelleen elää hänen sisällään eikä ole sitä, kuka hän oikeasti on. Olkaa valmis sen osalta, rakkaat, sillä on tulossa paljon, mikä siirtää teidät kaikki eri tapaan olla, eri tapaan ilmentää se, mikä tarvitaan ja vaaditaan. Se mitä teette läsnä olevassa hetkessä, luo tulevaisuuttanne. Tehkää siitä jotain ihmeellistä! Sallikaa universaalin virran liikkua sisällänne ja nostakaa purje lähtien aiemmin tuntemattomille maille. Se voi olla epämiellyttävää ensin, mutta kuten kaiken uuden kanssa, se alkaa asettua.
 
Maa on ihmisten koti, ei ole muuta. Rakastakaa kotianne, huolehtikaa siitä ja se huolehtii teistä. Kunnioittakaa symbioottista suhdettanne planeettaan antaen ja vastaanottaen loputtomasti. Tässä on tasapaino. Monet asiat ovat nyt viimeisteltävänä ja tie edessänne kutsuu.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >