HomeViestejäMarlene Swetlishoff6.9.2015 - Viesti Hilarionilta

6.9.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 6.9. – 13.9.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Maapallon energioissa ja sisällänne on tapahtunut muutos. Olette seisseet kahden maailman välisellä kynnyksellä ja tehneet valintanne. Olette sitoutuneet uudelleen sielunne kasvuun ja evoluutioon ja tämä on tuonut teidät korkeampiin taajuuksiin, jotka kietovat teidät nyt sisäänsä. Kokonaisolemuksenne uusi aspekti on tulossa nyt pintaan. Monet teistä ovat olleet puhdistumisen kourissa – neljän alemman kehon puhdistumisen – ja jatkatte tämän puhdistusprosessin vaikutusten kokemista. Jotkut teistä järkyttyvät joskus sanoista ja ajatuksista, joita tulee tajuntaanne. Tässä egomielenne yrittää saada teidät takaisin kontrolliinsa häiritsemällä uusittua sitoutumistanne itseen. Hyvä uutinen on, että tunnistatte nyt, mitä tapahtuu, ja pystytte ehkäisemään sen muuttamalla noita ajatuksia, kun niitä tulee. Teistä on todella tulossa alkemisteja, jotka muuttavat alempien ulottuvuuksien elämänkokemusten lyijyn pyhän Kristus-itsen puhtaaksi kullaksi.
 
Toisten rakastaminen on oleellinen osa henkiolemustanne. Joskus sananne ja tekonne näyttävät teistä melko äärimmäisiltä, mutta yllättyisitte siitä positiivisesta vaikutuksesta, jonka ne saavat aikaan toisissa. Tässä puhutte omaa totuuttanne ilman kiihkoa, täysin puolueettomana ja teitä kuullaan. Joillekin teistä tämä on uusi kokemus – niiden kuulluksi ja nähdyksi tuleminen, jotka ympäröivät teitä fyysisessä ulottuvuudessa. Tämä on suora tulos siitä, että annatte rakkautta ja ystävällisyyttä itsellenne tietäen, että olette sen arvoinen. Kun ihminen rakastaa itseään ei-egoistisella tavalla, siitä voi koitua vain hyvää. Tasapainottamalla kaksinaisuusenergiat sisäisen ja ulkoisen olemuksenne kaikissa puolissa, luotte uuden "sinun". Syleilemällä niitä valon ja pimeyden aspekteja, jotka muodostavat sen henkiolennon, joka olette, ja pääsemällä sen tasapainoiseen hyväksymiseen, saavutatte alempien ulottuvuuksien mestaruuden ja siirrytte kasvun seuraavaan vaiheeseen henkisellä evoluutiomatkallanne takaisin ykseyteen Lähteen kanssa.
 
Teidät nyt kietovissa energioissa on taianomaisuustekijä. Jokainen hetki on täynnä mahdollisuuksia, kun laajennutte taikaan, joka on sisällänne. Kurkotatte sisäänpäin astuaksenne iloisen luomisen uusiin ulottuvuuksiin ja olette täynnä voitokkaiden saavutusten odotusta. On tunne, että jotain upeaa ja täysin odottamatonta tapahtuu kohta. Kun käännytte sisäänpäin päivittäin, antakaa kiitosta ja tunnustusta niistä lukemattomista ihmeistä ja siunauksista, joita ilmentyy nyt elämäänne. Kun kuuntelette fyysisen kehonne ja korkeamman opastuksenne yllytystä ja sallitte syvän lepäämisen ja rentoutumisen tarvittaessa, saavutetaan sisäistä parantumista ja tämä antaa teille uudistumista ja vahvuutta syvällisimpien unelmienne ilmentämisprosessissa. Olemuksenne korkeammat aspektit tuovat esiin sielunne viisautta ja näette maailman korkeammasta perspektiivistä.
 
Sisällänne tapahtuu jatkuvaa siirtymistä korkeampiin taajuuksiin ja näin saadaan uusia havaintotasoja ja tämä auttaa teitä saamaan syvällisemmän ymmärryksen nykytilanteista, joita ilmentyy elämäänne, ja olette varustautunut ja pystytte paremmin käsittelemään ne. Olemuksenne kaikki aspektit ovat yhdistymässä ja tämä auttaa teitä lopulta paluussanne Lähdeykseyteen. Olette oppineet, että voidakseen luoda, kokemukseen on osallistuttava persoonallisella tavalla. Nousette jokapäiväisen elämänne arkisten realiteettien yläpuolelle ja näette, mitä teiltä vaaditaan niiden voittamiseen. Käytätte nyt energioita, joita virtaa lävitsenne, sielunne väärentämättömänä ilmaisuna. Löydätte iloa tästä antautumisesta elämäntarkoituksenne korkeammalle toiminnalle ja oivallatte, että sielullanne ja korkeammalla itsellänne on todella suurin siunauksenne ja hyvinvointinne sydämessä.
 
Kun siirrytte sen suuren potentiaalin suuntaan, joka elää sisällänne, saatte tietoa tiestä salliaksenne tämän prosessin kehittyä. Tiedätte, että te ette voi jäädä mukavaan samanlaisuuteen enää ja että teidän täytyy sallia kokemanne sisäisen kasvun laajentua ulospäin elämänne kaikkiin puoliin. Kaikki mitä oli, muutetaan nyt elämänpolullanne. Olkaa rauhassa tämän prosessin osalta, sillä se on osa jumalaista suunnitelmaanne ja ulkoinen heijastus sisäisestä sitoutumisestanne siihen itsenne kasvuun, jonka olette tietoisesti valinneet. Seiskää tämän perspektiivin totuudessanne ja siirtykää uuteen suuntaan, korkeimman potentiaalinne saavuttamista kohti. Teillä on sisällänne kaikki, mitä koskaan tarvitsette. Teillä on sisällänne aikakausien kaikki viisaus, mitä sielunne on kerännyt ja oppinut monien kokemustensa kautta maapallolla ja kosmoksessa. Jatkakaa vakaasti oman tähtenne seuraamista, kun se säteilee vielä kirkkaammin tällä planeetalla!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >