HomeViestejäMarlene Swetlishoff21.6.2015 - Viesti Hilarionilta

21.6.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 21.6. – 28.6.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Jokainen teistä on tulossa lähemmäs voimakkaampaa yhteyttä jumalaiseen ydinolemukseensa ja tämä auttaa teitä tuntemaan enemmän vakautta kuin useina kuluneina kuukausina. Tämä prosessi avaa uusia havainto-ovia, jotka auttavat teitä liikkumaan taas kerran eteenpäin. Ne energia-aallot nousevat ja laskevat aina, joita kulkee henkilökohtaisten ja planetaaristen syklienne läpi. Kun teistä tulee tietoinen niistä ja siitä, miten ne vaikuttavat teihin, harmonisoidutte niiden vaikutusten kanssa ja toimitte vastaavasti. Kun teette näin, elämästä tulee harmonisempaa ja miellyttävämpää. Ihmiset ympärillänne ovat vastaanottavaisempia teille ja osoittavat arvostuksensa ja rakkautensa. Kun olette virittynyt henkilökohtaisiin energiasykleihinne, elämästä tulee jatkuvasti laajentuvaa uusien kokemusten seikkailua. Tämä uusi olemistaso vaatii vastaanottajaansa olemaan valmis menemään vakiintuneiden mukavuusalueidensa ulkopuolelle ja ottamaan tarvittavia askelia uusiin suuntiin.
 
Vaatii rohkeutta ja uskallusta siirtyä ohi aiemmista rajoittuneista malleistaan ja ryhtyä toimeen kulkeakseen uutta polkua, kun jätetään taakse kaikki, mitä on koettu elämässä, ja aloitetaan uusi, mikä houkuttelee eteenpäin. Sallikaa itse-epäilyn ja päättämättömyyden hävitä siihen uuteen polkuun, mitä teidän täytyy seurata – se paljastuu omalla jumalaisella ajoituksellaan. Tiedämme, että on vaikea keskittyä vain yhteen asiaan, kun luovia ajatuksia ja ideoita hyökkää aisteihinne. Viettäkää aikaa ulkona, istukaa hiljaa ja kokekaa niitä näkymiä ja ääniä, joita tulee aisteihinne. Seuraava askel tehdään teille selväksi tässä, kun asiat pidetään yksinkertaisena. Tietäkää, että ympärillänne on jatkuvasti monia rakastavia, tukevia ja hoivaavia energiaolentoja. Kaikki se on henkilökohtaisen ja kollektiivisen elämänne kehittyvää tarinaa.
 
Huomaamme, että monet teistä kokevat nyt energiavirran paluun ihmisen käyttöjärjestelmään. Monilla teistä tämä oli puuttuva ainesosa, mikä tuntui irrallisuudelta lähde-energiasta. Tämä prosessi oli välttämätön, jotta teille annettiin tarvittavaa aikaa omaksua, sisäistää ja integroida uudet informaatiolataukset ja aktivoinnit, joita lähetetään rakkausaalloilla. Tämä prosessi jatkuu – joskus se tulee suurena energiavirtana ja toisilla kerroilla lepoaikana. Elämä on jatkuvaa kiertoa laaksoineen ja huippuineen ja on aina liikettä, silloinkin kun ette tunne sitä. Seuratkaa fyysisen kehonne antamia merkkejä, sillä teidän on tärkeä kuunnella niitä jatkuvan terveytenne ja hyvinvointinne vuoksi kaikilla vuorovaikutustasoilla.
 
Käytte läpi uudestisyntymää ja kehonne, mielenne ja henkenne tuodaan harmoniaan ja yhteyteen niin, että voitte ilmentää suuremman todellisuuden, minkä olette aiemmin tunteneet. Olette uudistumis- ja transformaatioprosessissa, mikä antaa teille tilaisuuden ilmaista itseänne uusin tavoin. Tarttukaa näihin hetkiin, kun niitä ilmentyy elämäänne, sillä ne tuovat pintaan uusia aarteita sielultanne. Teidän tehtävänne on aina valita, miten kasvatte, siirrytte eteenpäin ja laajennutte tietoisessa tajunnassanne ja kehityksessänne. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestanne. Silloin kun sitoudutte ottamaan uuden suunnan, se vedetään luoksenne, mitä teidän täytyy ilmentää.
 
Kokekaa se iloa ja täyttymys, mikä tulee luomisen kera, ja odottakaa odottamatonta – sillä elämänne voi saada uuden käänteen taianomaisesti. Uudessa alussanne saatte uuden ymmärrystason, mikä auttaa teitä saavuttamaan uudet sisäiset ulottuvuudet. Seuraamalla sisäistä viisauttanne ja kuuntelemalla sisäistä opastustanne, saavutatte menestystä kaikissa pyrkimyksissänne. Vaaditaan vain aktiivista osallistumistanne ja tämä on avain suureen potentiaaliinne.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >