HomeViestejäMarlene Swetlishoff6.6.2015 - Viesti Hilarionilta

6.6.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 6.6. – 12.6.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Päivien kuluessa on jatkuvasti enemmän sääpoikkeavuuksia, kun maapallo pyrkii saamaan sisäisen tasapainon. On monia menneisyydessä haudattuja muinaisenergioita, jotka tuodaan nyt pintaan. Nämä tunnistetaan surun, ahdistuksen ja huolen tunteina, sillä menneisyydessä monet ihmiset elivät jatkuvassa pelossa, sillä heidän elämänsä ei ollut heidän omansa. Heidät alisti valtaansa ja omisti kirjaimellisesti toiset, jotka kontrolloivat heidän päivittäistä elämäänsä rautaisella otteella. Ei ollut mitään empatiaa tai arvostusta heidän elämänsä koskemattomuutta kohtaan ja heidän elämänsä saattoi tuhoutua koska tahansa.
 
Tämä energia nousee ihmiskunnan kollektiivitietoisuudessa ja se koetaan raskauden ja raskaiden taakkojen tunteena, mitä on vaikea karkottaa ja selvittää. Tietäkää, rakkaat ystävät, että nämä ovat väliaikaisia, ja yrittäkää olla sitoutumatta niihin, jos ja kun niitä tulee pintaan ajatuksissanne ja tunteissanne. Näitä puhdistavat kollektiivikentästä ne, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi tähän tehtävään. Kun on tietoinen siitä, mitä tapahtuu, tulee helpommaksi käsitellä se. Tiedostaminen merkitsee itsensä voimaannuttamista. Se merkitsee, että teitä pidettiin kykenevänä muuntamaan näitä energioita rakkausvoiman avulla.
 
Kun nämä syvät kerrokset tuodaan pintaan, myös lisää paljastuksia tulee ihmistietoisuuteen. Se kaikki minkä onnistuneesti kätkivät ne yksilöt, jotka käyttivät väärin valtaansa entisaikoina, ei voi enää pitää tukahdutettuna julkiselta tarkastelulta. Ihmiskunta herää yleisesti ottaen siihen oivallukseen, että heidän maailmansa on hyvin erilainen, millainen heille kerrottiin ja millainen he hahmottivat sen olevan. Kaikki kyllästyvät jatkuviin muutoksiin.
 
Nämä muutokset tuovat valoon kaiken, mihin tarvitsee tarttua maailman järjestelmissä, jotta tasavertaisemmat ja valaistuneemmat käytännöt voivat korvata kaiken, mikä ei palvele maan asukkaiden henkilökohtaista ja suurempaa hyvää. Se on haastava ponnistus, mutta tulee helpommaksi, kun näitä uudistuksia tapahtuu. Tulee aika, jolloin maailman kaikkien ihmisten kesken on yhteisymmärrys siitä, että rauha on prioriteetti.
 
Sen juurtuessa pysykää vahvana ja päättäväisenä, kun tuosta yhteisymmärryksestä tulee uusi todellisuus täällä maan päällä. Rakastavat ponnistuksenne tuovat sitä alati lähemmäs.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >