HomeViestejäMarlene Swetlishoff15.3.2015 - Viesti Hilarionilta

15.3.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 15.3. – 22.3.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kun kukin teistä seuraa omaa tähteään ja kääntyy usein sisäänpäin, alatte nauttia istumisesta sielunne hiljaisuudessa, missä on ymmärryksen ylittävä rauha. Tämä on erityispaikkanne, pyhä turvapaikkanne, pyhä temppelinne. Tämä pyhä paikka tekee kaikesta, minkä läpi kuljette, arvokasta ja oleellista. Siellä on äärettömien mahdollisuuksien maailmat kuin kultainen aarre, joka odottaa löytämistä. Voitte muistaa kaiken, mitä olette tienneet ja kokeneet tässä pyhässä paikassa. Voitte yhdistyä todelliseen ja aitoon itseenne, viattomaan itseenne, vapautuneeseen itseenne. Sisäinen elämä kutsuu teitä näinä aikoina ja monet teistä vastaavat tuohon kutsuun. Monia asioita löydetään, pohditaan ja omaksutaan, kun löydätte ne juuret, jotka yhdistävät teidät Jumalaan. Sitten kun tämä jumalainen yhteys syntyy, mikään ei enää koskaan houkuta teitä palaamaan takaisin siihen, mitä oli. Kaikesta tulee selkeämpää, kaikki on muuttunut.
 
Ylevästä ilosta ja kiitollisuudesta tulee jokapäiväinen laulunne ettekä voi lakata hymyilemästä, kun näette todella sen suuren kauneuden, mitä on ympärillänne – ympäristössä, suhteissa, jokapäiväisessä elämässä ja sen jokaisessa nyanssissa. Elämä ja elinvoima virtaavat suonissanne ja on hyvä elää joka hetki. Suuresti arvostaen kiitätte Jumalaa siitä hyvyydestä ja suloisuudesta, mikä on elämänne, enkeliolennoista jotka ovat kumppaneitanne elämässä ja sieluperheestänne, jota rakastatte sekä hyvinä että huonoina päivinä. Maan päällä on nyt niin kuin taivaassa ja kaikki on hyvin maailmassa. Ymmärrätte, että oma havaintotapanne on muuttunut tuntemaan tämän uuden tietoisuuden, tämän uuden yhteyden, tämän uuden olotilan. Kehonne värähtelee jatkuvan energiavirran tahdissa ja tämä on merkki, että olette nyt tiukasti oikeilla raiteilla – valopolulla mitä päätitte kulkea tässä elämässä.
 
Nyt alatte ymmärtää ja arvostaa sitä matkaa, joka on tuonut teidät tähän kohtaan. Jos ette olisi kokeneet koettelemusten, kärsimysten ja haasteiden aikoja, ette osaisi arvostaa sitä tunnetta, minkä nyt koette – kahden polariteetin välistä kontrastia ei tunnettaisi nyt yhtä syvästi. Taputtakaa itseänne selkään, pysähtykää ja ottakaa hetki tämän lahjan arvostamiseen. Kyllä, edessänne on lisää työtä ja ponnistelua, mutta nyt oivallatte, että nämä hetket ja nämä henkilökohtaiset paljastukset tekevät elämästä merkityksellisempää. Kun ankkuroitte enemmän jumaluuttanne fyysiseen kehoon, sen muutokset näyttävät taianomaisilta myös teille, jotka olette tiukasti uskoneet ne mahdolliseksi. Todisteet niiden ilmentymisestä poistavat kaiken epäilyn.
 
Tästä eteenpäin henkilökohtaiset oppaanne jotka ovat olleet kanssanne ensimmäisestä hengenvedostanne saakka tällä planeetalla, ja uudet jotka on äskettäin nimitetty teille, opastavat teitä syvällisemmin ja tehokkaammin siihen tehtävään, minkä olette päättäneet täyttää. Tämä tehtävä ei ole mitään sellaista, mikä on melkein mahdoton suorittaa – tehtävänne on aina harmoniassa elämänne kanssa ja räätälöity niihin tarpeisiin, jotka ovat tärkeimpiä teille. Kuljette nyt ilon ja onnellisuuden polkua ja näin siunaatte ympärillänne kaikkia, joiden kanssa olette kontaktissa. Ilon ja onnellisuuden energia on tarttuvinta ja kohottavinta ja se on tervetullutta balsamia uupuneille sieluille, jotka kaipaavat ja todella toivovat parempaa tapaa, parempaa elämää. Valo mikä säteilee sisältänne, inspiroi samaa olotilaa toisissa.
 
Lisätkää energianne ryhmäfokukseen ja tietäkää, että valoperheenne lisää sitä miljoonakertaisesti. Ilmaiskaa aikomus, että niin on, ja se tehdään!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >